Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Xavi azt mondta, hogy 15 éve profi focista, de még nem találkozott doppinggal Barcelonában, a válogatottban, vagy bárhol máshol. :Đ
Egyébként pont most vették elő újra a Juve aktát, most a '96-os mintákat elemezték újra, a BL döntő utánit, és állítólag EPO van bennük.
Egyébként pont most vették elő újra a Juve aktát, most a '96-os mintákat elemezték újra, a BL döntő utánit, és állítólag EPO van bennük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Általában amikor valaki megismerkedik egy sportággal, rendszerint mindig azon a csapaton keresztül ismeri meg amelyik éppen a csúcson van.
Lehet,de akkor én ebben is selejt vagyok,onnantól lettem madridista amikor 1999ben a 17 helyen voltak és kieső helyen. Olyan média támadás volt,kulázás hogy erre lettem figyelmes,miféle csapat ez akit állandóan köpködnek.......
Aztán lassan rájöttem,a nagy része sima kampókéz,ferdítés és hazudozás,és közben megszerettem őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez most nemtom hogy jött ki neked roni,ha emlékezetem nem csal,1 pezeta nagyjából 80FILLÉRT ért annak idején.... :-)10 millió peseta volt (ma közel 10 milliárd Ft)
Ami meg a szurkolói ellentéteket illeti...Én is szoktam vitatkozni más csapatok szurkolóival,ésszerü keretek közt,Ha meg olyat tesz elém a jóisten,aki felveszi a szemellenzőt,fújja a hülye kliséket,azt hagyom a francba...azzal beszélgetni-hogy egy kalasszikust idézzek-olyan mint sajtreszelővel rejszolni. enyhén szórakoztató,de roppant fájdalmas...
Én nemtom mi megy odaát,regeltem ugyan,minden ok,csak épp belépni nem tudok Hiába mindig is hülye voltam az internethez...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Igen, ez a természetes. Általában amikor valaki megismerkedik egy sportággal, rendszerint mindig azon a csapaton keresztül ismeri meg amelyik éppen a csúcson van. Ezzel szerintem semmi baj sincsen. Jó példa erre az NFL hazai rajongótábora, akiknek java része a New England Patriots-nak szurkol. Az NFL közvetítések 2004-ben kezdődtek, és akkor nem kicsit volt ám a csúcson a Pats . (2004: Super Bowl győzelem, 2005: szintén)szerintem ez tök alap, a szurkolói lélektan általában ilyen.
Meg a '90-es években szerintem 10-ből 9 ember a Chicago Bulls-t favorizálta, miközben szerintem a többség csak a barcelonai olimpián vagy csak a kosaraskártyákon látta Michael Jordant
Most például drasztikusan növekedik a Bayern szurkolók száma
Akik ezt divatszurkolásnak nevezik azoknak csak savanyú a szőlő, hogy nem az ő csapatukkal történik.
Mármint nem a csírák áramlása, hanem a sikerkorszak.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
'shutterisland írta:én nem is corleone írására reagáltam, hanem rmcf általánosító soraira és henke előbbi írásához szóltam hozzá a saját szemszögemből.
de nem baj. :-)
Nem értem miért általánosítok.... kb 30 személy barcás ismerősöm van,és legalább ennyi realos........a barcások talán egy vagy kettő kivételével kifejezik az utálatukat,jópáran köpködnek is szépen.......míg a madridi barátaim között NEM találok olyant aki utálkozik,köpköd......
Ez nem nagy dolog,egyik oldalon szépen van aki mutatja a gyülöletét,másik oldalon nem igazán van. Ez általánosítás?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
És repkednek a figyelmeztetések is. Nem is gondolnátok, hogy kinek.mahitoo(Henke) írta:Itt meg megy a csürhe, gnóm, stb.
-
- Kedvenc játékosaid: Brolin, Henke, Ibra, Ini, Puyol
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
3 embert tudok fixen beazonosítani, velük nincs gond. Ugye nekem is HenkeLarsson volt az előző oldalatokon a nevem, mert a mahitoo-t valamiért nem fogdta el. Ezért lett itt a 2 összevonva, nyugodtan meg lehet nézni a másik oldalon is a hozzászólásaimat. A 2 Madrid oldalon mondjuk lassan több lesz összességében. De míg ott sokan leírják ugyanazt, amit én is leírnék, itt más a helyzet. És sokszor bele tudunk menni itt érdemi vitába, ami számomra érdekesebb. Aztán persze jön a CR-Messi, Mourinho, színészkedés-favágás vita, vagy linklünk okosan x évvel ezelőtti videókat, és topiczárás. Szerintem amíg kultúráltan tudunk vitatkozni, vagy simán beszélgetni (ilyen is van!), addig nincs semmi gond.pátkán írta:Kik a jópofizók? Állítsd ide őket. 100 korbácsütés.mahitoo(Henke) írta:Srácok, leírtam már párszor. A 2 tábor semmiben sem különbözik egymástól. Nálatok is voltak akik jöttek az ellenoldalra ámokfutni, vagy jópofizni.
off: nekem 20 hsz-em volt a tuloldalt, 3szor lettem ezalatt kitiltva. mindenki mondjon le...
(Azt a gumilsztis képet meg kell szereznem nagyapámtól, és beszkennelni )
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Én barcásként szerintem mostanában többet olvasgatom a madridomot mint az eb-t. Nagyon érződik, hogy az átlagéletkor alacsony, szinte az off topicok-on kívül ott sem nagyon szólok hozzá semmihez. Nyílván vannak embereke ezen az oldalon akiknek a hozzászólását automatikusan "skippelem" és nem fogok belefolyni mondjuk egy CR Messi vitába mert úgysem győzzük meg egymást. Személyesen is sok realos ismerősöm van, akikekkel megy a csipkelődés, röhögünk, aztán iszunk egy pálinkát, igaz kedves leendő apuka (nem tudom aktív tag-e a fiatalember, vagy csak olvasni szokott itt)
Impossible is not a fact. It's an opinion. Impossible is not a declaration. It's a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.
-
Kiegészítés: természetesen nem kell gyerekkorodban beleszeretni egy csapatba. Van aki később kezd a foci után érdeklődni. Mondjuk rólam van egy kép kb 2 évesen (még elő kellett hívatni és FEKETE-FEHÉR!!! ) amikor már rúgom a gumilasztit, pelenkában... Naszóval. Egy barátom pl 30 felett szeretett bele a Nottingham Forest-be. Kinnt dolgozott, elment meccsekre, múzeumba, és olyan szinten magávalragadta a hangulat, hogy igazi fan lett. Hozzáteszem, akkor a Forest a harmadosztályban játszott. Igaz, 30-40 ezer néző előtt... (bakker, ennek a smileynak ÖZIL a neve???? ) De ő előtte sosem drukkolt igazán senkinek, és noha a Forest nagy múltú klub a 2 BEK serleggel, azért ez nem olyan, hogy épp most Barca, Real, Manu fan leszek. Azóta is minden évben rendel mezt, sálat, előfizetett valami netes csatornára, ahol tudja nézni a meccseket, és ha teheti, egyszer legalább kimegy évente Forest meccsre.
Én a válogatottakkal fogtam kicsit mellé. 90-es VB-t már úgy nagyjából néztem. A VB-ket, EB-ket adta a tv, míg a klubmeccsekből örülhettél, ha BEK, UEFA, vagy KEK döntőkön kívül mást is láthattál, így első kedvencem Svédország volt... Ráadásul úgy, hogy a VB-n mind a három meccsen kikaptak 2-1-re... Igazi sikertörténet... Szerintem a sárga-kék mezük tetszett meg 9 évesen, és mivel Brolin lőtt egy nagyon szép gólt a braziloknak, így ő lett a kedvenc. :-) Később voltak sikerek. 92 EB 3. hely, 94 VB 3. hely. Brolin benne volt az all star teamben. :-) Aztán azóta kb semmi, de kitartok mellettük, persze aranylábú fiaink után szigorúan!
Ezzel csak azt akartam írni, hogy érdekes dolog, hogy ki kinek, mikor, és miért kezd el szurkolni. Nem fogok senkit sem utálni, csak azért, mert a Madridnak, a Unitednek, Bayern-nek vagy akár a PSG-nek szurkol. Ha sokat tesz érte, az persze megint más dolog.
Realista, én nem is igazán Corleone írására válaszoltam, csak úgy leírtam. Néha annyira értelmetlennek látom azt a veszekedést, ami a szurkolók között megy, főleg Magyarországon, főleg interenten.
Közben Shutter is írt. Meg te is. Na mindegy, nem hinném, hogy provokáció lenne akármely betűm is.
Én a válogatottakkal fogtam kicsit mellé. 90-es VB-t már úgy nagyjából néztem. A VB-ket, EB-ket adta a tv, míg a klubmeccsekből örülhettél, ha BEK, UEFA, vagy KEK döntőkön kívül mást is láthattál, így első kedvencem Svédország volt... Ráadásul úgy, hogy a VB-n mind a három meccsen kikaptak 2-1-re... Igazi sikertörténet... Szerintem a sárga-kék mezük tetszett meg 9 évesen, és mivel Brolin lőtt egy nagyon szép gólt a braziloknak, így ő lett a kedvenc. :-) Később voltak sikerek. 92 EB 3. hely, 94 VB 3. hely. Brolin benne volt az all star teamben. :-) Aztán azóta kb semmi, de kitartok mellettük, persze aranylábú fiaink után szigorúan!
Ezzel csak azt akartam írni, hogy érdekes dolog, hogy ki kinek, mikor, és miért kezd el szurkolni. Nem fogok senkit sem utálni, csak azért, mert a Madridnak, a Unitednek, Bayern-nek vagy akár a PSG-nek szurkol. Ha sokat tesz érte, az persze megint más dolog.
Realista, én nem is igazán Corleone írására válaszoltam, csak úgy leírtam. Néha annyira értelmetlennek látom azt a veszekedést, ami a szurkolók között megy, főleg Magyarországon, főleg interenten.
Közben Shutter is írt. Meg te is. Na mindegy, nem hinném, hogy provokáció lenne akármely betűm is.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
És én neked válaszoltam? :-)de nem baj.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én nem is corleone írására reagáltam, hanem rmcf általánosító soraira és henke előbbi írásához szóltam hozzá a saját szemszögemből.
Kik a jópofizók? Állítsd ide őket. 100 korbácsütés.mahitoo(Henke) írta:Srácok, leírtam már párszor. A 2 tábor semmiben sem különbözik egymástól. Nálatok is voltak akik jöttek az ellenoldalra ámokfutni, vagy jópofizni.
off: nekem 20 hsz-em volt a tuloldalt, 3szor lettem ezalatt kitiltva. mindenki mondjon le...
joabulicsak
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Rosszul fogtátok meg Corleone mondandóját, nem értitek amit leírt, nem baj.
ott meg személyeskedésért, káromkodásokért soha egy figyelmeztetést nem kaptam még.
moderálás sokkal enyhébb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
elég szépen leírtad, hasonlóan gondolom én is.
egyedül az mu szurkolóknál (de nekik ez valamiféle hitvallás is ugye, not arrogant, just better...) vettem észre ilyesfélét, de még ott sem általánosítok, 100 félét ismerek.
az, hogy valaki real madrid,barcelona,lazio,auxerre vagy kemecse drukker, semmit nem jelent az égvilágon.
a pillanatnyi sikerek nyilván befolyásolják a megnyilvánulásait,magabiztosságát, ez egy dolog, ha bevalljátok, ha nem, azokban a hónapokban, amikor sínen volt a madrid, mondjuk a barca és mu verések idején a szezonban (na meg a tavalyi bajnoki cím után) itt is törvényszerűen megnőtt az arc egyeseknél, nem kicsit lettek más szellemű és típusú hsz-ek.
szerintem ez tök alap, a szurkolói lélektan általában ilyen.
az eurobarcából kiindulni meg azért nehéz (mondjuk ezt már amoda is 10x megbeszéltük) mert nyilván felhígult a pep érában, másrészt pedig az ottani moderálás sokkal enyhébb, így nagyobb hangszórót kapnak azok, akik miatt elítélitek azt a fórumot is.
pl itt egy figyelmetlenségem miatt 2 hetet kaptam, ott meg személyeskedésért, káromkodásokért soha egy figyelmeztetést nem kaptam még.
egyébként nekem a legjobb barátom kb 15 éve madrid drukker, évente 3-4 vitával meg messi vs cr érveléssel le is rendezzük, e mellett viszont pölö x-boxon játszottunk már úgy, hogy ő volt a barcával, én a madriddal, vagy néztünk már közösen meccset, röhögtünk már együtt khedirán vagy valdesen.
persze vannak olyan ismerőseim is, akikkel kb azért vagyunk haragban, mert más csapatnak szurkolunk, de hát ez ilyen.
az itteniek közül is vannak jópáran, akik jófejek, segítőkészek, etc., ki nem szarja le, hogy melyik focicsapatnak szurkol valaki, ha a többi szempontból nincs vele semmi gond, vagy még szimpatikus figura is.
egyedül az mu szurkolóknál (de nekik ez valamiféle hitvallás is ugye, not arrogant, just better...) vettem észre ilyesfélét, de még ott sem általánosítok, 100 félét ismerek.
az, hogy valaki real madrid,barcelona,lazio,auxerre vagy kemecse drukker, semmit nem jelent az égvilágon.
a pillanatnyi sikerek nyilván befolyásolják a megnyilvánulásait,magabiztosságát, ez egy dolog, ha bevalljátok, ha nem, azokban a hónapokban, amikor sínen volt a madrid, mondjuk a barca és mu verések idején a szezonban (na meg a tavalyi bajnoki cím után) itt is törvényszerűen megnőtt az arc egyeseknél, nem kicsit lettek más szellemű és típusú hsz-ek.
szerintem ez tök alap, a szurkolói lélektan általában ilyen.
az eurobarcából kiindulni meg azért nehéz (mondjuk ezt már amoda is 10x megbeszéltük) mert nyilván felhígult a pep érában, másrészt pedig az ottani moderálás sokkal enyhébb, így nagyobb hangszórót kapnak azok, akik miatt elítélitek azt a fórumot is.
pl itt egy figyelmetlenségem miatt 2 hetet kaptam, ott meg személyeskedésért, káromkodásokért soha egy figyelmeztetést nem kaptam még.
egyébként nekem a legjobb barátom kb 15 éve madrid drukker, évente 3-4 vitával meg messi vs cr érveléssel le is rendezzük, e mellett viszont pölö x-boxon játszottunk már úgy, hogy ő volt a barcával, én a madriddal, vagy néztünk már közösen meccset, röhögtünk már együtt khedirán vagy valdesen.
persze vannak olyan ismerőseim is, akikkel kb azért vagyunk haragban, mert más csapatnak szurkolunk, de hát ez ilyen.
az itteniek közül is vannak jópáran, akik jófejek, segítőkészek, etc., ki nem szarja le, hogy melyik focicsapatnak szurkol valaki, ha a többi szempontból nincs vele semmi gond, vagy még szimpatikus figura is.
-
Srácok, leírtam már párszor. A 2 tábor semmiben sem különbözik egymástól. Nálatok is voltak akik jöttek az ellenoldalra ámokfutni, vagy jópofizni. Itt meg megy a csürhe, gnóm, stb. Nálunk most pl érdemes megnézni a Varanre-ról kialakult vitát. 1 ember írta a hülyeségeit, a többiek nem kicsit osztották le. Mióta nincsenek nálunk cikkhozzászólások, sokat javult az oldal. De ez továbbra is a fórumozó, többnyire fiatal emberekről szól. Nagy rész be sem regisztrál ezekre az oldalakra, mégha pár ifjoncnak ez hihetetlen is.
Tényleg nem szabad különböző sporttal foglalkozó oldalak fórumaiból kiindulni. Lehet egy 10 éves hülyegyerek utáltatja meg veletek az ellenfél szurkolóit. Múltkor Madridista cimborám egy facebook csoportban kezdett el vitatkozni egy szintén Madridista emberkével, asszem Callejonról. 10 perc után nézte csak meg az illető adatlapját, aki 11 éves volt... Aznap már nem netezett. De ott legalább kiderült.
A vicc az egészben, hogyha az életben összefutnánk, mondjuk egy magyar válogatott meccsen, sokakkal én szerintem teljesen jól ellennék. Néhány esetben ezt megtörné, mikor kiderül a Real-Barca ellentét (magyar emberek között ), de nem mindenkivel. Kevesebb általánosítás kéne. És nem kéne olyan embereket utálni, akiket nem is ismerünk. Nagy részünk gyerekkorában beleszeretett valamelyik csapatba, mindegy, hogy ez 20, vagy 10 éve volt. Ha éppen akkor valamiért a másik csapat lett volna a szimpatikusabb, fordítva vitatkozhatnánk. Nekem 92, Koeman, BL-győzelem. Sokaknak itt Raul, Galaktikusok, mostanában Ronaldo. De ha én mondjuk akkor kezdek el nézni focit, mikor Zizou, Ronaldo, Raúl, Robi Carlos játszott nálatok, ki tudja mi lett volna. Vagy ti lettetek volna a helyemben 92-ben, mikor még alig láthattál komoly meccseket a tv-ben. Vagy mondjuk ha többet láthattam volna a Van Basten féle Milanból, lehet most örülnék az olasz bajnokság harmadik helyének. Aki meg már 10-szer váltott csapatot gyerekkora óta, az ehhez ne szóljon hozzá.
Tényleg nem szabad különböző sporttal foglalkozó oldalak fórumaiból kiindulni. Lehet egy 10 éves hülyegyerek utáltatja meg veletek az ellenfél szurkolóit. Múltkor Madridista cimborám egy facebook csoportban kezdett el vitatkozni egy szintén Madridista emberkével, asszem Callejonról. 10 perc után nézte csak meg az illető adatlapját, aki 11 éves volt... Aznap már nem netezett. De ott legalább kiderült.
A vicc az egészben, hogyha az életben összefutnánk, mondjuk egy magyar válogatott meccsen, sokakkal én szerintem teljesen jól ellennék. Néhány esetben ezt megtörné, mikor kiderül a Real-Barca ellentét (magyar emberek között ), de nem mindenkivel. Kevesebb általánosítás kéne. És nem kéne olyan embereket utálni, akiket nem is ismerünk. Nagy részünk gyerekkorában beleszeretett valamelyik csapatba, mindegy, hogy ez 20, vagy 10 éve volt. Ha éppen akkor valamiért a másik csapat lett volna a szimpatikusabb, fordítva vitatkozhatnánk. Nekem 92, Koeman, BL-győzelem. Sokaknak itt Raul, Galaktikusok, mostanában Ronaldo. De ha én mondjuk akkor kezdek el nézni focit, mikor Zizou, Ronaldo, Raúl, Robi Carlos játszott nálatok, ki tudja mi lett volna. Vagy ti lettetek volna a helyemben 92-ben, mikor még alig láthattál komoly meccseket a tv-ben. Vagy mondjuk ha többet láthattam volna a Van Basten féle Milanból, lehet most örülnék az olasz bajnokság harmadik helyének. Aki meg már 10-szer váltott csapatot gyerekkora óta, az ehhez ne szóljon hozzá.
-
Én is találkoztam már normális tisztelettudó barcással,de mint már sokszor írtam is,annyira kevesen vannak mint békán a szőr.Gondolataimat azzal zárnám, hogy ez nem minden Barcelona szurkolóra vonatkozik, mert láttam olyat is, aki tényleg ott is és itt is korrektül nyilvánul meg
A barcás attól barcás gyerekek hogy úgy gyűlölködik hogy az párját ritkítja,a barcás attól az hogy a kis közegükben megy a módszeres fikázás,leszólás....és ez a menő szerintük. Szerintem ritka nevetséges egy fajta....
Na de,tényleg van maroknyi aki tisztelettudó,azokat én nagyon bírom,de megvallom derekasan,akárhányszor beszélünk,mindig kicsit hátralépek,mert várom hogy kimásszon az allien a torkából.
Szóval,aki normális azzal én is az vagyok,de háááát,kevésszer KELL normális lennem.
Ja,tényleg vannak aki itt megjátsszák a "rendest" odaát meg kuláznak? Nem lep meg.....
- Galacticos
hú ezt nagyon adom.Corleone írta:Előrebocsátom nem szeretnék vitát elindítani, csak a véleményemet szeretném kifejteni a kollégáknak:
Amikor beregisztrál ide egy Barcelona szurkoló, akkor kíváncsian olvasom mindig a megnyilvánulásait, leküzdöm minden ellenszenvemet és meglepődök, hogy milyen hihetetlen, vannak olyanok, akik intelligensen, értelmesen írnak a dolgokról. Azt hiszem káprázik a szemem, olykor még meg is dörgölöm.. Hihetetlen.
Rossz szokásom, tudom, de ilyenkor - ha időm engedi, vagy ha a kíváncsiságomat nem tudom csillapítani épp -akkor átmegyek a másik oldalra és elolvasom, hogy ugyanezek az emberek vajon "otthon", hogyan vélekednek a dolgokról, a Real Madridról.. Sajnos meg kell döbbennem, hogy mintha kifordulnának magukból odaát. Lehet a rossz légkör, vagy a megfelelés éppen. Nem tudom.
Viszont! Azt nem tudom megérteni, felfogni, hogy egyes emberek, akkor miért jönnek át ide jópofizni, minek kell megjátszani az ártatlan embert és előadni, hogy tiszteli az általunk szeretett csapatot, hogy tisztel ne adj' Isten minket?! Sajnos, ettől és az ilyen emberektől hányni tudnék, szánalmasnak tartom, de ha ez így jó nekik..
Gondolataimat azzal zárnám, hogy ez nem minden Barcelona szurkolóra vonatkozik, mert láttam olyat is, aki tényleg ott is és itt is korrektül nyilvánul meg. Nekik csak köszönetet tudok mondani, ők tényleg igaz emberek és nem álarc mögé bújnak. Köszönöm!
például francois.'shutterisland írta:jah, jöhetnek, példákkal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem kellenek példák, mindenki tudja aki oda és ide is ír, hogy hol miként viselkedik.jah, jöhetnek, példákkal
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
az biztos, hogy kapitális hiba lenne eladni thiagot.
még akkor is, ha egyelőre "csak" csiszolatlan gyémánt, és lehet, hogy majd egy anderson vagy arteta szintig megy el max, de sokkal többnek tűnik a tehetsége alapján.
még a kölcsönadása sem szimpatikus nekem, pedig egy valencia,sevilla,benfica szerű csapatban simán végignyomhatna egy idényt, ami segítené a fejlődését.
még akkor is, ha egyelőre "csak" csiszolatlan gyémánt, és lehet, hogy majd egy anderson vagy arteta szintig megy el max, de sokkal többnek tűnik a tehetsége alapján.
még a kölcsönadása sem szimpatikus nekem, pedig egy valencia,sevilla,benfica szerű csapatban simán végignyomhatna egy idényt, ami segítené a fejlődését.
jah, jöhetnek, példákkal.Corleone mondjál neveket, ne csak puffogtasd a semmit a levegőbe
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A teljes igazsághoz azért hozzátartozik, hogy Figó saját bevallása szerint először dühből, sértődöttségből kezdett a dologba, a váltásba; a Barcelonai karrierje végén kényelmetlenül érezte magát a katalánoknál! Úgy érezte, hogy a teljes tudását beleadta; mégsem kapta meg a klub vezetésétől azt az elismerést, amit véleménye szerint megérdemelt volna! Közben Perez papa kiderítette a kivásárlási árát, ami akkoriban 10 millió peseta volt (ma közel 10 milliárd Ft) és szépen letette ezt az összeget a La Liga számlájára + akkoriban királyinak mondható fizetést kínált a portugálnak, akinek ezek után már nem voltak többé kétségei és utólag egy nagyon jó döntésnek véli az átigazolást!nem egy Figo a srác.
Figóról sem mondtad volna meg az átigazolás előtt, hogy ez lesz.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid