Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Toti

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. május 22., szerda 18:59

carvajal, vidal, bale, csatár.

adjadneki. :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. május 22., szerda 18:56

A mai hírek alapján a Carvajal, Vidal, Isco, Cavani.

Én nem csípem Cavanit és Isco sem biztos, hogy megváltaná a világot, de így egyben ez a 4es nem lenne rossz.
40 még csak-csak, de még 50 is rettenetesen sok szerintem érte. Persze azért mondom ezt, mert nem annyira szeretném, hogy jöjjön. Nem azért, mert nem tartom jó zsugásnak, csak nem ide való.

Pedig Agüero ide való, nem pedig Cavani, Lewandovski... :kivagyhe:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 22., szerda 18:53

40-50 milláról beszélnek mostanában (madridi nyomásra az ügynök elkezdte szépen lealkudni az árat, persze a City simán bekavarhat még); Agüero is kb. ugyanennyibe fájna és Pellegrini a hírek szerint nem hajlandó elengedi a Citytől!

40 még csak-csak, de még 50 is rettenetesen sok szerintem érte. Persze azért mondom ezt, mert nem annyira szeretném, hogy jöjjön. Nem azért, mert nem tartom jó zsugásnak, csak nem ide való.

Pellegrinit meg meg is értem. Szerintem Tevez lelép idén jó ajánlat esetén, Balotelli már ment, Dzeko meg nem egy nagy spíler. Rajtuk kívül talán még oda tartozik Santa Cruz, szóra sem érdemes, meg egy saját nevelésű arc, Guidetti. Hát nem túl veretes.
Ennek ellenére, ha a játékos mindenképpen lépni akar, akkor nem könnyű a klubnál tartani. Márpedig ha a családról van szó, akkor azért elég messzire el lehet menni. Szóval nem mondtam még le Kun-ról. Főleg ha sem Neymar, sem Bale nem jön idén.
Állítólag Ancelotti határozott kérésére jönne (ahogy Cavani is), ami nagyon nem lenne meglepő, hisz a PSG-be is vitte volna már a chileit!
Valami nekem is rémlik, hogy már a PSG-vel is szóba hozták anno Vidalt.
Nagyon remélem, hogy foggal-körömmel ragaszkodik a középpálya megerősítéséhez, és világosan megmondja, hogy a sikerekhez nem a B tervek kellenek.
Most erre kell nagy zsetont áldozni, nem a "galaktikusokra".
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. május 22., szerda 18:52

madridronie írta: Bale nagyon jó, de nehogymár 70 milla legyen.

Pedig idén vagy jövőre, de szerintem annyi lesz! :roll:
De mért legyen 70 ha az új kivásárlási ára 50 lesz? Ergo a mostani annál kevesebb??

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 22., szerda 18:48

Ha nincs is edzőnk, akkor is Khedirával együtt van 3 kkp-sunk. Mindenképpen kell valaki. Manapság Vidal az egyik legjobb kkp-s, akkor hol itt a baj? Vidal tud játszani 2 kkp-s, 3 kkp-s rendszerben is. Ebből a szempontból simán megszerezhető. Másrészről mi minden eladott játékosból befolyt pénzt új játékosba forgatunk, ezért nekünk a legjobb üzlet Higuáint elcserélni Vidalra. 
Perez előbb ad ki Bale-ért 70-et,mint Vidalért 40-et...sajnos.Isemerve a presidentet... :roll:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 18:41

Bale nagyon jó, de nehogymár 70 milla legyen.
Pedig idén vagy jövőre, de szerintem annyi lesz! :roll:
Cavani sem kellene, Ő is mocsok drága lenne, és nem is ilyen stílusú támadót szeretnék. Inkább rágjuk Agüero fülét, hogy milyen jó Madridban.
40-50 milláról beszélnek mostanában (madridi nyomásra az ügynök elkezdte szépen lealkudni az árat, persze a City simán bekavarhat még); Agüero is kb. ugyanennyibe fájna és Pellegrini a hírek szerint nem hajlandó elengedi a Citytől!
Én szinte mindent megadnék érte, kérdés Perez meddig menne el, illetve az új edző mennyire kötné az ebet a karóhoz.
Állítólag Ancelotti határozott kérésére jönne (ahogy Cavani is), ami nagyon nem lenne meglepő, hisz a PSG-be is vitte volna már a chileit!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 22., szerda 18:38

Aguerrot is csak akkor lenne esely megszerezni, ha Cavani a City-be menne.Mondjuk en nem bannam, ha igy tortenne, a citynek semmi az 63 milla, talan mi meg eltudnank hozni 35-40-t Kunt.

Hu mekkora lenne, egy Higu+10-15(meg 20-t is rafizetnek) misi Vidalert..... az evszazad uzletet kotnenk meg.
Juve meg ugyis talalt mar 3 embert arra a posztra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. május 22., szerda 18:43-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. május 22., szerda 18:28

az akkor legalább 70 milliós érték... kössz nem!

az vigasztal h daily star

Cavanit is el kéne felejteni. Maradjunk a Vidal, Verratti, Gündogan, Neymar, Aguero, Falcao vonalnál. Ha ezek közül jön 3 akkor hurrá.

Ezt akartam írni magam is.

Bale nagyon jó, de nehogymár 70 milla legyen. Nonszensz. Önmagában örüljenek az 50-nek, max. 55.

Cavani sem kellene, Ő is mocsok drága lenne, és nem is ilyen stílusú támadót szeretnék. Inkább rágjuk Agüero fülét, hogy milyen jó Madridban.

A névsor meg ragyogó.

Vidal minden egyes nyilatkozatában kijelenti,nem kiván elköltözni torinobol.A juve kijelentette,hogy nem kiván megválni a chilei playatol...
Persze, én sem látok komoly esélyt Vidalra, viszont minden ilyen nyilatkozatot el kell osztani kettővel. Mindig van az a pénz. Alapesetben sem a Juve, sem a játékos nem erőltetné a váltást, de megoldható lenne ez, kérdés milyen áron. Én szinte mindent megadnék érte, kérdés Perez meddig menne el, illetve az új edző mennyire kötné az ebet a karóhoz.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 22., szerda 18:18

Ha nincs is edzőnk, akkor is Khedirával együtt van 3 kkp-sunk. Mindenképpen kell valaki. Manapság Vidal az egyik legjobb kkp-s, akkor hol itt a baj? Vidal tud játszani 2 kkp-s, 3 kkp-s rendszerben is. Ebből a szempontból simán megszerezhető. Másrészről mi minden eladott játékosból befolyt pénzt új játékosba forgatunk, ezért nekünk a legjobb üzlet Higuáint elcserélni Vidalra. 
Vidal minden egyes nyilatkozatában kijelenti,nem kiván elköltözni torinobol.A juve kijelentette,hogy nem kiván megválni a chilei playatol...
Akkor nem értem.Változott valami az ügymenetben?Mert ha igen,lemaradtam... :kivagyhe:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. május 22., szerda 18:15

madridronie írta:Míg az angol bulvár szerint a Real Madrid 50 millió eurót + 1 játékost ( Pepe, Higuaín, Di María 3-asból) adna Balért
az akkor legalább 70 milliós érték... kössz nem!

az vigasztal h daily star

Cavanit is el kéne felejteni. Maradjunk a Vidal, Verratti, Gündogan, Neymar, Aguero, Falcao vonalnál. Ha ezek közül jön 3 akkor hurrá.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. május 22., szerda 18:11

Realista24 írta:
megint nincs edzőnk és már igazolunk.ennek van értelme..
Hivatalosan még nincs, de hidd el, hogy Ancelottinál már csak a papírmunka van vissza.
Egyébként is, ki a tököm ragaszkodna Higuhoz nidenen kívül? Egy Higu + 10 misis üzlettel elégedett lennék.

De ha még nincs is hivatalosan edző, akkor is szerintem már a 2-3 legesélyesebb jelölttel fel van véve a kapcsolat, biztos vagyok benne, hogy van már Perez kezében leadott lista. Ha nem is feltétlenül nevek, de erősítésre váró posztok biztos. Nem lennék meglepve, ha a listák között a kkp lenne az első helyen...

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. május 22., szerda 18:10

Szerintem nem kacsa, biztos vagyok benne, hogy akarjuk. Ahogy abban is, hogy a Juventus beint nekünk az ügyben.
+ 1, a La Tercera de Chile is megerősítette azokat a híreket miszerint Ancelotti határozott kívánsága a chilei középpályás megszerzése!

Egyébként beindult a buli -->
En Italia afirman que el Madrid es el favorito para llevarse a Cavani
Corriere dello Sport subraya que Ancelotti está presionando para ficharle y la Gazzetta apunta que el club blanco tiene opciones en la subasta del Nápoles por su delantero.
Olasz lapok (Gazetta, Corriere dello Sport) egybehangzóan állítják, hogy a Cavaniért folytatott versenyfutásban a Real Madrid a favorit!
El Málaga admite que el Real Madrid pretende fichar a Isco
A Malaga elismerte a Real Madrid érdeklődését Isco ügyben!
Daily Star: el Madrid ofrece 50 'kilos' más un jugador por Bale

Bale: "No clasificarnos para la Champions fue una decepción"
Míg az angol bulvár szerint a Real Madrid 50 millió eurót + 1 játékost ( Pepe, Higuaín, Di María 3-asból) adna Balért, aki nagyon csalódott amiatt, hogy lecsúsztak a BL. helyekről!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2013. május 22., szerda 18:15-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 22., szerda 18:06

Szerintem nem kacsa, biztos vagyok benne, hogy akarjuk. Ahogy abban is, hogy a Juventus beint nekünk az ügyben.
Erre gondoltam én is.Hogy nem lesz a mienk.Az tény,hogy akarjuk.Az is hogy se a juve nem adná,sem maga Vidal sem jönne.
Csak azt akartam ezzel jelezni,hogy a média tényként közli,hogy Vidal benne van a pakliba.Pedig dehogy.A juve vezetői részéről semmiképp.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 22., szerda 17:56

Jó lenne, ha nem lenne kacsa, de ha az is, akkor is szó van legalább a középpályáról.
média hype az egész sztm.

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 22., szerda 17:43

miró írta:megint nincs edzőnk és már igazolunk.ennek van értelme.. :/ :sly: :kivagyhe:
Jelenleg Higuain eladása van terítéken, szóval csak most tudnánk meghúzni Vidal bevonását az üzletbe. Ancelotti ügyre meg szerintem most várni kell egy-két napot, amíg tisztázódnak a sejk úrral a dolgok.

És azért valljuk be, ki ne akarná a csapatában tudni a világ egyik legjobb középpályását?
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 22., szerda 17:29

megint nincs edzőnk és már igazolunk.ennek van értelme..
Hivatalosan még nincs, de hidd el, hogy Ancelottinál már csak a papírmunka van vissza.
Egyébként is, ki a tököm ragaszkodna Higuhoz nidenen kívül? Egy Higu + 10 misis üzlettel elégedett lennék.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. május 22., szerda 17:28

miró írta:megint nincs edzőnk és már igazolunk.ennek van értelme.. :/ :sly: :kivagyhe:
Miből gondolod, hogy Ancelotti nem adott egy listát, hogy kiket vagy hova szeretne igazolni? :-)
(Lásd Pirlo esete. :mrgreen: )

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. május 22., szerda 17:28

Dupla D írta:Eddig az év híre ez a Vidal bevonása a Higuain üzletbe. Jó lenne, ha nem lenne kacsa, de ha az is, akkor is szó van legalább a középpályáról.
Nem bízom benne,sajnos...Vidal többször kijelentette hogy nem kíván elmenni.A zebrák nem kivánják eladni...média hype az egész sztm.De ne legyen igazam.
A kp meg majd megerősödik Kondogbiaval,Khedira beton kezdő lesz,és Casemiro meg le lesz igazolva véglegesre... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. május 22., szerda 17:25

megint nincs edzőnk és már igazolunk.ennek van értelme.. :/ :sly: :kivagyhe:
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. május 22., szerda 17:21

Eddig az év híre ez a Vidal bevonása a Higuain üzletbe. Jó lenne, ha nem lenne kacsa, de ha az is, akkor is szó van legalább a középpályáról.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: