Miben jobbak??max fejben meg egysegesebbek..jatekosanyagban nemigen..egysegben rejlik az erejuk ..olyan keves eselyt adsz a csapatnak? Azert az enyhe tulzas! a gyenge Munitedet csak nagy fordulat utan tudtak felvallra fektettni
Bocs, de erre reagálnom kell.
Aki nem érti, hogy miért adok ilyen kevés esélyt a csapatunknak, az vagy nem látott 1 meccset sem az elmúlt 2 hónapban egyik csapattól sem, vagy kőbuta a focihoz. Szerintem te alapból nem érted, hogy miért volt olyan jó a Pep-féle Barca, és miért olyan veszélyes ez a BM. Leírtam kb. 10x-szer, nem írom le újra, keresd vissza az egyik hsz-em, ami ezzel foglalkozik. Szerintem a lényeges 2 mondatot leírtam abba a hsz-be is, amiből te idéztél...
A Man U elleni meccs meg baromira csalóka. Első blikkre jó szar volt a BM, de a valóságban csak kijött a taktikai erősségük. Másfelől meg mi se lehetünk büszkék a BVB elleni visszavágóra, úgyhogy mi csak egy rossz sót se szóljuk erre a BM-re vagy a formájára. Amiért itt egyesek (többek között te) lesajnálják a BM-et, ugyanazért minket még jobban le lehet sajnálni. Ezt az apróságot kell megérteni, és akkor ha ez meglenne, akkor nem olvasnék 3 hsz-enként kincstári optimista hülyeséget.
Még egyszer bocs, de ez a véleményem. Nem akarok senkit ezzel megsérteni, ugye akinek nem inge...