Naná hogy gyászos a hangulat... aki most próbálja megmagyarázni a tegnapi meccset,az is csak azért teszi mert a számunkra még továbbjutást érő vereséget szenvedtünk el.
De azt már mindenki elfelejtette,köztük a játékosok is,hogy 2-0-ás állásnál Henrih Mhitarjan üres kapura lőhetett,mindezek mellett pedig Casillasnak három (!) alkalommal kellett bravúrra védenie. A védelmünk egyáltalán nem volt stabil,középpályánk gyakorlatilag nem volt,mind a három középpályásunk alapvető helyezkedési hibákat vétettek,veszélyzónában adtak el labdákat. Nem helyeztünk nyomást a Dortmundra,az ígéretes kontratámadásaink a félpályán elhaltak mert mindenki visszavette a labdát,és hátrafelé passzolt.
Minden mérkőzés más és más,így ebből a meccsből nem lehet kiindulni,hogy teszem azt,ugyanez lesz pl. a Chelsea ellen.
DE! Ismét bebizonyítottuk,hogy fejben kibaszottulkurvára gyengék vagyunk,több játékosnak is nagy az arca,és az is bebizonyosodott,hogy ha egy csapat,legyen az csak egy Almeria vagy Dortmund,ha nyomást helyeznek ránk,és letámadnak minket,akkor SEMMIT nem tudunk ellene tenni,csak felrúgni a csába a labdát,oszt majd CR/Benzema megoldja...
Ancelotti benézte ezt a meccset. Klopp tökéletes edző lenne Madridba,de már a nyáron is támogattam a leigazolását. Nekünk olyan edző kell,aki temperamentumos,határozott,tökös,nem szarik be senkitől,és érvényesíti akaratát,ja és támadófutballt nyomat minden helyzetben. Ancelottinak az volt a terve,hogy 90 percen keresztül gurigázunk,a Dortmund nem jut labdához így nem lesz helyzete,mi pedig csak rúgunk egyet... Ennyi. A nagy Ancelotti terve ez volt...
Én örülnék a Chelseanek, akkor legalább elvárás lenne a csapattól a hajtás, küzdés, főleg Ramosnak, meg a társainak, akik megmutathatnák JM-nek.
Ugyanezek miatt én is örülnék a Chelseanek,meg amúgy is verhetőek... a másik ágon meg bármi jöhet,Bayern-Barca,Bayer-Atletico,MU-Barca,MU-Atletico,teljesen mindegy,nekünk be kell jutni a döntőbe,és meg kell nyerni.