Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
ez is a hazai pálya előnye, nyilván nem fognak billiárd simaságú pályát biztosítani, ami a barcának kedvez.
egyébként ilyen a fű.
egyébként ilyen a fű.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na, angol biró fújja? Webb amúgy jó biró, csak MU meccsre nem szabad betenni.hunmadridista írta:Én már Webbre is küldtem volna előre panaszlevelet, biztos ami biztosRealista24 írta:Még le sem játszották az Atma-Barcat, de a katalánok mar most panaszt nyujtottak be az uefanal, hogy tul hosszu a fu a calderonban.
Kiváncsi leszek a meccsre, szerintem abszolút fifty-fifty igy,h az atleti van előnyben. Elvileg Costa nem játszik, ami nagy érvágás. Neymar úgyis össze fog triblizni egy tizit vagy egy kiálliást, még Webb-nél is. A tegnapi, Skomina kellett volna erre a meccsre, ő könyörtelenül sárgázott két esetben is amikor feldobták magukat a Németek..
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én már Webbre is küldtem volna előre panaszlevelet, biztos ami biztosRealista24 írta:Még le sem játszották az Atma-Barcat, de a katalánok mar most panaszt nyujtottak be az uefanal, hogy tul hosszu a fu a calderonban.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igen, illetve ha kiesnek, említhető a páratartalom a nekik kedvezőtől 1%-os eltérése, a szögletzászlók a pálya sarkainál, illetve hogy a bíró hagyta a kemény játékot.Realista24 írta:Még le sem játszották az Atma-Barcat, de a katalánok mar most panaszt nyujtottak be az uefanal, hogy tul hosszu a fu a calderonban.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Még le sem játszották az Atma-Barcat, de a katalánok mar most panaszt nyujtottak be az uefanal, hogy tul hosszu a fu a calderonban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
nem akarok linkelni, de nézd meg alves friss videóit az instagramján, rájössz, hogy nem lehet annyira fáradt.
egyébként igen, ezekben a hetekben szépen eldől minden, in pinto we trust.
egyébként igen, ezekben a hetekben szépen eldől minden, in pinto we trust.
- h3x0r
Mintha ez olyan konnyu lennekiki. írta:Egy hónap. Kőkekményen, minden meccset végig hajtva.
Mondjuk a mi esetünkben kifejezetten zavar, az "elfáradunk" kifejezés. Tata egész évbe rotált, elég sok sérültünk volt, akiknek volt idejük pihenni, sokszor küldtünk fel tartalékos kezdőt. Ezt az egy hónapot most már meg kell pörgetni maximumomon, izomból lehozni a hátralévő összes meccset végig hajtva. Már a Betis ellen is zavart, ez a visszafogott játék. Ezentúl már egy Granada ellen se akarok Songot vagy Montoyát a kezdőbe látni. Egy Atletico esetébe még eltudom ezt fogadni kifogásként, de nálunk nem, főleg a fentebb említett okok miatt.
Kupadöntőre se lehet semmilyen kifogásunk. Alapból Pinto védett volna. Pique kiesése baj, de anno nagyon elvoltunk ájulva Bartatól, és mindenki a kezdőbe követelte, hát tessék ittvan.
Egy hónap. Kőkekményen, minden meccset végig hajtva.
Kupadöntőre se lehet semmilyen kifogásunk. Alapból Pinto védett volna. Pique kiesése baj, de anno nagyon elvoltunk ájulva Bartatól, és mindenki a kezdőbe követelte, hát tessék ittvan.
Egy hónap. Kőkekményen, minden meccset végig hajtva.
- ziro4vr
komolyan ezek a cukormázas kommentek..a falnak megyek'shutterisland írta: eddig 4 meccs, 4 döntetlen, szóval nem könnyű eset azért.
a másik meg az, hogy ez a szokásos döntetlen sem biztos, hogy elég lenne, a 0-0 kiesést jelent, az 1-1 "csak" hosszabbítás.
a pénz és presztízs miatt tovább kell jutni, de egyébként megnyerni szerintem nem fogjuk, ellenben elmehet a két kőkemény elődöntőn a bajnokság.
bárhogy is alakul, remélem jól jövünk ki belőle a szezon végéről visszatekintve.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szar volt ma a csapatom, elnézést
Nem illik.
- 'shutterisland
eddig 4 meccs, 4 döntetlen, szóval nem könnyű eset azért.pavel írta:Most komolyan az atlétin paráztok? Ne má'! Szerintem a Barca rutinból kiejti a matracos bandát!
a másik meg az, hogy ez a szokásos döntetlen sem biztos, hogy elég lenne, a 0-0 kiesést jelent, az 1-1 "csak" hosszabbítás.
a pénz és presztízs miatt tovább kell jutni, de egyébként megnyerni szerintem nem fogjuk, ellenben elmehet a két kőkemény elődöntőn a bajnokság.
bárhogy is alakul, remélem jól jövünk ki belőle a szezon végéről visszatekintve.
- ziro4vr
rutinból...bíróbólpavel írta:Most komolyan az atlétin paráztok? Ne má'! Szerintem a Barca rutinból kiejti a matracos bandát!
a matracosok a szokásosnál is jobban habzani, vérengzeni fognak, pokoli hangulatban, aztán webb benéz egy neymar esést és ott a gond...szerintem amúgy hosszabbítás lesz
Nem illik.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Messi továbblövi a Barcátpavel írta:Most komolyan az atlétin paráztok? Ne má'! Szerintem a Barca rutinból kiejti a matracos bandát!
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
Most komolyan az atlétin paráztok? Ne má'! Szerintem a Barca rutinból kiejti a matracos bandát!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
Ez mondjuk jó hír, mert a Senyerában általában vállalhatatlan teljesítményt nyújtottunk.'shutterisland írta:egyébként holnap a fekete mezében játszik a csapat.
remélem nem lesz temetés. [/color]
pavel: Idén 4 meccs ellenük, mind a 4 döntetlen. Jobb velük játszani mint veletek vagy a Bayern/Chelsea ellen de valahogy vérhugyozós meccset érzek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiki. 2014. április 8., kedd 23:50-kor.
- 'shutterisland
itt nem az esélyekre gondolok, hanem arra, hogy ha egy döntőbe eljutottunk, ott már nyerni kell, nincs mese.
egyébként holnap a fekete mezében játszik a csapat.
remélem nem lesz temetés.
egyébként holnap a fekete mezében játszik a csapat.
remélem nem lesz temetés.
- pavel
- Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: RM
miért is kellene? Szerintem az tök lutri, hogy ne mondjam 50-50!
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."
- 'shutterisland
hát két eshetőség lenne még, az egyik hogy egyből tizik (bár ez sosem igazságos igazából) a hosszabbítás helyett, a másik meg az, hogy egy 3. meccset semleges pályán, de hát egyik sem jobb ilyen-olyan szempontokból.
on : holnap tovább kell jutni, bár mind a 3 pontenciális ellenféltől félek a bl-ben, jó lenne zsinórban hetedjére is elődöntőzni.
ha viszont kiesünk az atma ellen, onnantól a bajnoki címet elvárom, a kupadöntőn pedig ettől függetlenül is nyilván nyernünk kellene.
on : holnap tovább kell jutni, bár mind a 3 pontenciális ellenféltől félek a bl-ben, jó lenne zsinórban hetedjére is elődöntőzni.
ha viszont kiesünk az atma ellen, onnantól a bajnoki címet elvárom, a kupadöntőn pedig ettől függetlenül is nyilván nyernünk kellene.
Hát nem tudom, mondjuk jogos amit írsz ilyen szempontból, de ha 3-0 lett volna 90 perc után, és a hosszabbítás 1-1-re végződik, és így továbbjut a Real akkor azt nem éreztem volna igazságosnak, és nem csak azért mert Barca szurkoló vagyok és nem a szívem csücske a Real.'shutterisland írta:miért lenne igazságtalan ?
az nem lenne az, hogy ha nem számítana már a hosszabbításban az idegenben lőtt gól, viszont a hazai csapat 120 percet játszik a 90 helyett a saját közönsége előtt ?
- 'shutterisland
miért lenne igazságtalan ?
az nem lenne az, hogy ha nem számítana már a hosszabbításban az idegenben lőtt gól, viszont a hazai csapat 120 percet játszik a 90 helyett a saját közönsége előtt ?
Ezt mondjuk eléggé igazságtalannak tartom, mégha nekünk kedvez.Csabi írta:igen. számít.
Hogy ne legyen off, holnap megnézném azt a kezdőt, hogy középpályán Busquets-Xavi-Iniesta, Fabregas fals kilences, Messi és Neymar pedig a széleken.