Személy szerint én nem hittem abban, hogy kipukkannak, mint sokan mondták, hogy februárban végük, na jó akkor március és semmi nem történt ugyanúgy hajtanak megállás nélkül. Ők a spanyol spártaiak.Sierra írta:Igaz én is így gondoltam, hogy előbb-utóbb annyi nekik (azért volt pár ilyen csapat, szóval valahol érthető volt), de nem, ezek nem fognak kipukkadni, sőt azt kell mondjam, hogy még a döntőre is képesek lehetnek, akárcsak 2 éve a Chelsea, és a bajnokságot is behúzhatják, bár arra kisebb esélyt látok.
Mindenesetre ha nem változik valami gyökeresen, akkor ezzel a CSAPATTAL (szándékosan írom nagy betűvel) jövőre is komolyan kell számolni.
Gratula nekik, nem gondoltam volna. Nem hiszem, hogy eljutnak a döntőbe, de bőven van esélyük, ha ennyire ellentmondást nem tűrően játszanak. Nem tudom, hogy melyik csapat lenne a könnyebb falat, de ők szerintem nem. Túl nagy a harcvágy bennük, bennünk meg nem. Talán- talán Chelsea az amit mondok, de ez a Bayern se az a csapat, mint volt tavaly ők sem a beállított mumusok már.