Kommentáld a híreket
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Ez ám a hír :
A Sport.de értesülései szerint a Real Madridtól távozó José Mourinho szemet vetett a Hannover magyar középpályására Huszti Szabolcsra.
Ha netán igaz, még jó hogy Madridban való ittléte alatt nem jottek ilyen hirekkel
A Sport.de értesülései szerint a Real Madridtól távozó José Mourinho szemet vetett a Hannover magyar középpályására Huszti Szabolcsra.
Ha netán igaz, még jó hogy Madridban való ittléte alatt nem jottek ilyen hirekkel
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Neymar és CR támadók, nem középpályások, így ha én válaszolnék, azt mondanám, hogy a védelem.RaúlRealMadrid írta:Miért ne lenne középpálya? Vidal-Neymar-Modric-CR? Mi bajod vele?RealRaúl77 írta:
Így sem lenne sokkal több kp mint idén
Az Ő szerződése tudtommal már az adóváltozások után lett megkötve, így Nála nem számít.Gerr90 írta:A szerződés hosszát esetleg meghosszabbíthatnánk, de azzal is lehetne még várni egy évet, mert az adók emelkedése miatt még a jelenlegi fizetésével is sokkal rosszabbul jönnénk ki.Özil
Akikre még biztosan a régi adószabályok érvényesek: Benzema, Ronaldo, Kaká, Casillas, Ramos, Pepe, stb
Luiz KHnak kevés lenne ide. Igaz sokat melózik nagyon hasznosan , de ez mellé minden meccsre jut egy hülyesége. A szezon közepétől Benítez többször is játszatta VKPként és azon a poszton már van benne fantázia
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Szerintem az, hogy innen csak Vidal-Modric lenne a "középpálya". :-)RaúlRealMadrid írta:Miért ne lenne középpálya? Vidal-Neymar-Modric-CR? Mi bajod vele?RealRaúl77 írta:
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
David Luiz mostanabab szurot szokott jatszani..Khediranal jobb...
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Miért ne lenne középpálya? Vidal-Neymar-Modric-CR? Mi bajod vele?RealRaúl77 írta:
-
Tényleg nem érdemel 5 milliónál többet, ne vicceljünk már. A szerződés hosszát esetleg meghosszabbíthatnánk, de azzal is lehetne még várni egy évet, mert az adók emelkedése miatt még a jelenlegi fizetésével is sokkal rosszabbul jönnénk ki.revolver írta:meg mit nem...mire fel? lagymatag futkorászásért meg tükörbenpózolásért? lófaszt apukámMustafa Özil, Mesut édesapja ma a Bernabéuban járt fia szerződésével kapcsolatban. Jelenlegi kontraktusa 2016-ig szól, és nettó 5 millió eurót garantál a játékosnak évente, ezeken a feltételeken szeretne javítani a német válogatott középpályás képviselője.
Realista24 írta:Carvajal elmondta, hogy ha a két klub megegyezik, akkor visszatér Madridba, mert ki ne szeretne itt játszani.
Ennek viszont nagyon örülök!
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Így sem lenne sokkal több kp mint idénRaúlRealMadrid írta:---------------------------------Iker/López----------------------------------
-Carvajal/Nacho--Ramos/Arbeloa--Varane/Albiol--Coentrao/Marcelo-
---------------------------------Vidal/Alonso---------------------------------
--------Neymar/Silva---------Modric/Özil---------------Cristiano/Jesé--
----------------- --Benzema/Morata-----Agüero/Lewa--------------------
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
meg mit nem...mire fel? lagymatag futkorászásért meg tükörbenpózolásért? lófaszt apukámMustafa Özil, Mesut édesapja ma a Bernabéuban járt fia szerződésével kapcsolatban. Jelenlegi kontraktusa 2016-ig szól, és nettó 5 millió eurót garantál a játékosnak évente, ezeken a feltételeken szeretne javítani a német válogatott középpályás képviselője.
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Realista24 írta:Carvajal elmondta, hogy ha a két klub megegyezik, akkor visszatér Madridba, mert ki ne szeretne itt játszani.
Fasza!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carvajal elmondta, hogy ha a két klub megegyezik, akkor visszatér Madridba, mert ki ne szeretne itt játszani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Csodálkozom, hogy többen milyen jó véleménnyel vagytok Luizról.
Nem tudom milyen gyakran látjátok játszani, így az is lehet, hogy csak én fogtam ki gyengébb meccseit, de nálam egyáltalán nem az az ember, aki megütné a Real szintet, főleg nem ennyiért. Meccsek mennek el rajta. Jelenleg csak egy brazil nemzetiségű khv van, aki minőségi javulást hozhatna nekünk, de ő Párizsban él.
Bár gondolom az embereket megfogja, hogy szép távoli góljai vannak. Varane, Pepe és Ramos (középen) is jobbak nála. Értelmetlen lenne leigazolnunk.
Esetleg akkor fogadnám el, ha egy az egyben adnák a hercegért.
De mivel ez nem történik meg, maradjon csak a fenekén.
Nem tudom milyen gyakran látjátok játszani, így az is lehet, hogy csak én fogtam ki gyengébb meccseit, de nálam egyáltalán nem az az ember, aki megütné a Real szintet, főleg nem ennyiért. Meccsek mennek el rajta. Jelenleg csak egy brazil nemzetiségű khv van, aki minőségi javulást hozhatna nekünk, de ő Párizsban él.
Bár gondolom az embereket megfogja, hogy szép távoli góljai vannak. Varane, Pepe és Ramos (középen) is jobbak nála. Értelmetlen lenne leigazolnunk.
Esetleg akkor fogadnám el, ha egy az egyben adnák a hercegért.
De mivel ez nem történik meg, maradjon csak a fenekén.
- RaúlRealMadrid
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC
Na ha már itt mindenki leírja a kezdőjét akkor már én is...
----------------------------------Iker/López----------------------------------
-Carvajal 10 milla
-Vidal (ha sikerül bevonnni a Higu bizniszbe) 10 milla
-Neymar 50 milla
-Agüero 45 milla
Ugye ez az elsődleges, ez így durván 115 milkából meg lenne...
HA viszont:
-Carvajal 10 milla
-Silva 40 milla
-Lewandowski 30 milla
Ez a másodlagos, de talán még jobb is lenne és "csak" 90 milla...
----------------------------------Iker/López----------------------------------
-Carvajal 10 milla
-Neymar 50 milla
-Agüero 45 milla
Ugye ez az elsődleges, ez így durván 115 milkából meg lenne...
HA viszont:
-Carvajal 10 milla
-Silva 40 milla
-Lewandowski 30 milla
Ez a másodlagos, de talán még jobb is lenne és "csak" 90 milla...
Remélem nem akarják Varanet belevinni az üzletbe...BBeno írta:Én is valami pletykát amin rágódhattok:
Bejelentkeztünk David Luizért 29 millió fonttal.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
BBeno írta:Én is valami pletykát amin rágódhattok:
Gyenge játékos.......ha Pepét szidják itt,mert megteszik,akinek 5 év alatt volt 5 rossz meccse és akkor nem is túlzok nagyon akkor mit fognak szólni D Luizhoz,akin kb havonta megy el meccs?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Ramos a szélen nagyobb betli hosszú távon, mint Arbeloa. Nagyon nem kéne ez. Luiz nekem személy szerint nagy kedvencem, de Varane-nek a kezdőben a helye jövőre Ramos mellett, nincs mese!Maci írta:Szerintem elég jó játékos, lenne helye a csapatban, persze ezzel Ramos kikerülne szélre, kérdés, hogy ott hogy teljesítene megint...A Spanyol második helyen tanyázó Real Madrid bejelentkezett David Luiz-ért.
A Királyiak nem sajnálnak a brazilért 29 millió fontot sem!
- Maci
- Kedvenc játékosaid: casillas*cr7*ramos
- Kedvenc csapatod: *real madrid*
Szerintem elég jó játékos, lenne helye a csapatban, persze ezzel Ramos kikerülne szélre, kérdés, hogy ott hogy teljesítene megint...A Spanyol második helyen tanyázó Real Madrid bejelentkezett David Luiz-ért.
A Királyiak nem sajnálnak a brazilért 29 millió fontot sem!
Én is valami pletykát amin rágódhattok:
-
A legfrissebb hírek szerint a Santos ismét elutasította a Barcelona ajánlatát Neymar-ért, kíváncsi vagyok mikor lép Perez ez ügyben, véleményem szerint a Santos a mi ajánlatunkra vár, várják azt a 100as tőlünk nagyon.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
A Paris Saint-Germain érdeklődik a Real Madrid szélsője, Angel di María szerződtetése iránt. A Királyi Gárda 25 millió eurót vár az argentin játékosért cserébe, amit a francia bajnok klub meg is adna.
Én egy 10est azért még rápakoltatnék. Aztán vihetik!
Ezt a Juve-Higu üzletet mindenképp úgy bonyolítanám le, hogy egy kp jönne hozzánk azzal a lendülettel Pogba vagy Vidal. Bármelyiküknek örülnék nagyon.Az AS szerint a Real Madrid örömmel venné, ha a Juventus belevonná a Higuaín üzletbe középpályásukat, Vidalt. A chilei játékos két éve érkezett a torinói klubhoz, és szerződése 2016-ig szól. A tárgyalások ma délután fognak megkezdődni Madridban.
Ezek közül csak a két argentint adnám el, és Modric abszolút érintethetetlen. Nálam legalábbis. Nem is értem, hogy kerülhet ide a neve. De Benzema, és két portugál távozásának sem örülnék kimondottan. Azt sem értem, hogy miért adnák el mindkét csatártA Marca legújabb listája szerint, néhány korábban érinthetetlen játékostól is megválna a klub, amennyiben megfelelő ajánlat érkezne értük. A lap legfrissebb cikke szerint Higuain, Di Maria, Modric, Coentrao, Benzema, Pepe is klubot válthat. Jelenleg Higuaín ügye van terítéken, aki a hírek szerint nettó 6 millió eurót szeretne keresni, így lehetséges, hogy végül Angliában fog kikötni a Juventus helyett.
Marcelo?!?! Na ne!!Angol lapok szerint Pérez nem akar várni egy évet Balere és mindent bevet, hogy még idén nyáron megszerezze. A legfrissebb hírek szerint 50 millió eurót kínál, valamint egy játékost választhat Daniel Levy a Pepe, Higuaín, Di María, Marcelo négyesből. A Tottenham eddig csak Higuaín iránt mutatott komolyabb érdeklődést, aki azonban nem akar olyan csapatban játszani, amelyik nem indul a BL-ben.
Nagyon gyorsan fel kell vinni azt a kivásárlási árat, hogy még el se gondolkodjanak letenni azt!!Angol lapok szerint José Mourinho szeretné magával vinni Raphael Varanet a Chelseahez. A fiatal francia védő az elmúlt hetekben térdműtéten esett át, szerződése 2017 júniusáig szól, és kivásárlási ára 30 millió euró. A vezetőség ezt szeretné meghosszabbítani, és természetesen szeretné sokszorosára emelni a kivásárlási árát.
Gyönyörű videó! Minden elismerésem! És kiváló téma!Tádám írta:Hamarosan új cikksorozattal jövünk:
http://www.youtube.com/watch?v=Dzew9HGorUM
Nzedge munkája! :-)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Calderon mindig is félnótás volt.....egy szavát sem kell komolyan venni,az egész emberből,lesüt a szánalom,a szardobálás a mániája.
Ja,és ő egy csaló ......arról most nem beszélt ugye?
Ja,és ő egy csaló ......arról most nem beszélt ugye?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.