Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kiki.
Kedvenc csapatod: Barça

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 12., szombat 17:44

Remy írta:
kiki. írta: Realista: Gondolom ha ti estek ki, mi jutunk tovább és valami csoda folytán elhalasztanák a bajnokinkat, akkor is ugyanezt mondanád. meg gondolom csabi is. :coffee:
De, hát nem :lol: Attól, hogy a barcások 90%-a idiótán gondolkodik, még nem kell mutogatni másokra. A szövetség előre leközölte ezt az infót, tehát csak annyit kellett volna tennetek hogy továbbjuttok, de hát nem.
Én megértem és nem is háborgok érte. Nem a Barca-szurkolók kenyere kifogásokat keresni mindig. :) Ez olyna, minthogy full egyértelmű hogy a klasszikon ti kaptatok jogtalan 11-est de mégis bíróztok.

A továbbjutással kapcsolatba meg elég nagy a szátok. Emlékszem mikor zsinorba hatodjára volt végállomás a nyolcaddöntő, és az a minden évbe felhozott 10. is jóideje várat magára. Sokkal szerényebbre venném a figurátá, mert nekem nem volt ekkora arcom, mikor egy év alatt 6 kupát nyertünk.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. április 12., szombat 17:20

kiki. írta: Realista: Gondolom ha ti estek ki, mi jutunk tovább és valami csoda folytán elhalasztanák a bajnokinkat, akkor is ugyanezt mondanád. meg gondolom csabi is. :coffee:
De, hát nem :lol: Attól, hogy a barcások 90%-a idiótán gondolkodik, még nem kell mutogatni másokra. A szövetség előre leközölte ezt az infót, tehát csak annyit kellett volna tennetek hogy továbbjuttok, de hát nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 12., szombat 17:19

Zsinorba hatszor jutottunk be az elödöntőkbe, egyszer sem töröltk vagy halasztották egyik meccsünket sem.
Csak halkan jegyzem meg, hogy ez a döntés a 2 spanyol gigász közös kérésének és közbenjárásának az eredménye :ike: , még a Kupadöntővel kapcsolatos egyeztetések során határozott így a Szövetség a 2 klub együttes kérelmére és a szoros menetrend, illetve a BL.-re tekintettel (ami az eredmények ismeretében, főleg 2012 óta mind2 csapat közös érdeke volt)! :roll: Szóval picsoghatnak itt a origi és a hazai katalán drukkerek; csak épp a kutyát nem érdekli, főleg annak tükrében nem, hogy ehhez többek közt imádott klubjuk és annak vezetése asszisztált leginkább csak a tisztánlátás végett! :-*
Néha nem ártana picit az agyunkat is használni, na meg tájékozódni mielőtt habzószájjal el kezdenénk okoskodni ! :agree:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. április 12., szombat 17:22-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. április 12., szombat 17:17

kiki. írta:
h3x0r írta:Kivancsi voltam a barcasok velemenyere (is) a BL sorsolassal kapcsolatban, ki hogy latja az eselyeket, stb, ezert atmentem az oldalukra. Viszont meglepodve tapasztaltam hogy mekkora felhaborodast keltett az, hogy a kupadonto es a BL elodonto odavagoja kozti meccsunket elhalasztotta a szovetseg, mikozben mar hetekkel korabban voltak rola hirek, amennyiben tovabbjutunk, elhalasztjak a meccseinket. :roll:
Az itteniek mit gondolnak errol?
Zsinorba hatszor jutottunk be az elödöntőkbe, egyszer sem töröltk vagy halasztották egyik meccsünket sem.

Realista: Gondolom ha ti estek ki, mi jutunk tovább és valami csoda folytán elhalasztanák a bajnokinkat, akkor is ugyanezt mondanád. meg gondolom csabi is. :coffee:
A szövetség már előre közölte, hogy elhalasztják a bajnokikat. A Barcáét is elhalasztották volna, de mivel kiestek így nincs értelme.

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 12., szombat 17:04

h3x0r írta:Kivancsi voltam a barcasok velemenyere (is) a BL sorsolassal kapcsolatban, ki hogy latja az eselyeket, stb, ezert atmentem az oldalukra. Viszont meglepodve tapasztaltam hogy mekkora felhaborodast keltett az, hogy a kupadonto es a BL elodonto odavagoja kozti meccsunket elhalasztotta a szovetseg, mikozben mar hetekkel korabban voltak rola hirek, amennyiben tovabbjutunk, elhalasztjak a meccseinket. :roll:

Realista: Gondolom ha ti estek ki, mi jutunk tovább és valami csoda folytán elhalasztanák a bajnokinkat, akkor is ugyanezt mondanád. meg gondolom csabi is. :coffee:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 12., szombat 15:16

annyit cr is járkált a partvonal mellett, amennyit ő a pályán.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 15:15

Csabi írta:aztakurva :lol: :lol: :lol: messi leendő új szerződése alapján a barca SEMMIT nem fog kapni a messi után bejövő reklámbevételekből (eddig 50-50% volt), valamint 18-20 milliót fog keresni TISZTÁN (!!), azaz csak a fizetése kb 40 millióba fog évente kerülni a barcának, úgy, hogy még pénzt se lát utána a reklámokból, csak a mezekből és a klub által értékesített dolgokból.
na de cserébe legközelebb megszórja az osasunat, illetve talán a középhátvédnél, esetleg a cserekapusnál is többet fog futni :lol: :lol:

nevetséges, komolyan, de persze ő a jófiú, a profi, a klubhűség és imádat szobra.. hagyjuk már
Nem illik.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 12., szombat 14:58

gkovi írta:
Realista24 írta:Mire nem jó a youtube :lol: :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=BLjfxoqeAIQ
Azt mondja: Lionel Messi vs Atletico Madrid • Skills Show :lol:
Nem sokkal tett többet hozzá a meccshez, mint Ronaldo a Dortmund elleni visszavágón. :D
CR-ben legalább volt lelkesedés :D

gkovi
Kedvenc játékosaid: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Marcelo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso, Varane, Pepe, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Fradi

HozzászólásSzerző: gkovi » 2014. április 12., szombat 14:56

Realista24 írta:Mire nem jó a youtube :lol: :lol:
Nem sokkal tett többet hozzá a meccshez, mint Ronaldo a Dortmund elleni visszavágón. :D

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 12., szombat 14:46

:lol: :lol: 1:51-től 2:01-ig két parádés megmozdulása is volt. szeme volt a bogyónak.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 14:42

Mire nem jó a youtube :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. április 12., szombat 14:12

GT37 írta:Egyébként azon gondolkodtam még mostanában, hogy ennek a gyengébb szereplésnek van-e köze a közelgő vébéhez,
és akkor tavaly mi volt?
semmivel nem volt jobb tavaly mint idén.
és már elnézést, de ha ő a világ legjobbja ha csak a második legjobb szerintem világ szégyene hogy csak a két kapus futott nála kevesebbet úgy hogy a csapata kiszopott.
cr is néha engem feltud baszni hogy nem zár vissza, de hát amit messi művel ezen a téren, nekem jó persze, tetszik de ez gáz. és egyértelműen többek közt emiatt esett vissza a barca, letámadás luxus, már a labdát se nagyon megy kérni, ha megkapja cipeli elindul de közel sem akkor átütőerővel mint amivel korábban játszott.
persze a szokásos maradjunk annyiban jó megfogalmazással hogy több mint kiváló helyezkedése a kapu előtt még mindig sok gólt hoz neki -na meg a meccsenkénti két büntetők...- de közel sem olyan jó mint volt.
az mi hogy az atleticoból már nem tudom hogy koke vagy gabi de valamelyik majdnem 13 kilométert futott, messi a 7et se érte el és úgyhogy igazából az első perctől kezdve a visszavágón a barca kiesésre állt.
A barcának az elmúlt 3 kiesése a bl-ből:
2011-12: chelsea, első meccs ugye 1-0 a kékeknek, messi 0 gól.
visszavágó: 2-2, messi egy kihagyott büntető 0 gól.
2012-13: bayern münchen. 0-7. az egész csapat nem lőtt gólt nyilván így messi sem.
2013-14: atletico, messi 0 gól..
kár hogy az uefa oldalán nem lehet visszanézni hogy amikor a barca bl-t nyert mondjuk 2009.-ben akkor messi meccsenként mennyit futott, de hogy nem 7 kilométert arra nagyon sokat mernék tenni.
és akkor még ronaldo baszik védekezni, meg ő a sülés a nagy meccseken, meg ő él a büntetőkből... :lol:
bocs hogy én válaszolok.
én is olvastam hogy mit mit gondolnak.
egyszerű a válasz: savanyú a szőlő hogy mi még versenyben vagyunk ők meg már nem.
azzal jönnek hogy eddig sem volt elhalasztva az elmúlt években -mintha ez csak nekik lett volna rossz.. mi ugyanúgy az elődöntőben estünk ki velük együtt évről-éve - és még mikor mou itt volt és az elődöntő két meccse közt játszottuk a "bajnoki döntőt" a camp nouba akkor volt nagy felháborodás hogy ezt ne így csinálják, na most a bajnoki el clásico viszonylag korán volt. de ezt hogy a kupadöntőt ilyen fasz időpontba teszik (már bocsánat, nincs rá jobb szó) ez szégyen. a spanyol labdarúgó szövetség meg nyilván támogatja a csapatai a nemzetközi porondon, nekik is érdekük valamilyen szinten hogy jól szerepeljünk. aki azt hiszi hoygha a barca jutott volna tovább ők ezt nem kapták volna meg az egy idióta.
aki meg azzal jön hogy "de az atletico akkor miért nem" az is egy idióta. az atletico nem kupadöntőzik csak mi meg ti. ti kiestetek, innentől kezdve nincs is miről beszélni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 14:08

Tovább kellet volna jutni, aztán elrakják azt is. Egyébként meg lélektanilag lehet előnyben lesznek ezáltal, ha mondjuk behúzzák mindegyik meccset, akkor tényleg nagy győzelmi kényszer fog a csapaton ülni, amit valljuk be, nehezen dolgoznak fel jó páran.
aztakurva :lol: :lol: :lol: messi leendő új szerződése alapján a barca SEMMIT nem fog kapni a messi után bejövő reklámbevételekből (eddig 50-50% volt), valamint 18-20 milliót fog keresni TISZTÁN (!!), azaz csak a fizetése kb 40 millióba fog évente kerülni a barcának, úgy, hogy még pénzt se lát utána a reklámokból, csak a mezekből és a klub által értékesített dolgokból.
Remélem eladják :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 12., szombat 14:07

aztakurva :lol: :lol: :lol: messi leendő új szerződése alapján a barca SEMMIT nem fog kapni a messi után bejövő reklámbevételekből (eddig 50-50% volt), valamint 18-20 milliót fog keresni TISZTÁN (!!), azaz csak a fizetése kb 40 millióba fog évente kerülni a barcának, úgy, hogy még pénzt se lát utána a reklámokból, csak a mezekből és a klub által értékesített dolgokból.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 12., szombat 14:07

Kivancsi voltam a barcasok velemenyere (is) a BL sorsolassal kapcsolatban, ki hogy latja az eselyeket, stb, ezert atmentem az oldalukra. Viszont meglepodve tapasztaltam hogy mekkora felhaborodast keltett az, hogy a kupadonto es a BL elodonto odavagoja kozti meccsunket elhalasztotta a szovetseg, mikozben mar hetekkel korabban voltak rola hirek, amennyiben tovabbjutunk, elhalasztjak a meccseinket. :roll:
Anis írta:Korábban volt róla szó, hogy a Barca rengeteg pénzt költ a játékosaik fizetésére.
Van erről valami régebbi cikk ahol valós számok vannak megadva?
Errol nincs egy excel tablazatod? :mrgreen:

Messi szerzodesevel kapcsolatban talaltam egy elegge erdekes cikket, bemasolom ide:
Messi hivatalosan 8 millió eurot kap az Adidastól, 4,5 millió eurot a Weibo-tól, ugyanennyit a QTeltől, 1,5 milliót a PyG-től, 1,2 milliót az EA Sports-tól, míg a Pepsi 0,9 millió euroal támogatja a játékost. Ám van két szponzor, akinél lehetnek gondok. Az egyik a Türkish Airlines és a Samsung.

A légitársaság Messinek három éves szerződést kínált, ami évente 1,5 millió eurot jelent. Azóta viszont, hogy a Qatar Airways is beszállt a Barcelona szponozálásába, jött a probléma, Messinek fel kell bontania a szerződését a törökökkel, mivel érvényesül itt a "két dudás egy csárdában" elv. Ugyanez a helyzet a Samsunggal, akik pedig azért kellene, hogy kierüljenek a képből (3 milliót kap tőlük Messi), mert a Barcelonánál ott a Nokia!

Ez pedig összesen majd 7,5 millió euro, amit viszont kompenzálni kellene a játékosnak, mivel Messi biztosan nem fogadja el azt, hogy csökkenjenek az egyéni bevételei. A lecke tehát fel van adva Bartomeuéknak, megoldást kell találni nem csak arra, mennyivel emeljék a fizetését, de arra is, hogy pótolják a hiányzó szponzori pénzt?

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. április 12., szombat 13:54

A mai meccsünkre áttérve, kíváncsi leszek erre a védelemre...
Arra én is. Nagyon örülnék, ha ma a Granada eljátszaná azt, mint a Valladolid... :mrgreen: Holnap jöhetne egy Getafe-bravúr, a kettő között pedig egy sima Almería elleni győzelem. :)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 12., szombat 13:50

Realista24 írta:Azért örülök, hogy a kieséssel végre fontos dolgokkal is tud foglalkozni Messi. Továbbra sincs egyezség ugyanis közte és a klub között a hosszabbítást illetően, és persze, hogy a pénzen megy a matekozás. Májusra le akarják zárni a tárgyalásokat.

Vajon puszta véletlen a mostani teljesítménye vagy úgy gondolta, hogy megmutatja ki az úr Barcelonában? Ezt első körben a normálisan véleményt formálni tudó Barcásoktól kérdezném, mindenféle gúny nélkül.
Érdekes kérdés, és tényleg lehet benne igazság... Ugyanakkor azért nem hinném, hogy Messi képes lenne a csapat idei Bajnokok Ligája-szereplését beáldozni a saját érdekeiért... Ha mégis erről van szó, akkor viszont már tényleg nagy gáz van.

Egyébként azon gondolkodtam még mostanában, hogy ennek a gyengébb szereplésnek van-e köze a közelgő vébéhez, vagy csak szimplán elvesztette a motivációját az argentin, és ezen már egy vb-győzelem vagy éppen -kudarc sem fog változtatni... :hmmm: Érdekes dolgok ezek, az biztos, hogy Messi már nem tündököl olyan fényesen, mint a Pep-érában, kicsit haloványabb lett. Talán egy olyan jellegű edző kellene mellé, mint amilyen Guardiola volt... Nem tudom. Mindenesetre természetesen még így is képes meccseket eldönteni, de szerintem nem kell különösebben ecsetelnem, milyen rossz hatással van a többiekre, ha azt látják, hogy Messi szép csendesen ide-oda sétálgat a pályán, és nem igazán tesz hozzá semmit sem a játékhoz.

Ezzel együtt szvsz páran átesnek a ló túloldalára vele kapcsolatban, olvasok olyan dolgokat (Barça-drukkerektől) különböző platformokon, hogy csak tépem a hajam, mint az őrült, egészen addig, amíg nem lesz Hegyi-frizurám. :lol: :(

A mai meccsünkre áttérve, kíváncsi leszek erre a védelemre... Elvileg Song fog kezdeni Mascherano mellett. :lol:

kiki.

HozzászólásSzerző: kiki. » 2014. április 12., szombat 13:31

Nekem már a Betis ellen is feltünt, hogy mennyire nincs ott. Volt két 11-es gólja, de azon kívül nulla. Atletico elleni odavágón szintén, a második meccsről meg ne is beszéljünk.

Minden más játékosnál azt mondanám, hogy azonnal el kell adni, de jelenleg egy négyszeres aranylabdásról beszélünk, aki nélkül az elmúlt 6 évbe fele ennyi trófeát nem szereztünk volna. Komoly...

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. április 12., szombat 13:28

Korábban volt róla szó, hogy a Barca rengeteg pénzt költ a játékosaik fizetésére.
Van erről valami régebbi cikk ahol valós számok vannak megadva?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 12., szombat 13:14

Realista24 írta:
Vajon puszta véletlen a mostani teljesítménye vagy úgy gondolta, hogy megmutatja ki az úr Barcelonában? Ezt első körben a normálisan véleményt formálni tudó Barcásoktól kérdezném, mindenféle gúny nélkül.
Biztosan van benne valami,sajnos. Mondjuk ide nem mertem ezt beírni meccs után,hogy lehet ez miatt is játszott rosszul pl szerdán,mert akkor betaláltak volna,hogy mentegetőzök. De tuti van valami a háttérben,mert ilyen nemtörődöm hozzáállást régen mutatott.
Kiesést nem fognám erre, az ő gyenge játékába viszont lehet "belezavart".
Ennek az állandó fizuemelésnek határt kéne szabni,maximalizálni kéne neki,kivenni azt a nevetséges záradékot a szerződéséből. Ha tetszik,tetszik,ha nem nem.De az hogy évente ezen megy a huzavona,ez nevetséges,és beteges is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: