Szerintem is. Egyébként pont ezért meg a jó fizikuma miatt szerintem ő 40 éves koráig bőven ittlesz ezen a szinten.dzsi91 írta:Szerintem nagyon nem, agyfaszt kapna az ember, ha másokon múlna az ő sikeressége...Szerintem nem lenne jó edző pont a temperamentuma miatt,sőt szerintem meg se nagyon fordul a fejében,hogy ő edző legyen valamikor, óriási depresszió lesz neki ,amikor be kell fejezze pályafutását...de cáfoljon rám.
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem nagyon nem, agyfaszt kapna az ember, ha másokon múlna az ő sikeressége...Szerintem nem lenne jó edző pont a temperamentuma miatt,sőt szerintem meg se nagyon fordul a fejében,hogy ő edző legyen valamikor, óriási depresszió lesz neki ,amikor be kell fejezze pályafutását...de cáfoljon rám.Géci írta:Nálam ő az a kategória akinek a vénájában van az is, hogy majd egyszer vérbeli edző is legyen...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nálam ő az a kategória akinek a vénájában van az is, hogy majd egyszer vérbeli edző is legyen...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
KépekbenGéci írta:CR-nek a mentalitására van a legnagyobb szükség, és a jelenlétére ami a többiekre jó hatással van. Tegnap is amit művelt a padon...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
CR-nek a mentalitására van a legnagyobb szükség, és a jelenlétére ami a többiekre jó hatással van. Tegnap is amit művelt a padon...
- h3x0r
Pedig sajnos ez van. Ez a csapat Cr nelkul a BL legjobb 8 csapata moze tartozik. Vele ott vagyunk a legjobb 4kozott. Ha a tobbiek is odatennek magukat es nem szarnanak bele a fontos meccsekbe (is), akkor ott lennenk a dontoben es akar gyozhetnenk is. Csodabarca meg csodabayern ide vagy oda. Es ami a legbosszantobb hogy igyis majdnem meglett a Bayern es a Dortmund ellen is, hat akkor ha meg mindenki odatenne magat...M1Ö írta: Egyébként meg kell nekünk CR, mint egy falat kenyér, de ezek a "nélküle nincs Real, meg már 5 éve Ő maga a Real" teljesen hülyeség, már bocs azoktól, akik ezen az állás ponton vannak.
-
Na akkor mégegyszer.Ő a Real Madrid most és már 5 éve.
Ezzel a mondatoddal most dicsérni akartad vagy ostorozni? Eddigi ténykedésedet alapul véve előbbire tippelnék, de ha ezt tényleg komolyan is gondoltad akkor ez egy eléggé keserédes dicséret, mert nemcsak a csapatot minősíti, hanem őt is. Az eredmények tudatában akkor mi bizony a győztesek mögötti meleg kézfogások bajnokai lehetünk maximum.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
+1MyStiQ írta:Nem csak Cé hiánya miatt volt ilyen a támadójátékunk.
Annyiból kellett volna, mert Ő nagy valószínűséggel beverte volna a 11-est.
De amúgy meg hiába lett volna a pályán, ha a k.pályánk megint katasztrófa.
Azt se tudták milyen rendezvényen vannak, megint egyedül Modric nőtt a többiek felé, csak Ő játszott higgadtan, ez meg édes kevés...
Egyébként meg kell nekünk CR, mint egy falat kenyér, de ezek a "nélküle nincs Real, meg már 5 éve Ő maga a Real" teljesen hülyeség, már bocs azoktól, akik ezen az állás ponton vannak.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
Hát, nem tudom én a félidőtől egyfolytában ordibáltam,h CR hol vagy már.. kicsit hosszú volt az a 45 perc. Viszont ahogy viselkedett a padon, tényleg látszik,h ha valakit lehet kritizálni a hozzáállása miatt akkor az nem ő. Szégyellem is magam mer a klasszikus után irtam ide egy csúnya hsz-t de bizony ez a csapat nélküle nem ugyanaz a szint.Remy írta:Valószínűleg megfordult a fejébe, mi van akkor, ha hosszabbítás lesz, és ha becseréli a 60. percben, akkor már egy órát kellett volna végigtolnia. Kivárt, és szerencsére nem lett meg a 3. dortmundi gól.dzsi91 írta:Csodálkoztam ,hogy nem baszta fejbe Ancelottit,hogy nem cserélte be. Na mind1 ezt megúsztuk, innentől vége az alibi korszaknak.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Valószínűleg megfordult a fejébe, mi van akkor, ha hosszabbítás lesz, és ha becseréli a 60. percben, akkor már egy órát kellett volna végigtolnia. Kivárt, és szerencsére nem lett meg a 3. dortmundi gól.dzsi91 írta:Csodálkoztam ,hogy nem baszta fejbe Ancelottit,hogy nem cserélte be. Na mind1 ezt megúsztuk, innentől vége az alibi korszaknak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Dehogy nem, a BBC továbbra is Cé és két jó játékos, fogalmazzunk úgy hogy a két B együtt olyan 30%, Cé meg 70.Biztos vagyok benne ha ő pályán van, már az első félidő után kapcsolhattunk volna a Chesla-PSGre.MyStiQ írta:Nem csak Cé hiánya miatt volt ilyen a támadójátékunk.
Nagyon remélem,hogy a sérülések meccskihagyások ezzel letudva, és 100%os lesz a szezon döntő szakaszára.Ő a Real Madrid most és már 5 éve.Kispadon is mit leművelt amíg a többiek vakarászták a töküket.Csodálkoztam ,hogy nem baszta fejbe Ancelottit,hogy nem cserélte be. Na mind1 ezt megúsztuk, innentől vége az alibi korszaknak.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Nem csak Cé hiánya miatt volt ilyen a támadójátékunk.
- h3x0r
Nem is tudom melyik topikban ment a napokban a vita, hogy Ronaldo nelkul jobb a csapat, mert a tobbiek jobban ki tudnak bontakozni, nem kell alarendeljek magukat, stb. Jah. Ezt ma este is lathattuk. A csapat tamado reszlege kvazi vezer nelkul maradt. Remelem a kupadontore mar visszater, mert nelkule..
En csak annyit mondok, hogy k.rvara becsuljuk meg ezt az embert, mert jelenleg nelkule messze nem vagyunk azok akik lenni szeretnenk.
En csak annyit mondok, hogy k.rvara becsuljuk meg ezt az embert, mert jelenleg nelkule messze nem vagyunk azok akik lenni szeretnenk.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
padon lesz, senki nem akarja hogy megsérüljön. csak akkor fog beszállni ha esetleg valami nagy baj lenne.
Kerlon írta:http://www.footyheadlines.com/2014/04/w ... -boot.htmlC megint egyedi cipőt kap, igaz nem volt túl kreatív a Nike, mert már volt ehhez hasonló. Amúgy nem értem, hogy az Adidas miért csak a mi mezünkhöz szokta igazítania cipőjei színét. Szerintem nagyot tudnának kaszálni, ha a klub színekhez alakítanak. A mostani fehér predator meg egy kék volt, az pl totál a mi mezeinkhez mentek.
Ez valami gyönyörű. Az utóbbi évek legszebb csukája. Ez már igen, bravó.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
teljesen felesleges játszatni, óbégathat, ahogy akar.
nélküle is tovább kell jutni simán, nem tudom miről beszélünk, mintha a vébédöntőről lenne szó....
nélküle is tovább kell jutni simán, nem tudom miről beszélünk, mintha a vébédöntőről lenne szó....
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Több helyen is azt írják, hogy nagy valószínűséggel ki fogja hagyni a mai meccset.Acewill írta:Van már konkrét info róla, hogy kezdő lesz e ma ?
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Van már konkrét info róla, hogy kezdő lesz e ma ?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem bejött a Galaxy is, de ez viszont tényleg kurva szép. Letisztult, szép színek. Mango óta talán ez tetszik a legjobban.
http://www.footyheadlines.com/2014/04/w ... -boot.htmlC megint egyedi cipőt kap, igaz nem volt túl kreatív a Nike, mert már volt ehhez hasonló. Amúgy nem értem, hogy az Adidas miért csak a mi mezünkhöz szokta igazítania cipőjei színét. Szerintem nagyot tudnának kaszálni, ha a klub színekhez alakítanak. A mostani fehér predator meg egy kék volt, az pl totál a mi mezeinkhez mentek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K