Karim Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Na ezt a másik oldalt meg hadjuk... Az ottani értékelésnél csak a fejem szoktam fogni, mert ott is simán kivehető, hogy ki az akivel nem szimpatizál a cikk írója... Meg az asztán forrás a javából.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
minden más oldal a madridomot kivéve reálisabban látja a helyzetet Benzema esetébenRealista24 írta:Mindenki hülye és nem ért hozzá, csak ti néhányan vagytok szakavatottak. Gondolom ez a magyarázat.
hanem kinek?Realista24 írta:Tévedés.
Mindkettőjüknek egy hibája volt az első gólnál. Utána mindkettő megtette ami tőle telik.Realista24 írta:Azzal az oldalla példálózol, ahol Pepe egy szinten van Casillasszal? Nevettesd még ki magad jobban.
Mégis mi kell ahhoz, hogy valaki gyengének legyen ítélve csatárként? Létfontosságú meccsen 100% os ziccert rontson? Higuain megtette mai napig kapja utána -jogosan- egy kapufára lőtt labádval. Benzema megtette, elesett a kapura vezetve a labdát (ez amúgy mennyire amatőr dolog?), másnap már csend. Ha Mkhitaryan centikkel pontosabb akkor bizony ezeken ugyanúgy elmehetett volna a meccs, mint Pepe hibája miatt vagy Illarra hibája miatt vagy éppen Ancelotti indokolhatatlanul rosszul felrakott kezdőjével, Benzemának ez lenne a dolga, ugyanúgy nem tudta megoldani, mint ahogy a fenti két úriember. Ha a két zicceréből bármelyiket berúgja már nem lett volna kérdés sem a továbbjutás.
És ez az ami zavaró, hogy az ő esetében nem lehet elismerni mennyire rossz volt, másoknál bármi leírható. Sőt még olyanokat olvasni, hogy Benzema jó volt, tette a dolgát... na ez a wtf kategória.
És tudom, hogy nem sok opció van jelenleg, aki jó szintet tudna itt hozni, de Benzema sem az, ez nem mentheti fel őt a gyenge teljesítménye alól.
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenki hülye és nem ért hozzá, csak ti néhányan vagytok szakavatottak. Gondolom ez a magyarázat.Nézegetem itt mindig a szavazásokat is, Benzemára állandóan jön a meccs legjobb olyan arányban, hogy az értelmezhetetlen
Tévedés.azért ne felejtsük el, hogy ő a csatárunk, Ronaldo után neki van a legtöbb lehetősége gólt szerezni.
Azzal az oldallal példálózol, ahol Pepe egy szinten van Casillasszal? Nevettesd még ki magad jobban.whoscored (6/10 - csak di maria 5,8 és illarra 5,3 kapott itt kevesebbet) szóval ne tévesszen meg itt sem a 6os, mert Illarra is ért egy 5,3 at)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- heccsat
Nem is lenne gond, ha mindenki elismerné, hogy mennyi gyatra volt ő is, Alonso, Illarra esetében már mindenki látja végre mennyire gyenge teljesítményt produkálnak, Pepe és Ramos is ha rossz meccset hoz le mindenki elfogadja, de ha Benzemára mond valami az ember, akkor feljön egy 4-5 meccsel ezelőtti eredmény amikor 6 zicceréből bevert 2-t... ami egyébként szintén rossz, azért ne felejtsük el, hogy ő a csatárunk, Ronaldo után neki van a legtöbb lehetősége gólt szerezni.gkovi írta:Nem értem miért Benzemát csesztetitek
Nézegetem itt mindig a szavazásokat is, Benzemára állandóan jön a meccs legjobbja olyan arányban, hogy az értelmezhetetlen. Kapja a 2-6/10 eket minden oldalon a teljesítményére, itt meg sokszor majdnem ő a meccs embere.
Raúlnak is ilyen védelmi tábora volt, mint most Benzemának. Egyébként nem ő volt a legrosszabb, Illarra volt, de a második legrosszabbra Di Mariaval versenyezhet.
goal.com 2,5/5 (itt 3-at már az alibire is adnak- szintén csak illarra kapott kevesebbet)
whoscored (6/10 - csak di maria 5,8 és illarra 5,3 kapott itt kevesebbet) szóval ne tévesszen meg itt sem a 6os, mert Illarra is ért egy 5,3 at)
Next season dreamteam
Next season dreamteam
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nálam Bale nem volt a bűn rossz kategória, de persze jó sem... Kapart a labdáért, és helyzete is csak neki volt kb...h3x0r írta:R24 is leirta, tegnap boven gyenge volt Benzema is, de voltak nala gyengebbek is (Illarra, Pepe, DM, Ramos, Xabi, Bale).Matt009 írta:A lényeg jobb szeretném, ha nem Benzemára kellene hagyatkoznunk, és bár nagyon bosszant engem, de nem ő a legnagyobb gondunk. Egy megfelelő csapat elbírná őt, főleg ha van egy CR is mellette.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Nem értem miért Benzemát csesztetitek. 90 perc alatt jó, ha 20 labdát kapott, de lehet sokat mondtam. Abból is a felét akkor kapta ha vissza jött a saját térfelére labdáért. Márpedig, ha ilyen mélyen kapja labdákat akkor nem tudom mit csodálkozunk, hogy nem veszélyezteti a kaput.
Velat vagy Mandzukicot kell idehozni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
R24 is leirta, tegnap boven gyenge volt Benzema is, de voltak nala gyengebbek is (Illarra, Pepe, DM, Ramos, Xabi, Bale).Matt009 írta:A lényeg jobb szeretném, ha nem Benzemára kellene hagyatkoznunk, és bár nagyon bosszant engem, de nem ő a legnagyobb gondunk. Egy megfelelő csapat elbírná őt, főleg ha van egy CR is mellette.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Nem kell fiatal tehetség, van épp elég fiatal a csapatunkban.Morata helyett kellene Zidanéknak keríteni egy fiatal tehetséget, viszonylag olcsóbban, az okés lenne.
Egyfelől adom, mert tényleg a röhej határát súrolná egy újabb mega igazolás. Nem ez a megoldás. Másfelől meg Benzema is bizonyította tegnap, hogy mennyit ér. Nem először az itteni karrierjében, és nem először ebben a szezonban sem. Eljutottunk megint a hullámvasút aljára, az utóbbi 3-4 meccsen vállalhatatlan volt az emberünk megint. Biztos szerepe van ebben a középpályának is, meg annak is, hogy Bale is totál hasztalan játékos, de egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen szintű labdarúgó képes lehet szezononként 3-4-szer ilyen mélységekbe kerülni (és ez nem 1-2 meccs, hanem meccs sorozatok), és amikor a csapatnak nem megy, ő sem tud előhúzni semmit. Stabilabb csatár kell, akire számítani lehet, ha gáz van. Nevet ne kérdezzetek, Suarezen kívül nincs más, de ő már csak álomkategória, és abban sem vagyok biztos, hogy jó lenne. Bale CR tandemmel együtt tuti nem.Ki? Újabb 100 millás Suárez vagy Agüero? Aztán akkor tényleg rajtunk röhögne az egész világ, de lényegtelen, mert ennyit még Perez sem húz elő megint
A lényeg jobb szeretném, ha nem Benzemára kellene hagyatkoznunk, és bár nagyon bosszant engem, de nem ő a legnagyobb gondunk. Egy megfelelő csapat elbírná őt, főleg ha van egy CR is mellette.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szigorúan tudásra értettem, ár/érték arányt nézve valóban nincsrealistahuni írta:Ki? Újabb 100 millás Suárez vagy Agüero? Aztán akkor tényleg rajtunk röhögne az egész világ, de lényegtelen, mert ennyit még Perez sem húz elő megint.azért lenne jobb opció
Ilyen sérült térdszalagos Falcaokért meg megint nem lenne jó ötlet 50-60 millákat kiadni, de ez csak az én véleményem.
Morata helyett kellene Zidanéknak keríteni egy fiatal tehetséget, viszonylag olcsóbban, az okés lenne.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Ilyen játék mellet senki nem tudna elől mit csinálni.
Én is sokszor szidtam őt, de az elmúlt meccseken az egyik leghasznosabb emberünk volt.
Én is sokszor szidtam őt, de az elmúlt meccseken az egyik leghasznosabb emberünk volt.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ki? Újabb 100 millás Suárez vagy Agüero? Aztán akkor tényleg rajtunk röhögne az egész világ, de lényegtelen, mert ennyit még Perez sem húz elő megint.azért lenne jobb opció
Ilyen sérült térdszalagos Falcaokért meg megint nem lenne jó ötlet 50-60 millákat kiadni, de ez csak az én véleményem.
Morata helyett kellene Zidanéknak keríteni egy fiatal tehetséget, viszonylag olcsóbban, az okés lenne.
- ziro4vr
azért lenne jobb opció, de sokadlagos kérdés az most, valóban..kp-t kell brutálissá tennirealistahuni írta:Benzema miatt nem aggódom, lehetne kicsit hatékonyabb de nem miatta nem nyerünk bl-t idén.
Januártól elfogadható teljesítményt hoz, és jelenleg nincs nála jobb opció a piacon, szóval hiába károgtok.
Itt sokkal nagyobb gondok vannak egyeseknél mint Benzemanál.
Nem illik.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Benzema miatt nem aggódom, lehetne kicsit hatékonyabb de nem miatta nem nyerünk bl-t idén.
Januártól elfogadható teljesítményt hoz, és jelenleg nincs nála jobb opció a piacon, szóval hiába károgtok.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerencsétlen, csak két gólt tudott rúgni a Barcelonának, annak a Barcának, ahol a két százmillás még csak helyzetbe sem tudott kerülni. A köcsög francia. Más bezzeg berúg minden helyzetet.zalkrisz írta:Csakhogy ezek közül Karim az egyetlen, aki itt fel van fújva nem kicsit.... Kicsit elkéne gondolkozni. Barca elleni meccsen is 6 ziccerből 2-t vert be... Pedig odatették a lábára párszor. Mindenki hibás, de folyamatosan Benzema van megvédve. És most nem is rád gondolok elsősorban, de ha valaki Benzt kritizálja, akkor már világháború van.Realista24 írta:Jo olvasni Titeket. Illarra, DM, Xabi, Bale, Pepe, Ramos topicja meg üres
De igen, Karimnak az az egy szerencséje, hogy tovabbmentunk
Elmondom, Carlo szerencséje hogy tovabbmentunk.
Balenek nincs nagy hypeja? Vagy Ramosnak? Hagyjuk már. Nem azért védem, mert jó volt, hanem azért, amiért a tegnapi meccs után pont őt veszitek elő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Csakhogy ezek közül Karim az egyetlen, aki itt fel van fújva nem kicsit.... Kicsit elkéne gondolkozni. Barca elleni meccsen is 6 ziccerből 2-t vert be... Pedig odatették a lábára párszor. Mindenki hibás, de folyamatosan Benzema van megvédve. És most nem is rád gondolok elsősorban, de ha valaki Benzt kritizálja, akkor már világháború van.Realista24 írta:Jo olvasni Titeket. Illarra, DM, Xabi, Bale, Pepe, Ramos topicja meg üres
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jo olvasni Titeket. Illarra, DM, Xabi, Bale, Pepe, Ramos topicja meg üres
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Az egyiknél elcsúszott a másikat meg szépen csinálta, csak hát Hummels sem egy kutyaütő védő.heccsat írta:neki volt egyedül két helyzete, mindkettőnek csúfos befejezése lett
Szép passzai, lövései voltak, játékban sem volt rossz, önbizalommal játszott.
Pedig alig kapott labdát.
Casillas-ra, Modric-ra és rá egy rossz szavunk nem lehet...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- heccsat
úristen, azért mindennek van egy határa... nem akartam ide direkt kommentálni, de azért ez kiszúrta a szemem, milyen higgadtság? az hogy elesik a labdavezetés közben? ez pont annak a hiánya, tökéletesen azt írod le, hogy mi az ami nem volt, neki volt egyedül két helyzete, mindkettőnek csúfos befejezése lettSastre írta:A nagy helyzeteknél nem volt szerencséje. Arról nem tehet, hogy nem volt előre játékunk, így labdákat se nagyon kapott. Benne éreztem egyedül a higgadtságot ott elől.
a szerencse szó meg nem ennyire bonyolult, az a szerencse ha egy védő öngólt rúg, az, hogy ő elesik a labdában, az nem a nem volt szerencséje kategória
Next season dreamteam
Next season dreamteam
- ziro4vr
nincs értelme lehúzni, ahogy mondjuk egyénileg bale-t se..jól focizik mostanában, mezőnyben ott van, a gólok terén elmarad az utóbbi pár meccsen, azt lehetne számonkérni rajta, hogy mikor nem megy a csapatnak, szerezzen pár mákos/akármilyen gólt, vagy indítsa be a szekeret, ahogy azt a klasszikuson is tette
Nem illik.