Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
A 4 csapat közül a miénknek van a legkevesebb esélye,ezt sajnos el kell ismerni.
A játékosaink miatt.Nyáron Varanet be kell építeni valamelyik középső védő helyett,meg a kp fel kell túrbózni nagyon.
Akkor jövőre nyerhetünk,de idén nem...
A játékosaink miatt.Nyáron Varanet be kell építeni valamelyik középső védő helyett,meg a kp fel kell túrbózni nagyon.
Akkor jövőre nyerhetünk,de idén nem...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na jól van ez szánalmas volt, megint az a kurva nagy mellény.De én továbbra is bizakodó vagyok, megkaptuk az utolsó utáni ébresztő pofont, ott vagyunk ahol tavaly most lehet bizonyítani és jóvátenni mindent.
Pozitívumok:
-CR
-Casillas
-Azért a párharc még is csak 180perc,továbbmentünk teljesen jogosan
Néhány tény:
-A Chelsea-t kapjuk
-Vége az alibi korszaknak
-Mentálisan és fizikailag is 200% kell mostantól 3db meccsen, a többit leszarom.
A kupadönőt meg kell nyerni, az visszalökne minket arra a pályára amiről kitértünk a classicó után, nem most nem az van hogy 50-50, ha BL-t akarunk nyerni, meg KELL nyerni előtte a kupát, az az erő elrepíthet minket a döntőig.
Bízok benne ,hogy idén meg lesz a döntő, azt hogy hogy nem tudom és nem is érdekel, sehogy sem látom magam előtt, ahogy Ancelotti győztesen jön ki egy Mourinho elleni párharcból, de én úgy érzem ,hogy meg lesz.
Várom a kupadöntőt.
Pozitívumok:
-CR
-Casillas
-Azért a párharc még is csak 180perc,továbbmentünk teljesen jogosan
Néhány tény:
-A Chelsea-t kapjuk
-Vége az alibi korszaknak
-Mentálisan és fizikailag is 200% kell mostantól 3db meccsen, a többit leszarom.
A kupadönőt meg kell nyerni, az visszalökne minket arra a pályára amiről kitértünk a classicó után, nem most nem az van hogy 50-50, ha BL-t akarunk nyerni, meg KELL nyerni előtte a kupát, az az erő elrepíthet minket a döntőig.
Bízok benne ,hogy idén meg lesz a döntő, azt hogy hogy nem tudom és nem is érdekel, sehogy sem látom magam előtt, ahogy Ancelotti győztesen jön ki egy Mourinho elleni párharcból, de én úgy érzem ,hogy meg lesz.
Várom a kupadöntőt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Van olyan játékosunk aki mai sárga miatt kihagyja az elődöntő első meccsét? Vagy törlődnek a lapok? Soha nem tudom ezeket.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a dortmund is mákolt rendesen azzal, hogy egyáltalán meccsben marad, ennyi ziccerből plusz a tiziből ti is rúgtok máskor legalább 3 gólt, ma meg egy is elég lett volna a biztos továbbjutáshoz.
szerintem a bayern ellen kiesnétek, a chelsea ellen fogalmam sincs, mit találna ki ellenetek mourinho, de abban biztos vagyok, hogy parázs párharc lenne, 50-50-et adnék elöljáróban.
ellenünk titeket tartanálak esélyesebbnek egy fokkal, ha pedig a mu vagy a vélhetően eltiltottakkal telített atletico lesz az ellenfél, akkor az döntő.
szerintem a bayern ellen kiesnétek, a chelsea ellen fogalmam sincs, mit találna ki ellenetek mourinho, de abban biztos vagyok, hogy parázs párharc lenne, 50-50-et adnék elöljáróban.
ellenünk titeket tartanálak esélyesebbnek egy fokkal, ha pedig a mu vagy a vélhetően eltiltottakkal telített atletico lesz az ellenfél, akkor az döntő.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A Chelsea-t kell mindenképpen elkerülnünk...Mourinho brutálisan feltüzelné a Chelseat, extramotivált lenne mindenki ott...taktikailag pedig szerintem megalázná Ancelotti-t...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
:Đpheco írta:Manu?Remy írta: Bayernt nem akarom megkapni, a Chelseat szintén kihagynám, de a barca/atletico jöhet. (más mondjuk nincs is )
Amúgy a barca/atletico már csak azért is lenne jó, mert őket ismerjük, és nagy az esély arra, hogy kipontozódik a fél Atletico az első meccsre. (ha a madridiak mennek tovább)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Manu?Remy írta: Bayernt nem akarom megkapni, a Chelseat szintén kihagynám, de a barca/atletico jöhet. (más mondjuk nincs is )
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kapjuk csak a Barca/Atletico továbbjutóját, aztán lesz, ami lesz. Nem tudom elképzelni, hogy ismét rosszul jönnénk ki az egymás elleni meccsekből ellenük. Ráadásul illene már túlélni az elődöntőt is.
Bayernt nem akarom megkapni, a Chelseat szintén kihagynám, de a barca/atletico jöhet. (más mondjuk nincs is )
Bayernt nem akarom megkapni, a Chelseat szintén kihagynám, de a barca/atletico jöhet. (más mondjuk nincs is )
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
93. perc PSG kapufa... amúgy tényleg nem De én is majdnem biztos voltam benne, hogy behúzzák, neki több a rutinja (mármint Josénak) a másik oldalról meg akinek van, az Ibra és ő ilyenkor sok mindent nem tud tenni a lelátóról. So, Chelsea. Bayernt meg Realt lehet megfingatnák. Érdekes párharc lenne mindkettő, az ziher.L.Miki írta:Egy pillanatig nem volt veszélyben a Chelsea továbbjutása
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. április 8., kedd 23:20-kor.
Szerintem sem, bár alapvetően pozitív meg optimista személy vagyok. A Barca és Bayern-féle foci sok nekünk, sok ennek a védelemnek. Még 90 percet sem bírnak ki hiba nélkül, nemhogy 180-at...bármennyire is szeretném, ha nem így lenne, de szerintem az elődöntőt idén sem éljük túl.
A Chelsea meg... Tartok tőlük és a focijuktól.
Akkor látnék én itt esélyt a döntőre, ha a Barca vagy a Bayern kiesne, mi pedig azt kapnánk, aki kiejtette őket.
Ettől függetlenül azért bizakodok, hátha...
Kemény Mourinho mit ki nem hoz a játékosaiból. Megmerem kockáztatni, hogy a United kerete semmivel se gyengébb, mint a Chelseé. Emberileg nálam nagyon a legvégén kullog a portugál, de hogy a legnagyobb edzők közt van, az biztos.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
hangulatemberekkel, meg impotens támadókkal inkább..csak hát hátulról, meg a padról sugárzik a mentally strong, ez tényikarus93 írta:Azért favágóknak nevezni őket, kicsit túlzás...Mike írta:persze, csakhát itt mindenki lenézi meg kiröhögi Mout
aztán meg lehet nézni most ki röhög...csak továbbmentek. Pedig az a csapat tele van favágóval.
Nem illik.
bármennyire is szeretném, ha nem így lenne, de szerintem az elődöntőt idén sem éljük túl. egyszerűen gyengék vagyunk a fontos mérkőzéseken. még a chelsea ellen lehet esélyünk, de ott Jose személye mindent eldönthet.
- L.Miki
Egy pillanatig nem volt veszélyben a Chelsea továbbjutása, bármilyen szituációkból is születtek meg a találatok. De José egy hatalmas nagy taktikus. Tudni lehetett, hogy hazai pályán behúzzák 2-0-ra, bármi is legyen. Nem hiába Speciel One. Nem dicsérgetni akarom, meg fényezni, csak nagyon sokan lenézték nem csak itt.R.M.C.F írta:Az egyik legveszélyesebb ellenfél mindenki számára......nem véletlen. Egy név. JM.
-
José Az a futás az oldalvonal mellett Mint a régi szép időkben. Nem csodálom, hogy Londonban mindenki imádja, szurkolók, játékosok egyaránt. Ez az ami nálunk nem működött, Chelsea-nél Mou azt mondja holnap mindenki ugrik a kútba, akkor ugranak, nem kérdeznek, nem pofáznak, nem rinyálnak, ugranak.
Mi pedig szokás szerint hoztuk a nagyképű, leszarom hozzáállást.
Viszont arra kívácsni lennék, hogy Ancelottiék mit gondoltak a kezdő összeállításakor? Állítom, hogy random 10 emberből, innen a fórumról, 8 megmondta, volna hogy a Xabi-Illara kettőst el kell felejteni, és a Modric-Xabi-Di Maria trióval álljunk fel, elől Iscoval. Nem értem ők, hogy nem látják az ilyeneket, amikor a mezei nézők is látják...
Mi pedig szokás szerint hoztuk a nagyképű, leszarom hozzáállást.
Viszont arra kívácsni lennék, hogy Ancelottiék mit gondoltak a kezdő összeállításakor? Állítom, hogy random 10 emberből, innen a fórumról, 8 megmondta, volna hogy a Xabi-Illara kettőst el kell felejteni, és a Modric-Xabi-Di Maria trióval álljunk fel, elől Iscoval. Nem értem ők, hogy nem látják az ilyeneket, amikor a mezei nézők is látják...
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes
- ikarus93
Azért favágóknak nevezni őket, kicsit túlzás...Mike írta:persze, csakhát itt mindenki lenézi meg kiröhögi Mout
aztán meg lehet nézni most ki röhög...csak továbbmentek. Pedig az a csapat tele van favágóval.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
persze, csakhát itt mindenki lenézi meg kiröhögi Mout
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nagyon ki kell szurkolni azt a BM-Chelsea elődöntőt, mert ha nem ez lesz a párosítás az elődöntőben, akkor majd a döntőben néznek farkasszemet...
A Barca ellen lenne a legtöbb esélyünk továbbmenni, ez tiszta sor, nagyon szurkolok, hogy annak a párharcnak agyőztesével játsszunk...
A Barca ellen lenne a legtöbb esélyünk továbbmenni, ez tiszta sor, nagyon szurkolok, hogy annak a párharcnak agyőztesével játsszunk...
Naná, hogy azok. És naná, hogy JM miatt. De mégis mindenki röhög, amikor kijön nekik egy szar meccs... Ma tessék röhögni rajtuk, meg akkor amikor kiverik a metroszexuális űrbayernjét.Az egyik legveszélyesebb ellenfél mindenki számára......nem véletlen. Egy név. JM.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az egyik legveszélyesebb ellenfél mindenki számára......nem véletlen. Egy név. JM.Mike írta:lehet sírás lenne...hunmadridista írta:Jöhet a Chelsea-Real Madrid meccs
azok ott londonban győztes mentalitással lépnek pályára
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
tök mindegy, kisiklottunk, ha nem találunk vissza az útra akkor megint bebukjuk..ami elég komoly mélypont lenne negyedszerre...ikarus93 írta:hunmadridista írta:Jöhet a Chelsea-Real Madrid meccs
Bayern München-Real Madrid lesz az
Nem illik.