![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Hányszor fogjuk még ezt eljátszani a szezonban?
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 12., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 15:59
GT37 írta:Team v WBA - Lloris; Naughton, Chiriches, Kaboul, Rose; Lennon, Chadli, Paulinho, Eriksen; Adebayor, Kane.
(Közben fél szemmel figyelem majd az Everton meccsét is, hátha ez a rémgyenge Sunderland meglepi őket valahogy hazai pályán.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 12., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 12., szombat 13:16
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 12., szombat 13:11
Igen, a Hillsborough-tragédiára emlékeznek ezzel.Kerlon írta:AZ összes meccs óra 7kor vagy 37kor kezdődik nem csak a maiak, de amúgy fogalmam sincs, gondolom valamilyen megemlékezésszerű lesz.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 12., szombat 13:10
április 15-én lesz 25 éve a Hillsborough-i tragédia, ahol 96 Liverpool-drukker halt meg. A 7 perces csúsztatás ennek állít emléket, ugyanis a tragédia a meccs 7. p-ben történt.mi ez most ?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 12., szombat 13:04
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 12., szombat 13:02
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2014. április 10., csütörtök 22:43
0:46 - kicsi RooneyRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=I299Xrryhbc
Daniel Sturridge plays school camera prank, jópofa
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 22:23
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 9., szerda 19:14
Mondott ilyet, de Bl a döntő előtt, egy bajnokin kihagyott büntető utánziro4vr írta: Gerrard is mondott már olyat a bl döntő után, hogy nem lő többet, vagy keverem?
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 8., kedd 15:04
Ja,mert beverte volna mind a tizet biztosra...szóval Suarez 29 + 10 büntető = 39 gólos lenne.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. április 8., kedd 6:37
1-et Sturrdige lőtt, egyet meg kihagyott.10 büntetőt lőtt Gerrard, elvileg mindet ő lőtte amit a Pool kapott.
Gerrard higgadtabb fejben, szerintem egyszer lőtt eddig Suarez tizit a Poolnál, 2 éve kirúgta a stadionból...anno egyik Digi-s PL összefoglalóban volt róla szó hogy miért nem Luis lövi ezeket? valami olyasmi volt hogy nem akarja, inkább ráhagyja őket Gerrardra.
Milan ellen 2005ben Xabi Alonso volt azt, aki kihagyta a tizit, de a kipattanót bevágta. A 11-es párbajban se lőtt Gerrard büntetőt. Szóval szerintem keveredGerrard is mondott már olyat a bl döntő után, hogy nem lő többet, vagy keverem?
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 7., hétfő 23:55
lehetséges, erről fogalmam sincsen, akkoriban még nem néztem focit.ziro4vr írta:Gerrard is mondott már olyat a bl döntő után, hogy nem lő többet, vagy keverem?Anis írta: anno egyik Digi-s PL összefoglalóban volt róla szó hogy miért nem Luis lövi ezeket? valami olyasmi volt hogy nem akarja, inkább ráhagyja őket Gerrardra.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 7., hétfő 23:08
Gerrard is mondott már olyat a bl döntő után, hogy nem lő többet, vagy keverem?Anis írta: anno egyik Digi-s PL összefoglalóban volt róla szó hogy miért nem Luis lövi ezeket? valami olyasmi volt hogy nem akarja, inkább ráhagyja őket Gerrardra.
HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 7., hétfő 23:05
10 büntetőt lőtt Gerrard, elvileg mindet ő lőtte amit a Pool kapott.ikarus93 írta:Arra lennék kiváncsi, hogy Suarez hány gólnál járna, ha tegyük fel ő rúgta volna az összes 11-es gólt a Liverpoolnál a szezonba. Szerintem 40-nél tartana simán, ami nem lenne gyenge a Premier League-be.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 7., hétfő 23:04
Vagy ha az elején nem hagy ki pár meccset..ha 40 nem is, de 30 közepe körül lenne.ikarus93 írta:Arra lennék kiváncsi, hogy Suarez hány gólnál járna, ha tegyük fel ő rúgta volna az összes 11-es gólt a Liverpoolnál a szezonba. Szerintem 40-nél tartana simán, ami nem lenne gyenge a Premier League-be.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 7., hétfő 22:59
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 7., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 7., hétfő 22:35
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem