Karim Benzema

A Real Madrid egykori nagyjai.
h.csabi

Re: Karim Benzema - 9

HozzászólásSzerző: h.csabi » 2014. április 12., szombat 23:55

Ami labdákat elosztogatott... ez teszi nélkülözhetetlenné. Pont leszarom, hogy elbassza az Almería ellen a helyzeteit, amikor legalább 4 gólpasszt kiosztott, csak balfaszok voltak a társak.

Acewill
Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka

HozzászólásSzerző: Acewill » 2014. április 12., szombat 23:54

Befejezésben botrányos, előkészítésben klasszis... Így lehetne a mai produkcióját jellemezni :)

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 12., szombat 23:54

El Maestro írta:Flame on. Megérdemli a gyökér.
ez most irónia? még így is az egyik legjobbunk volt, hogy kihagyott pár helyzetet. Aminek kb a fele mögé ment... 2 gólpassz+számtalan remek labda.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

El Maestro
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls

HozzászólásSzerző: El Maestro » 2014. április 12., szombat 23:51

Flame on. Megérdemli a gyökér.

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 17:53

Realista24 írta:
Legkozelebb ezt a videot linkeld :D
Ez egy hónap lesz a zárkában, ha jól látom :lol:
A Youtube megszivathatott, mert en erre gondoltam valojaban :mrgreen:
Realista24 írta:
hanem az, hogy volt 2 k.rva nagy ziccere, amit elszurt. Abbol is az elso volt a brutalis, amikor DM-el ketten mehettek volna kapura, o viszont elcsuszik.
Az nem volt ziccer, mert el sem jutott odáig :p Bocs :mrgreen:
na kiraly.. nem eleg hogy egy honapra kitiltanak, meg hulyesegeket is beszelek :x

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:47

Ez egy hónap lesz a zárkában, ha jól látom :lol:
hanem az, hogy volt 2 k.rva nagy ziccere, amit elszurt. Abbol is az elso volt a brutalis, amikor DM-el ketten mehettek volna kapura, o viszont elcsuszik.
Az nem volt ziccer, mert el sem jutott odáig :p Bocs :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 9., szerda 17:45

hehe írta:sztem az ő játéka tetszetős: http://www.youtube.com/watch?v=wQCdSDV7724

benzema meg degeljen meg, adjuk el, égessük el a mezét.

Egyebkent meg temahoz visszaterve, a ket tabor durvan elbeszel egymas mellett.

Akinek problemaja van Benzemaval a tegnapi meccsen, annak nem az a baja, hogy nem kerult elegszer a kapu ele, vagy nem passzolt eleget, nem harcolt, hanem az, hogy volt 2 k.rva nagy ziccere, amit elszurt. Abbol is az elso volt a brutalis, amikor DM-el ketten mehettek volna kapura, o viszont elcsuszik.

24. percben kaptuk az elso golt, a 30.-ban elcsuszott, a 37.-ben pedig jott a masodik gol.

Szerintem teljesen jogos ha valaki azert szidja Benzemat mert a ziccereit elszerencsetlenkedi, ennek ellenere viszont a tobbi feladatat nagyon jol oldotta meg az utobbi honapokban.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 9., szerda 17:30

Meg szerintem is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:29

Kettőnk közül nem én játszom a védőügyvédet.
>>>
Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
:hmmm:
Szerintem is fejezzük be.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:28

Realista24 írta:
Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
Miért, ki vagy te, valami védőügyvéd? :smile:

Heccsat meg több olyan dolgot írt, amit tényekkel tudok megcáfolni. Persze, hogy hülyének van nézve, amikor kis túlzással azt állítja, hogy tegnap a csapat leggyengébb játékosa volt. Jön azokkal az oldalaknak a mutatóival, amik saját magukat köpik szembe hétről hétre.

Sajnállak Titeket, régen járhattatok itt egy jót mocskolódni, biztos szar volt az elmúlt pár hónapotok.
Kettőnk közül nem én játszom a védőügyvédet.
Ez neked mocskolódás?

Ok, itt befejeztem, pont ezért nem írtam eddig se ide.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:25

hehe írta:sztem az ő játéka tetszetős: http://www.youtube.com/watch?v=wQCdSDV7724
Mondjuk hozzá képest bohóckodás ami mostanság megy, kár volt linkelned. :D
zalkrisz írta:Tényleg, a Sevilla és a Barcelona ellen hatalmas meccseket hozott le. Ti azt is jobban tudjátok mi lesz itthon a vacsorám este...

Most sem írtam volna egy rossz szót sem, sőt.. írtam?? Csupán annyi a lényeg, hogy itt bárki kritizálja, akkor háború van. Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
Ez nem így van, csak heccsat gondolkozás nélkül, a vakvilágba durrogtatja a véleményét, ami a legtöbb esetben nem helytálló, és ezeknek a kommenteknek a burkolt célja a provokáció.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:24

Miért, ki vagy te, valami védőügyvéd? :smile:

Heccsat meg több olyan dolgot írt, amit tényekkel tudok megcáfolni. Persze, hogy hülyének van nézve, amikor kis túlzással azt állítja, hogy tegnap a csapat leggyengébb játékosa volt. Jön azokkal az oldalaknak a mutatóival, amik saját magukat köpik szembe hétről hétre.

Sajnállak Titeket, régen járhattatok itt egy jót mocskolódni, biztos szar volt az elmúlt pár hónapotok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 17:19

sztem az ő játéka tetszetős: http://www.youtube.com/watch?v=wQCdSDV7724

benzema meg degeljen meg, adjuk el, égessük el a mezét.
Kép
Kép
Kép

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:17

Realista24 írta:
Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide
Pont ez a lényeg, 2 hónapja szinte csak jó meccsei vannak. Nem írsz ide. Van egy rossz meccse, és terjeszted az igét. Ha érted mire gondolok.
Tényleg, a Sevilla és a Barcelona ellen hatalmas meccseket hozott le. Ti azt is jobban tudjátok mi lesz itthon a vacsorám este...

Most sem írtam volna egy rossz szót sem, sőt.. írtam?? Csupán annyi a lényeg, hogy itt bárki kritizálja, akkor háború van. Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2014. április 9., szerda 17:19-kor.

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:16

Cobra11 írta:Nem a tegnapi meccs miatt, hanem mert nem igazán jön be a játéka (finoman fogalmazva)
De ez is mi? Ez indok? Mert neked nem jön be a játéka? Holnap majd Perez kiáll a nyílvánosság elé, és megmondja, hogy, bocs Karim, de menned kell, mert a madridom.hu fórum részlegén, a mélyen tisztelt Cobra11 felhasználónak nem tetszik a játékod.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 9., szerda 17:15

Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide
Pont ez a lényeg, 2 hónapja szinte csak jó meccsei voltak. Nem írsz ide. Van egy rossz meccse, és terjeszted az igét. Ha érted mire gondolok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:14

Zsombor írta: Az is érdekes, hogy minden gyengébb meccse után megragadod az alkalmat és írsz ide. És így általánosságban mondom, hogy olvasva a kommenteket, félelmetes, hogy pár embernek milyen sivár élete lehet. Mozduljatok ki néha, jót fog tenni.
Tényleg az, mert kb 2 hónapja nem írtam ide, de ha jól emlékszem egy-egy jó meccse után meg is szoktam dícsérni, sőt még olyanok is elhangzottak tőlem, hogy imádlak Benzema..

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. április 9., szerda 17:10

Cobra11 írta:Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
Szerintem meg be kellett volna járni nyelvtan órákra.
besteve7 írta:Az a baj mostanság vele, hogy 4-5 ziccerből rúg be egyet, ami lássuk be nem lesz minden ennyi lehetősége, és lehet ezen fog múlni a BL döntőnk is
Csinálhat akármit Benzema, nem lesz jó ide soha. Lőhetné ő a gólokat akár hatosával, akkor gyenge lenne a mezőnyben.
Adhatna meccsenként 8 gólpasszt, akkor meg éppen az a gond, hogy nem rúgott gólt.
Ez a 4-5 ziccer hatalmas marhaság. Mikor legutóbb volt 4-5 ziccere, kettőt vágott a Barcelonának, de ugye az sem volt elég, mert más játékosok mindet beverték volna.

zalkrisz írta:Az is érdekes, hogy a statisztika nem számít, de ilyenkor milyen szép felhozni. Mindegy, aki nem írja le h milyen fasza volt, vagy kritikát fogalmaz meg az már Benzema gyűlölő. Itt minden fekete és fehér úgy látszik. :lol: Lhet írni h hány paszt adott, meg mennyit futott, ha egyszer ziccerben orra esik...
Az is érdekes, hogy minden gyengébb meccse után megragadod az alkalmat és írsz ide. És így általánosságban mondom, hogy olvasva a kommenteket, félelmetes, hogy pár embernek milyen sivár élete lehet. Mozduljatok ki néha, jót fog tenni.

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 9., szerda 17:09

hehe írta:
Cobra11 írta:Sztem nyáron el kell passzolni és rámenni Suárezre és Mandzukicra utána az egyiket elhozni
meg hozni kell torrest és cavanit is.
Csak az egyikre gondolt. De amúgy először legyen meg a középpálya, aztán ha még Suárezt megszerezzük pluszban... :roll: De nem lesz könnyű és nem prioritás sztem.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 9., szerda 17:03

meg hozni kell torrest és cavanit is.
Kép
Kép
Kép

Vissza: