Szerintem a probléma nem elsősorban az igazolásokkal lesz, hanem a csapat együtt tartásában. 2-3 ember elmegy a kezdőből, és visszazuhannak a középmezőnybe. Nekik szerintem a legnagyobb erősítés az lenne, ha a csapat kezdője együtt maradna. Ez akkor fog megtörténni, ha bajnokok lesznek. Máskülönben szerintem az első távozó csak idő kérdése és utána jön a lavina.
2-3 embertől nem zuhanna vissza a középmezőnybe. Nagyon nem. Egy ember távozásától zuhannának meg nagyon, és az Simeone. Ő viszont nem hinném, hogy lépne, pláne nem a válogatottba. Ennek a faszinak hetente kétszer a partvonal mellett kell ugrálnia, nem a nézőtérről nézegetne a lehetséges válogatott játékosokat.
Tavaly elment Falcao, aztán idén még jobbak lettek. Nyilván Diego Costa illetve Courtois hiányozna nekik, főleg az utóbbi. De Siemone pontosan tudja, hogy milyen játékosok kellenek neki, és azok nem a 40 milliós kategóriába tartoznak.
Ugyanakkor persze nem biztos, hogy jövőre is hozzák a mostani eredményeket, ha mindenki maradna, és még igazolnának is, akkor is lehet, hogy visszaesnének, mert idén azért eléggé adott nekik a gép.
De szerintem jövőre is ott lesznek az első háromban.
Idén meg sajnos a barca kezében van a dolog. Még egy döntetlen is belefér nekik, csak a végén hazai pályán verni kell az Atleticot.