Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 13:12

'shutterisland írta:
Ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a világ legjobb csapata
és ha ott kikaptok, akkor ki lesz ? :mrgreen:
Akkor Hegyi logikáját követve, csak nem volt 100%os a Bayern így visszaáll minden az eredeti felállásba :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 11., péntek 13:12

Én azt mondom, hogy továbbmegyünk.
Vagy nem.. :mrgreen:

de egyébként meg fordítsuk meg..
Van annyira jó csapat ez a Bayern, hogy zsinórban 3 BL döntőt játsszon???
Volt ennyire jó ebben a 3 évben??
Vagy hogy 5 év alatt 4 döntőt? Volt ennyire jó csapat?? Az elmúlt 5 évben volt ennyire jó??
Mi annyira rosszak vagyunk, hogy 4 elődöntőből egyet sem tudunk sikeresen abszolválni? Ennyire rosszak vagyunk?
Ennyire rosszak voltunk ebben a 4 évben??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2014. április 11., péntek 13:15-kor.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 11., péntek 13:10

lesz két jó meccs, egyik csapat sem fog bekkelni, a bayern esélyesebb, bár állítólag a védelmük eléggé összezavarható.

én a másik meccsen arra leszek kíváncsi, hogy mit fog kezdeni egymással két ilyen felfogású csapat. :mrgreen:
micsoda taktikai háború és birkózás sülhet ki ebből a simeone vs mourinho buliból. :shifty:

Ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a világ legjobb csapata
és ha ott kikaptok, akkor ki lesz ? :mrgreen:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 13:09

Na meg mostmár a Spori is jótékonykodhatna velünk... :D befelé pattanós meccseket akarok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 11., péntek 13:07

Kíváncsi vagyok, hogy egy belassult Alonsoval mire megyünk a kp-n. Jó két meccs lesz, sajnálom, hogy otthon kezdünk és nagy valószínűséggel egy félkész CR-rel. Óriási teher, de tényleg el kell hinni, hogy sikerülhet, ha 100%ig koncentrálunk. Xabi Alonso lassú játékától tartok... Bale pedig most már igazán odacsaphatna. Egy elfutás egy bomba...egy bepattanó lövés... nem érdekel, hogy hogyan, de meg kell dögleni a pályán és bejutni a döntőbe!
But he is a good boy...

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 13:05

Fúú már most várom, én nem félek a Bayerntől, ha tovább megyünk legalább van keresni valónk, ha nem akkor meg csak álltattuk magunkat, CR-t meg szerintem összedrótozzák, csak nehogy nagyobb baj legyen belőle...

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. április 11., péntek 13:01

szerintem nem gyengék csak itt sokan mondják hogy csak azért ennyire jó a bayern mert gyenge a bajnokságuk + ugye guardiola miatt is gyengébbek

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 11., péntek 12:59

Úszómester írta:nem értem miért is rossz hogy a bayernt kaptuk? ezt a gyenge csapatot ronaldo nélkül is verni kell mert bundesligát is csak azért nyerte ennyivel mert rossz a többi csapat meg még a united is megszorongatta , öril meg ha betudna rúgni egy 11-est akkor nehéz dolga lett volna a bayernnek

Én sem csokizok a gatyeszba a bayern miatt, de hogy gyengék lennének...meg hogy CR nélkül is verni KELL... :roll: ha van abban jó, hogy a bajorokat kaptuk, az max. az hogy nem fogják a buszt a tizenhatosuknál parkoltatni. A középpályánkat viszont sanszos, hogy megeszik vacsira.

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. április 11., péntek 12:58

mi ez a f.szom világvége hangulat? a bayernt még a manchester is megszorította rendesen, nekünk miért ne lenne esélyünk? ronaldo nélkül talán a csapategység még nagyobb is, szerintem egy jó formában lévő isco-bale-benzema is elég jó a bajorok nem éppen acélos védekezése ellen. bale most az elkövetkezendő hetekben megmutathatja, hogy a hátára tudja venni a csapatot, és igenis megérte az érte kifizetett összeget. most meglátjuk, mire képes ez a csapat. ki kell menni, vért hugyozni, agresszívan letámadni, és 180 percig koncentrálni. simán meglehet a döntőbe jutás, ha mi is elhisszük. :lilasalas: :lilasalas: :lilasalas:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 11., péntek 12:57

primrose írta:Nálam az összedrótozás annyit jelent, hogy abba az állapotba hozzák, hogy pályára tudjon lépni, de az még közel sem 100%os állapot.Én is azt mondom, hogy játsszon, mert már önmagában is elrettentő Cristiano Ronaldo neve egy kezdőben, de ha Iscot, vagy DM-et 100%osra feltudják hozni addigra, lehet azzal is legalább annyira jól járnánk, mint egy félkész CR-rel. Im just saying...
Csak lehessen a buntetokre becserelni, mint a keziben :D fontos lenne a jelenlete, rafinha ha o jatszik tobb mint verheto, bar bale is elofordulhat arra. Kulcsszerep harul majd dm-re ismet, de mint kp-s.
Nem illik.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 11., péntek 12:56

általában mindig a Real Madridot tartják esélyesebbenk a Bayern ellen, és általában nem sikerült élni vele (talán 2004-ben legutóbb..)
Amikor mi voltunk az esélytelenebbek, akkor meg kivertük őket. :lol:
Ez a legnagyobb párharc a Bl történetében, hát persze, hogy összehozták.. :roll:

Most mi vagyunk az esélytelenebbek, most nekünk kéne tovább menni. :D
Meg hát azért zsinórban harmadszor ne üssenek már ki minket, (2007, 2012.. és most..) azért ennyivel nem voltak jobbak egyszer sem, az elmúlt két alakalommal is nüanszokon múlt a továbbjutásuk, most az picike a mi oldalunkra pattoghatna.

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. április 11., péntek 12:55

ferni írta:
-Nem lesz egyszerű nekik...Ráadásul a kezdő kapusuk(Courtois) sem játszik majd... :hmmm:
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2328157
Csak ha pályára lép, és a Chelsea nem kapja meg a pénzt ami a szerződésben van, akkor beperelhetik az Atleticot szerződésszegés miatt.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 11., péntek 12:55

Ez komoly. Megkaptuk a 4 közül a legerősebb csapatot. Ráadásul nekik a bajnokságban játszhat a ZS csapat is kb. Nem kell oda koncentrálniuk.
Ellenünk készülhetnek 110%-osan.
Mi nem vagyunk a legjobb formában, rengeteg sérültünk van. Nem lesz Cristiano Ronaldo.
Annyi szerencsénk se volt, hogy a visszavágót hazai pályán kezdjük. Nem, még annyit sem.
Túl sok negatívum van és szinte egyetlen egy pozitívum sincs.

Nagyon megfogunk szenvedni, sőt. Kevés esélyt látok a továbbjutásra, de a srácokon múlik minden. Kieshetünk felőlem, csak lássam az akarást, a küzdést...akkor elfogom viselni a vereséget.

Ha úgy fogunk játszani, mint a Barcelona tavaly akkor inkább ki se menjünk, mindegy.

HALA MADRID!
"If you don't like your destiny, don't accept it."

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 11., péntek 12:54

Na faszom ez hogy jött ki ? :D Talán mégsem irányított a sorsolás ? :D:D:D mind1 én örülök ,hogy nem a Chelsea, gyengébb ellenfelet nem kaphattunk volna de erősebbet se, ha kell a trófea vért kell hányni, ha nem akkor majd jövőre, de mivolt ez a variálás ,hogy melyik meccs mikor lesz?

Pozitívum:
Az esélytelenek nyugalmával mehetünk ebből még jól is kijöhetünk
Ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a világ legjobb csapata még Hegyi úr szerint is

Negatívum:
Münchenben lesz a visszavágó

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2014. április 11., péntek 12:53

Nálam az összedrótozás annyit jelent, hogy abba az állapotba hozzák, hogy pályára tudjon lépni, de az még közel sem 100%os állapot.Én is azt mondom, hogy játsszon, mert már önmagában is elrettentő Cristiano Ronaldo neve egy kezdőben, de ha Iscot, vagy DM-et 100%osra feltudják hozni addigra, lehet azzal is legalább annyira jól járnánk, mint egy félkész CR-rel. Im just saying...
But he is a good boy...

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2014. április 11., péntek 12:53

Mert szerinted, aki kimegy meccsre az végig szurkol? Láttuk, hallottuk az elmúlt években, hogy nem volt normális szurkolás a Bernabeuban, mert vagy feladták, mint itt sokan, mert húú Bayer.. kiesünk, ki se álljunk stb...
Ezek profi labdarúgók, akik 5 millió eurót keresnek évente...rohadtul nem érdekelnek a körülmények, nekik mindig az a dolguk, hogy tudásuk legjobbját nyújtsák a pályán. Én meg, ha nem bízom a sorsolás előtt a továbbjutásban annak az az oka, hogy a másik csapatot két meccs alapján jobbnak tartom...cáfoljanak rám, hogy a mi csapatunk a jobb.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. április 11., péntek 12:53

Luigi-K1 írta:
Bár szerintem az Atletico döntőzni fog
-Nem lesz egyszerű nekik...Ráadásul a kezdő kapusuk(Courtois) sem játszik majd... :hmmm:
Valaki már válaszolt erre, de magyarul még nem találtam meg a cikket.
Marca.com, pontosan mit is írnak? :hmmm:

Ejj, hazai kezdünk, Bayer München...először fordult elő, hogy kihagytam a sorsolást, sajnos még aludtam, és ébredéskor amikor felnéztem a FB-ra, hirtelen megállt bennem az ütő, egyből ez a hír fogadott. Pokoli két meccs lesz, ahogyan a másik ágon is. :sly:

Szerkesztve: köszi ferni, reméljük ő véd.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 11., péntek 12:51

otthon kezdünk ronci nélkül. parádés. hát idén sem lett BL döntő.
Na, akkor a Bayern; Ramosék megkapták az esélyt, hogy visszavágjanak a 2 évvel ezelőtti buktáért ráadásul egy hasonló forgatókönyvnek hála épp a Bayern otthonában okozhatnak számunkra kellemes meglepetést és küldhetik végre haza a németeket! >:] :mrgreen: Ami pedig Cristianot illeti, szerintem játszani fog az első meccsen is! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 11., péntek 12:51

poronty írta:
Az sem a szurkoló dolga, hogy 90 percen keresztül szurkoljon a csapatnak. Fel kell adni a szurkolást az első bekapott gólnál, hogy érezze a csapat a támogatást... :roll:
Persze, ha itthon a gép előtt már nem bízom a továbbjutásban azt a csapat megérzi és még rosszabbul játszanak...zseniális gondolat :lol:
Mert szerinted, aki kimegy meccsre az végig szurkol? Láttuk, hallottuk az elmúlt években, hogy nem volt normális szurkolás a Bernabeuban, mert vagy feladták, mint itt sokan, mert húú Bayer.. kiesünk, ki se álljunk stb...
:roll:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 11., péntek 12:50

azt, hogy a Bayernt kaptuk nem érdekel, egyiknek se örültem volna, ez lett kész....
de az, hogy hazai pályán kell kezdeni megint bakker... ez már tényleg hihetetlen.... :roll:

CRt összefogják drótozni, még van majdnem 2 hét, addig rendbe jön, nem kell miatta aggódni
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2328157

Vissza: