Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Re: Kosárlabda (NBA, Euroliga stb.)
Na, Gala, mit szólsz hozzá, hogy Harden ekkora flop? A forma akkora duplanulla védekezésben, hogy az nem valós, ráadásul most jött egy szép kis shooting slump: 14/47 a mezőnyből az első két meccs alatt.
Remélem a Portland lezárja otthon a párharcot és pihenhetnek, nyugaton felpattantam a bandwagonjukra.
Ez meg elmebeteg:
LaMarcus Aldridge joins Kobe Bryant (2001) and LeBron James (2009) as the only active players to score 40+ in consecutive playoff games.
LaMarcus Aldridge's 89 points in 1st 2 playoff games are fewer than only Michael Jordan (1986, 1988) and Jerry West (1965) in last 50 years.
Hihetetlen amit nyom, bárkit megver 1v1-ben, brutális nézni ahogy a Jones-Asik-Howard triót eteti meg a turnaround meg step back jumpereivel, csak imádkozni tudnak a védők, hogy véletlenül nem esik be a labda.
ez a kép meg zseniális
Remélem a Portland lezárja otthon a párharcot és pihenhetnek, nyugaton felpattantam a bandwagonjukra.
Ez meg elmebeteg:
LaMarcus Aldridge joins Kobe Bryant (2001) and LeBron James (2009) as the only active players to score 40+ in consecutive playoff games.
LaMarcus Aldridge's 89 points in 1st 2 playoff games are fewer than only Michael Jordan (1986, 1988) and Jerry West (1965) in last 50 years.
Hihetetlen amit nyom, bárkit megver 1v1-ben, brutális nézni ahogy a Jones-Asik-Howard triót eteti meg a turnaround meg step back jumpereivel, csak imádkozni tudnak a védők, hogy véletlenül nem esik be a labda.
ez a kép meg zseniális
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mennyi meglepi már az első meccseken is. Persze ez még nem jelent semmit, de tuti lesz kieső a magasabban kiemeltek közül.
Kirúgta a Knicks Mike Woodsont, ezt jól tették. Olyan kerettel PO-ba sem jutni, ráadásul Keleten, az egyszerűen szégyen, megbocsájthatatlan..
Kirúgta a Knicks Mike Woodsont, ezt jól tették. Olyan kerettel PO-ba sem jutni, ráadásul Keleten, az egyszerűen szégyen, megbocsájthatatlan..
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A Nets konferenciadöntőt fog játszani Ahol valószínűleg kikap, de én jót érzek
"And my heart will leave you never."
- Galacticos
hát ők már ígyis legyőznek egy pályaelőnyben lévő torontot.Zsombor írta:Ha a Houstont elvitted, akkor az ebben a szezonban Miami ellen 6-0-ra álló Brooklynt miért nem?
Indiana-Atlanta 4-1
Chicago-Washington 4-1
Toronto-Brooklyn 2-4
Miami-Charlotte 4-0
Spurs-Dallas 4-0
Houston-Portland 4-2
Clippers-GSW 4-2
OKC-Memphis 4-2
Ha a Houstont elvitted, akkor az ebben a szezonban Miami ellen 6-0-ra álló Brooklynt miért nem?
Chicago-Washington 4-1
Toronto-Brooklyn 2-4
Miami-Charlotte 4-0
Spurs-Dallas 4-0
Houston-Portland 4-2
Clippers-GSW 4-2
OKC-Memphis 4-2
Ha a Houstont elvitted, akkor az ebben a szezonban Miami ellen 6-0-ra álló Brooklynt miért nem?
- Galacticos
na hát akkor jöjjön a szokásos playoff tipp.
azt kell hogy mondjam hogy sokkal többet gondolkodtam rajta mint mondjuk tavaly, főleg nyugaton. ott még mindig nem tudom kit viszek a nagydöntőbe. úgy inkább kelettel kezdem:
kelet:
indiana - atlanta: 4-0
chicago - washington: 4-2
toronto - brooklyn: 2-4
miami - charlotte: 4-0
indiana - chicago: 4-2
miami - brooklyn: 4-3
indiana - miami: 2-4
nyugat:
san antonio - dallas: 4-1
houston - portland: 4-2
clippers - gsw: 4-3
okc - memphis: 4-2
san antonio - houston: 2-4
okc - clippers: 4-2
okc - houston: 4-1
nagydöntő:
miami - okc: 4-2
a houstont azért vittem nyugati döntőig mert: Rockets 9-3 vs teams in their bracket, 5-10 vs other 4 West teams.
a san antonio ellen idén 4-0..
azt kell hogy mondjam hogy sokkal többet gondolkodtam rajta mint mondjuk tavaly, főleg nyugaton. ott még mindig nem tudom kit viszek a nagydöntőbe. úgy inkább kelettel kezdem:
kelet:
indiana - atlanta: 4-0
chicago - washington: 4-2
toronto - brooklyn: 2-4
miami - charlotte: 4-0
indiana - chicago: 4-2
miami - brooklyn: 4-3
indiana - miami: 2-4
nyugat:
san antonio - dallas: 4-1
houston - portland: 4-2
clippers - gsw: 4-3
okc - memphis: 4-2
san antonio - houston: 2-4
okc - clippers: 4-2
okc - houston: 4-1
nagydöntő:
miami - okc: 4-2
a houstont azért vittem nyugati döntőig mert: Rockets 9-3 vs teams in their bracket, 5-10 vs other 4 West teams.
a san antonio ellen idén 4-0..
Némiképp off, de érdemes elolvasni ezt a cikket. Megható, ugyanakkor lenyűgöző történet, minden tiszteletet megérdemel Payne, meg is van az idei draft classból a kedvencem.
http://www.huffingtonpost.com/2014/04/0 ... 17729.html
https://www.youtube.com/watch?v=lBmEQlToMFA
http://www.huffingtonpost.com/2014/04/0 ... 17729.html
https://www.youtube.com/watch?v=lBmEQlToMFA
Ha ilyenekre lenne időm.GT37 írta:Zsombort szerintem most egy hétig nem látjuk itt, olyan bulit csap.
Meeks 42 pont
Jó érzés megverni a liga legjobb mérleggel álló csapatát, ugyanakkor nagyon kell az a top3 draftcetli, szóval azért kár a győzelemért.
A nyugati legrosszabb hely mindenképpen kell, illetve keletről csak az Orlando-Philly-bucks triónak szabadna megelőznie, és akkor bottom 4-ból csak meglesz.
Nagyon éreznék egy jó Wigginst, a minap éppen eldurrant. Persze most jön a March Madness és itt azért sok minden elválik majd.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nagykedvenc volt nekem ishehe írta:visszavonultatták ma hajnalban iverson mezét phillyben.
akit kicsit érdekel, hogy ki is volt ez az ember és mit tett le az asztalra, és pl én miért nem nézem szarba se a sok puhány, elkényeztetett, szimuláns kis köcsög futballistának csúfolt "sportolót", az nézzen utána kicsit, youtube sokat segít például. a komának pályafutása nagy részében kórházban kellett volna feküdnie, annyira szétbaszták az ütközések, esések, könyöklések, mégsem adta fel soha.
testúly/magasság/tehetség arányt nézve a valaha volt legjobb kosárlabdázó, mégiscsak lehet átlagember magassággal is legendának lenni.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Zsombort szerintem most egy hétig nem látjuk itt, olyan bulit csap.
Meeks 42 pont
Meeks 42 pont
- TBone
- Kedvenc játékosaid: Figo, CR , Bale, Marcelo, Lopez, Modric, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Portugália, OKC
pedig egyszerűnek tűnt ez a lakers-thunder meccs az elején. aztán +18ról sikrült leolvadni asszem -15-re is. a hajrában sikerült felzárkózni, westi olyat húzott a gyűrűn hogy ihajj. csak 3 pont hátrány.mire felocsúdtam belőle, jött tőle az utóbbi időszakban nem az első clutch homály hát ki is nyomtam
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Westbrook az NBA történetének második leggyorsabb tripla-dupláját hozta össze éjjel. 20 perc alatt 13 pont, 10 pati, 14 assziszt.
Fastest triple-double in NBA since '55 - Jim Tucker on Feb. 20, 1955. Syracuse vs. New York. Did it in 17 minutes. Russ is 2nd fastest.
Fastest triple-double in NBA since '55 - Jim Tucker on Feb. 20, 1955. Syracuse vs. New York. Did it in 17 minutes. Russ is 2nd fastest.
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
visszavonultatták ma hajnalban iverson mezét phillyben.
akit kicsit érdekel, hogy ki is volt ez az ember és mit tett le az asztalra, és pl én miért nem nézem szarba se a sok puhány, elkényeztetett, szimuláns kis köcsög futballistának csúfolt "sportolót", az nézzen utána kicsit, youtube sokat segít például. a komának pályafutása nagy részében kórházban kellett volna feküdnie, annyira szétbaszták az ütközések, esések, könyöklések, mégsem adta fel soha.
testúly/magasság/tehetség arányt nézve a valaha volt legjobb kosárlabdázó, mégiscsak lehet átlagember magassággal is legendának lenni.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Fogy is a meze szep szammal.
MOn nincs olyan kosarlabdas sport havilap mint a Touchdown magazin,ugye?
MOn nincs olyan kosarlabdas sport havilap mint a Touchdown magazin,ugye?
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Jason Collins a major ligák történetének első nyíltan meleg játékosa.
Brooklyn-Lakers összefoglaló
Ennek örömére itt még az is highlight volt, hogy leszedett egy lepattanót, meg hogy tudott zárást adni. Nevetséges.
Brooklyn-Lakers összefoglaló
Ennek örömére itt még az is highlight volt, hogy leszedett egy lepattanót, meg hogy tudott zárást adni. Nevetséges.
- Marci77
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hat,sima volt. Megnezten en is tegnap.
Remelem megelozi a Heat a Pacerst
Remelem megelozi a Heat a Pacerst
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Evan Turner a Pacersben.. Meg kell nyernie az alapszakaszt a Heatnek. Most eredmény alapján lesimázták az OKC-t, de azért este öttől megnézem,h tényleg az volt-e. És már csak másfél meccs a lemaradás..
Sikerült Tony Parkert egy életre megutálnom:
határozatlan ideig nem léphet pályára, miközben az all-star meccsen nem játszott. Simán át lehetett volna adni a lehetőséget Dragicnak, aki úgy is a skills challange miatt NO-ban volt, ráadásul ugye kapott volna egy szerződés záradék miatt 1 millió dollárt is. Arról nem is beszélve, hogy a szlovén jelenleg olyan elmebeteg formában játszik, hogy mindenképpen helye van valamelyik all-nba teamben.
Ma este 9-kor van a trade deadline, eddig egy Evan+Terry for Marcus Thornton csere volt, kíváncsi vagyok lesz-e még valami érdekesebb tranzakció.
határozatlan ideig nem léphet pályára, miközben az all-star meccsen nem játszott. Simán át lehetett volna adni a lehetőséget Dragicnak, aki úgy is a skills challange miatt NO-ban volt, ráadásul ugye kapott volna egy szerződés záradék miatt 1 millió dollárt is. Arról nem is beszélve, hogy a szlovén jelenleg olyan elmebeteg formában játszik, hogy mindenképpen helye van valamelyik all-nba teamben.
Ma este 9-kor van a trade deadline, eddig egy Evan+Terry for Marcus Thornton csere volt, kíváncsi vagyok lesz-e még valami érdekesebb tranzakció.
- Marci77
Sajnos pont most lépek itthonról,majd a második félidőt láthatom,de köszi a választ
Én ezt is élvezem azért,mert látványos. Évente egyszer elmegy ez. Bár tényleg nem lenne rossz ha komolyabb lenne
Én ezt is élvezem azért,mert látványos. Évente egyszer elmegy ez. Bár tényleg nem lenne rossz ha komolyabb lenne