![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Mennyei futball
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Mennyei futball
nem követem a magyar bajnokságot, csak a fradi meccseire szoktam bekapcsolódni, de ma azért láttam olyat is, ami igazán tetszett. leonardo valami elképesztő, hogy mennyire kilóg pozitívan a mezőnyből, az ilyen játékosokat kéne megfogni és nem az alja afrikai légiósokra építeni. elképesztő, hogy mennyire fel tudja dobni a meccs nézhetőségét - derbi ide, vagy oda - ha a pályán van valaki, aki képes a vállára venni a csapatot és igazi vezér. amikor megindult, az újpest csak szabálytalanul tudta megállítani.
a héten volt talán egy interjú, hogy játszana -e a magyar válogatottban. én pintér helyében azonnal behívnám, mert fix helye lehetne a sok kutyaütő közt.
a héten volt talán egy interjú, hogy játszana -e a magyar válogatottban. én pintér helyében azonnal behívnám, mert fix helye lehetne a sok kutyaütő közt.
-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Félreértések elkerülése végett, nem a "divatozásról" beszéltem, ez más, de ezt már egyszer leírtam hosszabban!Hülyeség volt beleírnom, nem akartam senkit megbántani esetleg!
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
itt sajnos, U17-es csapattal edzenek,néha U19....Amúgy ők még itt vannak?
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Anis írta:Kaposvár kb már kiesett, remélem a Paks lesz a másik. MTK-nak jó lenne ha megmenekülne, bár nem fontosak, pár 100 nézőjükkel, de legalább a pestiek el tudnak oda menni hamar és sok1000 néző lesz egyből, illetve azért inkább ők mint a Paks - szerintem.
Ja, hát én nem is értem, hogy miért nem nézőszámra osztják a helyezéseket a HUN bajnokságban.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Soha, senki, semmikortartom, hogy ilyet egy külföldi csapatnak szurkoló nem fog átérezni,
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A GYŐZELEM A FERENCVÁROSÉ!!!!
Lehet, hogy szerencsénk volt(bár egy jogos tizit megint nem adtak meg) de a derbin pont ez nem számít, csak a győzelem!Bajnokin 14 éve nem nyertünk a megyerin, de ennek is eljött az ideje, hihetetlen élmény volt!Leonardo góljánál pedig óriási extázis, az egyszerűen leírhatatlan volt, tartom, hogy ilyet egy külföldi csapatnak szurkoló nem fog átérezni, de ez tényleg fantasztikus, legalább egyszer mindenkinek át kellene élnie!(MB1
)
Ezzel a győzelemmel remélem megindulunk fölfelé és meglehet a dobogó!
Jah és Leonardo,Leonardo!!
Azt beszéli Európa...
(azért kabát és körte fejére kíváncsi lettem volna a meccs után
)
![Hala :zoldsalas:](./images/smilies/2983.gif)
Lehet, hogy szerencsénk volt(bár egy jogos tizit megint nem adtak meg) de a derbin pont ez nem számít, csak a győzelem!Bajnokin 14 éve nem nyertünk a megyerin, de ennek is eljött az ideje, hihetetlen élmény volt!Leonardo góljánál pedig óriási extázis, az egyszerűen leírhatatlan volt, tartom, hogy ilyet egy külföldi csapatnak szurkoló nem fog átérezni, de ez tényleg fantasztikus, legalább egyszer mindenkinek át kellene élnie!(MB1
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Ezzel a győzelemmel remélem megindulunk fölfelé és meglehet a dobogó!
Jah és Leonardo,Leonardo!!
Azt beszéli Európa...
(azért kabát és körte fejére kíváncsi lettem volna a meccs után
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Már megvolt!Na, BBarni, mehet a szörpözés.![]()
![]()
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Legalább egyszer jó irányba húzol....Nem követem annyira a magyar bajnokságot, kedvenc csapatom sincs igazán, de a Fradival azért szimpatizálok valamelyest, úgyhogy örülök az eredménynek.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Na, BBarni, mehet a szörpözés.
Nem követem annyira a magyar bajnokságot, kedvenc csapatom sincs igazán, de a Fradival azért szimpatizálok valamelyest, úgyhogy örülök az eredménynek.
![Részeg :iszunk:](./images/smilies/drunk.gif)
Nem követem annyira a magyar bajnokságot, kedvenc csapatom sincs igazán, de a Fradival azért szimpatizálok valamelyest, úgyhogy örülök az eredménynek.
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Ilyen peches góllal kikapni, nem könnyű elfogadni sztem. szegény edző arcáról is minden leolvasható volt.
Ha jól tudom Leonardoé volt az idei NB1 (13-14) 500. gólja és milyen fontos gól volt!
Remélem a Halinak esze ágában sincsen EL-ba menni, főleg a zseniális Devecseriékkel.
Legyen csak a "szokásos" DVSC, Vidi, Győr trió és remélhetőleg a Fradi.
Doll megmondta hogy a környékről fog igazolni, remélem talál pár normális, használható játékost és nem a Tuyjp, Vaalport vonal jön (minőségre) az idei nyáron is. Amúgy ők még itt vannak? mert asszem pár hete volt Tuyjp nyilatkozat hogy ő keményed edz...
Kaposvár kb már kiesett, remélem a Paks lesz a másik. MTK-nak jó lenne ha megmenekülne, bár nem fontosak, pár 100 nézőjükkel, de legalább a pestiek el tudnak oda menni hamar és sok1000 néző lesz egyből, illetve azért inkább ők mint a Paks - szerintem.
Ha jól tudom Leonardoé volt az idei NB1 (13-14) 500. gólja és milyen fontos gól volt!
Remélem a Halinak esze ágában sincsen EL-ba menni, főleg a zseniális Devecseriékkel.
Legyen csak a "szokásos" DVSC, Vidi, Győr trió és remélhetőleg a Fradi.
Doll megmondta hogy a környékről fog igazolni, remélem talál pár normális, használható játékost és nem a Tuyjp, Vaalport vonal jön (minőségre) az idei nyáron is. Amúgy ők még itt vannak? mert asszem pár hete volt Tuyjp nyilatkozat hogy ő keményed edz...
Kaposvár kb már kiesett, remélem a Paks lesz a másik. MTK-nak jó lenne ha megmenekülne, bár nem fontosak, pár 100 nézőjükkel, de legalább a pestiek el tudnak oda menni hamar és sok1000 néző lesz egyből, illetve azért inkább ők mint a Paks - szerintem.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
Ma derby!Nyerni kell mindenáron!!!
Közben elkezdődött a buli, állítólag a mára tervezett újpesti koreó meg lett rongálva, mivel valakik bejutottak a stadion melletti edzőpályára..én Szélesiékre gyanakszom!
A bejutás is elég érdekes lesz mivel kitalálták az okosak, hogy csak az mehet be a vendégszektorba akik az előre leszervezett busszal mennek, viszont a szurkolói csoportok és más sokan(500-600 fő) úgy döntöttek, hogy szokás szerint gyalog mennek újpestre így érdekes lesz ott a bejutás!Főleg úgy, hogy a vendégjegyek(a hazain nem tudom) hátulján az Újpest FC Kft.(a régi cég) van feltüntetve ami ellen ugye felszámolás van....
Közben megállapodést kötöttünk a Telekommal
Közben elkezdődött a buli, állítólag a mára tervezett újpesti koreó meg lett rongálva, mivel valakik bejutottak a stadion melletti edzőpályára..én Szélesiékre gyanakszom!
A bejutás is elég érdekes lesz mivel kitalálták az okosak, hogy csak az mehet be a vendégszektorba akik az előre leszervezett busszal mennek, viszont a szurkolói csoportok és más sokan(500-600 fő) úgy döntöttek, hogy szokás szerint gyalog mennek újpestre így érdekes lesz ott a bejutás!Főleg úgy, hogy a vendégjegyek(a hazain nem tudom) hátulján az Újpest FC Kft.(a régi cég) van feltüntetve ami ellen ugye felszámolás van....
Közben megállapodést kötöttünk a Telekommal
![Laza kávé :coffee:](./images/smilies/coffee.gif)
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Edzőbuktatás.Anis írta:Nem tudom, hogy a Vidinél hogy gondolják mindezt amit ez az új kókler edző művel?!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Nem tudom, hogy a Vidinél hogy gondolják mindezt amit ez az új kókler edző művel?! Lehet hogy van probléma az öltözőn belül is - ezt nem tudhatom, de hogy valami nem stimmel a klubnál az tuti. 14.fordulót még az élen töltötték, de most már csak a 3.helyen vannak. Mázlijukra a nagyon jó őszi eredmények eddig kitartottak és még van 5 pont előnyük a Honvéd-FTC-Pécs-DVTK négyessel szemben.
Bár volt tényleg olyan meccs ahol elmaradt nem 1 büntető, de nem lehet mindig erre fogni. Olyan elképesztő ziccereket is kihagynak - mint pl Zé Luis fejese a kapu előtt állva pár centire... José Gomes hiába hangoztatja hetek óta, hogy még bíznak a bajnoki címben, még bajnokok lehetnek, de talán ezt már ő maga sem hiszi el. Sousa összerakta a védelmet, ami EL-ban is elképesztő jól működött, idehaza dettó, erre most sorban kapják a gólokat minden jött-ment csapattól.
A mai eredménnyel oda-vissza vereség (1-2, 1-2) a Debrecen ellen (egy mai győzelemmel lehetett volna még esély), két meccsből 1 pont a Győr ellen.... legutóbbi 11 meccsükből kettőt nyertek meg mindössze. Így még lehet hogy a dobogó sem lesz meg.
Gondolom most már nem fogják kirúgni, de a nyáron nagyon remélem, hogy repül ez a portugál edző...
Bár volt tényleg olyan meccs ahol elmaradt nem 1 büntető, de nem lehet mindig erre fogni. Olyan elképesztő ziccereket is kihagynak - mint pl Zé Luis fejese a kapu előtt állva pár centire... José Gomes hiába hangoztatja hetek óta, hogy még bíznak a bajnoki címben, még bajnokok lehetnek, de talán ezt már ő maga sem hiszi el. Sousa összerakta a védelmet, ami EL-ban is elképesztő jól működött, idehaza dettó, erre most sorban kapják a gólokat minden jött-ment csapattól.
A mai eredménnyel oda-vissza vereség (1-2, 1-2) a Debrecen ellen (egy mai győzelemmel lehetett volna még esély), két meccsből 1 pont a Győr ellen.... legutóbbi 11 meccsükből kettőt nyertek meg mindössze. Így még lehet hogy a dobogó sem lesz meg.
Gondolom most már nem fogják kirúgni, de a nyáron nagyon remélem, hogy repül ez a portugál edző...
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
2 ponttal a Fradi mögött.
Nem láttam a meccset, de a győzelem ilyen körülmények között megsüvegelendő.
Csak nyernénk meg a derbyt. Meg a kupát... Hajrá Lilák!
Nem láttam a meccset, de a győzelem ilyen körülmények között megsüvegelendő.
![Sír :'(](./images/smilies/cry.gif)
"And my heart will leave you never."
-
Elég régóta benne vagyok a magyar fociban, de még néha mindig megtudnak lepni...
Szegény belgát nagyon kicsinálják, és most az újpest szurkolók csak benne reménykedhetnek...
Szegény belgát nagyon kicsinálják, és most az újpest szurkolók csak benne reménykedhetnek...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Igyekszünk azt a sztorit nem a fel nem jutásra kihegyeznimessideco írta:Csak aztán nem jutott felFák, juh, és Bobbyékkal, Jamaica, rájárt a rúd akkor a fradira is.
Népszerűsíteni kellett az mb2-t is, 3 év alatt felhúztuk, aztán jöhetett a comeback
-
Csak aztán nem jutott fel
Fák, juh, és Bobbyékkal, Jamaica, rájárt a rúd akkor a fradira is.
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Azért a Fradit is csak kizárták.Marci77 írta: Amugy ok voltak az utolso csapat akik sose estek ki,ugye?
-
Egyelőre csak annyi biztos, hogy nem indulhat nemzetközi kupában a csapat 2 évig. Mondjuk ez amúgy sem lett volna nagy érvágás, bár a Magyar Kupa szereplést azért még jó lenne szépen lezárni.
Rengeteg kérdés felmerült bennem, válaszok egyáltalán nincsenek.
Rengeteg kérdés felmerült bennem, válaszok egyáltalán nincsenek.
-
Most folyik az egyik utolsó egyeztetés a vagyonkezelővel ezen múlik most minden hamarosan kiderül, a belga viszont nem marad ez szinte 100%!
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
A BLSZ 4 az a hetedosztály...Marci77 írta:Onnan legkevesebb hany ev alatt juthatnak a mennyei elsobe? 5-6-7 ev?
Amugy ok voltak az utolso csapat akik sose estek ki,ugye?
Curtis ujra focizhat :P
Amúgy ja, még nem soha nem estek ki, tulajdonképpen most sem, hisz kizárva lesznek.
De mondom, meg kell kenni, vagy megfenyegetni a vagyonkezelőt, aztán gond egy szál se
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Onnan legkevesebb hany ev alatt juthatnak a mennyei elsobe? 5-6-7 ev?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!