Spanyol bajnokság
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Spanyol bajnokság
Fordított esetben nyilván menne a sértett üvöltözés hogy les volt.Akkor megváltozna a politika azonnal
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Még a lábfeje is vonal előtt van, miért kell ezért ennyit magyarázkodni?Drake írta:Jéééé,ez a kép tényleg egyvonalból készült. De mindegy is...Szerinted szabálytalan volt szerintem meg nem.Változtatni már úgysem lehet ezen.
Szerintem én hamarabb túlteszem magam azon, ha ellenünk vétenek így, mint ti, ha kicsit is rosszat mondanak a csapatotokra, akkor is ha igaz. Nevetséges hiszti az egész, ez is és Xavié is.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
Ha rendelkezel egy harmadik osztályos tanuló térlátásával, akkor te is látod, hogy ez les.Drake írta:Jéééé,ez a kép tényleg egyvonalból készült. De mindegy is...Szerinted szabálytalan volt szerintem meg nem.Változtatni már úgysem lehet ezen.
A szabályokat meg nem ,,szerintem-szerinted" alapon hozzák.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Az a gond ezekkel a szituációkkal, hogy még századik megnézésre is vitára ad okot, hogy jól fújt-e a spori, vagy sem. Büntető szituk dettó. Nem az a fő gond, hogy egy-egy szitut jól ítélt-e meg a sporttárs, mert élőben baromi nehéz dolga van. Csak érdekes ugye, hogy ezekből a szitukból nagyon jó százalékban a Barca jön ki jól...lásd az Espanyol meccset is.Jéééé,ez a kép tényleg egyvonalból készült. De mindegy is...Szerinted szabálytalan volt szerintem meg nem.Változtatni már úgysem lehet ezen.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Jéééé,ez a kép tényleg egyvonalból készült. De mindegy is...Szerinted szabálytalan volt szerintem meg nem.Változtatni már úgysem lehet ezen.Banán írta:Xavi szerint ez nem volt les, Te pedig nagyon tiszteletlen vagydoncsontos írta: http://pbs.twimg.com/media/BjgVgkmIQAAv8JT.jpg:medium
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Drake írta:Mutass nekem egy olyan képet,amin egyértelműen látszik a les.Jammin írta:Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!
Végül is csak egy piros lap+11es, bár, ha egy csapat minden második meccsen megkapja ezeket, akkor nem is tűnik olyan nagy ajándéknak!
Mutass nekem egy olyan képet, ahol egyértelműen látszik, hogy nem les.
Neymar bokáját ott inkább Neymar rúgta ki. Az meg hogy "megfogta a vállát"...biztos azért bukfencezett akkorát2. 11-esünk nem lehet kérdés hogy jogos volt, az elsőnél nyilván rájátszott Neymar, de Ramos megfogta a vállát és a bokáját is kirúgta.
Bár azért tegyük hozzá, hogy a Real Madridot elsősorban a Real Madrid verte meg azon a meccsen. 2-1-nél el lehetett volna dönteni, aztán akkor most nincs cirkusz.
A brazil szurkereket azért nem irigylem, egy Ronaldo, egy Ronaldinho után ennek a Robinho utánzatnak kellene a selecaót vb címig vinni... hátha meglesz a hátszél.
Xavi szerint ez nem volt les, Te pedig nagyon tiszteletlen vagydoncsontos írta: http://pbs.twimg.com/media/BjgVgkmIQAAv8JT.jpg:medium
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
http://pbs.twimg.com/media/BjgVgkmIQAAv8JT.jpg:mediumDrake írta:Mutass nekem egy olyan képet,amin egyértelműen látszik a les.Jammin írta:Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!
Végül is csak egy piros lap+11es, bár, ha egy csapat minden második meccsen megkapja ezeket, akkor nem is tűnik olyan nagy ajándéknak!
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Tényleg nem érzed, hogy mennyi segítséget kaptok?Drake írta:Mutass nekem egy olyan képet,amin egyértelműen látszik a les.Jammin írta:Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!
Hogy lehet ennyit magyarázkodni mindig?
Én biztos, hogy rühelleném, ha nekem kéne folyton kozmetikáznom a csapatom dolgait, még magam előtt is.
Most ezeket, amúgy nem beszólásnak szántam, teljesen őszintén kérdezem.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Mutass nekem egy olyan képet,amin egyértelműen látszik a les.Jammin írta:Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!
-
- Kedvenc játékosaid: Mcmanaman, Zidane, Raul
- Kedvenc csapatod: rm.
Meg gondolom Neymar nem is lesről indult az eset előtt. Jaaa, de!Mindenféle provokáció nélkül kérdezem, hogy mivolt benne az elcsalás? Ha nekünk csalnának akkor még jogos 11-est sem kaptatok volna, nemhogy egy jogtalant. A 2. 11-esünk nem lehet kérdés hogy jogos volt, az elsőnél nyilván rájátszott Neymar, de Ramos megfogta a vállát és a bokáját is kirúgta. Unalmas már, hogy állandóan bíróztok, és nem tudjátok elfogadni a vereséget. Én inkább lennék dühös a játékosaimra, hogy ilyen buta hibákat vétettek.
Csabi írta:engem a sevilla elleni vereseg nem idegesit, mert a foci ilyen, benne van hogy rosszul jatszunk es kikapunk. engem az elcsalt klaszikko basz fel meg mindig.
Mindenféle provokáció nélkül kérdezem, hogy mivolt benne az elcsalás? Ha nekünk csalnának akkor még jogos 11-est sem kaptatok volna, nemhogy egy jogtalant. A 2. 11-esünk nem lehet kérdés hogy jogos volt, az elsőnél nyilván rájátszott Neymar, de Ramos megfogta a vállát és a bokáját is kirúgta. Unalmas már, hogy állandóan bíróztok, és nem tudjátok elfogadni a vereséget. Én inkább lennék dühös a játékosaimra, hogy ilyen buta hibákat vétettek.
Még egyszer kérdezem, ha nekünk csaltak, miért kaptatok jogtalan 11-est?
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha a játékpercek statisztikáját böngésszük, ugyanis kitűnik, hogy a matracosok hat ldabrúgója a La Liga hat legtöbbet foglalkoztatott játékosa: Courtois (4.140), Gabi (4.111), Juanfran (4.095), Godín, Miranda és Koke (3.780 - mind a három) is több játékperccel rendelkeznek ebben a szezonban, mint a raglista hetedik madridi Pepe.
A top 10-es lista úgy jön össze, hogy a nyolcadik Iñigo Martínez, a kilencedik Cristiano Ronaldo mellé még egy atléticós, Diego Costa (3.600) is feliratkozik.
A top 10-es lista úgy jön össze, hogy a nyolcadik Iñigo Martínez, a kilencedik Cristiano Ronaldo mellé még egy atléticós, Diego Costa (3.600) is feliratkozik.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Hiaba tippelgetunk lehet itt meg barmi..a barca nem jatszik meggyozoen az utobbi meccseken..siman bujhat meccset..en inkabb azert latok kevesebb eselyt hogy odaerhetunk mert ott van meg a kis Madrid ..ha meg azok buknak akkor meg a barca fog bajnok lenni..sehogy sem jo ez..valahol orulok is hogy nyert az atletico meg nem is..egyszerre kene bukniuk amire meg kevesebb az esely..az sem lenne jo ha a barca elre allna..bizom a csapatban de ez mar nem lesz meg..kicsi a sansz de hinni kell..azt a sevillai 3pontot vissza kene hozzni egyszerre mind a 2on..
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
benne, a kiállítás idejére simán meglehetett volna a meccs, de azért nehéz orkánnal szemben vizelni, na...nmate írta:Manapság már ez is "benne van". De amúgy ott benne voltunk mi is vastagon.Csabi írta:engem az elcsalt klaszikko basz fel meg mindig.
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
de persze a Zuhanyhíradóban Kovács Zoli (exUTE focista, most asszem Diósgyőr sportigazgató) megmagyarázta hogy a Barca jobb volt. de azért hozzátették hogyha Ramost nem állítják ki akkor nem biztos hogy megnyerik. meg hogy milyen élvezet volt nézni messi játékát, és hogy itt bizonyította be messi hogy jobb CR-nél a Klasszikusok! Nem is tudom hogy is volt? CR lőtt 6-7 klasszikuson egymás után gólt, meg az ő góljával/góljaival nyertünk, míg messi sehol sem volt! de persze Kovács Zoli megmondta a frankót!
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Manapság már ez is "benne van". De amúgy ott benne voltunk mi is vastagon.Csabi írta:engem az elcsalt klaszikko basz fel meg mindig.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
engem a sevilla elleni vereseg nem idegesit, mert a foci ilyen, benne van hogy rosszul jatszunk es kikapunk. engem az elcsalt klaszikko basz fel meg mindig.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én a Barcelonára tippeltem...szerintem innen már nem fognak botlani...nem is annyira vészes a sorsolásuk...utolsó fordulóban meg szerintem megverik az Atletico-t vagy "így" vagy "úgy". Viszont az eddigi történéseket figyelembe véve a Matracosok érdemelnék meg leginkább a Ligát....övék a legkiegyensúlyozottabb csapat.
Én innen már mindent a Kupára+BL-re tolnék fel...ott legalább valamennyire a kezünkben van a sorsunk. Remélem a sors kegyes lesz hozzánk és egy kupát nyerünk azért.
Én innen már mindent a Kupára+BL-re tolnék fel...ott legalább valamennyire a kezünkben van a sorsunk. Remélem a sors kegyes lesz hozzánk és egy kupát nyerünk azért.
Most bosszant igazán a Sevilla elleni vereség, mert ha azt hoztuk volna (meg természetesen a többi meccset is), akkor még mindig vezetnénk a Barca előtt, és a az Atléticoval is csak pontegyenlőség lenne, nem -3 pont.
Rohadt életbe, hogy így elbaszták azt a meccset (is).
Rohadt életbe, hogy így elbaszták azt a meccset (is).