Tessék, 2 napos! Elvileg tavaly óta figyeljük (és a vezetés szerint több, mint meggyőző a teljesítménye), az ára 40 guriga, hozzáteszem a játékos állítólag szívesen csatlakozna mind a Madrid, mind a Barca keretéhez (bár utóbbi az eltiltás miatt kezd kikerülni a képből :Đ ).Reust kb most azonnal hoznám és tolnám be a csapatba szinte bárki helyett.Kár, hogy még csak szóba se kerül velünk kapcsolatba, pedig ő sztem a megszerezhető játékosok közé tartozik.
Bundesliga
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bundesliga
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára madridronie 2014. április 13., vasárnap 16:11-kor.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Uli köszöni jól van a teniszpályával ellátott börtönében és 500 cm-es plazma tv-s "cellájában". Ha majd kijön, akkor szerintem úgy nagyjából a bevallott lóvénak a tízszereséből bulizhat tovább.lásd Uli )
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
egyébként az adidas komolyan beszállna az tuti, de nem hinném, ott azért kell futni is meg volt már hasonló típusú emberük, valami Gomezmorientes írta:Löwe Messi.....de most egy időre leállnak, már bőven vonzóbb hozzájuk igazolni külföldről is, mint 2008-9 fele mondjuk
.
biza, németben akkora atyaúristenek hogy csak na..pláne most, a bl cím óta, egy erős gazdaságra ráraknak egy jól irányított, az országban elsöprő és a világban is nagy népszerűségű klubbot, szóval rendben vannak (hellyel-közzel, lásd Uli )revolver írta:és az összes nagy német cég beállt mögéjük. autógyártók, ipari vállalatok, temérdek bank és biztosító vállalatNem mindegy, hogy egy német vagy egy spanyol gazdaság mellett van a csapatod. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyi pénzük van, 3 BL döntő, nincs/nem volt adósságuk, előtte meg nem szórták kimondottan a pénzt...
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
és az összes nagy német cég beállt mögéjük. autógyártók, ipari vállalatok, temérdek bank és biztosító vállalatNem mindegy, hogy egy német vagy egy spanyol gazdaság mellett van a csapatod. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyi pénzük van, 3 BL döntő, nincs/nem volt adósságuk, előtte meg nem szórták kimondottan a pénzt...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
ikarus93 írta:Engem az érdekelne, hogy lett ilyen bődületesen nagy vagyona a Bayernnek egy pár év alatt?
Elötte se voltak szegény klub, de messze nem voltak ennyire vagyonosak.
Nem mindegy, hogy egy német vagy egy spanyol gazdaság mellett van a csapatod. Én egyáltalán nem csodálkozom, hogy ennyi pénzük van, 3 BL döntő, nincs/nem volt adósságuk, előtte meg nem szórták kimondottan a pénzt...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Löwe Messi.....de most egy időre leállnak, már bőven vonzóbb hozzájuk igazolni külföldről is, mint 2008-9 fele mondjuk
.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- ziro4vr
amúgy Grószkrajc illene a sorba..ősschalkés Neuer, dortmundos Götze, Lewa,morientes írta:Én csak így a támadó szekciót vázoltam... mivel ismerik egymást mint a rosszpénzt A kp-n úgy is megvannak már,oda Gündogan meg Kroos már sok lennefenéket, Hummels meg ha Kroos elmegy Gündogan :lol:
de most egy időre leállnak, már bőven vonzóbb hozzájuk igazolni külföldről is, mint 2008-9 fele mondjuk
Nem illik.
- morientes
Én csak így a támadó szekciót vázoltam... mivel ismerik egymást mint a rosszpénzt A kp-n úgy is megvannak már,oda Gündogan meg Kroos már sok lennefenéket, Hummels meg ha Kroos elmegy Gündogan :lol:
szerk:vagyis a védelembe Hummels,miket írok már megint
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ikarus93
Engem az érdekelne, hogy lett ilyen bődületesen nagy vagyona a Bayernnek egy pár év alatt?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- ziro4vr
túl szép lett volna a Maridnak, ha ő kiesik..nagyon nagy különbség ha ő véd, vagy 5-6 kapustól eltekintve bárkimia san mia írta:Apró vádlisérüléssel elővigyázatosságból cserélték le Neuert. Jelenleg úgy fest, hogy már a szerdai kupameccsen kezdő lesz.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Apró vádlisérüléssel elővigyázatosságból cserélték le Neuert. Jelenleg úgy fest, hogy már a szerdai kupameccsen kezdő lesz.
- ziro4vr
fenéket, Hummels meg ha Kroos elmegy Gündoganmorientes írta:És akkor,Reus,Lewa,Götze... És a következő lehet Großkreutz....Ezek a bajor fanok az összes jobb bundesliga pléjert odavinnék :lol: Ha robben/ribery kiöregedik, benne van egyébként, mondhat bármit most Reus.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
az egész bundesligával kapcsolatban nem értem, hogy lehet nekik 4 BL-t érő helyük és ezek mellett egy 18 csapatos liga... a téli szünet alatt hónapos sérülésekből lehet felépülni különösebb veszteség nélkül, igazán lehetne ott is 20 csapatos bajnokság.mondjuk aki márciusban képes bajnokságot nyerni, az megteheti
- morientes
És akkor,Reus,Lewa,Götze... És a következő lehet Großkreutz....Ezek a bajor fanok az összes jobb bundesliga pléjert odavinnék :lol: Ha robben/ribery kiöregedik, benne van egyébként, mondhat bármit most Reus.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ziro4vr
Ezek a bajor fanok az összes jobb bundesliga pléjert odavinnék Ha robben/ribery kiöregedik, benne van egyébként, mondhat bármit most Reus.Fast Fox írta: Emellett német fan barátom is van, aki a Bayernbe vinné most azonnal.
Nem illik.
Sztem a Bernabeuban is jó volt, de ezen nem veszünk össze. Nem 1 meccs alapján mondom ezt, több válogatott, bl és bajnokin is láttam már. Emellett német fan barátom is van, aki a Bayernbe vinné most azonnal.R.M.C.F írta:Fast Fox írta:Reust kb most azonnal hoznám és tolnám be a csapatba szinte bárki helyett.Kár, hogy még csak szóba se kerül velünk kapcsolatba, pedig ő sztem a megszerezhető játékosok közé tartozik.
Ellenünk az első meccsen meg messisen sétálgatott szőrmepapucsban,hajhálóval.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó, logikus érvek ezek és én is szeretném, ha így lenne. De valamiért itt a zsigereimben nem ezt érzem, hanem azt hogy ők előrébb vannak, szerencse a pártjukon van, idegenben kezdenek és sokkal fittebbek, felkészültebbek lesznek nálunk.
Mindegy, nem festem tovább az ördögöt a falra, inkább szurkolok ezeknek a kölyköknek, mert 180 perc szerencse nekünk is bármikor bejöhet, pláne ha azt nézem idén mennyiszer nem jött
Mindegy, nem festem tovább az ördögöt a falra, inkább szurkolok ezeknek a kölyköknek, mert 180 perc szerencse nekünk is bármikor bejöhet, pláne ha azt nézem idén mennyiszer nem jött
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
ezt a pofont már bevitte neki a Hoffenheim(3-3 otthon) és az Augsburg(1-0 idegenbe) az elmúlt hetekben - oké, itt még volt pár csere is, de az se mentség igazából, hiszen sokak szerint a padjuk is átlagon felüli..és akkor ezután az alapkezdővel 0-3 otthon a Dortmund ellen...nehezen esik le Pepnek ezek szerint.nmate írta:De ez a pofon is csak a javukra válhat, mert így látja Pep, hogy nem minden oké.
mondjuk aki márciusban képes bajnokságot nyerni, az megteheti, de egy valami tuti
ez a hozzáállás nem tud egyszerűen a hasznukra lenni a következőkben, sokkalta jobb, ha ritmusban van az ember, hétről hétre, meccsről meccsre.
mindegy, az ő dolguk.
nekem mindig a '12 -es visszavágó első 20 perce jut eszembe, azt se tudták milyen rendezvényen vannak, hogy azt képesek voltunk elbaxni, azt a mai napig nem tudom megemészteni.
khedira, özil, higuaín ellen se voltak jobbak, most le lesznek.
kiverjük őket.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Fast Fox írta:Reust kb most azonnal hoznám és tolnám be a csapatba szinte bárki helyett.Kár, hogy még csak szóba se kerül velünk kapcsolatba, pedig ő sztem a megszerezhető játékosok közé tartozik.
Ellenünk az első meccsen meg messisen sétálgatott szőrmepapucsban,hajhálóval.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
csak elővigyázatosságból cserélték le azt olvasom, kisebb sérülés..mindenesetre nem bánnám annyira ha nem lenne..LaMartin írta:Vmi kisebb vàdlisérülése van, többet nem tudok.
Ellenünk lesz màr szerintem.
Nem illik.