Akkor Hegyi logikáját követve, csak nem volt 100%os a Bayern így visszaáll minden az eredeti felállásba'shutterisland írta:és ha ott kikaptok, akkor ki lesz ?Ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a világ legjobb csapata
Bajnokok Ligája
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Bajnokok Ligája
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én azt mondom, hogy továbbmegyünk.
Vagy nem..
de egyébként meg fordítsuk meg..
Van annyira jó csapat ez a Bayern, hogy zsinórban 3 BL döntőt játsszon???
Volt ennyire jó ebben a 3 évben??
Vagy hogy 5 év alatt 4 döntőt? Volt ennyire jó csapat?? Az elmúlt 5 évben volt ennyire jó??
Mi annyira rosszak vagyunk, hogy 4 elődöntőből egyet sem tudunk sikeresen abszolválni? Ennyire rosszak vagyunk?
Ennyire rosszak voltunk ebben a 4 évben??
Vagy nem..
de egyébként meg fordítsuk meg..
Van annyira jó csapat ez a Bayern, hogy zsinórban 3 BL döntőt játsszon???
Volt ennyire jó ebben a 3 évben??
Vagy hogy 5 év alatt 4 döntőt? Volt ennyire jó csapat?? Az elmúlt 5 évben volt ennyire jó??
Mi annyira rosszak vagyunk, hogy 4 elődöntőből egyet sem tudunk sikeresen abszolválni? Ennyire rosszak vagyunk?
Ennyire rosszak voltunk ebben a 4 évben??
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2014. április 11., péntek 13:15-kor.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
lesz két jó meccs, egyik csapat sem fog bekkelni, a bayern esélyesebb, bár állítólag a védelmük eléggé összezavarható.
én a másik meccsen arra leszek kíváncsi, hogy mit fog kezdeni egymással két ilyen felfogású csapat.
micsoda taktikai háború és birkózás sülhet ki ebből a simeone vs mourinho buliból.
én a másik meccsen arra leszek kíváncsi, hogy mit fog kezdeni egymással két ilyen felfogású csapat.
micsoda taktikai háború és birkózás sülhet ki ebből a simeone vs mourinho buliból.
és ha ott kikaptok, akkor ki lesz ?Ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a világ legjobb csapata
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Na meg mostmár a Spori is jótékonykodhatna velünk... befelé pattanós meccseket akarok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Kíváncsi vagyok, hogy egy belassult Alonsoval mire megyünk a kp-n. Jó két meccs lesz, sajnálom, hogy otthon kezdünk és nagy valószínűséggel egy félkész CR-rel. Óriási teher, de tényleg el kell hinni, hogy sikerülhet, ha 100%ig koncentrálunk. Xabi Alonso lassú játékától tartok... Bale pedig most már igazán odacsaphatna. Egy elfutás egy bomba...egy bepattanó lövés... nem érdekel, hogy hogyan, de meg kell dögleni a pályán és bejutni a döntőbe!
But he is a good boy...
- dzsi91
Fúú már most várom, én nem félek a Bayerntől, ha tovább megyünk legalább van keresni valónk, ha nem akkor meg csak álltattuk magunkat, CR-t meg szerintem összedrótozzák, csak nehogy nagyobb baj legyen belőle...
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
szerintem nem gyengék csak itt sokan mondják hogy csak azért ennyire jó a bayern mert gyenge a bajnokságuk + ugye guardiola miatt is gyengébbek
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Úszómester írta:nem értem miért is rossz hogy a bayernt kaptuk? ezt a gyenge csapatot ronaldo nélkül is verni kell mert bundesligát is csak azért nyerte ennyivel mert rossz a többi csapat meg még a united is megszorongatta , öril meg ha betudna rúgni egy 11-est akkor nehéz dolga lett volna a bayernnek
Én sem csokizok a gatyeszba a bayern miatt, de hogy gyengék lennének...meg hogy CR nélkül is verni KELL... ha van abban jó, hogy a bajorokat kaptuk, az max. az hogy nem fogják a buszt a tizenhatosuknál parkoltatni. A középpályánkat viszont sanszos, hogy megeszik vacsira.
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
mi ez a f.szom világvége hangulat? a bayernt még a manchester is megszorította rendesen, nekünk miért ne lenne esélyünk? ronaldo nélkül talán a csapategység még nagyobb is, szerintem egy jó formában lévő isco-bale-benzema is elég jó a bajorok nem éppen acélos védekezése ellen. bale most az elkövetkezendő hetekben megmutathatja, hogy a hátára tudja venni a csapatot, és igenis megérte az érte kifizetett összeget. most meglátjuk, mire képes ez a csapat. ki kell menni, vért hugyozni, agresszívan letámadni, és 180 percig koncentrálni. simán meglehet a döntőbe jutás, ha mi is elhisszük.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Csak lehessen a buntetokre becserelni, mint a keziben fontos lenne a jelenlete, rafinha ha o jatszik tobb mint verheto, bar bale is elofordulhat arra. Kulcsszerep harul majd dm-re ismet, de mint kp-s.primrose írta:Nálam az összedrótozás annyit jelent, hogy abba az állapotba hozzák, hogy pályára tudjon lépni, de az még közel sem 100%os állapot.Én is azt mondom, hogy játsszon, mert már önmagában is elrettentő Cristiano Ronaldo neve egy kezdőben, de ha Iscot, vagy DM-et 100%osra feltudják hozni addigra, lehet azzal is legalább annyira jól járnánk, mint egy félkész CR-rel. Im just saying...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
általában mindig a Real Madridot tartják esélyesebbenk a Bayern ellen, és általában nem sikerült élni vele (talán 2004-ben legutóbb..)
Amikor mi voltunk az esélytelenebbek, akkor meg kivertük őket.
Ez a legnagyobb párharc a Bl történetében, hát persze, hogy összehozták..
Most mi vagyunk az esélytelenebbek, most nekünk kéne tovább menni.
Meg hát azért zsinórban harmadszor ne üssenek már ki minket, (2007, 2012.. és most..) azért ennyivel nem voltak jobbak egyszer sem, az elmúlt két alakalommal is nüanszokon múlt a továbbjutásuk, most az picike a mi oldalunkra pattoghatna.
Amikor mi voltunk az esélytelenebbek, akkor meg kivertük őket.
Ez a legnagyobb párharc a Bl történetében, hát persze, hogy összehozták..
Most mi vagyunk az esélytelenebbek, most nekünk kéne tovább menni.
Meg hát azért zsinórban harmadszor ne üssenek már ki minket, (2007, 2012.. és most..) azért ennyivel nem voltak jobbak egyszer sem, az elmúlt két alakalommal is nüanszokon múlt a továbbjutásuk, most az picike a mi oldalunkra pattoghatna.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi
Csak ha pályára lép, és a Chelsea nem kapja meg a pénzt ami a szerződésben van, akkor beperelhetik az Atleticot szerződésszegés miatt.ferni írta:http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2328157-Nem lesz egyszerű nekik...Ráadásul a kezdő kapusuk(Courtois) sem játszik majd...
Ez komoly. Megkaptuk a 4 közül a legerősebb csapatot. Ráadásul nekik a bajnokságban játszhat a ZS csapat is kb. Nem kell oda koncentrálniuk.
Ellenünk készülhetnek 110%-osan.
Mi nem vagyunk a legjobb formában, rengeteg sérültünk van. Nem lesz Cristiano Ronaldo.
Annyi szerencsénk se volt, hogy a visszavágót hazai pályán kezdjük. Nem, még annyit sem.
Túl sok negatívum van és szinte egyetlen egy pozitívum sincs.
Nagyon megfogunk szenvedni, sőt. Kevés esélyt látok a továbbjutásra, de a srácokon múlik minden. Kieshetünk felőlem, csak lássam az akarást, a küzdést...akkor elfogom viselni a vereséget.
Ha úgy fogunk játszani, mint a Barcelona tavaly akkor inkább ki se menjünk, mindegy.
HALA MADRID!
Ellenünk készülhetnek 110%-osan.
Mi nem vagyunk a legjobb formában, rengeteg sérültünk van. Nem lesz Cristiano Ronaldo.
Annyi szerencsénk se volt, hogy a visszavágót hazai pályán kezdjük. Nem, még annyit sem.
Túl sok negatívum van és szinte egyetlen egy pozitívum sincs.
Nagyon megfogunk szenvedni, sőt. Kevés esélyt látok a továbbjutásra, de a srácokon múlik minden. Kieshetünk felőlem, csak lássam az akarást, a küzdést...akkor elfogom viselni a vereséget.
Ha úgy fogunk játszani, mint a Barcelona tavaly akkor inkább ki se menjünk, mindegy.
HALA MADRID!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- dzsi91
Na faszom ez hogy jött ki ? Talán mégsem irányított a sorsolás ? :D:D mind1 én örülök ,hogy nem a Chelsea, gyengébb ellenfelet nem kaphattunk volna de erősebbet se, ha kell a trófea vért kell hányni, ha nem akkor majd jövőre, de mivolt ez a variálás ,hogy melyik meccs mikor lesz?
Pozitívum:
Az esélytelenek nyugalmával mehetünk ebből még jól is kijöhetünk
Ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a világ legjobb csapata még Hegyi úr szerint is
Negatívum:
Münchenben lesz a visszavágó
Pozitívum:
Az esélytelenek nyugalmával mehetünk ebből még jól is kijöhetünk
Ha bejutunk a döntőbe mi leszünk a világ legjobb csapata még Hegyi úr szerint is
Negatívum:
Münchenben lesz a visszavágó
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nálam az összedrótozás annyit jelent, hogy abba az állapotba hozzák, hogy pályára tudjon lépni, de az még közel sem 100%os állapot.Én is azt mondom, hogy játsszon, mert már önmagában is elrettentő Cristiano Ronaldo neve egy kezdőben, de ha Iscot, vagy DM-et 100%osra feltudják hozni addigra, lehet azzal is legalább annyira jól járnánk, mint egy félkész CR-rel. Im just saying...
But he is a good boy...
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Ezek profi labdarúgók, akik 5 millió eurót keresnek évente...rohadtul nem érdekelnek a körülmények, nekik mindig az a dolguk, hogy tudásuk legjobbját nyújtsák a pályán. Én meg, ha nem bízom a sorsolás előtt a továbbjutásban annak az az oka, hogy a másik csapatot két meccs alapján jobbnak tartom...cáfoljanak rám, hogy a mi csapatunk a jobb.Mert szerinted, aki kimegy meccsre az végig szurkol? Láttuk, hallottuk az elmúlt években, hogy nem volt normális szurkolás a Bernabeuban, mert vagy feladták, mint itt sokan, mert húú Bayer.. kiesünk, ki se álljunk stb...
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Valaki már válaszolt erre, de magyarul még nem találtam meg a cikket.Luigi-K1 írta:-Nem lesz egyszerű nekik...Ráadásul a kezdő kapusuk(Courtois) sem játszik majd...Bár szerintem az Atletico döntőzni fog
Marca.com, pontosan mit is írnak?
Ejj, hazai kezdünk, Bayer München...először fordult elő, hogy kihagytam a sorsolást, sajnos még aludtam, és ébredéskor amikor felnéztem a FB-ra, hirtelen megállt bennem az ütő, egyből ez a hír fogadott. Pokoli két meccs lesz, ahogyan a másik ágon is.
Szerkesztve: köszi ferni, reméljük ő véd.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Na, akkor a Bayern; Ramosék megkapták az esélyt, hogy visszavágjanak a 2 évvel ezelőtti buktáért ráadásul egy hasonló forgatókönyvnek hála épp a Bayern otthonában okozhatnak számunkra kellemes meglepetést és küldhetik végre haza a németeket! Ami pedig Cristianot illeti, szerintem játszani fog az első meccsen is!otthon kezdünk ronci nélkül. parádés. hát idén sem lett BL döntő.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mert szerinted, aki kimegy meccsre az végig szurkol? Láttuk, hallottuk az elmúlt években, hogy nem volt normális szurkolás a Bernabeuban, mert vagy feladták, mint itt sokan, mert húú Bayer.. kiesünk, ki se álljunk stb...poronty írta:Persze, ha itthon a gép előtt már nem bízom a továbbjutásban azt a csapat megérzi és még rosszabbul játszanak...zseniális gondolatAz sem a szurkoló dolga, hogy 90 percen keresztül szurkoljon a csapatnak. Fel kell adni a szurkolást az első bekapott gólnál, hogy érezze a csapat a támogatást...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
azt, hogy a Bayernt kaptuk nem érdekel, egyiknek se örültem volna, ez lett kész....
de az, hogy hazai pályán kell kezdeni megint bakker... ez már tényleg hihetetlen....
CRt összefogják drótozni, még van majdnem 2 hét, addig rendbe jön, nem kell miatta aggódni
de az, hogy hazai pályán kell kezdeni megint bakker... ez már tényleg hihetetlen....
CRt összefogják drótozni, még van majdnem 2 hét, addig rendbe jön, nem kell miatta aggódni
http://www.nemzetisport.hu/bajnokok_lig ... en-2328157-Nem lesz egyszerű nekik...Ráadásul a kezdő kapusuk(Courtois) sem játszik majd...