Nekem semmi bajom a sráccal.Nem rosszabb ő mint Özil...Mourinhonal Khedira volt a bibi nálatok, Ancelottinal Kaká lesz... :D
Kommentáld a híreket
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Re: Kommentáld a híreket
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
LASSAN (csupa nagy betűvel) én is kezdek megbékélni vele... de ehhez valami kirobbanót kell alkotnia itt. Mondjuk első évben bajnokság. Akkor minden oké lesz vele.Nzedge írta:Biztos sokszor előkerült már ma.
De ez az Ancelotti egyre szimpatikusabb nekem a nyilatkozataival. :-)
De amúgy milyen alattomos szemét ez az arab terrorista, aki a PSG elnökének mondhatja magát. Ráveszi Ibrát is, hogy marasztalja Ancelottit. Mondjuk nem bánnám, ha sikerülne neki. Aztán jönne Laudrup...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Biztos sokszor előkerült már ma.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Mourinhonal Khedira volt a bibi nálatok, Ancelottinal Kaká lesz...morientes írta:Kakát kifelejtetted CompadreCarvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
------------------------Vidal--------------------------
--------------Modric---------Verratti---------------
------------------------Özil---------------------------
-------------Neymar----------C.Ronaldo-----------
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kakát kifelejtetted CompadreCarvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realbeckham
Kíváncsi vagyok, mire jutottunk a Juvéval. Esetleg már született valami az ügyben?
Isco árát én sokallom. Tudom, hogy manapság mindenkiért sokat kérnek, pláne, ha a Madrid a vevő, na de ez akkor is túlzás szvsz. Soha nem szimpatizáltam Iscoval, sőt fogalmam sincs, hogy sokan milyen extra dolgot látnak benne, számomra ez rejtély. Voltak jó meccsei a BLben, és ügyesen mozog, de igazából tucat. Van ilyen típusból rengeteg. Olvasom, hogy egy játékos bevonásával próbálkozunk a Malagánál, ami jó ötlet és így támogatnám is, abban az esetben, ha mondjuk Callettit vonnánk be és Isco venné át a "csodacsere" szerepkört. Én odavágnék nekik egy Callejón + 10 misi, maximum ajánlatot, ha deal akkor örülünk, ha nem akkor menjenek a levesbe.
A jövő évi mez, egy borzalom. Egyedül a kékkel vagyok kibékülve, talán az ami erős jóindulattal elfogatható, Chelsea szín ide vagy oda. A Madrid összeforrt a 3 csíkkal, és nekem is elképzelhetetlen lenne a mez nélküle, de meg lehet nézni, hogy a pipás cég mennyire brutál jó mezeket rak össze. Nem értem, hogy egy Real Madridnak, hogy nem képesek egy testhezálló, letisztult, divatos ruhát készíteni, mint pl: Bayern, Chelsea stb.. Ehelyett mindig megkapjuk az xxl-es, könyékig leérő újjú fost. Kajak, mintha a kínai diszkontból vennénk.
Isco árát én sokallom. Tudom, hogy manapság mindenkiért sokat kérnek, pláne, ha a Madrid a vevő, na de ez akkor is túlzás szvsz. Soha nem szimpatizáltam Iscoval, sőt fogalmam sincs, hogy sokan milyen extra dolgot látnak benne, számomra ez rejtély. Voltak jó meccsei a BLben, és ügyesen mozog, de igazából tucat. Van ilyen típusból rengeteg. Olvasom, hogy egy játékos bevonásával próbálkozunk a Malagánál, ami jó ötlet és így támogatnám is, abban az esetben, ha mondjuk Callettit vonnánk be és Isco venné át a "csodacsere" szerepkört. Én odavágnék nekik egy Callejón + 10 misi, maximum ajánlatot, ha deal akkor örülünk, ha nem akkor menjenek a levesbe.
A jövő évi mez, egy borzalom. Egyedül a kékkel vagyok kibékülve, talán az ami erős jóindulattal elfogatható, Chelsea szín ide vagy oda. A Madrid összeforrt a 3 csíkkal, és nekem is elképzelhetetlen lenne a mez nélküle, de meg lehet nézni, hogy a pipás cég mennyire brutál jó mezeket rak össze. Nem értem, hogy egy Real Madridnak, hogy nem képesek egy testhezálló, letisztult, divatos ruhát készíteni, mint pl: Bayern, Chelsea stb.. Ehelyett mindig megkapjuk az xxl-es, könyékig leérő újjú fost. Kajak, mintha a kínai diszkontból vennénk.
- RaúlRealMadrid
Pedig azt hittem, hogy Pepnél szimpibb edző nincs...madridronie írta:http://www.goal.com/en-us/news/465/fran ... ID=HP_BN_8Ibrahimovic: Ancelotti has a better relationship with his players than Mourinho
Ibra szerint Ancelotti még Mounál is jobb kapcsolatot ápol a játékosaival és az eddigi legszimpatikusabb edző, akivel valaha is dolgozott!
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
ez is lehetne egy fajta, mivel a 2 szelso vedo betudna jatszani az egesz szelt. Viszont CR es Neymar szelrol indul, es akkor mindenkepp kell vki elore. Verattit tennem Vidal helyere aki melyebben osztogat, es Vidal robotolna kozepen.schranzer írta:Én valami ilyesmit gondoltam ki, abbol is kifolyólag, hogy Carlo egyik kedvence volt a gyémánt alakzat:
Carvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
Neymar helyén esetleg Aguero is lehetne, picit feljebb tolva. De Neymar is játszat feljebb tolva, tokmindegy.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
http://www.goal.com/en-us/news/465/fran ... ID=HP_BN_8Ibrahimovic: Ancelotti has a better relationship with his players than Mourinho
Ibra szerint Ancelotti még Mounál is jobb kapcsolatot ápol a játékosaival és az eddigi legszimpatikusabb edző, akivel valaha is dolgozott!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- numberone1
Khedirat csak ne tartsuk itt, milyen meccseken tudnank becserelni. Eredmenyt tartani? Amint megerkezik az ajanlat a Cselzitol maris ra kell bollintani. Hacsak egy zsak krumplit is adnanak erte.
Inkabb Alonso es Casemiro legyen azok akik bevethetoek legyenek a padrol.
Inkabb Alonso es Casemiro legyen azok akik bevethetoek legyenek a padrol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Én valami ilyesmit gondoltam ki, abbol is kifolyólag, hogy Carlo egyik kedvence volt a gyémánt alakzat:
Neymar helyén esetleg Aguero is lehetne, picit feljebb tolva. De Neymar is játszat feljebb tolva, tokmindegy.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
Mind3 előrelépést jelenteneLos Blancos írta:Pedig Agüero ide való, nem pedig Cavani, Lewandovski...
Jól emlékszel. Tavaly nyáron 30-35 milló közötti ajánlatot tettek érte. Vissza is utasították. Vidal se akart menni. Ezért tartom őt esélytelennekRealMadridFanatic írta:Valami nekem is rémlik, hogy már a PSG-vel is szóba hozták anno Vidalt.
Amúgy a Sampdoriaban van egy fiatal spanyol VKP Obiang, akit vinne a Juventus. Lehet ő is jó lenne ide. Valaki látta már játszani?
- numberone1
Olvastam mar olyan hirt is, h a Napoly azert preferalna a City-t, mert akkor betudnak vonni Dzsekot, akit Cavani helyere szannanak(es meg penzt is keresnenek rajta). Az o szempontjukbol ertheto ez lenne a legkezenfekvobb, Cavaninal viszont nem.
Mindenesetre nem lennek Cavani ellen sem, de Kunt jobban csippaznam.... Bar nekem es Benzinek az lenne a legjobb, ha Ancelotti biztositana, h o lesz az elso szamu.
Mindenesetre nem lennek Cavani ellen sem, de Kunt jobban csippaznam.... Bar nekem es Benzinek az lenne a legjobb, ha Ancelotti biztositana, h o lesz az elso szamu.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealMadridFanatic
akkor nem nézem ki a vezetőségből, h még egy kp-t hozzunk, mikor tavaly is sikerül hónapokon keresztül szarakodni egy középpályásért.
Én is csak abba kapaszkodok, hogy Ancelottinál azért elég komoly nevek szoktak a középpályán futkorászni. Illetve csak látja, hogy Khedira egy vak. Alonso szerintem ugyanúgy stabil kezdő lesz jövőre is, mint eddig, bármilyen edző érkezik. Ehhez viszont szerintem még inkább szükséges egy szerkezetváltás, amihez rajta kívül még 2 ember kell a pálya közepére, tehát egy érkező sehogyan nem elég.
-------------Xabi---------------
-------Vidal--------Modric----
Már ezzel is meg lennék elégedve, de akkor marad cserének Khedira, és kell még ember, legalább egy. Ez lehet akár Casemiro is, mert gondolom nagy pénzt nem akarnak ide költeni már sajnos, viszont sérülés esetén ég a ház. Illetve Alonso már nem bírja a 60 meccset egy évben. Ez változhat persze, ha tehermentesítve van egy ilyen felállás által.
Végül akárhogy csavarom, mindig oda lyukadok ki, hogy kell 3 ember ide. Vidal, Verratti, Casemiro/Kondogbia. Kész. Kerül amibe kerül.
A realitás persze teljesen más. Se Vidalra, se Verrattira nincs nagy sansz. Szóval majd jönnek a B, C tervek szokás szerint.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Tudom, hogy mit írt a Guardian, de előbb azért várjuk meg azt a hivatalos szerződéshosszabbítást és annak valós tartalmát; másrészt az az 50 millió font is most megközelítőleg 60 millió euró!De mért legyen 70 ha az új kivásárlási ára 50 lesz? Ergo a mostani annál kevesebb??
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Mert minden bizonnyal így, hogy a BL-ben akar játszani, távozna a csapattól. A Tottenham viszont meg akarja tartani. Jelenleg magasabb a kivásárlási ára, de egy távozni szándékozó játékost nehéz a seggén tartani. Hogy ez még is sikerüljön, megkapja azt, amit Modric is korábban, azaz ígéretet, hogy távozhat jövőre, és több pénzt.Anthony írta:De mért legyen 70 ha az új kivásárlási ára 50 lesz? Ergo a mostani annál kevesebb??madridronie írta: Bale nagyon jó, de nehogymár 70 milla legyen.
Pedig idén vagy jövőre, de szerintem annyi lesz!
De ahogy Modricnál is láthattuk, ez az ígéret azt jelenti, hogy akkor mehet, ha kifizetik érte a kivásárlási árat, de legalábbis nem kevés pénzt. Így Bale nem írna alá akármit. De ha csökken a kivásárlási ára, az Neki is jó. A plusz pénz is jó. Így kell szerintem ezt érteni.
verratti lett nálam a no1.Carvajal, Vidal, Verrati, Casemiro, csatár.
Akkor legyen így.
legszívesebben őt látnám itt, de a névsorom a hírekre alapoztam, azokra amik talán meg is állják a helyüket, talán.. és ha esetleg sikerül vidalt elhozni (nem lesz szomorú félreértésnessék) akkor nem nézem ki a vezetőségből, h még egy kp-t hozzunk, mikor tavaly is sikerül hónapokon keresztül szarakodni egy középpályásért.
vidal - verratti - modric
úristen. vvm
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Nagyon adom.Valami nekem is rémlik, hogy már a PSG-vel is szóba hozták anno Vidalt.
Nagyon remélem, hogy foggal-körömmel ragaszkodik a középpálya megerősítéséhez, és világosan megmondja, hogy a sikerekhez nem a B tervek kellenek.
Most erre kell nagy zsetont áldozni, nem a "galaktikusokra".
Bár még Neymar érkezésére is nagyobb esélyt látok mint Vidalra. A legnagyobb fogás ő lenne...
- RealMadridFanatic
Erre próbáltam kilyukadni. :-)Pedig Agüero ide való, nem pedig Cavani, Lewandovski...
carvajal, vidal, bale, csatár.
Carvajal, Vidal, Verrati, Casemiro, csatár.
Akkor legyen így. Bale maradjon egy évet még Angliában, ha jövőre olcsóbban lehet hozni.
Ettől függetlenül mehet DM akár, át kell állni 4-3-3-ra, stabilizálni a középpályát, a vonal melletti felfutást meg rábízni a szélső védőre. Bal oldalon ez adott, kérdés, hogy Carvajal mennyire alkalmas erre.
----------Vidal--------Verratti-------Modric---------
---------Özil-----------Benz----------Cé--------------
Feljön még Jesé, padra teljesen jó, valószínűleg széthajtaná az agyát, alapvetően a képességei is jónak tűnnek. Ha Özil ismét elkényelmesedik.
Puszcsi.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
kár hogy benzema idén nem hozta a tavalyi formáját akkor most nem is kéne beszélni csatárokról max felhozni moratát(bár szerintem elég gyenge hogy ő legyen a csere)