Spanyol bajnokság

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
CS0ki

Re: Spanyol bajnokság

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 6., vasárnap 15:17

Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.
2-3 embertől nem zuhanna vissza a középmezőnybe. Nagyon nem. Egy ember távozásától zuhannának meg nagyon, és az Simeone. Ő viszont nem hinném, hogy lépne, pláne nem a válogatottba. Ennek a faszinak hetente kétszer a partvonal mellett kell ugrálnia, nem a nézőtérről nézegetne a lehetséges válogatott játékosokat.

Tavaly elment Falcao, aztán idén még jobbak lettek. Nyilván Diego Costa illetve Courtois hiányozna nekik, főleg az utóbbi. De Siemone pontosan tudja, hogy milyen játékosok kellenek neki, és azok nem a 40 milliós kategóriába tartoznak.
Ugyanakkor persze nem biztos, hogy jövőre is hozzák a mostani eredményeket, ha mindenki maradna, és még igazolnának is, akkor is lehet, hogy visszaesnének, mert idén azért eléggé adott nekik a gép.
De szerintem jövőre is ott lesznek az első háromban.

Idén meg sajnos a barca kezében van a dolog. Még egy döntetlen is belefér nekik, csak a végén hazai pályán verni kell az Atleticot.

heccsat
Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 6., vasárnap 15:07

előző körben is barcára tettem a voksom, most is rájuk tettem, de, azért remélem van valamennyi igazság a Földön és valahogy behúzzuk, ennyi bírói segítséggel épphogy bajnokságot nyerni, hát nem tudom, nekem nem jönne be, de hát, ezért is nem vagyok barca drukker, de azt továbbra sem értem mások, hogy lehetnek
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 6., vasárnap 14:59

Chelsea :) Kerdes Mourinho mit akar. Esetleg a MU. De elvetemült ötletként a Barca is felmerült nálam. Tenyleg, edzőt cserelhetnek?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 14:46

én argentín kapitányként..máshol most nem nagyon
Vagy Levy elhívja a spurshöz... :lol: :lol:
(Marad ő ahol van)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 14:34

DavieS írta:
Realista24 írta:nálam a kérdés az, hogy Simeonéval mi lesz.
Hol tudnád elképzelni Simeonét a nyártól? :hmmm: :hmmm:
én argentín kapitányként..máshol most nem nagyon
Nem illik.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 6., vasárnap 14:33

Realista24 írta:nálam a kérdés az, hogy Simeonéval mi lesz.
Hol tudnád elképzelni Simeonét a nyártól? :hmmm: :hmmm:

nem várok nagy változásokat a kispadoknál idén, tavaly nagy volt a mozgolodás, sztem most nyugis lesz.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 6., vasárnap 14:30

ziro4vr írta: De ha most elképzeled a mostani Atleticot Costa helyén a horváttal, az szerintem nagy minusz. Ugyanez, ha a kapuban egy átlagosan jó kapus lenne "csak".
Mandzukic nem elég harapós, épp ezért lenne tényleg nagy mínusz. Viszont, ha Costa elmegy, akkor majd a Portoból hoznak egy Jackson Martínezt, aztán meg is lesznek.

Vagy visszaveszik Torrest :mrgreen:

De szerintem nem is a csatárkérdés a lényeg náluk, hanem, hogy Curtois marad-e. Rengetegszer megmentette a csapatot, így ha csak egy szinttel gyengébb kapust tudnak a helyére vinni, akkor már sokat romlik a csapat.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 14:23

pheco írta:Ha Costát elviszi egy nagy csapat, akkor kapnak érte legalább 40-et. Abból azért tudnak igazolni. Szerintem Mandzukic teljesen jó lenne nekik és jóval olcsóbban megszerezhető. Többiek nem hiszem, hogy eligazolnának. Esetleg ugye Courtois, őt kellene valahogy megtartaniuk. A kezdőbe max 1-2 igazolás, inkább a padot kellene megerősíteniük.
De ha most elképzeled a mostani Atleticot Costa helyén a horváttal, az szerintem nagy minusz. Ugyanez, ha a kapuban egy átlagosan jó kapus lenne "csak".
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 6., vasárnap 14:21

pheco írta:Ha Costát elviszi egy nagy csapat, akkor kapnak érte legalább 40-et. Abból azért tudnak igazolni. Szerintem Mandzukic teljesen jó lenne nekik és jóval olcsóbban megszerezhető. Többiek nem hiszem, hogy eligazolnának. Esetleg ugye Courtois, őt kellene valahogy megtartaniuk. A kezdőbe max 1-2 igazolás, inkább a padot kellene megerősíteniük.
Costa szerintem 50 alatt nem vált klubot a mai árak mellett, nálam a kérdés az, hogy Simeonéval mi lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 6., vasárnap 14:18

Ha Costát elviszi egy nagy csapat, akkor kapnak érte legalább 40-et. Abból azért tudnak igazolni. Szerintem Mandzukic teljesen jó lenne nekik és jóval olcsóbban megszerezhető. Többiek nem hiszem, hogy eligazolnának. Esetleg ugye Courtois, őt kellene valahogy megtartaniuk. A kezdőbe max 1-2 igazolás, inkább a padot kellene megerősíteniük.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:39

Matt009 írta: Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.

A bajnokságnak valóban jót tenne, ha az Atma erős maradna, de erre azért nem sok esély van.
Dortmund-szindróma lehet, egyébként fura, hogy a komoly sérüléshullámok is kerülik őket, pedig terhelés az van, bár inkább ellenük sérülnek az emberek. Jövőre visszaesést várok, aztán lehet úgy jön be ez a tipp is, mint hogy majd tavasszal kipukkannak :D
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 6., vasárnap 13:36

pheco írta:Atletico anyagilag, hogy áll? Nyáron tudnak majd erősíteni és értelmes játékosokat igazolni? Bármennyire is rühellem őket, remélem nem esnek nagyon vissza jövőre, mert nem akarok újra 2 csapatos bajnokságot.
Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.

A bajnokságnak valóban jót tenne, ha az Atma erős maradna, de erre azért nem sok esély van.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 6., vasárnap 13:28

tubatibi írta:Azért nem semmi, hogy évek óta milyen csatárokat talál az Atletico...

Torres, Agüero, Falcao, Diego Costa....kíváncsi vagyok ki lesz a következő. :hmmm:

Oliver Torrest is nagy tehetségnek mondják.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:27

tubatibi írta:Azért nem semmi, hogy évek óta milyen csatárokat talál az Atletico...

Torres, Agüero, Falcao, Diego Costa....kíváncsi vagyok ki lesz a következő. :hmmm:
Rudolf pont illene ebbe a sorba
Nem illik.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:26

pheco írta:Atletico anyagilag, hogy áll? Nyáron tudnak majd erősíteni és értelmes játékosokat igazolni? Bármennyire is rühellem őket, remélem nem esnek nagyon vissza jövőre, mert nem akarok újra 2 csapatos bajnokságot.
Kérdés, hogy mi lesz a kulcsemberekkel? Costa, Courtois simán lehetnek chelsea játékosok ősztől, és akkor a két legfontosabb emberük oda. Illetve mi lesz Simeone sorsa..egy rosszul sikerült vb szereplés után szöv.kap.ként sem elképzelhetetlen, más top klubban most nem tudom elképzelni. Én is örülnék, ha maradnának a jelenlegi szintjükön, mi meg remélhetőleg lépni fogunk egyet, az úgy jó is :D
Nem illik.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 6., vasárnap 13:25

Azért nem semmi, hogy évek óta milyen csatárokat talál az Atletico...

"If you don't like your destiny, don't accept it."

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 6., vasárnap 13:22

Atletico anyagilag, hogy áll? Nyáron tudnak majd erősíteni és értelmes játékosokat igazolni? Bármennyire is rühellem őket, remélem nem esnek nagyon vissza jövőre, mert nem akarok újra 2 csapatos bajnokságot.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 13:14

Világbotrány meccs lesz, azt garantálom. Ha ott még születhet olyan eredmény, ami nekünk bajnoki címet okozhat, akkor az utolsó percekben le fogják rendezni, hogy ne szülessen olyan. Vagy ők vagy a bírók. De igazából mindkét szurkolótábor eret vágna magukon, ha az ő döntetlenjükkel mi nyerjük a bajnokságot. Az a meccs el fog dőlni. Vagy a Barca vagy az Atma javára, és aki nyer, az lesz a bajnok. 
Igen,ilyesmi miatt írtam én is hogy az a meccs érdekes lehet....
Ennek ellenére magunkra nyomtam,mert a fociba tényleg soha,semmire nem mehetünk biztosra.És ha csak 2.,vagy uram bocsá 3.-ok leszünk,akkor is azt kell mondjam,nem volt ez rossz.Nem azért mert egyébként egy Real Madrid számára ez nagy dolog,hanem mert végig harcban voltunk,vagyunk a ligáért...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

69erssam

HozzászólásSzerző: 69erssam » 2014. április 6., vasárnap 13:13

egyébként most ennyivel le lett tudva az(azaz semmivel), hogy busquets Pepe fején egyensúlyozott?
ellenünk eljárás indul nyilatkozatok miatt ő meg megússza minden gond nélkül?

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 13:07

Matt009 írta: Viszont azért annyit hadd tegyek hozzá, hogy a játékfelfogásuk, a labdabirtoklás és a konstans 90 percen át tartó presszió eredménye ez a sok büntető. Lehet, hogy 1-2 bíró nekik fúj, és Neymar esetében jó lenne, ha nem kapna meg 1-2 jogos tizenegyest, akkor talán kevesebbet színészkedne, de ettől függetlenül megteremtik azokat a szitukat, amelyekkel az ellenfelet hibára kényszerítik és ennek az eredménye a sok tizenegyes. Sajnos a legtöbb jogos. Ha mi is ilyen pressziót alkalmaznánk, akkor mi is kapnánk ennyi tizit, vagy mi el sem esnénk, hanem gólt rúgnánk belőle direktbe.
Hát azért ez egy nehéz dolog. Messi esetében, aláírom, baromi nehéz szabályosan szerelni (noha közel sem lehetetlen) ugyanakkor a többiek, szabályosan keresik a kontaktot, elesnek, rájátszanak, gondolok itt a szélsővédőkre, Neymar, Alexis és Iniesta is elég gyakran. A védők is sík hülyék egyébként, egy Iniestat minek felrúgni, hagyjad kapura, úgy is visszafordul. De hogyha valaki unatkozik, és megnézi az utóbbi évek kulcsmeccseit, és összeszámolja a tévedéseket az aktuális ellenféllel szemben, irtó magas és nonszensz szám fog kijönni, amit nehezen magyaráz, hogy Xavi meg Busquets 33 méterre passzolgat ellenük. Van összefüggés persze a mentális és fizikai fáradtság illetve a védő fél hibalehetőségei közt, de nem ekkora. Egyszerűen látták a katalánok, hogy megkapják a fújásokat, azóta meg rátettek még pár lapáttal, mi bajuk lehet. Sárgát nem igen kapnak színészkedésért, pontot nem vonnak le, nem seggelik el őket, szóval miért ne.
Nem illik.

Vissza: