Real Madrid vs. Barcelona
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nemtudom mivan,de ezen a héten kitört a spanyolnátha,vagy mi,mert a barca ugyan olyan nemtörődöm,szarok bele módon állt hozzá a tegnapi meccshez,ahogyan mi.Lélektelenül,szürkén...vagy tán még a real produkciojánál is gyengébbet mutattak ami tényleg nem semmi...
Egyedül az atma immunis úgy látszik,mondjuk ha ők olyan "teljesítményt" nyújtottak volna,mint tegnap a barca vagy dortmundba a Real,akkor Simeone valszinű AK 47-el rontott volna be az öltözőbe...
Lehet őket nem szeretni,én sem csípem őket,de valahogy úgy kell hozzáállni egy meccshez mint az atma tegnap.
Egyedül az atma immunis úgy látszik,mondjuk ha ők olyan "teljesítményt" nyújtottak volna,mint tegnap a barca vagy dortmundba a Real,akkor Simeone valszinű AK 47-el rontott volna be az öltözőbe...
Lehet őket nem szeretni,én sem csípem őket,de valahogy úgy kell hozzáállni egy meccshez mint az atma tegnap.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hát abban az esetben csak akkor, ha az atletico is botlik.Sőt, még egy döntetlen is belefér nekik , ha az utolsó fordulóban hazai pályán leverik az Atleticot.
örülni fogok, ha nem épül fel ronaldo, de a bale-isco-benzema hármastól is féltem ezt a pinto-bartra-masch hármast, nem tudom hány xanax-ot kell majd bevennem meccs előtt.
Éppenséggel a saját kezükbe van a sorsuk, mert ha nyerik minden meccsüket, akkor bajnokok. Sőt, még egy döntetlen is belefér nekik , ha az utolsó fordulóban hazai pályán leverik az Atleticot.Páran itt ugy írnak a barca bajnoki címéről, mintha ok vezetnek a bajnokságot es a saját kezükben lenne a sorsuk.
Hozzák nyugodtan. 4-5 döntetlennel, meg egy győzelemmel az utolsó meccsen.de kétlem, hogy az Atletico lehozza veretlenül a hátralévő meccseket, és ez azért nem mindegy, mert a kérdés az, hogy hol buknak.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
hát mondjuk úgy, hogy nem nagyon fut valaki, nehéz is túlterhelni magát
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Pláne, hogy ő erőből játszik, ilyen szempontból neki rosszabb, mint Messi-nek.Victor írta:a szalagjai, izmai nem bírják a pihenés nélküli állandó hajtást és könnyen szalag húzódás, szakadás lehet a vége.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
3 meccsre kell idén összedrótozni, a többi nélküle is meg lesz.De egy kupadöntőn Cé nélkül....
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mondjuk idén pont pihent eleget. 3 meccses eltiltás... Schalke elleni visszavágón ettől függetlenül pihenhetett volna nyugodtan. Szerintem egyébként fog játszani szerdán.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
nem csodálkoznék rajta. valamelyik nap láttam egy oldalt, ahol leírták, hogy eddig Ronaldo játszott a legtöbbet a szezonban (azt nem tudom, hogy úgy unblock Európában, vagy csak a nagyok közül), és annak, hogy nem kapcsolódik ki, előbb-utóbb megihatja a levét, hiszen a szalagjai, izmai nem bírják a pihenés nélküli állandó hajtást és könnyen szalag húzódás, szakadás lehet a vége.
-
Mundoperotivo.com szerint 15 nap Ronaldo felépülése. Részleges combizom szakadás. Úgy jár majd mint Messi, túl van erőltetve srác. Az egymás "kergetésébe" rokkannak bele egyszer. Nem kell minden meccsen a pályán lenni, pláne nem állandóan 90 percig. Ezt Messi se fogja fel a kicsi agyával.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meglepodnek ha tenyleg kihagyna. Szerintem hetvegen is fog jatszani 20-25 percet a bajnoksagban.kiki. írta:Cristiano tényleg kihagyja a kupadöntőt? Mondjuk még ígyis inkább rátok fogadnék ha muszáj lenne.
Cristiano tényleg kihagyja a kupadöntőt? Mondjuk még ígyis inkább rátok fogadnék ha muszáj lenne.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nálunk a Kupára nagyobb sanszot látok mint a BL-re...a bajnokságot szerintem már csak becsületből is behúzza a Barca...míg az Atleticoból simán kinézem, hogy megnyerik a BL-t...akkora tűz van bennük, amit ritkán látni.
A bajnoki döntő különben is a Camp Nou-ban lesz...és a nagy számok törvénye alapján a Barcának is kellene egy meccset nyernie a Matracosok ellen.
A bajnoki döntő különben is a Camp Nou-ban lesz...és a nagy számok törvénye alapján a Barcának is kellene egy meccset nyernie a Matracosok ellen.
-
- Kedvenc játékosaid: Zinédine Zidane
Sajnos a bajnokságot mi engedtük ki a kezünkből és ez nagyon bosszant
Meglehet még de én inkább a kupát és a bl tartom reálisnak.
És abba szinte biztos vagyok,hogy ellenünk megint vért fognak inni a meccs előtt.
Meglehet még de én inkább a kupát és a bl tartom reálisnak.
És abba szinte biztos vagyok,hogy ellenünk megint vért fognak inni a meccs előtt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Triplazni fogunkreeed_ati írta:Ha nem tudjuk hozni a bajnokságot, akkor inkább nyerje az atleti, már csak Torrente miatt is .
Bl, meg a kupa lehetne a miénk és akkor szerintem mindenkinél öröm és bódottá lenne.
Bernabeu kupa mar megvan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Ha nem tudjuk hozni a bajnokságot, akkor inkább nyerje az atleti, már csak Torrente miatt is .
Bl, meg a kupa lehetne a miénk és akkor szerintem mindenkinél öröm és bódottá lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tény, hogy nem ők vezetnek, de nagyon szoros a mezőny. Bármi lehet, még mi is nyerhetünk, de kétlem, hogy az Atletico lehozza veretlenül a hátralévő meccseket, és ez azért nem mindegy, mert a kérdés az, hogy hol buknak. Lehet, hogy az elmúlt 5(?) barca elleni meccsükön nem kaptak ki, de mi van, akkor ha az utolsó fordulóban éppen a barca nyer?Realista24 írta:Páran itt ugy írnak a barca bajnoki címéről, mintha ok vezetnek a bajnokságot es a saját kezükben lenne a sorsuk. Pedig az az Atma vezet, aki eddig simazta oket...
Nem lesz egyszerű a hajrá, de ami biztos, hogy ez a barca nem érdemli meg a bajnoki címet, sőt, ha kívülállóként tekintenék a spanyol ligára, akkor mi sem érdemelnénk meg. (viszont, ha mégis mi nyernénk, akkor nem nagyon érdekelne, hogy megérdemeltük, avagy sem.)
Meglátjuk... mindenesetre győzni kell a hétvégén és szerdán is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Páran itt ugy írnak a barca bajnoki címéről, mintha ok vezetnek a bajnokságot es a saját kezükben lenne a sorsuk. Pedig az az Atma vezet, aki eddig simazta oket...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát igen...lesliejr írta:
Viszont nem nekünk lenne szégyen, hanem a másik két madridi csapatnak.
Ha a hétvégén nem is, de ha győzünk a döntőben, akkor remélhetőleg akkora pofon éri a katalánokat, hogy elbukják a bajnokságot is. Jó lenne, ha kihasználná néhány csapat a barca megingását.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Remélem látták a játékosaink a tegnapi Atleticot és kicsit elgondolkoznak, hogy bazdki, ha a fele így küzdenénk talán döntőbe is juthatnánk és még talán a spanyol kupa is meg lehet Bár elég lenne, ha Modric mentalitását átvennék.. Mondjuk Xabikkal meg Illarrakkal ezt nem könnyű megvalósítani, remélem elfelejti Carlo kettejük egyszerre való játszatását. Játsszon a "gála" kezdőnk, aztán hajtsák szét magukat.
-
Ezzel csak egyetérteni tudok.h3x0r írta:Csak a kulonbseg az hogy a Barca jatekosait megertjuk mert szarra nyertek magukat, mig nalunk 4 ev alatt volt egy bajnoksag, egy kupa meg egy szuperkupa es ennyi. Vagy manapsag mar ennyi is eleg a jollakottsaghoz?
Ha ez így lesz, akkor jövőre még siralmasabb lesz.Géci írta:Csak hát ugyebár nem igazolhat egy évig a barca...
Viszont nem nekünk lenne szégyen, hanem a másik két madridi csapatnak.Remy írta: Nagyon remélem, hogy mind a kettőt elbukják, mert hatalmas szégyen lenne, ha valamelyiket megnyernék.