![Hala2 :lilasalas:](./images/smilies/lilasalas.gif)
![Hala2 :lilasalas:](./images/smilies/lilasalas.gif)
![Boldog :happy:](./images/smilies/clap2.gif)
![Részeg :iszunk:](./images/smilies/drunk.gif)
![Tapsolós :taps:](./images/smilies/clap3.gif)
![Tapsolós :taps:](./images/smilies/clap3.gif)
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 7., hétfő 11:31
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 6., vasárnap 23:43
sajnos már nem emlékszem minden meccsükre és jelenetükre.sucre írta:melyikre gondolsz? nekem egy ilyen eset se rémlik.(egy biztos volt ami nem volt 11es, Suarez műesett egyet és azzal nyertek)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 6., vasárnap 22:16
Jah, a butái, eladhatták volna 2-szer Bale-t :DDDziro4vr írta:Hat ez mi xddddd rakjatok mar be bale mezeben valamelyik arab idiota tulaj tuti megvenne egy szazasertGT37 írta: Szerintem is rá gondol.
http://www.tottenhamhotspur.com/profess ... th-mcevoy/
Nem csinál semmi különöset, a fakóban játszogat, és már bemutatkozott az ír U21-es válogatottban is nemrég. Remélem, nem csak kinézet, hanem futballtudás tekintetében is Bale utódja lesz.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 6., vasárnap 22:14
melyikre gondolsz? nekem egy ilyen eset se rémlik.(egy biztos volt ami nem volt 11es, Suarez műesett egyet és azzal nyertek)
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 6., vasárnap 21:26
Hat ez mi xddddd rakjatok mar be bale mezeben valamelyik arab idiota tulaj tuti megvenne egy szazasertGT37 írta: Szerintem is rá gondol.
http://www.tottenhamhotspur.com/profess ... th-mcevoy/
Nem csinál semmi különöset, a fakóban játszogat, és már bemutatkozott az ír U21-es válogatottban is nemrég. Remélem, nem csak kinézet, hanem futballtudás tekintetében is Bale utódja lesz.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 6., vasárnap 21:00
Most nézem a képeitRemy írta:GT! Mi van azzal a taggal, aki a Spursben focizik, és kiköpött Bale? Remélem vágod kiről van szó
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 6., vasárnap 20:59
Szerintem is rá gondol.Victor írta:Remy: nem GT vagyok, de gondolom Kenny McEvoy -ra gondolsz
HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 6., vasárnap 20:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 6., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 6., vasárnap 20:20
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 6., vasárnap 19:10
Én rájuk nyomtam már mindjárt az első megkèrdezésnél,meg a másodiknál is,persze nem igazán hittem a dologba,de már szurkolok Lajosèknak hogy sikerüljönSierra írta:Én eskü szurkolok a liverpoolnak, hogy összejöjjön nekik.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 6., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 6., vasárnap 18:30
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. április 6., vasárnap 18:01
Az Arsenal magabiztosan vezette a bajnokságot, Özil sehol nem volt akkor...pheco írta:Ez pont kapufa, mert mióta nincs Özil, azóta vannak leginkább szopóágon.Anthony írta:pedig azt hittem Özillel világbajnokok lesznek![]()
(not)(ezzel nem azt mondom, hogy csak miatta volt jó az őszük) Nem értem miért kell még most is fikázni Özilt. Örüljetek, hogy elment sok pénzért, de már tényleg szánalmas.
Persze, hogy nem...MyStiQ írta:Szerintetek szabályos volt a West Ham gólja? Mert szerintem rohadtul nem.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 6., vasárnap 17:59
https://www.youtube.com/watch?v=akKLLuKv7TIMyStiQ írta:Szerintetek szabályos volt a West Ham gólja? Mert szerintem rohadtul nem.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 6., vasárnap 17:55
Én is, alapjáraton Chelsea-nek szoktam "szurkolni"(vagyis inkább mindig másnak a Madridon kívül igazi divat vagyokSierra írta:Én eskü szurkolok a liverpoolnak, hogy összejöjjön nekik.
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 6., vasárnap 17:50
HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 6., vasárnap 17:45
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 6., vasárnap 16:49
Hát ha már mindenki nekünk esett ősszel, hogy miért adtuk el az elmúlt 40 év legjobb irányítóját, akkor nehogymár most ne röhögjünk a markunkba és ne intsük csendre a sok picsogót. Emlékszem még Cé facebook oldalán is olyan sírás volt, mintha kiestünk volna a másodosztályba. Egy olyan túlhypeolt játékosért mint Özil aki ad néhány gólpasszt, de mezőnybe nulla, és nehéz pillanatokban is megremeg(dortmund elleni ziccer még nálunk, bayern elleni 11-es az arsenalban.)Nem értem miért kell még most is fikázni Özilt
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem