Bajnokok Ligája
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Egyben lehet picit bizni,nagy meccseken iden nem ment,vagy fejben rogytak meg vagy a szerencse partolt el toluk..nem hiszem el hogy ez egyszer ne fordulna meg!! Teny hogy a csapat kiszamithatatlan es hullamzo..bizom benne hogy egyszer vegre kijon a lepes nagy csapat ellen is..Bayern chealsea Atletic..es akkor talan az onbizalmuk a bl cimig repiti oket..nem tartom a csapatot a bayern ellen sem eselytelennek..de ahhoz 100 szazalek kell ezt mindenki tudja!!es meg az sem biztos hogy eleg mert a bayernnek meg a 100szazalekra is van egy fokozata ..ra tudnak meg tenni egy lapattal ..1meccsen le tudnak oket nyomni ..chealsea vagy Atleticot szeretnem ha kapnank.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A Bayern szurkolók időközben teljesen átalakultak hungarokatalánokká úgy hogy észre sem vették, százalékokról magyaráznak meg labdabirtoklásról... Pedig tavaly még mennyire lenézték a tiki-takát...morientes írta:Hogy ők a legjobbak mindig,mindenkor,mindenek felett,és ezt napjában leírják 500X... na off,vége...azon gondolkozok, hogy meglesem mi megy ilyenkor egy BM fórumon,
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogy ők a legjobbak mindig,mindenkor,mindenek felett,és ezt napjában leírják 500X... na off,vége...azon gondolkozok, hogy meglesem mi megy ilyenkor egy BM fórumon,
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Jobb félni, mint megijedni
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Egy Pastore meg egy Lavezzi átszaladt rajtuk... Akkor ezek szerint Bale-CR kevés ... Sőt a Chelsea pont az a csapat akiben sosincs benne a betlizés ugyebár... Néha azon gondolkozok, hogy meglesem mi megy ilyenkor egy Chelsea vagy egy BM fórumon, mert szerintem aki ide átnéz az könnyesre röhögi magát...peti_madrid írta:Úgy értettem, hogy ahogy labdát kapna bármelyik szélsőnk, azonnal ott teremne mellette 2-3 kék mezes, és újabban sem Ronaldo, sem Bale nem arról híres, hogy kicsiben valami finom csellel - mint Iniesta vagy Modric - lerázza magáról az ellenfelet...Realista24 írta:Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?
Illetve ugy írtok róluk is, mint egy verhetetlen csapatról, holott csak idegenben lőtt góllal mentek tovább.
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Úgy értettem, hogy ahogy labdát kapna bármelyik szélsőnk, azonnal ott teremne mellette 2-3 kék mezes, és újabban sem Ronaldo, sem Bale nem arról híres, hogy kicsiben valami finom csellel - mint Iniesta vagy Modric - lerázza magáról az ellenfelet...Realista24 írta:Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?
Illetve ugy írtok róluk is, mint egy verhetetlen csapatról, holott csak idegenben lőtt góllal mentek tovább.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Én a bayernt.Guardiolaval nekem nem olyan meggyőzőek mint tavaly.És bár sokan írják hogy egy meccsen bármi lehet,de egyvalamit ne felejtsünk el....bármi lehet,csak javítani nem lehet,ha valamit elb.unk...
Németek vagy sem,de én ott is érzek egy kis jólakottságot a tavalyi idény után...
Németek vagy sem,de én ott is érzek egy kis jólakottságot a tavalyi idény után...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jó hát ez a CR sérülés most derült ki ...Az optimisták közé sorolom magam de Cé nélkül vége a szezonnak, majd jövőre gyerekek ...tubatibi írta:dzsi91 írta:Értem ,hogy sokan sokszor csalódtak itt, én is...De azért ennyire nem kell félteni a csapatot, nálam megvan a tökéletes forgatókönyv, szerdán megnyerjük a kupát ami nagy lelki erőt ad a srácoknak és ezzel elrepülünk a döntőig, ott meg 50-50 bárki játszik bárkivel...
Ha jövőhét szerdán nem nyerjük meg a kupát én nagyon mérges leszek, már valladolidok atletico-k oktatják a barcát, mi is láthatóan jobbak vagyunk mégse sikerül fejben lerendezni...Remélem szerdán végre meg lesz.
CR és érdemi csere nélkül?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
dzsi91 írta:Értem ,hogy sokan sokszor csalódtak itt, én is...De azért ennyire nem kell félteni a csapatot, nálam megvan a tökéletes forgatókönyv, szerdán megnyerjük a kupát ami nagy lelki erőt ad a srácoknak és ezzel elrepülünk a döntőig, ott meg 50-50 bárki játszik bárkivel...
Ha jövőhét szerdán nem nyerjük meg a kupát én nagyon mérges leszek, már valladolidok atletico-k oktatják a barcát, mi is láthatóan jobbak vagyunk mégse sikerül fejben lerendezni...Remélem szerdán végre meg lesz.
CR és érdemi csere nélkül?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én nem is bocsátkoznék nagy jósolgatásokba, erőviszonyok megállapítására.
Nyerjük meg a kupát, aztán jussunk be a BL döntőbe, nyerjük meg azt is, aztán meg rúgjon be mindenki itt a fórumon mint az állat.
aztán.. jó lesz.
Nyerjük meg a kupát, aztán jussunk be a BL döntőbe, nyerjük meg azt is, aztán meg rúgjon be mindenki itt a fórumon mint az állat.
aztán.. jó lesz.
- dzsi91
Értem ,hogy sokan sokszor csalódtak itt, én is...De azért ennyire nem kell félteni a csapatot, nálam megvan a tökéletes forgatókönyv, szerdán megnyerjük a kupát ami nagy lelki erőt ad a srácoknak és ezzel elrepülünk a döntőig, ott meg 50-50 bárki játszik bárkivel...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Én azt mondom, hogy a jövő heti kupadöntő eredménye nagymértékben befolyásolja majd a szezonunk utolsó felvonást, ha ott is elvérzünk a Barca ellen, akkor onnan ez a brigád már nem fog felállni és jó eséllyel begörcsöl az elődöntőben is. Ezzel szemben, ha 1 hét múlva nyerünk, miközben mondjuk a hétvégén még botlik a 2 rivális a bajnokságban is, akkor ....
Bárkit kapunk kemény lesz, ugyanakkor a Madrid elleni gyűlöletük, stílusuk és az extra motivációjuk miatt a legkevésbé most az AtMa-t szeretném kapni a 4 között; nehéz meccs ide-oda, jöjjön csak a Chelsea és mutassák meg a srácok, hogy nem csak pofájuk, de tökük is van, a szívük meg tényleg a helyén!
Bárkit kapunk kemény lesz, ugyanakkor a Madrid elleni gyűlöletük, stílusuk és az extra motivációjuk miatt a legkevésbé most az AtMa-t szeretném kapni a 4 között; nehéz meccs ide-oda, jöjjön csak a Chelsea és mutassák meg a srácok, hogy nem csak pofájuk, de tökük is van, a szívük meg tényleg a helyén!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- h3x0r
Maskor is ugyan ez a helyzet. Az a problema hogy itt a forumon mindenki ismeri a csapatunk gyengesegeit, mert szinte minden meccset latunk. A Chelsea-tol vagy Bayern-tol meg latnak evi par meccset, amin jol jatszanak es maris azt mondjak hogy verhetetlen team-ek. A Chelsea - PSG visszavago utan is mindenki irta hogy milyen felelmetes ez a Chelsea, azt viszont elfelejtettek sokan, hogy az odavagon siman kikaptak 3-1-re. A Bayern-nel is sokan elfelejtik hogy a 4 felidobol 1 volt csak amikor igazan jol jatszottak, a masik 3-on ment az alibi. Mint ahogy az Atletico is orulhetett, hogy a sors mellejuk allt es nem bosszulta meg magat a 3 kapufa..Realista24 írta:Illetve ugy írtok róluk is, mint egy verhetetlen csapatról, holott csak idegenben lőtt góllal mentek tovább.
Ez az utobbi evek talan egyik legerosebb negyese, barki barkit megverhet ha olyan napot fog ki.
Aki meg elore fél es temeti a csapatot... (es itt most jonne 2-3 sor, ami minimum 2 het maganzarka, ugyhogy inkabb nem irok semmit )
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én évek óta erre várok...de csak a szokásos ígérgetés, meg a sablon nyilatkozatok mennek. Akarás, meg küzdés persze nincs a mezért...én semmi jóra nem számítok az elődöntők előtt, mert ez a csapat nagy meccseken, igazi téttel bíró rangadókon képtelen nyerni...CS0ki írta:Ideje lenne a madrid játékosoknak is felfogni ezt, és bízom benne, hogy így is lesz.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Hat en sokakkal ellentetben a Bayern szeretnem a harom kozul. Az Atma es a Chelsea nagyon kellemetlen focit jatszik, szenvednenk kegyetlenul. Legalabb a Bayern ellen lehetne egy nyiltabb parharc.... Amin joesejjel elbuknank, mert azert valamivel erosebbek, de a masik ket csapat okadek.
Ja es barmi tortenjen is, az Atma-val semmikeppen nem akarnek dontot jatszani!
Ja es barmi tortenjen is, az Atma-val semmikeppen nem akarnek dontot jatszani!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En álltam hozza gúnyosan?Matt009 írta:Balet nem is kell megfogni, tök hasztalan az ürge.Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?
Amúgy meg annyira "bírom" az ilyen gúnyos hozzáállást... Mintha a Chelseanél gyengébb csapatok nem oldották volna meg ezt a problémát... Netto emberfogás nélkül, területvédekezéssel szopattak szét minket, amit a Chelsea is baromira tud. Nem tudom mire ez a kivagyi hozzáállás... Ha még a csapat bizonyított volna, de...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Továbbra is tartom, hogy idén Bale a legnagyobb fegyverünk a BL-ben, és Ő fogja megteremteni a különbséget.Matt009 írta:
Balet nem is kell megfogni, tök hasztalan az ürge.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
+1 az alattam levő úriembernek, azt kivéve, hogy Bale hasztalan, mert az nem igaz.
Lesz majd itt sírás, meg csodálkozás, amikor megint nem jutunk a döntőbe, de remélem csak nem így lesz, ha más nem, a nagy szmok törvénye alapján...
Lesz majd itt sírás, meg csodálkozás, amikor megint nem jutunk a döntőbe, de remélem csak nem így lesz, ha más nem, a nagy szmok törvénye alapján...
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Balet nem is kell megfogni, tök hasztalan az ürge.Ha Jose Cere ket vagy harom embert állít es meg Balere is, akkor nyert ügyünk van, nem? Vagy ok 14en futnak ki a pályára?
Amúgy meg annyira "bírom" az ilyen gúnyos hozzáállást... Mintha a Chelseanél gyengébb csapatok nem oldották volna meg ezt a problémát... Netto emberfogás nélkül, területvédekezéssel szopattak szét minket, amit a Chelsea is baromira tud. Nem tudom mire ez a kivagyi hozzáállás... Ha még a csapat bizonyított volna, de...
- dzsi91
Pont ezért kapjuk mi majd őket, Pep vs José+Madridi derbi imádná mindenki...tubatibi írta:Atlético: túl drága lenne Courtois játéka a Chelsea ellen
Az egyik legnagyobb érvágás lenne az Atletico-nak, ha nem játszhatna Courtois.