mahitoo(Henke) írta:Ha már átmentetek a másik oldalra olvasni, meg kéne jegyezni, hogy kb 3-4 ember akadt ki a szövetség döntésén, ami nálatok is meglett volna. Miért csinálja mind a 2 oldal azt, hogy lát 2-3 idióta hozzászólást, a saját oldalára meg bírja hogy a másik oldal 90%-a hülye? Itt is, ott is csinálják páran, legjobb lenne, ha ők privátban szapulnák egymást, lehetőleg mindkét oldalon...
Mivel en tettem fel a kerdest, ezert valaszolok. Atmentem a masik oldalra valamirol olvasok, egy teljesen mas temaval szembesultem, amirol 3-4 ember beszelgetett. Kivancsi voltam az itteni 7-8 rendszeresen kommentelo barcas velemenyere, nem az ottani, hanem az itteni barcasokera. Elnezest kerek hogy nem kerdeztem meg mindenki velemenyet privatban....
GT37 írta:madridronie írta:Az a szomorú, hogy ez a Sp. Szövetségnél eleve nem alap és hogy hosszú évekbe telt míg idáig is eljutottunk!
Így gondolom én is, nem értem, hogy nem jöttek hamarabb rá erre, teljesen logikus döntésről van szó. Halasszák csak el a meccseteket nyugodtan, nekünk ettől függetlenül meg kell nyernünk az összes hátralévő mérkőzésünket.
Ket evvel ezelott a Bayern es Chelsea elleni kiesesunk utan nem keves kritika erte a Spanyol Szovetseget a 2 BL meccs kozotti Clasico miatt. Gondolom ez is nagyban kozrejatszott a dontesben.
mahitoo(Henke) írta:Nem azt a 3-4 embert védem, akik sokkot kaptak, hanem a többieket. A véleményem pedig a döntésről ugyanaz, mint a tiéd.
És se megmondóember, se hungarokatalány nem vagyok. Próbálok értelmes eszmecserét folytatni az a legnagyobb rivális szurkolóival, néha sikerül, néha nem. Nekem ez a párharc adja meg az igazi pikantériáját a focinak. Sajnálom, hogy mindkét tábor elég nagy részét olyan emberek teszik ki, akik jobban utálják a riválist, mint ahogy szeretik a saját csapatukat.
Pont ezt kerdeztem. Mi a velemenyetek errol. Leirtad, elolvastam, raadasul egyet is ertek veled.
pheco írta:GT37 írta:Egyébként tényleg tizi lett volna szerintem. Jó gyengék vagyunk megint, Song baromi lassú és úgy fordul, mint egy kamionnal keresztezett Lipták...
Hasonlítsd nyugodtan Khedirához
(felvettek ellenük pár big turn pu-t, kis cf utalás
)Ti legalább ezt egy szezonban csak párszor élitek meg, nálunk meg 4 éve kezdő az ember
Big turn pu.
Sirok
egy szo: szanalmas.