GT37 írta:Egyébként azon gondolkodtam még mostanában, hogy ennek a gyengébb szereplésnek van-e köze a közelgő vébéhez,
és akkor tavaly mi volt?
semmivel nem volt jobb tavaly mint idén.
és már elnézést, de ha ő a világ legjobbja ha csak a második legjobb szerintem világ szégyene hogy csak a két kapus futott nála kevesebbet úgy hogy a csapata kiszopott.
cr is néha engem feltud baszni hogy nem zár vissza, de hát amit messi művel ezen a téren, nekem jó persze, tetszik de ez gáz. és egyértelműen többek közt emiatt esett vissza a barca, letámadás luxus, már a labdát se nagyon megy kérni, ha megkapja cipeli elindul de közel sem akkor átütőerővel mint amivel korábban játszott.
persze a szokásos maradjunk annyiban jó megfogalmazással hogy több mint kiváló helyezkedése a kapu előtt még mindig sok gólt hoz neki -na meg a meccsenkénti két büntetők...- de közel sem olyan jó mint volt.
az mi hogy az atleticoból már nem tudom hogy koke vagy gabi de valamelyik majdnem 13 kilométert futott, messi a 7et se érte el és úgyhogy igazából az első perctől kezdve a visszavágón a barca kiesésre állt.
A barcának az elmúlt 3 kiesése a bl-ből:
2011-12: chelsea, első meccs ugye 1-0 a kékeknek, messi 0 gól.
visszavágó: 2-2, messi egy kihagyott büntető 0 gól.
2012-13: bayern münchen. 0-7. az egész csapat nem lőtt gólt nyilván így messi sem.
2013-14: atletico, messi 0 gól..
kár hogy az uefa oldalán nem lehet visszanézni hogy amikor a barca bl-t nyert mondjuk 2009.-ben akkor messi meccsenként mennyit futott, de hogy nem 7 kilométert arra nagyon sokat mernék tenni.
és akkor még ronaldo baszik védekezni, meg ő a sülés a nagy meccseken, meg ő él a büntetőkből...
Az itteniek mit gondolnak errol?
bocs hogy én válaszolok.
én is olvastam hogy mit mit gondolnak.
egyszerű a válasz: savanyú a szőlő hogy mi még versenyben vagyunk ők meg már nem.
azzal jönnek hogy eddig sem volt elhalasztva az elmúlt években -mintha ez csak nekik lett volna rossz.. mi ugyanúgy az elődöntőben estünk ki velük együtt évről-éve - és még mikor mou itt volt és az elődöntő két meccse közt játszottuk a "bajnoki döntőt" a camp nouba akkor volt nagy felháborodás hogy ezt ne így csinálják, na most a bajnoki el clásico viszonylag korán volt. de ezt hogy a kupadöntőt ilyen fasz időpontba teszik (már bocsánat, nincs rá jobb szó) ez szégyen. a spanyol labdarúgó szövetség meg nyilván támogatja a csapatai a nemzetközi porondon, nekik is érdekük valamilyen szinten hogy jól szerepeljünk. aki azt hiszi hoygha a barca jutott volna tovább ők ezt nem kapták volna meg az egy idióta.
aki meg azzal jön hogy "de az atletico akkor miért nem" az is egy idióta. az atletico nem kupadöntőzik csak mi meg ti. ti kiestetek, innentől kezdve nincs is miről beszélni.