Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 10., csütörtök 13:01

Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?

Illetve ugy írtok róluk is, mint egy verhetetlen csapatról, holott csak idegenben lőtt góllal mentek tovább.
Balet nem is kell megfogni, tök hasztalan az ürge.

Amúgy meg annyira "bírom" az ilyen gúnyos hozzáállást... Mintha a Chelseanél gyengébb csapatok nem oldották volna meg ezt a problémát... Netto emberfogás nélkül, területvédekezéssel szopattak szét minket, amit a Chelsea is baromira tud. Nem tudom mire ez a kivagyi hozzáállás... Ha még a csapat bizonyított volna, de...

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 10., csütörtök 12:53

tubatibi írta:Atlético: túl drága lenne Courtois játéka a Chelsea ellen

Az egyik legnagyobb érvágás lenne az Atletico-nak, ha nem játszhatna Courtois. :hmmm:
Pont ezért kapjuk mi majd őket, Pep vs José+Madridi derbi imádná mindenki... :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. április 10., csütörtök 12:50

Azért Messi számai brutálisak...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 10., csütörtök 12:44

Messi - 6853 :agree: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 10., csütörtök 12:41

pheco írta:Hol lehet megnézni, hogy ki mennyit futott a meccsen? Böngészem az uefa oldalát, de nem igazán találom :-(
Mert balf.sz vagy :mrgreen:

link

Atletico:
Courtois - 3313
Godin - 8670
Filipe Luis - 9819
Juanfran - 9548
Miranda - 8477
Tiago - 11348
Koke - 12280
Raul Garcia - 11661
Gabi - 11737

Adrian Lopez - 7758 (62 perc)
Villa 9149 (79 perc)
Diego - 4521(30 perc)
Cristian Rodriguez - 2023(13 perc)

Barca:
Pinto - 5359
Mascherano - 9169
Bartra - 10640
Jordi Alba - 11525
Dani Alves - 10827
Xavi - 11820
Busquets - 10753
Messi - 6853
Neymar - 9519

Fabregas - 7733 (61 perc)
Iniesta - 7735 (72 perc)
Alexis - 3346 (31 perc)
Pedro - 2494(20 perc)

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 10., csütörtök 12:39

Atlético: túl drága lenne Courtois játéka a Chelsea ellen

Az egyik legnagyobb érvágás lenne az Atletico-nak, ha nem játszhatna Courtois. :hmmm:
"If you don't like your destiny, don't accept it."

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 10., csütörtök 12:34

Mind a 4 csapat Bivaly, de én azt mondom, hogy a Bayern meg a Chelsea inkább gyötörje egymást, aztán a döntőben csak egy meccsen kell megverni őket...Bármilyen erős az Atleti, ha most tényleg nem csak ígérgetnek ezek a kutyaütők akkor továbbmegyünk ellenük...

Eddig nagyon úgy éreztem,hogy Chelsea-t kapunk mert azthittem a barcát tovább rugdossák...Most már azt mondom Real-Atletico és Bayern-Chelsea lesz. :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nagyi
Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane

HozzászólásSzerző: nagyi » 2014. április 10., csütörtök 12:34

Nem szabad félni senkitől,de amíg ilyen kétarcú a csapatunk addig kár agyalni.

Jó lenne látni azt az akarást amit tegnap a másik madridi csapatól és akkor.......

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. április 10., csütörtök 12:30

pheco írta:Hol lehet megnézni, hogy ki mennyit futott a meccsen? Böngészem az uefa oldalát, de nem igazán találom :-(
Itt a dortmund elleni meccs.
Egyébként megkeresed azt a meccset aminél látni akarod, View match page és ott a match centre-ben lejjebb görgetsz és átváltasz bal oldalt a playersre.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 12:26

peti_madrid írta:Nézem itt a szavazás állását, és mit ne mondjak, eléggé meglepődtem az eddigi eredményen. Oké, hogy a BM-t akarjuk legkevésbé, de azt nem értem, hogy miért akarják az emberek ennyire a Chelsea-t. Szerintem ott elhasalnánk, mert: 1. Zsozé ismeri a csapatot, mint a saját tenyerét. ; 2. CR-re ráállítaná Azpilicuetát, Maticot meg Ramirest, Bale-re szintén menne folyamatos követésre 1, de lehet, hogy 2 játékos is, amivel őket kivennék a játékból, ráadásul Zselének eldurranna ettől az agya, ahogy ismerjük. ; 3. Ez a Chelsea tipikusan olyan csapat, akik nem játszanak jól (legalábbis szerintem), de nyerni kurvára tudnak. Vagy erőből megoldják, vagy makkolnak.

Épp ezért szerintem jobb lenne egy BM-Chelsea, meg egy spanyol házi az elődöntőben. A Bayernnek úgyis van törlesztenivalója, ahogy nekünk is van 1-2 rendezetlen számlánk a matracosokkal. Aztán ha továbbjutunk, akkor a döntőben jöhet bárki, mert 1 meccsre semleges pályán szerintem bárkit meg lehet csapni. :agree: :agree:
Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?

Illetve ugy írtok róluk is, mint egy verhetetlen csapatról, holott csak idegenben lőtt góllal mentek tovább.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. április 10., csütörtök 12:25

Hol lehet megnézni, hogy ki mennyit futott a meccsen? Böngészem az uefa oldalát, de nem igazán találom :-(

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 10., csütörtök 12:16

Olyan erős 4es jött össze,hogy szerintem itt bárki kiverhet bárkit,és bárki kieshet bárkitől. Nincs olyan párharc lehetőség, amire azt lehet mondani,hogy sima.
És ez így is jó,egy bl elődöntőben.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 10., csütörtök 12:05

Mindegy kit kap a csapat mert itt mindeki bombaerős.
Ha összeszedi a brigád magát akkor bárkit megverhet.
Mourinho külön érdekes lenne azokután amiket nyilatkozott.Na ott nem lenne gond a hozzáállással. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. április 10., csütörtök 11:20

Nézem itt a szavazás állását, és mit ne mondjak, eléggé meglepődtem az eddigi eredményen. Oké, hogy a BM-t akarjuk legkevésbé, de azt nem értem, hogy miért akarják az emberek ennyire a Chelsea-t. Szerintem ott elhasalnánk, mert: 1. Zsozé ismeri a csapatot, mint a saját tenyerét. ; 2. CR-re ráállítaná Azpilicuetát, Maticot meg Ramirest, Bale-re szintén menne folyamatos követésre 1, de lehet, hogy 2 játékos is, amivel őket kivennék a játékból, ráadásul Zselének eldurranna ettől az agya, ahogy ismerjük. ; 3. Ez a Chelsea tipikusan olyan csapat, akik nem játszanak jól (legalábbis szerintem), de nyerni kurvára tudnak. Vagy erőből megoldják, vagy makkolnak.

Épp ezért szerintem jobb lenne egy BM-Chelsea, meg egy spanyol házi az elődöntőben. A Bayernnek úgyis van törlesztenivalója, ahogy nekünk is van 1-2 rendezetlen számlánk a matracosokkal. Aztán ha továbbjutunk, akkor a döntőben jöhet bárki, mert 1 meccsre semleges pályán szerintem bárkit meg lehet csapni. :agree: :agree:

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 10., csütörtök 11:10

de ez reszben szerintem pep sara is.
ezt nem fogják megemészteni. :lol: :lol: :lol: :lol:

hogy majd az x csapat ilyen meg olyan motivált lesz ellenünk, mert az egyik játékosuk apját egy reál védő meglökte 30 éve az egyik meccsen

Most ott pontosan melyik meccsre is gondoltál? :hmmm: 30 év elég régen volt, nem biztos hogy emlékszem rá. :)
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 10., csütörtök 11:10

Én csak azt nem értem, hogy miért csak az ellenfeleknek van hatalmas motivációja ellenünk?! Végig azt olvasom, hogy Atma ezért, Chelsea ezért, BM ezért mennek 200%-on ellenünk... Mi miért nem tudunk? Minket miért nem tüzel fel? Már alapból csak az, hogy döntőbe jussunk.. Mi miért nem vagyunk motiváltak? Atma városi rivális, ő tud motivált lenni ez okból, de mi nem? Chelsea Mou miatt.. mi miért nem? BM ellen revans miért nem hajt? Nem értem komolyan. Nagy szar az egész.
Majd ha lesz meccs, kiderül, hogy mennyire vagyunk motiváltak. Előre ne akarjuk ,kitalálni. Azokat az elméleteket meg én nem tudom komolyan venni, hogy majd az x csapat ilyen meg olyan motivált lesz ellenünk, mert az egyik játékosuk apját egy reál védő meglökte 30 éve az egyik meccsen... A Chelsea nem azért lesz motivált ellenünk, mert Mourinho majd most megmutatja, hanem mert ez egy bl elödöntő. Ideje lenne a madrid játékosoknak is felfogni ezt, és bízom benne, hogy így is lesz.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. április 10., csütörtök 11:01

Én csak azt nem értem, hogy miért csak az ellenfeleknek van hatalmas motivációja ellenünk?! Végig azt olvasom, hogy Atma ezért, Chelsea ezért, BM ezért mennek 200%-on ellenünk... Mi miért nem tudunk? Minket miért nem tüzel fel? Már alapból csak az, hogy döntőbe jussunk.. Mi miért nem vagyunk motiváltak? Atma városi rivális, ő tud motivált lenni ez okból, de mi nem? Chelsea Mou miatt.. mi miért nem? BM ellen revans miért nem hajt? Nem értem komolyan. Nagy szar az egész.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 10., csütörtök 9:56

h3x0r írta:Ha a Chelsea-t kapjuk, Courtois nem fog játszani. Olyan összeget kellene fizetnünk, amit nem engedhetünk meg" – mondta Enrique Cerezo, az Atlético elnöke az Onda Cero rádiónak.

(6 es 8 millio font kozotti osszeget kene fizessenek a kekeknek)
3 Milla per meccs.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 10., csütörtök 9:50

Ha a Chelsea-t kapjuk, Courtois nem fog játszani. Olyan összeget kellene fizetnünk, amit nem engedhetünk meg" – mondta Enrique Cerezo, az Atlético elnöke az Onda Cero rádiónak.

(6 es 8 millio font kozotti osszeget kene fizessenek a kekeknek)

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 10., csütörtök 9:39

Shutter: a bayern kozel sincs olyan jo mint tavaly es barmennyire nem tetszik nektek de ez reszben szerintem pep sara is. A tavalyi bayern 10 alatt nem allt volna meg egy ilyen mu ellen. Juppal.sokkal direktebbek odabaszosabbak voltak a bajorok. Atletico talan meg is fingathatna oket mert a szervezett komolyabb csapatok pep.ek sem izlenek.

Vissza: