Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Kommentáld a híreket
Calderon mindig is félnótás volt.....egy szavát sem kell komolyan venni,az egész emberből,lesüt a szánalom,a szardobálás a mániája.
Ja,és ő egy csaló ......arról most nem beszélt ugye?
Ja,és ő egy csaló ......arról most nem beszélt ugye?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
Te se mostanában láttad Rooney-t játszani.Donát írta: Szerintem meg jól járnánk vele, bővülne a keret, és nem is a csatárteljesítménye, de a mezőnymunkája, az akarása (példamutatása),és a passzai Özil helyén szerintem előrelépés lenne.
Pont ez az elkeserítő, hogy az utóbbi két évben az akarása eltűnt. Sehol sincs a régi Wazza, aki szétszakítja a pályát, küzd hajt. Pont, hogy szarik bele az egészbe, nem hajlandó futni, kocog egész meccsen, néha ad pár jó zsugát, de ennyi.
Konkrétan olyan, mint egy nyugdíjas. Jól jellemzi az idei teljesítményét, hogy Ferguson kihagyta a Real elleni visszavágóról, inkább Welbecket játszatta - teljesen jogosan amúgy. Most meg besértődött, mert másoknak se tetszik a teljesítménye, lecserélik, erre elkezd nyafogni, és átadólistára kéri magát. Szánalmas.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Legkisebbtobi
csak tudnam hogy itt kifog vedekezni?adamzz írta:Én megelégednék egy:
Iker
Carvajal-Ramos-Varane-Marcelo
Gündogan-Verratti-Modric
Reus-Benz-CR
pad:Lopez,Coentrao,Pepe,Xabi,Kondogbia,Özil,DM,Lewandowski
kerettel.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Rooney jó helyen van Manchesterben.
nincs szükségünk angol tankra.
csatárnak meg mindenképp Agüerot kellene mozdítani valahogy.
nincs szükségünk angol tankra.
csatárnak meg mindenképp Agüerot kellene mozdítani valahogy.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sierra írta:Ez egyébként nem is rossz ötlet, nem muszáj nekünk szélsőkkel játszani.schranzer írta:Carvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
------------------------Vidal--------------------------
--------------Modric---------Verratti---------------
------------------------Özil---------------------------
-------------Neymar----------C.Ronaldo-----------
Nekem is tetszik,és szerintem Rooney se rossz ötlet oda,Özil posztján.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Én megelégednék egy:
Iker
Gündogan-Verratti-Modric
Reus-Benz-CR
kerettel.
Iker
Gündogan-Verratti-Modric
Reus-Benz-CR
kerettel.
Ez egyébként nem is rossz ötlet, nem muszáj nekünk szélsőkkel játszani.schranzer írta:Carvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Szerintem meg jól járnánk vele, bővülne a keret, és nem is a csatárteljesítménye, de a mezőnymunkája, az akarása (példamutatása),és a passzai Özil helyén szerintem előrelépés lenne.RaúlRealMadrid írta:Matt009 írta:
Én akkor békélek meg vele, ha megkétszerezi a jelenlegi trófea/szezon átlagát. És még nincsenek is nagy elvárásaim.
Felejtsd már el Roo-t... rég nem téma ő már. Valamikor akkor volt ő igazán jó, amikor CR ott játszott. Azóta nem a UTD legjobbja (finoman fogalmazva).
-
A mai napon Ancelotti részt vett egy gyereknapon ahol gyakorlatilag elbúcsúzott a PSG szurkolóitól, kíváncsi vagyok mikor jelentik, remélem egy árva petákot sem fizetünk érte a PSG-nek.
Özil édesapja ma a Bernabeú-ba járt, hogy fia szerződéshosszabbításáról tárgyaljanak.
Özil édesapja ma a Bernabeú-ba járt, hogy fia szerződéshosszabbításáról tárgyaljanak.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Matt009 írta:
Én akkor békélek meg vele, ha megkétszerezi a jelenlegi trófea/szezon átlagát. És még nincsenek is nagy elvárásaim.
Felejtsd már el Roo-t... rég nem téma ő már. Valamikor akkor volt ő igazán jó, amikor CR ott játszott. Azóta nem a UTD legjobbja (finoman fogalmazva).
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Hol kell ezt aláírni? Akár Ancelottival is elfogadnám. Ez a csapat keresztbe lenyelne minden ellenfelet. Mondjuk annyi kötözködés, hogy Özil nem elég gólerős, úgyhogy oda én még el tudnám képzelni Rooneyt is, ugyanebben a pozícióban. De ez már csak hab lenne a tortán.Carvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
Tehát jövő évi kezdő:
Carvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
------------------------Rooney--------------------------
Padra meg:
Arbeloa-Pepe-Nacho-Coentrao
-------------Xabi-----------------
----Khedira---Casemiro--------
-------------Özil-----------------
-----Jesé----------Benzema----
Én akkor békélek meg vele, ha megkétszerezi a jelenlegi trófea/szezon átlagát. És még nincsenek is nagy elvárásaim.én is kezdek megbékélni vele... de ehhez valami kirobbanót kell alkotnia itt
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Nekem sincs semmi bajom Kakával, sőt, ha megnézed a kedvenc játékosaimat [...].morientes írta:Nekem semmi bajom a sráccal.Nem rosszabb ő mint Özil...Mourinhonal Khedira volt a bibi nálatok, Ancelottinal Kaká lesz... :D
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nekem semmi bajom a sráccal.Nem rosszabb ő mint Özil...Mourinhonal Khedira volt a bibi nálatok, Ancelottinal Kaká lesz... :D
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RaúlRealMadrid
LASSAN (csupa nagy betűvel) én is kezdek megbékélni vele... de ehhez valami kirobbanót kell alkotnia itt. Mondjuk első évben bajnokság. Akkor minden oké lesz vele.Nzedge írta:Biztos sokszor előkerült már ma.
De ez az Ancelotti egyre szimpatikusabb nekem a nyilatkozataival. :-)
De amúgy milyen alattomos szemét ez az arab terrorista, aki a PSG elnökének mondhatja magát. Ráveszi Ibrát is, hogy marasztalja Ancelottit. Mondjuk nem bánnám, ha sikerülne neki. Aztán jönne Laudrup...
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Biztos sokszor előkerült már ma.
- RaúlRealMadrid
Mourinhonal Khedira volt a bibi nálatok, Ancelottinal Kaká lesz...morientes írta:Kakát kifelejtetted CompadreCarvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Kakát kifelejtetted CompadreCarvajal-----Varane---------Ramos--------Marcelo
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realbeckham
Kíváncsi vagyok, mire jutottunk a Juvéval. Esetleg már született valami az ügyben?
Isco árát én sokallom. Tudom, hogy manapság mindenkiért sokat kérnek, pláne, ha a Madrid a vevő, na de ez akkor is túlzás szvsz. Soha nem szimpatizáltam Iscoval, sőt fogalmam sincs, hogy sokan milyen extra dolgot látnak benne, számomra ez rejtély. Voltak jó meccsei a BLben, és ügyesen mozog, de igazából tucat. Van ilyen típusból rengeteg. Olvasom, hogy egy játékos bevonásával próbálkozunk a Malagánál, ami jó ötlet és így támogatnám is, abban az esetben, ha mondjuk Callettit vonnánk be és Isco venné át a "csodacsere" szerepkört. Én odavágnék nekik egy Callejón + 10 misi, maximum ajánlatot, ha deal akkor örülünk, ha nem akkor menjenek a levesbe.
A jövő évi mez, egy borzalom. Egyedül a kékkel vagyok kibékülve, talán az ami erős jóindulattal elfogatható, Chelsea szín ide vagy oda. A Madrid összeforrt a 3 csíkkal, és nekem is elképzelhetetlen lenne a mez nélküle, de meg lehet nézni, hogy a pipás cég mennyire brutál jó mezeket rak össze. Nem értem, hogy egy Real Madridnak, hogy nem képesek egy testhezálló, letisztult, divatos ruhát készíteni, mint pl: Bayern, Chelsea stb.. Ehelyett mindig megkapjuk az xxl-es, könyékig leérő újjú fost. Kajak, mintha a kínai diszkontból vennénk.
Isco árát én sokallom. Tudom, hogy manapság mindenkiért sokat kérnek, pláne, ha a Madrid a vevő, na de ez akkor is túlzás szvsz. Soha nem szimpatizáltam Iscoval, sőt fogalmam sincs, hogy sokan milyen extra dolgot látnak benne, számomra ez rejtély. Voltak jó meccsei a BLben, és ügyesen mozog, de igazából tucat. Van ilyen típusból rengeteg. Olvasom, hogy egy játékos bevonásával próbálkozunk a Malagánál, ami jó ötlet és így támogatnám is, abban az esetben, ha mondjuk Callettit vonnánk be és Isco venné át a "csodacsere" szerepkört. Én odavágnék nekik egy Callejón + 10 misi, maximum ajánlatot, ha deal akkor örülünk, ha nem akkor menjenek a levesbe.
A jövő évi mez, egy borzalom. Egyedül a kékkel vagyok kibékülve, talán az ami erős jóindulattal elfogatható, Chelsea szín ide vagy oda. A Madrid összeforrt a 3 csíkkal, és nekem is elképzelhetetlen lenne a mez nélküle, de meg lehet nézni, hogy a pipás cég mennyire brutál jó mezeket rak össze. Nem értem, hogy egy Real Madridnak, hogy nem képesek egy testhezálló, letisztult, divatos ruhát készíteni, mint pl: Bayern, Chelsea stb.. Ehelyett mindig megkapjuk az xxl-es, könyékig leérő újjú fost. Kajak, mintha a kínai diszkontból vennénk.
- RaúlRealMadrid
Pedig azt hittem, hogy Pepnél szimpibb edző nincs...madridronie írta:http://www.goal.com/en-us/news/465/fran ... ID=HP_BN_8Ibrahimovic: Ancelotti has a better relationship with his players than Mourinho
Ibra szerint Ancelotti még Mounál is jobb kapcsolatot ápol a játékosaival és az eddigi legszimpatikusabb edző, akivel valaha is dolgozott!