persze azért mondtam, h egyetértek a whoscored-al kapcsolatbanRealista24 írta:Remélem érted mire akarok kilyukadni.
Heccsat írta:komolytalan, ezt adom.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 13., vasárnap 16:14
persze azért mondtam, h egyetértek a whoscored-al kapcsolatbanRealista24 írta:Remélem érted mire akarok kilyukadni.
Heccsat írta:komolytalan, ezt adom.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 15:31
Te írtad ezt néhány napja:heccsat írta:De mondjuk nem értem miért pont azt emeled ki, ahol a dortmund ellen is a legtöbbet kapta a felhozott statok közül.Realista24 írta:Tehát pont ennyit er a whoscored.
Whoscored sztem úgy pontoz, hogy csak a megtett dolgok alapján adja az értékelését, de a kimaradt, elpuskázott dolgok miatt nem, szóval valóban elég komolytalan, ezt adom.
meg ezt:Kapja a 2-6/10 eket minden oldalon a teljesítményére, itt meg sokszor majdnem ő a meccs embere.
goal.com 2,5/5 (itt 3-at már az alibire is adnak- szintén csak illarra kapott kevesebbet)
whoscored (6/10 - csak di maria 5,8 és illarra 5,3 kapott itt kevesebbet) szóval ne tévesszen meg itt sem a 6os, mert Illarra is ért egy 5,3 at)
Na már most, itt a madridomon kb mindenki reálisan látja, hogy az első félideje kuka volt, aztán mezőnyben feljavult, a kapu előtt viszont töketlen volt. Az általad linkelt oldalon meg a meccs legjobbja lett.minden más oldal a madridomot kivéve reálisabban látja a helyzetet Benzema esetében
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 13., vasárnap 15:25
De mondjuk nem értem miért pont azt emeled ki, ahol a dortmund ellen is a legtöbbet kapta a felhozott statok közül.Realista24 írta:Tehát pont ennyit er a whoscored.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 14:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 11:45
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. április 13., vasárnap 11:14
Múltkor egy statisztikának hoztam fel a whoscoredot a 3ból, és mondjuk még ott kapta a legjobbat akkor is egyébként, első félidő botrányos volt tőle, második pedig nagyon jó mezőnyben, gondolom a 2 gólpassz miatt kapott jó pontot statisztikailag.Realista24 írta:Na, várom a magyarázatodat
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 13., vasárnap 10:37
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2014. április 13., vasárnap 10:26
Védve a balf@sz társait, ők is kiosztottak vagy 2-3-t csak hát Benzi mostanság szokás szerint ellődözte a szélrózsa összes irányába. Remélhetőleg hét elején megtalálja a góllövő cipőjét, mert ez így nem elfogadható teljesítmény.h.csabi írta:Ami labdákat elosztogatott... ez teszi nélkülözhetetlenné. Pont leszarom, hogy elbassza az Almería ellen a helyzeteit, amikor legalább 4 gólpasszt kiosztott, csak balfaszok voltak a társak.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2014. április 13., vasárnap 0:41
Ezt már nem először látom,hogy egyesek keverik..Aztán EB-n már lehet bénázni
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. április 13., vasárnap 0:21
R.M.C.F írta:Az EB-n ribery megb***** mindenkit mert jobb mint CR.
:ĐRealista24 írta:Hát még a VB-n :ĐAztán EB-n már lehet bénázni, az már mindegy.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 13., vasárnap 0:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 0:16
Hát még a VB-n :ĐAztán EB-n már lehet bénázni, az már mindegy.
HozzászólásSzerző: DavieS » 2014. április 13., vasárnap 0:13
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 13., vasárnap 0:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 0:07
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2014. április 13., vasárnap 0:07
legjobbunk? ma értékelhetőt egyedül Di Maria mutatott. a többiek sétáltak egy nagyot..Kerlon írta:ez most irónia? még így is az egyik legjobbunk volt, hogy kihagyott pár helyzetet. Aminek kb a fele mögé ment... 2 gólpassz+számtalan remek labda.El Maestro írta:Flame on. Megérdemli a gyökér.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. április 13., vasárnap 0:02
Azért a barca ellen mikor combbal átvette az nem volt rossz.alapvető labdakezelési gondjai vannak...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 13., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 12., szombat 23:57
Első 45 perc kuka.Kerlon írta:ez most irónia? még így is az egyik legjobbunk volt, hogy kihagyott pár helyzetet. Aminek kb a fele mögé ment... 2 gólpassz+számtalan remek labda.El Maestro írta:Flame on. Megérdemli a gyökér.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. április 12., szombat 23:56
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem