Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2014. április 8., kedd 17:23

Géci írta:Majd az este eldönti milyen lesz a meccs, de én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy egy több sebből vérző csapat megszorongasson minket Lewa ide vagy oda... Ha igen az ránk nézve szégyen.
Egy az egyben adom. ez a Dortmund nem lehet gond. Több, mint a fél kezdő sérült (kb egész évben), vagy alig játszott valamit idén. Az is nagy csoda (és baromira megsüvegelendő és tisztelendő), hogy itt vannak, állnak a kupában meg harcolnak a bajnokságban is.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 8., kedd 16:22

hunmadridista írta:
Géci írta:Kezdetekbe szerintem nyomást fogunk rájuk gyakorolni egy gólért, ha ez nem jön be szarra kontrázzuk őket. Egyik sem jó nekik. Nem mondom, hogy nem kapunk gólt. Szerintem 3-1-re nyerünk...
Én ekkora különbséget nem várok a meccsen...szerintem egy vereség is benne van a pakliban. A lényeg, hogy gólt kell mindenáron szerezni...valamint azt elkerülni, hogy az első 15-20 percben betaláljanak, mert akkor a közönségük bele fogja hajszolni őket a lehetetlenbe...
Pedig elfogultság nélkül merem állítani, hogy van ekkora különbség. Főleg ha azt is nézzük, hogy Kehl nincs eltiltás miatt, de ezen felül Sahin se fog elvileg játszani, mert ő is sérüléssel bajlódik. A kapus sincs teljesen rendben. Egy ilyen szinten gyengélkedő csapat ellen szerintem a 3-1 ide nem egy elszállt eredmény. Még az sem lepne meg, ha nem kapnánk gólt, elnézve Pepe formáját. Nálunk lesz DM ami borzasztó nagy plusz lesz. Majd az este eldönti milyen lesz a meccs, de én személy szerint nem tudom elképzelni, hogy egy több sebből vérző csapat megszorongasson minket Lewa ide vagy oda... Ha igen az ránk nézve szégyen.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 8., kedd 16:02

morientes írta: Ami a mi meccsünket illeti,sztm nyerünk dortmundba,akkor is ha nincs Ronaldo,majd Bale meg Benzema elintézi.Meg nyilván ott lesz így Isco.Amit Géci jósol,nekem egyáltalán nem irreális,az 1-3,idén ennyivel jobbak vagyunk mint a borussia.
Én 1-2t tippelnék, egyet azért nem létezik hogy ne lőjenek két meccsen, viszont kapni fognak minimum kettőt, gyenge a védelmük, plusz jó formában vannak az elöl lévő embereink.
Nem illik.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. április 8., kedd 14:18

valószínűleg az lesz majd a spanyol bajnok, aki szerdán kiesik a kettőjük közül, hiszen akkor már annak a csapatnak csak a bajnokságra kell figyelnie...
Azért én még nem írnám le a Realt se a ligában,pláne hogy ezek most kiadják majd magukból amit lehet,s ezen meccs után finoman sem lesznek barátok az utolsó fordulóra...:D
Amúgy barca továbbjutást várok,Messi meg Neymar,így vagy úgy,de megoldja :D
Ami a mi meccsünket illeti,sztm nyerünk dortmundba,akkor is ha nincs Ronaldo,majd Bale meg Benzema elintézi.Meg nyilván ott lesz így Isco.Amit Géci jósol,nekem egyáltalán nem irreális,az 1-3,idén ennyivel jobbak vagyunk mint a borussia.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2014. április 8., kedd 12:58

1 góltól tobbet nemfogunk kapni ... nem vagyok se Iker se Lopez párti, de idén valahogy Ikernek lehetetlen golt rúgni, néha a fortuna is vele van, ugyhogy nyugi :D

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 8., kedd 12:07

Géci írta:Kezdetekbe szerintem nyomást fogunk rájuk gyakorolni egy gólért, ha ez nem jön be szarra kontrázzuk őket. Egyik sem jó nekik. Nem mondom, hogy nem kapunk gólt. Szerintem 3-1-re nyerünk...
Én ekkora különbséget nem várok a meccsen...szerintem egy vereség is benne van a pakliban. A lényeg, hogy gólt kell mindenáron szerezni...valamint azt elkerülni, hogy az első 15-20 percben betaláljanak, mert akkor a közönségük bele fogja hajszolni őket a lehetetlenbe...

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 8., kedd 12:00

Kezdetekbe szerintem nyomást fogunk rájuk gyakorolni egy gólért, ha ez nem jön be szarra kontrázzuk őket. Egyik sem jó nekik. Nem mondom, hogy nem kapunk gólt. Szerintem 3-1-re nyerünk...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 8., kedd 11:56

Remélem meccs elején nem fog szédelegni a csapat. Ha elején bekapunk egy gólt akkor a Dortmund nagyon fel fog pörögni. Első 10 percet meg fogja nyomni a BvB, akkor kéne kontrából egy gólt lőni, aztán meg lehet nyugodni. 1-1 a tippem.

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 8., kedd 9:24

dannen írta: annyira elkapta a fonalat, hogy a legutolsó 7 góljából 5 tizenegyes volt. :lol:
Igazából mindegy, mert ugyanannyit ér mintha 30-35 méterről rúgta volna mindet, meg igazából a 11-est tudni kell értékesíteni is...az már mondjuk más kérdés, hogy melyik 11-es volt jogos és melyik nem...
Meg amúgy is az Atletico az egyik kedvenc ellenfele, azt hiszem már 20 gólnál tart ellenük, mondjuk ebben nem vagyok biztos...
Egy tuti, a Matracosoknak a védelmükre kell építeni, stabilan, egymásért küzdve kell harcolniuk, hogy lehessen esélyük...mondjuk a mi szempontunkból a hosszabbítás lenne a legjobb végkimenetel...meg valószínűleg az lesz majd a spanyol bajnok, aki szerdán kiesik a kettőjük közül, hiszen akkor már annak a csapatnak csak a bajnokságra kell figyelnie...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 7., hétfő 23:23

mert mi aztán szerencsések vagyunk, hogy két buta sérülés miatt pintoval és bartrával a kezdőben megyünk neki a legfontosabb meccseknek. :/
A Barca eddig sem a védelmére épített (mellesleg Bartra nem olyan régen még Varane szinten volt emlegetve, vagy tévedek? :ike: :hmmm: ), míg az AtMa egyik kulcspontja és az idei sikereinek egyik legfőbb letéteményese a szilárd védekezés mellett Costa megtámogatva az Arda-Koke duó hasznos, technikás játékával; elég egyértelmű, hogy a brazil-spanyol (nem kevés életmentő) góljai nélkül most nagyon nem itt tartanának a matracosok, mint ahogy pl. a Cityből is baromira hiányzott az addig csúcsformában lévő Agüero ellenetek. Sajnálatos sérülések, jobbulást mind2-nek; de egyétek csak meg, amit főztetek --> a Neymar család megkenése és az adócsalások helyett talán érdemesebb lett volna igazolni egy normális bekket (évek óta húzódik), meg egy kapust miután már több, mint 1 éve köztudott, hogy a vajas kezű tiplizik, miközben a helyettese ugye soha sem volt Barca szint (emiatt abszolút nem tudlak benneteket sajnálni --> remélem érzed, hogy az AtMa picit más helyzetben van keret és anyagi lehetőségek terén is). :-*
annyira elkapta a fonalat, hogy a legutolsó 7 góljából 5 tizenegyes volt. :lol:
Jaja, pont mondani akartam! :mrgreen: :shifty:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 7., hétfő 22:57

tubatibi írta:Sőt az egyik egy 11-es utáni kipattanó. :mrgreen:
Az már akciógól !
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 7., hétfő 22:33

Sőt az egyik egy 11-es utáni kipattanó. :mrgreen:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

hunmadridista

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. április 7., hétfő 22:24

'shutterisland írta:
nagyon fontos lesz a helyzetkihasználás, mert nem lesz sok helyzetünk, ha szépen visszaállnak a matracosok, illetőleg az elsőt nekünk kell rúgni, ez lélektani szempontból nagyon fontos lenne.
úgy érzem, két rúgott góllal lehet továbbmenni.
Messi 1 gólt biztos elrak...nagyon elkapta a fonalat az utóbbi meccseken. Mondjuk én egy hosszabbításnak jobban örülnék+ nagyon megnéznék már egy tizi párbajt újra a BL-ben.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 7., hétfő 22:21

hihetetlen ez a mák és az, hogy az ellenfél húzóemberei közül valakik mindig hiányoznak!
mert mi aztán szerencsések vagyunk, hogy két buta sérülés miatt pintoval és bartrával a kezdőben megyünk neki a legfontosabb meccseknek. :/

Kár érte. Kéne az az ùj rekord...
van rá két elődöntője, és egy potenciális harmadik meccse, ha döntőbe jut a real, szóval szerintem e felől nem kell aggódj.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. április 7., hétfő 22:18

Igy hogy nem kaptunk gólt otthon simának kell lennie a továbbjutásnak. Cr meg számítható volt hogy ekkora terhelés mellet lesznek kisebb-nagyobb sérülései szerencsére eddig csak kissebb sérülései voltak.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 7., hétfő 22:16

a dortmund ellenit nem is bánom (bár ez pont az ő meccse lenne, kontrából szétkaphatnánk őket), de a bajnokságban már kelleni fog. jó lenne a kupadöntőre nem úgy küldeni őt, hogy előtte megint kihagyott két hetet.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 7., hétfő 22:15

közben elvileg bréking, hogy se costa nem lesz, se turan
Mily meglepő (?) :roll: ; hihetetlen ez a mák és az, hogy az ellenfél igazi húzóemberei közül valakik mindig hiányoznak! :-*
most egy 5 soros válogatott káromkodást tudnék ideírni cé miatt, nem igaz, nem igaz, hogy ilyenkor. nagyon remélem hogy hétvégén már jó lesz, azt már halkan se merem megemlíteni, hogy a kupa a nyakunkon van.
Idén finoman szólva is elégé ránk jár a rúd a sérülésekkel, kihagyásokkal... :x :coffee: Ettől függetlenül így is meg kell lennie a továbbjutásnak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. április 7., hétfő 22:16-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Géci

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. április 7., hétfő 22:14

Csabi írta:most egy 5 soros válogatott káromkodást tudnék ideírni cé miatt, nem igaz, nem igaz, hogy ilyenkor. nagyon remélem hogy hétvégén már jó lesz, azt már halkan se merem megemlíteni, hogy a kupa a nyakunkon van.
Szerintem pont a kupa az oka, hogy nem erőltetik. Kár érte. Kéne az az ùj rekord...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 7., hétfő 22:11

Csabi írta:most egy 5 soros válogatott káromkodást tudnék ideírni cé miatt, nem igaz, nem igaz, hogy ilyenkor. nagyon remélem hogy hétvégén már jó lesz, azt már halkan se merem megemlíteni, hogy a kupa a nyakunkon van.
Holnap nincs rá szükségetek, köszönhetően az odavágónak. Inkább pihentetni kéne, nehogy nagyobb baj legyen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 7., hétfő 22:09

most egy 5 soros válogatott káromkodást tudnék ideírni cé miatt, nem igaz, nem igaz, hogy ilyenkor. nagyon remélem hogy hétvégén már jó lesz, azt már halkan se merem megemlíteni, hogy a kupa a nyakunkon van.

Vissza: