Spanyol bajnokság
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
Legnehezebb hátralévő meccseik az Atleticonak van, érdekes hogy mennyien mégis őket őket tartják esélyesnek! hulla fáradt gárda csak a szívük viszi előre őket, mindent bukni fognak a cél kapujában amikor már csak kar nyújtásnyira lesz.. összeomlanak mint a kártyavár! sokan lehet megköveznek de mi leszünk a bajnokok!!
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezt egy fasságnak tartom és mindig le is fogom írni, hogy miért. tegyük fel, hogy az utolsó fordulóra a következő eredménnyel fordulunk:Ha nem pont előnnyel fordulunk az utolsó körbe, nem leszünk bajnokok.Lehet matekozni de a Barca-Atleti meccsen olyan eredmény fog születni ami nekünk rossz, egyik csapat se fog minket bajnokká avatni egy x-el, sőt a Barca addigra már partiban se lesz szerintem(sőt ,ha partiban lennének sem hiszem hogy elbírnák verni az Atletico-t).
atletico: 91
rm:90
barca: 89
egyáltalán nem lehetetlen, hogy ilyen vagy ehhez hasonló lesz a felállás. gondolod, hogy a barca inkább kikapja az utolsó meccsét (vagy x-el) csak azért, hogy ne mi legyünk a bajnokok? miközben tudják, hogy ha nyernek akkor az atleticót biztos előzik (tehát 2-ak lesznek a 3. hellyel szemben) és bizakodhatnak még a real madrid bukásában?
én a gondot akkor látom, hogy az utolsó 5 fordulóra az első három szétszakad, vagyis 3 ponton kívülre esik a 3. az elsőhöz viszonyítva, na akkor viszont már lehet leadni a meccset.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az Atletico fog még botlani ebben biztos vagyok, a kérdés ,hogy mennyit...2 botlásra van szükségünk DE !!!! nagyon fontos ,hogy ez a 2 botlás az utolsó forduló előtt következzen be...
Ha nem pont előnnyel fordulunk az utolsó körbe, nem leszünk bajnokok.Lehet matekozni de a Barca-Atleti meccsen olyan eredmény fog születni ami nekünk rossz, egyik csapat se fog minket bajnokká avatni egy x-el, sőt a Barca addigra már partiban se lesz szerintem(sőt ,ha partiban lennének sem hiszem hogy elbírnák verni az Atletico-t).
Mind1 nekünk hozni kell a meccseinket és kész, két hét múlva fogadjuk az Osasuna-t B-csapattal(remélem) ott nyerni kell.Azután kedden lecseng az elődöntő visszavágója, és függetlenül ,hogy ott leszünk-e a BL döntőben vagy nem lehet majd az utolsó 4 meccsre koncentrálni.
Ha nem pont előnnyel fordulunk az utolsó körbe, nem leszünk bajnokok.Lehet matekozni de a Barca-Atleti meccsen olyan eredmény fog születni ami nekünk rossz, egyik csapat se fog minket bajnokká avatni egy x-el, sőt a Barca addigra már partiban se lesz szerintem(sőt ,ha partiban lennének sem hiszem hogy elbírnák verni az Atletico-t).
Mind1 nekünk hozni kell a meccseinket és kész, két hét múlva fogadjuk az Osasuna-t B-csapattal(remélem) ott nyerni kell.Azután kedden lecseng az elődöntő visszavágója, és függetlenül ,hogy ott leszünk-e a BL döntőben vagy nem lehet majd az utolsó 4 meccsre koncentrálni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Hát ez így remek. Ideális lenne, ha mi hoznánk minden meccsünket, az atletico meg buka egyet! (oké, bukjon négyet, de már egy is jó kiindulási alap. Abban az esetben már a barcánál is lenne tétje az utolsó meccsnek, hiszen a mi eredményenktől függően még bajnokok is lehetünk. És egy döntetlen vagy hazai győzelemmel is bajnokok lennénk.
De sok van még addig, barca is bénázik, Atletico meg ki tudja hibázik-e.
De sok van még addig, barca is bénázik, Atletico meg ki tudja hibázik-e.
Ha a Barca az utolsó fordulóra kiszáll a buliból, akkor tuti leadják a pontokat. Kutyát se fogja érdekelni... Viszont én bízom még az Atletico botlásokban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az AM érdekes és szerencsés csapat,amit a jók mondhatnak el magukról. Idén és tavaly is több olyan meccsük volt,ahol nem voltak jobbak....de be tudták húzni valahogy,na.....ezeken múlhat. Egyszerűen hihetetlenek. Volt vagy 5 meccsük amin az ellenfél jobb volt,de nem tudott valamiért győzni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pedig hidd el nekem, hogy minimum a Valencia ellen buknak, de lesz még ott x... A lényeg, hogy mi ne bukjunk!Anthony írta:Messze még a vége. De ha a az utolsó fordulóban a 3 pont fog kelleni az Atleticonak, akkor holtbiztos, hogy megverik a Barcát.
Nagyon a matracosoknak áll a liga szerintem. Valencia, Levante meglesz nekik idegenben is. És akkor az utolsó fordulóban akár ki is kaphatnak.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Akkor mégsem a tv jogdijak elosztása a fő probléma? Vagy pepe tyúkszeme esetleg?.és őszintén szólva az eddigi teljesítményük alapján ők érdemelnék meg leginkább az aranyat.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Nagyon kíváncsi leszek holnap az Atleticora...ha nyernek akkor kezükben a bajnokság...és őszintén szólva az eddigi teljesítményük alapján ők érdemelnék meg leginkább az aranyat...embertelen amit idén véghezvisznek. Minket a Barcelona mai botlása ellenére sem tartom már esélyesnek az aranyra...nem hiszem, hogy hiba nélkül hoznánk le a hátralévő fordulókat egy kupa döntővel+2 BL elődöntővel a lábunkban...
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
a fiókcsapatunk is csinálhatna vmi finomságot holnap, nekik is rezeg a léc..
egy iksszel ki is egyezhetünk.
egy iksszel ki is egyezhetünk.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Messze még a vége. De ha a az utolsó fordulóban a 3 pont fog kelleni az Atleticonak, akkor holtbiztos, hogy megverik a Barcát.
Nagyon a matracosoknak áll a liga szerintem. Valencia, Levante meglesz nekik idegenben is. És akkor az utolsó fordulóban akár ki is kaphatnak.
-
Hegyi látná,a mentő vinné el.Realista24 írta:sport tvnél három pont előnyünk van a barcával szemben
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
sport tvnél három pont előnyünk van a barcával szemben
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24:
Amikor azt irtam,xavi,iniesta és messi viszi őket,akkor legyintettek. Na......xavi kiment,majd jön a bodegas.....aztán az istenfija,
Mi lesz utána? Piké megoldja? Vagy neymi? MAjd ha piros hó esik.áá
Amikor azt irtam,xavi,iniesta és messi viszi őket,akkor legyintettek. Na......xavi kiment,majd jön a bodegas.....aztán az istenfija,
Mi lesz utána? Piké megoldja? Vagy neymi? MAjd ha piros hó esik.áá
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
könnyen lehet, hogy nem akarjuk leadni a meccset, hanem egyszerűen csak nem bírjuk majd megint megverni őket, ahogy eddig 5-ből egyszer sem sikerült.
ha az atletico úgy jön a nou camp-ba, hogy x-el bajnok, akkor gépfegyverrel fognak kimenni a gyepre.
ha az atletico úgy jön a nou camp-ba, hogy x-el bajnok, akkor gépfegyverrel fognak kimenni a gyepre.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem tudom minek örülnék jobban. Ha bepucsítanátok az Atmának, vagy ha bajnokok lennénk? A kérdés persze költői, mert bajnok akarok lenni, de felrakná az idényetekre a pontot, ha lehajolnátok a szappanért, csak azért mert....'shutterisland írta:egyébként néhány sorral lejjebb leírtam, úgy, hogy még a bl meccseik is ott vannak.
amúgy betyár kemény a sorsolásuk a két chelsea meccsel együtt, ha az összes meccseteket nyeritek, szerintem ti lesztek a bajnokok.
bár sok múlhat azon is, hogy esetlegesen, ha úgy alakul, a 3. helyet bevállalva leadjuk e az utolsó fordulót a matracosoknak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
'shutterisland írta:egyébként néhány sorral lejjebb leírtam, úgy, hogy még a bl meccseik is ott vannak.
amúgy betyár kemény a sorsolásuk a két chelsea meccsel együtt, ha az összes meccseteket nyeritek, szerintem ti lesztek a bajnokok.
bár sok múlhat azon is, hogy esetlegesen, ha úgy alakul, a 3. helyet bevállalva leadjuk e az utolsó fordulót a matracosoknak.
Nem fogjuk. A sok sérülés miatt már most komoly problémák vannak,egy almeria még elmegy,de más ellen,cserélni,variálni,taktikázni nem tudsz.....alig vagyunk....ez sitt. Ez ennyi volt, innen nincsen tovább. Egy minőségi cserénk van,varane. Más jelenleg nincsen.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
egyébként néhány sorral lejjebb leírtam, úgy, hogy még a bl meccseik is ott vannak.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Köszönöm.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Victorioo írta:Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni, hogy hol tudom megnézni az atletico hátralévő ellenfeleit?
http://www.marca.com/2014/03/31/en/mult ... 66787.html
itt még számolgatni is tudsz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams