Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 11., péntek 16:09

Kerlon írta:Robbent meg Riberyt nem szabad hagyni a szélen ficánkolni, amit szerintem a bal oldalon DM-ék meg is fognak oldani. Középen Modricnak meg Alonsonak lesz nagy szerepe. Amúgy Boateng meg Dante simán verhető. Ami nagyon vészes az az Alba-Ribery páros a baldolalon, de Bale talán legfoglalja majd az osztrákot és Carvajal megküzd a gallal.
Na igen, Alonso. En az Almeria ellen max egy felidot, az Osasuna ellen pedig egyaltalan nem jatszatnam. Remelem Carlo is igy gondolja.

- szombat: almeria (o)
- szerda: barca(s)
- hetvege: szabad
- szerda: bayern (o)
- hetvege: osasuna(o)
- kedd: bayern(i)

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 11., péntek 16:03

Csabi írta:a szurkolók úgy nézi le a realt ahogy akarják, a játékosok játszanak, ők meg nem fogják.

Én abban reménykedem,hogy odateszi majd magát piszkosul mindenki ahogy utánna is leírtam.Kiváncsi leszek a meccsre...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 11., péntek 16:00

a szurkolók úgy nézi le a realt ahogy akarják, a játékosok játszanak, ők meg nem fogják.

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 11., péntek 15:59

Ronaldo szerintem jatszani fog a bayern ellen a bernabeuban..ha a kupa dontot ki is hagyja..ugy ertem a Bl meccsen nagyobb szukseg lesz ra..meg ha fogjak is vagy 3an es sokszor eltunik kell oda a palyara mert barmikor kepes villanni vagy higgadt maradni es eleg biztos labu jobbal ballal..ott lesz a bayern ellen addigra osszedrotozzak..es egy friss Cr e szukseg lesz nagyon is!!!

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 11., péntek 15:58

Azért szépen lenézik a csapatot a Bayern szurkolók.Ilyenkor reménykedek abban,hogy felfognak sülni a nagyképüségük miatt. :mrgreen:
Nagyon remélem,hogy odafognak baszni a játékosaink brutálisan a két meccsen... :salute:
Meg szerdán a Barcelona ellen is. :mrgreen:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 11., péntek 15:44

Nem ezt akartam, de végülis bárkit meg kell verni a végső győzelemért.

Amugy meg nem oyan rossz ez:
- ha nyerünk, akkor megcsaptuk a legkeményebb ellenfelet
- ha kiesünk legalább a legerősebb vert ki minket, és nem ér az a szégyen, hogy az Atleti verjen ki vagy Mourinho kapjon elégtételt.
- szerintem nem fognak úgy megalázni, mint tavaly a Barcát

Mondjuk a Bayern ellen nem valami jó a mérlegünk, és főleg a Németországban elért eredményekre sem lehetünk büszkék (most a Schalke elleni győzelmet talán hagyjuk).
Szóval szerintem a legjobb esetben is egy idegenbeli X-el lehet számolni. Ez azt jelenti, hogy ha nem nyerünk 2 góllal az első meccsen, akkor már nem nagyon kell izgulni a visszavágón (bár nekünk ugye a 3 gólos előny se egy életbiztosítás ugye..)

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. április 11., péntek 15:35

El Unico írta:2-1 --> Nem lenne rossz eredmény számunkra,mert egy idegenben szerzett góllal nagyon jó helyzetbe kerülnénk,hiába inkasszálnánk két gólt,az nekik csak hosszabbításra lenne elég. Hármat meg nem hiszem hogy kapunk azért,főleg,hogy CR is ott lesz már elvileg.
Ezt az egészet hogy érted? Most nem az első meccsről beszélsz?
Ha meg nem, akkor milyen 2-1 hosszabbításra elég? Az első is 2-1 lesz?

Na, végre amúgy, örülök a Bayernnek, őket akartam. Két meccs, ahol a játékosok nem hiszik el, hogy megvan, és az első meccsen oda lehet tenni magunkat, menni előre, mert ha rosszul is sül el, még ott a második, ahol lehet javítani. De kőkeményen megnyomni mindkét 90 percet, nem szabad ugyanazt a hibát elkövetni, amit két éve. Tudjuk milyenek a németek.
Most kiderül mire képes a csapatunk erős ellenféllel szemben. :zoldsalas: :zoldsalas:

Ramioli
Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Ramioli » 2014. április 11., péntek 15:27

Kerlon írta:Eddig mindig mi voltunk az esélyesebbek és mindig kiestünk. Most lesz fordítva és én még mindig nem érzem a bajor űrfutballt annyira jónak, mint a volt katalánt. Messijük nincsen, aki általában kivégzett minket. Robbent meg Riberyt nem szabad hagyni a szélen ficánkolni, amit szerintem a bal oldalon DM-ék meg is fognak oldani. Középen Modricnak meg Alonsonak lesz nagy szerepe. Amúgy Boateng meg Dante simán verhető. Ami nagyon vészes az az Alba-Ribery páros a baldolalon, de Bale talán legfoglalja majd az osztrákot és Carvajal megküzd a gallal. Amúgy az Atletico letct volna a legjobb a számunkra.
Robben Riberyt kell kiiktattni akkor mar gyakorlatilag ki is van huzva a meregfoguk

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 11., péntek 15:22

Eddig mindig mi voltunk az esélyesebbek és mindig kiestünk. Most lesz fordítva és én még mindig nem érzem a bajor űrfutballt annyira jónak, mint a volt katalánt. Messijük nincsen, aki általában kivégzett minket. Robbent meg Riberyt nem szabad hagyni a szélen ficánkolni, amit szerintem a bal oldalon DM-ék meg is fognak oldani. Középen Modricnak meg Alonsonak lesz nagy szerepe. Amúgy Boateng meg Dante simán verhető. Ami nagyon vészes az az Alba-Ribery páros a baldolalon, de Bale talán legfoglalja majd az osztrákot és Carvajal megküzd a gallal. Amúgy az Atletico lett volna a legjobb a számunkra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2014. április 11., péntek 15:21

Nem kell betojni. Ez a BM korántsem legyőzhetetlen csapat. Az egyetlen probléma a nálunk futballozó sok atomfizikusban rejlik. Ha képesek koncentrálni, legalább annyi esélyünk van a továbbjutásra, mint a bajoroknak.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 11., péntek 15:16

Hát ez most borzalmas kérdés, magunkat szeretném látni, és nagyon bízok benne, de ha reálisan nézem ez biza BM.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 11., péntek 15:08

Új szavazás!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. április 11., péntek 14:59

Örülök, mert nincs Chelsea meg AtMa. De cserébe van egy Bayern. :lol:

Mindegy, rájuk nyomtam, megkaptuk. 120% kell mindenkitől, akkor meglehet. Engem sem fog érdekelni ki menstruál éppen, csak egy dolgot sajnálok: Varane kevés játékpercét idén, nagyon kéne a higgadtsága most.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 11., péntek 14:49

hehe írta:bájárn müntyen in da house :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
ne sírj, ott van rafinha, legalább megszokod :lol: meg Dante (bár padosok lesznek valszeg csak nyáron)
Nem illik.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. április 11., péntek 14:46

bájárn müntyen in da house :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

zseniális.
180 perc tökéletes foci kell és utána még a cselzit is le kell győzni.
akarom a 10.-et, nem érdekelnek a kifogások, sérülések. fejben dől el, akarjuk vagy sem?
Kép
Kép
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 11., péntek 14:44

Szerintem jó,hogy otthon kezdünk. Bármilyen eredmény elérése esetén pontosan tudjuk,hogy idegenben mennyire kell gólra törő játékot hoznunk. Egy jó eredmény elérése esetén kicsit taktikázhatunk is Münchenben.
Például:
1. mérkőzésen:

0-0 --> Ez nem lenne rossz eredmény,sőt,az összes olyan eredmény jó nekünk,ahol nem kapunk egyetlen gólt sem. Így a védekezést nagyon meg kell szerveznie Ancelottinak. Helyzetünk meg úgy is lesz,ha nem kapunk gólt,Benzemáék csak begyötörnek egyet...

1-0 --> a legminimálisabb győzelem elérése esetén idegenben elég egyetlen gólt lőnünk,főleg ha azt mi lőjük elsőként,akkor nagyon kellemes helyzetbe kerülünk,mert akkor a Bayernnek ki kell nyílni,így több területünk lehet kontrázni.

1-1 --> simán benne van a pakliban,hogy olyan meccset vívunk velük a Bernabéuban,mint amilyet a Manchester United az első meccsen az Old Traffordon. Ott nem volt Van Persie,nálunk nem lesz CR. Egyébként nézzétek meg,hogy állt fel a MU,azokkal az emberekkel lehozták X-re az első meccset,erre minimum képesek vagyunk mi is...

0-1 --> Ha impotensek leszünk támadásban,akkor egy lőtt góllal a Bayern elégedett lehet,és boldogak utazhatnak haza. Ebben az esetben nekünk is lőni kell minimum egyet Münchenben,de inkább kettőt,mindamellett,hogy nem nagyon kaphatunk gólt. Ez nagyon rossz eredmény lenne nekünk.

2-1 --> Nem lenne rossz eredmény számunkra,mert egy idegenben szerzett góllal nagyon jó helyzetbe kerülnénk,hiába inkasszálnánk két gólt,az nekik csak hosszabbításra lenne elég. Hármat meg nem hiszem hogy kapunk azért,főleg,hogy CR is ott lesz már elvileg.

2-2 és 1-2 és 0-2 --> NEM KAPHATUNK AZ ELSŐ MÉRKŐZÉSEN KÉT GÓLT!!!
:goat:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 11., péntek 14:38

madridronie írta: Egyetértek, ezért nyomtam tegnap én is a Chelseare!
Velük kapcsolatban az a nehéz, hogy Mourinho pontosan tudja mit is ér a csapata, és aszerint alakítja a taktikákat, vet be trükköket. A minőséghiány kijön hosszútávon, lásd bajnokság egyes meccsei kiscsapatok ellen, de a nagy meccsekre fel tudja 100ra pörgetni őket és kiépíteni egy komoly haditervet. Nincs csatár, akkor nem kapunk gólt, brusztolunk, ívelgetünk, lövünk távolról, egy úgy is beakad. Szerencsére azért koránt sem sebezhetetlenek hátul sem, tehát nem hibátlan a rendszer, de melyik csapaté az.
Nem illik.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. április 11., péntek 14:38

'shutterisland írta: matek alapján igazad van, mert 5-5 hiányzó volt azt hiszem (marcelo,ronaldo,arbeloa,khedira,jesé vs schmelzer,subotic,bender,gundogan,blaszczykowski).

csak egyrészt náluk ezek a játékosok alapemberek, nálatok csak 2-3 az, illetve ti egy iscoval vagy coentraoval tudtok pótolni, ha kell, ők meg kirch, durm, jojic vagy grosskreutz féle formákat tudtak csak betolni, akiket a fórum 80%-a szerintem nem is ismert eddig.
Großkreutz évek óta alapember a Dortmund-nál.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 11., péntek 14:35

Ramioli írta:Hogy orulnek a sok tudatlan divatbarcas hogy a bayern lett az ellenfel -:)siman kizugunk eselyunk sincs-:) jobban orulnek mint a sajat csapatuk sikerenek..ez azert eleg gaz!!
Errol pont eszembe jutott ez a kep :D
Vagy ez :D

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. április 11., péntek 14:34

egyvalaminek azért örülök.
hogy mi vagyunk az esélytelenek.
Pedig! tele van igazi nemzetközi klasszissal a csapat.
Ezekből a szituációkból általában jól jöttünk ki mindig.
Ja és ennél már jobb tiki-takát játszó csapattal is találkoztunk, előfordult, hogy azokat is elkaptuk, sőt egy idő után már rendszeresen csaptuk őket.

Vissza: