Premier League
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Re: Premier League
megvan a hét híre! végre kirúgtuk azt a balfék hughton-t!
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
sajnos már nem emlékszem minden meccsükre és jelenetükre.sucre írta:melyikre gondolsz? nekem egy ilyen eset se rémlik.(egy biztos volt ami nem volt 11es, Suarez műesett egyet és azzal nyertek)
de az eredményekből ítélve (egy szoros eredménynek kell lennie): vagy az Aston Villa elleni 2-2-nél, vagy a Fulham-es, de ahogy nézem ez utóbbinál Sturridge ellen szabálytalankodtak a meccs legvégén.
A mai kettő közül az első kezezésért full jogos, a második nálam picit kétes. (de persze ha azt nézzük a WHU gólját szabálytalanság előzte meg)
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jah, a butái, eladhatták volna 2-szer Bale-t :DDDziro4vr írta:Hat ez mi xddddd rakjatok mar be bale mezeben valamelyik arab idiota tulaj tuti megvenne egy szazasertGT37 írta: Szerintem is rá gondol.
http://www.tottenhamhotspur.com/profess ... th-mcevoy/
Nem csinál semmi különöset, a fakóban játszogat, és már bemutatkozott az ír U21-es válogatottban is nemrég. Remélem, nem csak kinézet, hanem futballtudás tekintetében is Bale utódja lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: Gerrard, Coutinho, Sturridge, Agger
- Kedvenc csapatod: Liverpool F. C.
melyikre gondolsz? nekem egy ilyen eset se rémlik.(egy biztos volt ami nem volt 11es, Suarez műesett egyet és azzal nyertek)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Hat ez mi xddddd rakjatok mar be bale mezeben valamelyik arab idiota tulaj tuti megvenne egy szazasertGT37 írta: Szerintem is rá gondol.
Nem csinál semmi különöset, a fakóban játszogat, és már bemutatkozott az ír U21-es válogatottban is nemrég. Remélem, nem csak kinézet, hanem futballtudás tekintetében is Bale utódja lesz.
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Most nézem a képeit Ezek sorozatgyártott modellek, vagy mi? Végem van, még egy Bale.Remy írta:GT! Mi van azzal a taggal, aki a Spursben focizik, és kiköpött Bale? Remélem vágod kiről van szó
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Szerintem is rá gondol.Victor írta:Remy: nem GT vagyok, de gondolom Kenny McEvoy -ra gondolsz
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
Remy: nem GT vagyok, de gondolom Kenny McEvoy -ra gondolsz
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
GT! Mi van azzal a taggal, aki a Spursben focizik, és kiköpött Bale? Remélem vágod kiről van szó
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
Gerrard (13-14): 13 gól, ebből 10 db büntetőből! "#perrard"
(Ezzel persze vezet, Yaya 6 db 11es gól idén, Hazard, Soldado 4-4)
(egy biztos volt ami nem volt 11es, Suarez műesett egyet és azzal nyertek)
MU elleni is lőtt Gerrard két 11est (egyet kihagyott és egyet a bíró nem adott meg).
Remélem a Carlo-Chelsea féle 103-as "Legtöbb lőtt gól a PL-ben" rekord megmarad, bár erre kicsit az esély, de még 13-at kéne lőnie a Pool-nak az egalizáláshoz 5 meccsen (City, Norwich, Chelsea, Crystal Palace, Newcastle).
(Ezzel persze vezet, Yaya 6 db 11es gól idén, Hazard, Soldado 4-4)
(egy biztos volt ami nem volt 11es, Suarez műesett egyet és azzal nyertek)
MU elleni is lőtt Gerrard két 11est (egyet kihagyott és egyet a bíró nem adott meg).
Remélem a Carlo-Chelsea féle 103-as "Legtöbb lőtt gól a PL-ben" rekord megmarad, bár erre kicsit az esély, de még 13-at kéne lőnie a Pool-nak az egalizáláshoz 5 meccsen (City, Norwich, Chelsea, Crystal Palace, Newcastle).
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én rájuk nyomtam már mindjárt az első megkèrdezésnél,meg a másodiknál is,persze nem igazán hittem a dologba,de már szurkolok Lajosèknak hogy sikerüljönSierra írta:Én eskü szurkolok a liverpoolnak, hogy összejöjjön nekik.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Suárez nyeséséért/perdítéséért érdemes volt nézni (egyébként nem játszott jól)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Gerrard kevés büntetőt lő idén
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Az Arsenal magabiztosan vezette a bajnokságot, Özil sehol nem volt akkor...pheco írta:Ez pont kapufa, mert mióta nincs Özil, azóta vannak leginkább szopóágon. (ezzel nem azt mondom, hogy csak miatta volt jó az őszük) Nem értem miért kell még most is fikázni Özilt. Örüljetek, hogy elment sok pénzért, de már tényleg szánalmas.Anthony írta:pedig azt hittem Özillel világbajnokok lesznek
(not)
Persze, hogy nem...MyStiQ írta:Szerintetek szabályos volt a West Ham gólja? Mert szerintem rohadtul nem.
Tomkins nálam eleve piros lett volna, de az a bohóc gól, nyilvánvaló szabálytalanság volt előtte. A vicc az egészben, hogy a partjelző egyből jelezte a szitut...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
https://www.youtube.com/watch?v=akKLLuKv7TIMyStiQ írta:Szerintetek szabályos volt a West Ham gólja? Mert szerintem rohadtul nem.
Hát így elsőre nekem sem tűnik szabályosnak. De mindegy, szerintem behúzza a Liverpool így is.
Az Everton előtt meg le a kalappal, most látom csak, mit műveltek az Arsenal ellen. Mondjuk így szépen távolodnak el tőlünk is, már hét ponttal vannak előttünk... Elég valószínű, hogy hatodik hely lesz ebből, hacsak nem tol le egy brutál hajrát a United.
Egyébként, aki nézte az Everton-Arsenalt: Barkley hogy játszott?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én is, alapjáraton Chelsea-nek szoktam "szurkolni"(vagyis inkább mindig másnak a Madridon kívül igazi divat vagyok ) ,de Gerrard-ot nagyra tartom, ne vonuljon már vissza PL cím nélkül...Sierra írta:Én eskü szurkolok a liverpoolnak, hogy összejöjjön nekik.
Az Arsenal meg nevetséges, dúrva ,hogy Wengert egyáltalán eddig hagyták "dolgozni", Özil miatt meg külön kacagok minden egyes vereségükön pedig egyébként semmi bajom velük...Sorsszerű lenne ,ha Özil tv-n nézhetné végig ahogy megnyerjük a tizediket...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szerintetek szabályos volt a West Ham gólja? Mert szerintem rohadtul nem.
Én eskü szurkolok a liverpoolnak, hogy összejöjjön nekik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát ha már mindenki nekünk esett ősszel, hogy miért adtuk el az elmúlt 40 év legjobb irányítóját, akkor nehogymár most ne röhögjünk a markunkba és ne intsük csendre a sok picsogót. Emlékszem még Cé facebook oldalán is olyan sírás volt, mintha kiestünk volna a másodosztályba. Egy olyan túlhypeolt játékosért mint Özil aki ad néhány gólpasszt, de mezőnybe nulla, és nehéz pillanatokban is megremeg(dortmund elleni ziccer még nálunk, bayern elleni 11-es az arsenalban.)Nem értem miért kell még most is fikázni Özilt
Vicc.