Real Madrid vs. Barcelona
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
De kár, hogy nincs olyan adat, hogy ki mennyiszer esett el a szezonban. Fault miatt, vagy csak úgy. Esküszöm ez a Neymar egyedül megelőzne vagy 10 teljes csapatot egy ilyen statisztikában...
ennek 2 oka vantucsoki írta:Közben azt olvasom az interneten, véleményként, hogy eddig Neymar emelhető ki a csapatból, ő legalább hajt, a többiek gyengék...
1. brazil, így már rögtön többre van tartva, mint más országok játékosai
2. A média kb 4 éve folyamatosan mossa az emberek agyába, hogy a legjobb, legtehetségesebb
Ennek a 2 dolognak köszönhetően neki elég lekezelnie egy labdát az agyondicséréshez
- h3x0r
Mivel en tettem fel a kerdest, ezert valaszolok. Atmentem a masik oldalra valamirol olvasok, egy teljesen mas temaval szembesultem, amirol 3-4 ember beszelgetett. Kivancsi voltam az itteni 7-8 rendszeresen kommentelo barcas velemenyere, nem az ottani, hanem az itteni barcasokera. Elnezest kerek hogy nem kerdeztem meg mindenki velemenyet privatban....mahitoo(Henke) írta:Ha már átmentetek a másik oldalra olvasni, meg kéne jegyezni, hogy kb 3-4 ember akadt ki a szövetség döntésén, ami nálatok is meglett volna. Miért csinálja mind a 2 oldal azt, hogy lát 2-3 idióta hozzászólást, a saját oldalára meg bírja hogy a másik oldal 90%-a hülye? Itt is, ott is csinálják páran, legjobb lenne, ha ők privátban szapulnák egymást, lehetőleg mindkét oldalon...
Ket evvel ezelott a Bayern es Chelsea elleni kiesesunk utan nem keves kritika erte a Spanyol Szovetseget a 2 BL meccs kozotti Clasico miatt. Gondolom ez is nagyban kozrejatszott a dontesben.GT37 írta:Így gondolom én is, nem értem, hogy nem jöttek hamarabb rá erre, teljesen logikus döntésről van szó. Halasszák csak el a meccseteket nyugodtan, nekünk ettől függetlenül meg kell nyernünk az összes hátralévő mérkőzésünket.madridronie írta:Az a szomorú, hogy ez a Sp. Szövetségnél eleve nem alap és hogy hosszú évekbe telt míg idáig is eljutottunk!
Pont ezt kerdeztem. Mi a velemenyetek errol. Leirtad, elolvastam, raadasul egyet is ertek veled.mahitoo(Henke) írta:Nem azt a 3-4 embert védem, akik sokkot kaptak, hanem a többieket. A véleményem pedig a döntésről ugyanaz, mint a tiéd.
És se megmondóember, se hungarokatalány nem vagyok. Próbálok értelmes eszmecserét folytatni az a legnagyobb rivális szurkolóival, néha sikerül, néha nem. Nekem ez a párharc adja meg az igazi pikantériáját a focinak. Sajnálom, hogy mindkét tábor elég nagy részét olyan emberek teszik ki, akik jobban utálják a riválist, mint ahogy szeretik a saját csapatukat.
Big turn pu. Sirokpheco írta:Hasonlítsd nyugodtan Khedirához (felvettek ellenük pár big turn pu-t, kis cf utalás )Ti legalább ezt egy szezonban csak párszor élitek meg, nálunk meg 4 éve kezdő az emberGT37 írta:Egyébként tényleg tizi lett volna szerintem. Jó gyengék vagyunk megint, Song baromi lassú és úgy fordul, mint egy kamionnal keresztezett Lipták...
egy szo: szanalmas.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Buitre írta:sárgát kapott, ennél többet nem kell belelátni
Hányat ? Mert ha egyet eddig akkor szerencsés volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nekem az jön le,amikor öreganyám vágta a tyúkokat,levágta a fejét de még vergődött sokáig.....utoljától ilyen vergődést di capriotol láttam a wall street-ben
....a séró is stimmel.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
sárgát kapott, ennél többet nem kell belelátni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
figyi..nem akarsz felzárkóztatót tartani pár barcásnak? komolyan viszek sütit, almabort, páruk szemét talán felnyitnádGT37 írta: Nem amúgy, ez már tényleg túlzás, bakker, igazán szólhatna valaki a srácnak, hogy nem a Vígszínházban van, hanem egy spanyol bajnokin... Komolyan, ha nem csinálná ezeket, magasan a legnagyobb kedvencem lenne, de így...
Nem illik.
- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
leszerelték szabályosan, aztán pattogott a labda a granadás arc vitte volna tovább/ elrúgta volna, Neymar meg összerúgta a lábait, kb ennyi voltferni írta:aki nézte a meccset attól kérdezném:
az olvastam, hogy ezután az alakítás után egy Neymar elleni szabálytalanság után visszarúgott az ellennek szándékosan.
Ez hogy történt pontosan, ért volna lapot?
aki nézte a meccset attól kérdezném:
az olvastam, hogy ezután az alakítás után egy Neymar elleni szerelés után visszarúgott az ellennek szándékosan.
az olvastam, hogy ezután az alakítás után egy Neymar elleni szerelés után visszarúgott az ellennek szándékosan.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
[quote="R.M.C.F"]Az a baj ziro, ha a barca meccseken be lenne tartva rendesen a szabálykönyv tartalma,akkor nem sokan maradnának a pályán a meccsek végére.
Ezt minden bántás nélkül mondom,mert amúgy értékes játékosok vannak ott,de ez a mentalitás,ez a ci****ny,szarfa***** kur*****lás,ez olyan röhej hogy olyan nem létezik, hogy van a fociban.
Amikor bunkó pepéznek,akkor mindig arra gondolok,mennyire összehasonlithatatlanul focistább,emberibb,férfibb az a bunkó....mint a plázacicák halálhörgései a semmire.
Valamit tenni kellene ezekkel,ez nem foci.[/quote
Nagyon adom! Persze egy kis színészkedés, egy kis rafkósság a focihoz tartozik...de amit Neymar és társai alakítanak, az nem foci pályára való.
Ezt minden bántás nélkül mondom,mert amúgy értékes játékosok vannak ott,de ez a mentalitás,ez a ci****ny,szarfa***** kur*****lás,ez olyan röhej hogy olyan nem létezik, hogy van a fociban.
Amikor bunkó pepéznek,akkor mindig arra gondolok,mennyire összehasonlithatatlanul focistább,emberibb,férfibb az a bunkó....mint a plázacicák halálhörgései a semmire.
Valamit tenni kellene ezekkel,ez nem foci.[/quote
Nagyon adom! Persze egy kis színészkedés, egy kis rafkósság a focihoz tartozik...de amit Neymar és társai alakítanak, az nem foci pályára való.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Challenge acceptedCsabi írta:ezt védjétek barcás barátim. ;)
Nem amúgy, ez már tényleg túlzás, bakker, igazán szólhatna valaki a srácnak, hogy nem a Vígszínházban van, hanem egy spanyol bajnokin... Komolyan, ha nem csinálná ezeket, magasan a legnagyobb kedvencem lenne, de így...
Iszonyú rosszul játszunk, ez a védelem vicc, szerencsére a kupadöntőben legalább Bartra lesz, úgyhogy Busquets mehet vissza a középpályára, és nem kell majd Songot nézegetnünk.
Olyan, mintha egész meccsen darkness lenne nekikpheco írta:(felvettek ellenük pár big turn pu-t, kis cf utalás )
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Áldom azt a napot, mikor inkább a Barcát választotta. Ilyen gusztustalan focista szökő évente születik, állandóan fetreng(ő is kereste a kontaktust nem csak a védő), dobálja magát, mellé még pofázik és rugdosódik is. Magába szívta a Barca filozófiáját fél év alatt.Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4
Neymar - potenciális aranyl...izé, Oscar díjas.
Amúgy azért eléggé leegyszerűsödött a játéka, valahogy mostanság Youtube videok és cikkek sem születnek incredible skill by Neymar cimmel, félpályás szlalom gólok is eltűntek, hát igen ez már nem a bohóc brazil liga.
- ziro4vr
utoljától ilyen vergődést di capriotol láttam a wall street-ben, neki nem ért oscart, talán neymarnak összejönCsabi írta:ezt védjétek barcás barátim. ;)https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4
Nem illik.
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
tudjátok az van, hogy még én is pld., ugye messze nem szubjektív a barcás színészkedések témában, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy basszus mi történt, nem kap levegőt, valaki segítsen neki stb...
-
azt még hozzátenném, mikor hátrányba kerülnek, ők az elsők akik habzó szájjal üvöltöznek a sporikkal, rugdalóznak..illetve ha Pepe a mészáros..Mascherano mi?
A sok sok hamukázásról,birókrók,elfogultságról,szinészkedésről pofáztam már 5-6 évvel ezelőtt,akkor lesajnáltak,kinevettek,leszóltak.
na,*******. Akkor most kinek is volt igaza? A csillagos részt PÜ-ben küldöm ha valakit érdekel.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
ez a Neymar egyre unszimpatikusabb
olyan képességei vannak ami a mai mezőnyben télleg csak 1-2-nek, ennek ellenére inkább a ci...nykodásaival tűnik ki
és ő a világ legmeghatározóbb futballnemzetének az arca... szégyen
olyan képességei vannak ami a mai mezőnyben télleg csak 1-2-nek, ennek ellenére inkább a ci...nykodásaival tűnik ki
és ő a világ legmeghatározóbb futballnemzetének az arca... szégyen
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
Oltári, besz@rás...Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4
Közben azt olvasom az interneten, véleményként, hogy eddig Neymar emelhető ki a csapatból, ő legalább hajt, a többiek gyengék...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt védjétek barcás barátim. ;)https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4
- ziro4vr
azt még hozzátenném, mikor hátrányba kerülnek, ők az elsők akik habzó szájjal üvöltöznek a sporikkal, rugdalóznak..illetve ha Pepe a mészáros..Mascherano mi?R.M.C.F írta:Az a baj ziro, ha a barca meccseken be lenne tartva rendesen a szabálykönyv tartalma,akkor nem sokan maradnának a pályán a meccsek végére.
Valamit tenni kellene ezekkel,ez nem foci.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema