Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:17

Realista24 írta:
Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide
Pont ez a lényeg, 2 hónapja szinte csak jó meccsei vannak. Nem írsz ide. Van egy rossz meccse, és terjeszted az igét. Ha érted mire gondolok.
Tényleg, a Sevilla és a Barcelona ellen hatalmas meccseket hozott le. Ti azt is jobban tudjátok mi lesz itthon a vacsorám este...

Most sem írtam volna egy rossz szót sem, sőt.. írtam?? Csupán annyi a lényeg, hogy itt bárki kritizálja, akkor háború van. Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. április 9., szerda 17:19-kor.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:16

Cobra11 írta:Nem a tegnapi meccs miatt, hanem mert nem igazán jön be a játéka (finoman fogalmazva)
De ez is mi? Ez indok? Mert neked nem jön be a játéka? Holnap majd Perez kiáll a nyílvánosság elé, és megmondja, hogy, bocs Karim, de menned kell, mert a madridom.hu fórum részlegén, a mélyen tisztelt Cobra11 felhasználónak nem tetszik a játékod.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:15

Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide
Pont ez a lényeg, 2 hónapja szinte csak jó meccsei voltak. Nem írsz ide. Van egy rossz meccse, és terjeszted az igét. Ha érted mire gondolok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:14

Zsombor írta: Az is érdekes, hogy minden gyengébb meccse után megragadod az alkalmat és írsz ide. És így általánosságban mondom, hogy olvasva a kommenteket, félelmetes, hogy pár embernek milyen sivár élete lehet. Mozduljatok ki néha, jót fog tenni.
Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide, de ha jól emlékszem egy-egy jó meccse után meg is szoktam dícsérni, sőt még olyanok is elhangzottak tőlem, hogy imádlak Benzema..

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:10

Cobra11 írta:Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
Szerintem meg be kellett volna járni nyelvtan órákra.
besteve7 írta:Az a baj mostanság vele, hogy 4-5 ziccerből rúg be egyet, ami lássuk be nem lesz minden ennyi lehetősége, és lehet ezen fog múlni a BL döntőnk is
Csinálhat akármit Benzema, nem lesz jó ide soha. Lőhetné ő a gólokat akár hatosával, akkor gyenge lenne a mezőnyben.
Adhatna meccsenként 8 gólpasszt, akkor meg éppen az a gond, hogy nem rúgott gólt.
Ez a 4-5 ziccer hatalmas marhaság. Mikor legutóbb volt 4-5 ziccere, kettőt vágott a Barcelonának, de ugye az sem volt elég, mert más játékosok mindet beverték volna.

zalkrisz írta:Az is érdekes, hogy a statisztika nem számít, de ilyenkor milyen szép felhozni. Mindegy, aki nem írja le h milyen fasza volt, vagy kritikát fogalmaz meg az már Benzema gyűlölő. Itt minden fekete és fehér úgy látszik. :lol: Lhet írni h hány paszt adott, meg mennyit futott, ha egyszer ziccerben orra esik...
Az is érdekes, hogy minden gyengébb meccse után megragadod az alkalmat és írsz ide. És így általánosságban mondom, hogy olvasva a kommenteket, félelmetes, hogy pár embernek milyen sivár élete lehet. Mozduljatok ki néha, jót fog tenni.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:09

hehe írta:
Cobra11 írta:Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
meg hozni kell torrest és cavanit is.
Csak az egyikre gondolt. De amúgy először legyen meg a középpálya, aztán ha még Suárezt megszerezzük pluszban... :roll: De nem lesz könnyű és nem prioritás sztem.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 17:03

meg hozni kell torrest és cavanit is.
Kép
Kép
Kép

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2014. április 9., szerda 17:03

Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
Nem a tegnapi meccs miatt, hanem mert nem igazán jön be a játéka (finoman fogalmazva)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cobra11 2014. április 9., szerda 17:05-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:00

ondjuk az a pontosabb, hogy sétált. Sokszor már én nevettem meccs közben a letámadás kísérletein, mert általában akkor mozgott, direkt írom, hogy mozgott, mert futásnak abszolút nem nevezhető, a labdás védő felé, mikor már esélye nem volt közel érni hozzá.
Jó, ilyen alapon senki nem futja le azt a mennyiséget, amit beírnak a neve mellé...anyám. :roll:
+1, ha ő már benne van egy pár összjátékban, netalán ad egy gólpasszt, máris megérdemli.
Tudom, tudom, mindenki hülye, vagy csak manipulálom a szavazásokat? :hmmm:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 9., szerda 16:59

Realista24 írta:Ja, és futott 10,3 kilométert.
Mondjuk az a pontosabb, hogy sétált. Sokszor már én nevettem meccs közben a letámadás kísérletein, mert általában akkor mozgott, direkt írom, hogy mozgott, mert futásnak abszolút nem nevezhető, a labdás védő felé, mikor már esélye nem volt közel érni hozzá.
heccsat írta:Nézegetem itt mindig a szavazásokat is, Benzemára állandóan jön a meccs legjobbja olyan arányban,
+1, ha ő már benne van egy pár összjátékban, netalán ad egy gólpasszt, máris megérdemli.
dzsi91 írta:Úgy érzem ,hogy most a Xabi Alonso topicban kéne az Armageddon hangulat,
Most mindenki menjen oda és írja le, hogy szarok voltak. Mert ezt mindenki látta és tudja, nincs ezen mit ragozni. Itt sem lenne semmi, hogyha foggal körömmel nem lenne Benzema azért védve, mert valaki/kik gyengébbnek láttak, esetleg mert merték róni, mert ziccert hibázott, nem is akárhogyan.
Az a baj mostanság vele, hogy 4-5 ziccerből rúg be egyet, ami lássuk be nem lesz minden ennyi lehetősége, és lehet ezen fog múlni a BL döntőnk is.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 9., szerda 16:59

Tegnap semmivel nem volt rosszabb, mint mondjuk Bale. Egész csapat szar volt Modricon és Ikeren kívül. Igazából annyi a baj vele, hogy ilyenkor jól jönne 1-1 villanás tőle. Első félidőben elcsúszott, pedig jó helyzetben lett volna. A másodikban Hummels szerelte. Nekem tényleg csak ennyi a bajom vele, hogy nem annyira gólerős, szemfüles, mint amilyen csatár kellene a csapatnak ilyen helyzetekben. Tizit neki kellett volna rúgni, hadd növelje a góljai számát alapon. De ott volt még Bale, Xabi és igaz, hogy Modricot nem láttam még tizit rúgni, de szerintem tuti bebaszta volna szemrebbenés nélkül, erre odaáll DM, aki minden meccsen 10-szer csúszik el. Úgy látszik az a jobb láb már támaszkodásra sem elég :roll: de ez itt off.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 16:57

zalkrisz írta:Az is érdekes, hogy a statisztika nem számít, de ilyenkor milyen szép felhozni. Mindegy, aki nem írja le h milyen fasza volt, vagy kritikát fogalmaz meg az már Benzema gyűlölő. Itt minden fekete és fehér úgy látszik. :lol: Lhet írni h hány paszt adott, meg mennyit futott, ha egyszer ziccerben orra esik...
Ja igen, aki ismer az tudhatná, hogy szarok a statokra. Csak páran itt arra élveznek. Lehet tovább erőlködni :coffee:

Továbbra is abban a témában írok, és azt támasztom alá, hogy a tegnapi lófasz produkció nem az ő hibája, de úgy látom van aki még mindig nem érti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 16:55

Az is érdekes, hogy a statisztika nem számít, de ilyenkor milyen szép felhozni. Mindegy, aki nem írja le h milyen fasza volt, vagy kritikát fogalmaz meg az már Benzema gyűlölő. Itt minden fekete és fehér úgy látszik. :lol: Lhet írni h hány paszt adott, meg mennyit futott, ha egyszer ziccerben orra esik...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 16:36

A középpálya meg a labdatartás olyan remekül ment a csapatnak, hogy Karimhoz nagyjából 25-30-szor került a labda a meccs alatt.
De gondolom most majd azt írjátok, hogy bujkált :lol:

Pár kiegészítő adat még, ha már a meccs második legszarabbjának választották a szakértők:
Azt a pár labdát, amit kapott 81%-os pontossággal játszotta meg.
Bale 55%, DM, 60%, Illarra 73, Modric 76, Casillas 63 :mrgreen:
Itt amúgy vannak érdekes dolgok a passzokkal kapcsolatban:
http://www.uefa.com/newsfiles/ucl/2014/2011878_tpd.pdf
Érdemes megnézni.
Ja, és futott 10,3 kilométert. Bale szélsőként 11,3, Modric középen 10,7, Xabi meg 12,4 km.

Szerk.: továbbra sem azért írom ezeket, hogy bizonyítsam, milyen fasza volt tegnap. Mielőtt valaki félreértené.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 9., szerda 16:34

mocsok írta:a whoscored szerint idén benzema a harmadik legjobb játékosunk.
szóval nem is értem miért kéne lecserélni.
Mert Karim Benzemának hívják. Őt már sose fogják elfogadni itt azok, akik nem tartják szimpatikusnak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2014. április 9., szerda 16:36-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. április 9., szerda 16:25

hehe írta:
faccopó minden benzema hater, nincs miről becélni :mrgreen:
+1

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 16:21

faccopó minden benzema hater, nincs miről becélni :mrgreen:
Kép
Kép
Kép

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. április 9., szerda 16:01

a whoscored szerint idén benzema a harmadik legjobb játékosunk.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 9., szerda 15:06

Benzema teljesen jól tolja már 3-4 hónapja, nem azt mondom ,hogy világklasszis, de a célnak megfelel amikor pályán van, tegnap is volt ,hogy magának csinálta meg szépen a dolgokat.Akkor ütközik ki ,hogy kevés az ember amikor nincs Cé, mert akkor ő lép elő első számú gólfelelőssé, de én őt 9es mezszáma ellenére sem tartom csatárnak, ő egy támadó, mint Bale, Cr a csatárunk(mégha posztok alapján nem is így van)...A tegnapi meccsért ő a legkevésbé hibás szerintem, az meg hogy elesett, Cé is rúgott már világi luftokat...

Úgy érzem ,hogy most a Xabi Alonso topicban kéne az Armageddon hangulat, mert olyan szinten megöregedett az ember ,hogy rossz nézni...Illaramendi-vel meg jól be etetett engem is a vezetőség mert előtte nem is halottam róla, gondoltam csak van oka ,hogy kiadtunk érte 30 millát, hát úgy néz ki nem nagyon...

És igen, ha lenne Suarez meg blablabla, de nincs...Benzema most 2013-2014-ben nagyon fontos és jó játékos, majd ha jön Suarez akkor lehet róla beszélni ,hogy kell-e Benz a kezdőbe vagy sem.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 14:56

hanem kinek?
Nézzél statokat, és megtudod. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: