Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:25

GT37 írta:Egy biztos: nagy szarban leszünk, ha marad az átigazolási tilalom, gondolok itt elsősorban a kapusposztra és a védelemre.

Ne viccelj már. VV marad. Pinto meg ma is fogott olyanokat hogy na. A védelem? Nem fontos. Legyen minél többet nálatok a labda,és a védekezés megvan oldva.Mint az elmúlt években is,

Ilyenkor mindig arra gondolok,hogy egy pepe és ramos mennyivel komolyabb és minőségibb védő a masc/pikénél....úristen. Kb a tiétek harmad annyi nyomást kellett hogy lereagáljon.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. április 12., szombat 21:24

h3x0r írta:
wxyz írta:ennek 2 oka van
1. brazil, így már rögtön többre van tartva, mint más országok játékosai
2. A média kb 4 éve folyamatosan mossa az emberek agyába, hogy a legjobb, legtehetségesebb

Ennek a 2 dolognak köszönhetően neki elég lekezelnie egy labdát az agyondicséréshez
Ez a 2 dolog igaz is, viszont ennek ellenere a tobbi elkenyelmesedett jatekossal szemben o tenyleg hajt a legtobb esetben.
Mármint? Eddig Pedro-t és Sanchez-t hajtani láttam, ha lehetőséget kaptak. Messi 6km-es akarását meg nem nehéz túlszárnyalni...

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 12., szombat 21:21

wxyz írta:
tucsoki írta:Közben azt olvasom az interneten, véleményként, hogy eddig Neymar emelhető ki a csapatból, ő legalább hajt, a többiek gyengék...
ennek 2 oka van
2. A média kb 4 éve folyamatosan mossa az emberek agyába, hogy a legjobb, legtehetségesebb

Ennek a 2 dolognak köszönhetően neki elég lekezelnie egy labdát az agyondicséréshez
Ez a 2 dolog igaz is, viszont ennek ellenere a tobbi elkenyelmesedett jatekossal szemben o tenyleg hajt a legtobb esetben.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 12., szombat 21:20

Egy biztos: nagy szarban leszünk, ha marad az átigazolási tilalom, gondolok itt elsősorban a kapusposztra és a védelemre.

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:19

Anthony írta:De kár, hogy nincs olyan adat, hogy ki mennyiszer esett el a szezonban. Fault miatt, vagy csak úgy. Esküszöm ez a Neymar egyedül megelőzne vagy 10 teljes csapatot egy ilyen statisztikában...

Ehhez nem kell stat. Aki nézi az látja,max tagadja.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:14

wxyz írta:
tucsoki írta:Közben azt olvasom az interneten, véleményként, hogy eddig Neymar emelhető ki a csapatból, ő legalább hajt, a többiek gyengék...
ennek 2 oka van

Sokat nem szólsz....de istenieket. :agree:

mahito:

A két tábor között nagy a kontraszt,a tiéteknek az agya ki vna mosva,a média megetetett benneteket a tökéletsség elvével,amit el is hitettek.Minket a szar,a szemét,a bunkó elvével,amit még a mieink közül is elég sokan megettek.

A média,vezet......ezt hidd el. Ha nem hiszed,akkor ne tedd. Tök mindegy.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 12., szombat 21:12

De kár, hogy nincs olyan adat, hogy ki mennyiszer esett el a szezonban. Fault miatt, vagy csak úgy. Esküszöm ez a Neymar egyedül megelőzne vagy 10 teljes csapatot egy ilyen statisztikában...

wxyz

HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. április 12., szombat 21:10

ennek 2 oka van

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. április 12., szombat 21:08

mahitoo(Henke) írta:Ha már átmentetek a másik oldalra olvasni, meg kéne jegyezni, hogy kb 3-4 ember akadt ki a szövetség döntésén, ami nálatok is meglett volna. Miért csinálja mind a 2 oldal azt, hogy lát 2-3 idióta hozzászólást, a saját oldalára meg bírja hogy a másik oldal 90%-a hülye? Itt is, ott is csinálják páran, legjobb lenne, ha ők privátban szapulnák egymást, lehetőleg mindkét oldalon...
Mivel en tettem fel a kerdest, ezert valaszolok. Atmentem a masik oldalra valamirol olvasok, egy teljesen mas temaval szembesultem, amirol 3-4 ember beszelgetett. Kivancsi voltam az itteni 7-8 rendszeresen kommentelo barcas velemenyere, nem az ottani, hanem az itteni barcasokera. Elnezest kerek hogy nem kerdeztem meg mindenki velemenyet privatban....
GT37 írta:
madridronie írta:Az a szomorú, hogy ez a Sp. Szövetségnél eleve nem alap és hogy hosszú évekbe telt míg idáig is eljutottunk! B-)
Így gondolom én is, nem értem, hogy nem jöttek hamarabb rá erre, teljesen logikus döntésről van szó. Halasszák csak el a meccseteket nyugodtan, nekünk ettől függetlenül meg kell nyernünk az összes hátralévő mérkőzésünket.
Ket evvel ezelott a Bayern es Chelsea elleni kiesesunk utan nem keves kritika erte a Spanyol Szovetseget a 2 BL meccs kozotti Clasico miatt. Gondolom ez is nagyban kozrejatszott a dontesben.
mahitoo(Henke) írta:Nem azt a 3-4 embert védem, akik sokkot kaptak, hanem a többieket. A véleményem pedig a döntésről ugyanaz, mint a tiéd.

És se megmondóember, se hungarokatalány nem vagyok. Próbálok értelmes eszmecserét folytatni az a legnagyobb rivális szurkolóival, néha sikerül, néha nem. Nekem ez a párharc adja meg az igazi pikantériáját a focinak. Sajnálom, hogy mindkét tábor elég nagy részét olyan emberek teszik ki, akik jobban utálják a riválist, mint ahogy szeretik a saját csapatukat.
Pont ezt kerdeztem. Mi a velemenyetek errol. Leirtad, elolvastam, raadasul egyet is ertek veled.
pheco írta:
GT37 írta:Egyébként tényleg tizi lett volna szerintem. Jó gyengék vagyunk megint, Song baromi lassú és úgy fordul, mint egy kamionnal keresztezett Lipták...
Hasonlítsd nyugodtan Khedirához :mrgreen: (felvettek ellenük pár big turn pu-t, kis cf utalás :mrgreen: )Ti legalább ezt egy szezonban csak párszor élitek meg, nálunk meg 4 éve kezdő az ember :mrgreen:
Big turn pu. :lol: :lol: :lol: Sirok :lol: :lol:
ikarus93 írta:https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4

Ki tud szurkolni ennek a brigádnak? :lol:
egy szo: szanalmas.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:08

Buitre írta:sárgát kapott, ennél többet nem kell belelátni

Hányat ? Mert ha egyet eddig akkor szerencsés volt.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 12., szombat 21:05

utoljától ilyen vergődést di capriotol láttam a wall street-ben
Nekem az jön le,amikor öreganyám vágta a tyúkokat,levágta a fejét de még vergődött sokáig.....

....a séró is stimmel.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 12., szombat 21:03

sárgát kapott, ennél többet nem kell belelátni

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 21:02

GT37 írta: Nem amúgy, ez már tényleg túlzás, bakker, igazán szólhatna valaki a srácnak, hogy nem a Vígszínházban van, hanem egy spanyol bajnokin... Komolyan, ha nem csinálná ezeket, magasan a legnagyobb kedvencem lenne, de így...
figyi..nem akarsz felzárkóztatót tartani pár barcásnak? komolyan viszek sütit, almabort, páruk szemét talán felnyitnád :hmmm:
Nem illik.

IkerCasillas
Kedvenc játékosaid: IC
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2014. április 12., szombat 21:02

ferni írta:aki nézte a meccset attól kérdezném:
az olvastam, hogy ezután az alakítás után egy Neymar elleni szabálytalanság után visszarúgott az ellennek szándékosan.
Ez hogy történt pontosan, ért volna lapot?
leszerelték szabályosan, aztán pattogott a labda a granadás arc vitte volna tovább/ elrúgta volna, Neymar meg összerúgta a lábait, kb ennyi volt

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. április 12., szombat 21:00

aki nézte a meccset attól kérdezném:
az olvastam, hogy ezután az alakítás után egy Neymar elleni szerelés után visszarúgott az ellennek szándékosan.
Ez hogy történt pontosan, ért volna lapot?

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2014. április 12., szombat 20:59

[quote="R.M.C.F"]Az a baj ziro, ha a barca meccseken be lenne tartva rendesen a szabálykönyv tartalma,akkor nem sokan maradnának a pályán a meccsek végére.
Ezt minden bántás nélkül mondom,mert amúgy értékes játékosok vannak ott,de ez a mentalitás,ez a ci****ny,szarfa***** kur*****lás,ez olyan röhej hogy olyan nem létezik, hogy van a fociban.

Amikor bunkó pepéznek,akkor mindig arra gondolok,mennyire összehasonlithatatlanul focistább,emberibb,férfibb az a bunkó....mint a plázacicák halálhörgései a semmire.

Valamit tenni kellene ezekkel,ez nem foci.[/quote

Nagyon adom! Persze egy kis színészkedés, egy kis rafkósság a focihoz tartozik...de amit Neymar és társai alakítanak, az nem foci pályára való.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 12., szombat 20:59

Csabi írta:ezt védjétek barcás barátim. ;)
Challenge accepted :lol: :mrgreen:

Nem amúgy, ez már tényleg túlzás, bakker, igazán szólhatna valaki a srácnak, hogy nem a Vígszínházban van, hanem egy spanyol bajnokin... Komolyan, ha nem csinálná ezeket, magasan a legnagyobb kedvencem lenne, de így...

Iszonyú rosszul játszunk, ez a védelem vicc, szerencsére a kupadöntőben legalább Bartra lesz, úgyhogy Busquets mehet vissza a középpályára, és nem kell majd Songot nézegetnünk.
pheco írta:(felvettek ellenük pár big turn pu-t, kis cf utalás :mrgreen: )
Olyan, mintha egész meccsen darkness lenne nekik :lol: :lol:

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 12., szombat 20:58

Realista24 írta:https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4
Neymar - potenciális aranyl...izé, Oscar díjas.
Áldom azt a napot, mikor inkább a Barcát választotta. Ilyen gusztustalan focista szökő évente születik, állandóan fetreng(ő is kereste a kontaktust nem csak a védő), dobálja magát, mellé még pofázik és rugdosódik is. Magába szívta a Barca filozófiáját fél év alatt.
Amúgy azért eléggé leegyszerűsödött a játéka, valahogy mostanság Youtube videok és cikkek sem születnek incredible skill by Neymar cimmel, félpályás szlalom gólok is eltűntek, hát igen ez már nem a bohóc brazil liga. :ike:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 12., szombat 20:57

Csabi írta:
https://www.youtube.com/watch?v=jhLi1eq9rV4
Neymar - potenciális aranyl...izé, Oscar díjas.
ezt védjétek barcás barátim. ;)
utoljától ilyen vergődést di capriotol láttam a wall street-ben, neki nem ért oscart, talán neymarnak összejön
Nem illik.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2014. április 12., szombat 20:57

tudjátok az van, hogy még én is pld., ugye messze nem szubjektív a barcás színészkedések témában, egy pillanatra elgondolkodtam, hogy basszus mi történt, nem kap levegőt, valaki segítsen neki stb... :x

Vissza: