Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
Jól tolta, amikor 16oson kívül van nála a labda, akkor történik valami. Jó, hogy a második félidőben visszalépkedett, és beszállt a kreatív játékban, mert az nagyon kell a csapatnak.
Viszont jöhetnének már a gólok is...Remélhetőleg szerdától megindulnak, és kitartanak a BL döntőig! Aztán EB-n már lehet bénázni, az már mindegy.
Viszont jöhetnének már a gólok is...Remélhetőleg szerdától megindulnak, és kitartanak a BL döntőig! Aztán EB-n már lehet bénázni, az már mindegy.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Heccsat, ha már múltkor a whoscored-del érveltél:
Man of the match
Karim Benzema 9.06
Na, várom a magyarázatodat
Vagy csak akkor jó ez az oldal, ha téged támaszt alá?
Az én véleményem alább találod.
Man of the match
Karim Benzema 9.06
Na, várom a magyarázatodat
Vagy csak akkor jó ez az oldal, ha téged támaszt alá?
Az én véleményem alább találod.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
legjobbunk? ma értékelhetőt egyedül Di Maria mutatott. a többiek sétáltak egy nagyot..Kerlon írta:ez most irónia? még így is az egyik legjobbunk volt, hogy kihagyott pár helyzetet. Aminek kb a fele mögé ment... 2 gólpassz+számtalan remek labda.El Maestro írta:Flame on. Megérdemli a gyökér.
2 gólpassz? azért Isco góljánál mondjuk költői túlzás gólpasszról beszélni..
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Azért a barca ellen mikor combbal átvette az nem volt rossz.alapvető labdakezelési gondjai vannak...
Összjátékban jó, meglátásai jók, most nem jöttek a gólok ez van. Viszont sokkal harapósabb mint amilyen volt szezon közepén, reméljük kitart a forma még erre a néhány meccsre.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából csak mezszámot kéne cseréljenek Cével és akkor meg is lenne oldva minden
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Első 45 perc kuka.Kerlon írta:ez most irónia? még így is az egyik legjobbunk volt, hogy kihagyott pár helyzetet. Aminek kb a fele mögé ment... 2 gólpassz+számtalan remek labda.El Maestro írta:Flame on. Megérdemli a gyökér.
Aztán hozzájárult, hogy mattoljuk az Almeriát, majd elszarozta a helyzeteket.
Megértem Maestro felháborodását, több kellett volna tőle. Gólt kellett volna lőnie. Értem én, hogy eldőlt már a meccs, de akkor is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A francia barátunk ma műholdakra lődözött...de nem is ez a baj, hanem az, hogy alapvető labdakezelési gondjai vannak...
Ami labdákat elosztogatott... ez teszi nélkülözhetetlenné. Pont leszarom, hogy elbassza az Almería ellen a helyzeteit, amikor legalább 4 gólpasszt kiosztott, csak balfaszok voltak a társak.
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Befejezésben botrányos, előkészítésben klasszis... Így lehetne a mai produkcióját jellemezni
ez most irónia? még így is az egyik legjobbunk volt, hogy kihagyott pár helyzetet. Aminek kb a fele mögé ment... 2 gólpassz+számtalan remek labda.El Maestro írta:Flame on. Megérdemli a gyökér.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
Flame on. Megérdemli a gyökér.
- h3x0r
A Youtube megszivathatott, mert en erre gondoltam valojabanRealista24 írta:Ez egy hónap lesz a zárkában, ha jól látomLegkozelebb ezt a videot linkeld
na kiraly.. nem eleg hogy egy honapra kitiltanak, meg hulyesegeket is beszelekRealista24 írta:Az nem volt ziccer, mert el sem jutott odáig Bocshanem az, hogy volt 2 k.rva nagy ziccere, amit elszurt. Abbol is az elso volt a brutalis, amikor DM-el ketten mehettek volna kapura, o viszont elcsuszik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez egy hónap lesz a zárkában, ha jól látomLegkozelebb ezt a videot linkeld
Az nem volt ziccer, mert el sem jutott odáig Bocshanem az, hogy volt 2 k.rva nagy ziccere, amit elszurt. Abbol is az elso volt a brutalis, amikor DM-el ketten mehettek volna kapura, o viszont elcsuszik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Legkozelebb ezt a videot linkeldhehe írta:sztem az ő játéka tetszetős: http://www.youtube.com/watch?v=wQCdSDV7724
benzema meg degeljen meg, adjuk el, égessük el a mezét.
Egyebkent meg temahoz visszaterve, a ket tabor durvan elbeszel egymas mellett.
Akinek problemaja van Benzemaval a tegnapi meccsen, annak nem az a baja, hogy nem kerult elegszer a kapu ele, vagy nem passzolt eleget, nem harcolt, hanem az, hogy volt 2 k.rva nagy ziccere, amit elszurt. Abbol is az elso volt a brutalis, amikor DM-el ketten mehettek volna kapura, o viszont elcsuszik.
24. percben kaptuk az elso golt, a 30.-ban elcsuszott, a 37.-ben pedig jott a masodik gol.
Szerintem teljesen jogos ha valaki azert szidja Benzemat mert a ziccereit elszerencsetlenkedi, ennek ellenere viszont a tobbi feladatat nagyon jol oldotta meg az utobbi honapokban.
Meg szerintem is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
>>>Kettőnk közül nem én játszom a védőügyvédet.
Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
Szerintem is fejezzük be.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kettőnk közül nem én játszom a védőügyvédet.Realista24 írta:Miért, ki vagy te, valami védőügyvéd?Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
Heccsat meg több olyan dolgot írt, amit tényekkel tudok megcáfolni. Persze, hogy hülyének van nézve, amikor kis túlzással azt állítja, hogy tegnap a csapat leggyengébb játékosa volt. Jön azokkal az oldalaknak a mutatóival, amik saját magukat köpik szembe hétről hétre.
Sajnállak Titeket, régen járhattatok itt egy jót mocskolódni, biztos szar volt az elmúlt pár hónapotok.
Ez neked mocskolódás?
Ok, itt befejeztem, pont ezért nem írtam eddig se ide.
Mondjuk hozzá képest bohóckodás ami mostanság megy, kár volt linkelned.hehe írta:sztem az ő játéka tetszetős: http://www.youtube.com/watch?v=wQCdSDV7724
Ez nem így van, csak heccsat gondolkozás nélkül, a vakvilágba durrogtatja a véleményét, ami a legtöbb esetben nem helytálló, és ezeknek a kommenteknek a burkolt célja a provokáció.zalkrisz írta:Tényleg, a Sevilla és a Barcelona ellen hatalmas meccseket hozott le. Ti azt is jobban tudjátok mi lesz itthon a vacsorám este...
Most sem írtam volna egy rossz szót sem, sőt.. írtam?? Csupán annyi a lényeg, hogy itt bárki kritizálja, akkor háború van. Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Miért, ki vagy te, valami védőügyvéd?Én csak azért jöttem, mert heccsat nem mondhatta el a véleményét úgy, h ne legyen hülyének nézve.
Heccsat meg több olyan dolgot írt, amit tényekkel tudok megcáfolni. Persze, hogy hülyének van nézve, amikor kis túlzással azt állítja, hogy tegnap a csapat leggyengébb játékosa volt. Jön azokkal az oldalaknak a mutatóival, amik saját magukat köpik szembe hétről hétre.
Sajnállak Titeket, régen járhattatok itt egy jót mocskolódni, biztos szar volt az elmúlt pár hónapotok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
sztem az ő játéka tetszetős: http://www.youtube.com/watch?v=wQCdSDV7724