Starcraft és Warhammer - nem az én világom egyik semrealmadridfan írta:én a helyedben nem fosztanám meg magam olyan RTS-ektől, mint a Starcraft, Battle for Middle-Earth II, Warhammer, Company of Heroes, Caesar sorozat, Settlers.
Battle for Middle-Earth II = LOTR, ami szintén nem érdekel (legalábbis egyelőre)
Company of Heroes - erről meg már ugye ejtettem szót az előbb, hogy miért nem
Caesar és Settlers sorozat - bár nem pont ezekkel, de próbálkoztam városmenedzselős játékkal, rá kellett jönnöm nem az én stílusom
Szóba jöhet a körökre osztott is, ha télleg annyira mindent kilőttem már RTS-ből. Ezek közül valamelyik Heroessal már próbálkoztam is régen, az még lehet képbe kerülhet újra, mert emlékeim szerint nem is volt rossz.realmadridfan írta:gondolom körökre osztott nem játszik, ott lenne Civ, Heroes.
A Civilization viszont nekem nem jött be, számomra az már túl összetett és bonyolult. Nem nekem való.
Igazából, hogy jobban leírjam, nekem az Age of Empires sorozat testesíti meg az ideálomat. Az a klasszikus bázisépítő RTS, amikor kezdesz valami minimális mennyiségű munkással, esetleg egy központi épülettel és kezdj el kitermelni nyersanyagokat (pl. a fa-kaja-arany hármasa), épületeket felhúzni, technológiákat kifejleszteni, újabb egységeket és sereget képezni, közben ugye talpon maradni és lezúzni az ellent, mielőtt ő zúzna le téged.
Ilyesmiket vagy hasonlókat keresnék, ha létezik még valami az említetteken kívül.