2-3 embertől nem zuhanna vissza a középmezőnybe. Nagyon nem. Egy ember távozásától zuhannának meg nagyon, és az Simeone. Ő viszont nem hinném, hogy lépne, pláne nem a válogatottba. Ennek a faszinak hetente kétszer a partvonal mellett kell ugrálnia, nem a nézőtérről nézegetne a lehetséges válogatott játékosokat.Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.
Tavaly elment Falcao, aztán idén még jobbak lettek. Nyilván Diego Costa illetve Courtois hiányozna nekik, főleg az utóbbi. De Siemone pontosan tudja, hogy milyen játékosok kellenek neki, és azok nem a 40 milliós kategóriába tartoznak.
Ugyanakkor persze nem biztos, hogy jövőre is hozzák a mostani eredményeket, ha mindenki maradna, és még igazolnának is, akkor is lehet, hogy visszaesnének, mert idén azért eléggé adott nekik a gép.
De szerintem jövőre is ott lesznek az első háromban.
Idén meg sajnos a barca kezében van a dolog. Még egy döntetlen is belefér nekik, csak a végén hazai pályán verni kell az Atleticot.