Na hála istennek, már tavaly esedékes lett volna. 16-20m körül óriási vétel lenne.Los Blancos írta:Lencsevégre kapták a Bernabeuban tárgyalni az illetékeseket Iscoról.
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Chelsea-s a szobatársam és nem a is a kritikus fajtából, de Ő-t (mármint Liuzt) kifejezetten nem szereti. Állítása szerint meccsek mentek el rajta és valami 10-15 gólt emleget, amiben idén hibás volt a bohóc tekintetű futbalista...kelemen.istvan írta:David Luiz mostanabab szurot szokott jatszani..Khediranal jobb...
Még Ba-val nincs megelégedve az elmúlt egy-két hónapban. Többivel semmi baja. De David Liuz-t nagyon nem szereti.... és láttam egy meccset vele (meg nem mondom melyik meccs volt az), ahol tényleg igazi favágó volt, arra rúgta amerre állt kb és nem kímélt senkit.
Rendesen tépném a hajam, ha őt megvennénk 30-40 milláért.
- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Lencsevégre kapták a Bernabeuban tárgyalni az illetékeseket Iscoról.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Erős túlzás, gondolom érzed. :-)a gyakorlatban ezek a szerződések szinte semmit sem jelentenek.
Csak egy példa Madridból. Higu is hiába rinyál évek óta, hiába van egy semmit nem jelentő szerződése, nem tudott újat kisírni.
Az ilyen játékosokról meg is van a véleményem.Akkor és annyiszor újra lehet tárgyalni ahányszor akarják
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a gyakorlatban ezek a szerződések szinte semmit sem jelentenek. Akkor és annyiszor újra lehet tárgyalni ahányszor akarják. És meg is teszik általában. A menedzsereknek is meg kell élni vmiből.Realista24 írta: Ha aláírt 5/6 évre bizonyos fizetésért, akkor ez van.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Pontosan.Toky írta:Neymar és CR támadók, nem középpályások, így ha én válaszolnék, azt mondanám, hogy a védelem.
és még, hogy abban a szerepkörben, ahova Modricot írta, ő is inkább támadna.Gerr90 írta:Szerintem az, hogy innen csak Vidal-Modric lenne a "középpálya".
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hacsak nincs leírva a szerződésbe, hogy x idő után jár az emelés, akkor nem kéri jogosan. Ha aláírt 5/6 évre bizonyos fizetésért, akkor ez van.bárki jogosan kérhet több pénzt aki 3 évig meghatározó alakja egy csapatnak.
Még ropog.Ez friss nyilatkozat?
Még múlthéten azt olvastam, hogy a németekkel akar BL-ezni, feltéve ha tényleg mondott ilyet...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Most olvasom, hogy csak 20 milliót ajánlott a Barcelona Neymarért. Úgy néz ki a Barcelona vezetőinek van eszük és nem dobálóznak nagyobb pénzzel érte. Nem fog itt érte senki sem 50 milliókat ajánlani. 30 millióért már elfogják engedni akármelyik csapathoz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Erti 2013. május 22., szerda 22:49-kor.
Ez friss nyilatkozat?Realista24 írta:Carvajal elmondta, hogy ha a két klub megegyezik, akkor visszatér Madridba, mert ki ne szeretne itt játszani.
Még múlthéten azt olvastam, hogy a németekkel akar BL-ezni, feltéve ha tényleg mondott ilyet...
Gerr90: Ohh, én értettem félre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tucsoki 2013. május 22., szerda 22:48-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Élhet Párizs mellett is, valami kisvárosban, de meglepődnék rajta.tucsoki írta:Ez biztos?Gerr90 írta:Csodálkozom, hogy többen milyen jó véleménnyel vagytok Luizról.
Nem tudom milyen gyakran látjátok játszani, így az is lehet, hogy csak én fogtam ki gyengébb meccseit, de nálam egyáltalán nem az az ember, aki megütné a Real szintet, főleg nem ennyiért. Meccsek mennek el rajta. Jelenleg csak egy brazil nemzetiségű khv van, aki minőségi javulást hozhatna nekünk, de ő Párizsban él.
Bár gondolom az embereket megfogja, hogy szép távoli góljai vannak. Varane, Pepe és Ramos (középen) is jobbak nála. Értelmetlen lenne leigazolnunk.
Mert ugye azzal egyetértünk, hogy Silva a legjobb brazil védő?!
Ha viszont arra értetted a kérdést, hogy jobb-e a mi triónk valamelyik tagjánál, már neccesebb válaszolni. Szerintem Ramosnál jobb (ne bántsatok), de azért a Varane-Ramos összhang nekem nagyon tetszik.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
hát az idei Di Mariánál kis túlzással mindenki jobb lett volna aki képes arra h továbbpasszolja a labdát a legközelebbi embernek. Mert az argentin vagy elpasszolta, vagy ellőtte feleslegesen, vagy belevezette 3 védőbe. 10ből 9szer rossz megoldást választott.schranzer írta:Ez ám a hír :
A Sport.de értesülései szerint a Real Madridtól távozó José Mourinho szemet vetett a Hannover magyar középpályására Huszti Szabolcsra.
Ha netán igaz, még jó hogy Madridban való ittléte alatt nem jottek ilyen hirekkel
szerintem meg Özil személyétől függetlenül, bárki jogosan kérhet több pénzt aki 3 évig meghatározó alakja egy csapatnak. De ha jól rémlik a vezetőség is meg akarja újítani a szerződését, nem Özil veri az asztalt hogy mindenáron több lóvét kapjon.Szerintem illene egy kiemelkedő szezont produkálnia mielőtt nagyobb gázsit kér. Az idei nem volt az.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- ___Samy___
lehetne itt jókat bizniszelni más csapatokkal, persze csak akkor, ha a játékosok is hajlanánk az üzletre
pl odaadnánk verrattiért di mariát, higu mellé egy kis lóvét és megkaphatnánk vidalt, vagy carvajalért odaadnánk az oroszt a castillából, és akkor még szinte nem is költöttünk semmit, pláne ha megveszi az MU garayt
a khediráért kapott pénzből meg talán el lehetne boltolni kondogbiát, utána már csak neymarért kéne perkálni, egy csatárért, meg kaká helyett egy emberért, meg esetleg casemiroért, ha annyira kell
jesét még felhozzuk aztán csókolom
pl odaadnánk verrattiért di mariát, higu mellé egy kis lóvét és megkaphatnánk vidalt, vagy carvajalért odaadnánk az oroszt a castillából, és akkor még szinte nem is költöttünk semmit, pláne ha megveszi az MU garayt
a khediráért kapott pénzből meg talán el lehetne boltolni kondogbiát, utána már csak neymarért kéne perkálni, egy csatárért, meg kaká helyett egy emberért, meg esetleg casemiroért, ha annyira kell
jesét még felhozzuk aztán csókolom
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
tucsoki írta:Ez biztos?Gerr90 írta:Csodálkozom, hogy többen milyen jó véleménnyel vagytok Luizról.
Nem tudom milyen gyakran látjátok játszani, így az is lehet, hogy csak én fogtam ki gyengébb meccseit, de nálam egyáltalán nem az az ember, aki megütné a Real szintet, főleg nem ennyiért. Meccsek mennek el rajta. Jelenleg csak egy brazil nemzetiségű khv van, aki minőségi javulást hozhatna nekünk, de ő Párizsban él.
Bár gondolom az embereket megfogja, hogy szép távoli góljai vannak. Varane, Pepe és Ramos (középen) is jobbak nála. Értelmetlen lenne leigazolnunk.
khban igen bar meg o sem biztos. A Ramos-Varane duo nagyo eros!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Özil béremelést akar kérni? Miért, mire is? Inkább számon kérném rajta hogy mit is csinált idén azért a gázsiért amit kapott...
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Hoppá, na ezt nem tudtam.Toky írta:Az Ő szerződése tudtommal már az adóváltozások után lett megkötve, így Nála nem számít.
Akikre még biztosan a régi adószabályok érvényesek: Benzema, Ronaldo, Kaká, Casillas, Ramos, Pepe, stb
De így is csak akkor látnám értelmét a hosszabbításnak, ha nem nőne a fizetése. (Ez viszont val'szeg nem fog nekik tetszeni)
Szerintem illene egy kiemelkedő szezont produkálnia mielőtt nagyobb gázsit kér. Az idei nem volt az.
De az nem szint ugye.kelemen.istvan írta:David Luiz mostanabab szurot szokott jatszani..Khediranal jobb...
Luiz nagyon jó képességű játékos, de egyszerű, mint a sárga bögre. Életveszélyes dolgokba megy bele, cselezget a saját kapuja előtt, pontatlan, rosszul helyezkedik stb.
Tényleg jól lő, fizikálisan kiemelkedő, de ez egy védekező játékos esetében édeskevés.
Mikelt például sokkal többre tartom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára legendary 2013. május 22., szerda 22:38-kor.
Ez biztos?Gerr90 írta:Csodálkozom, hogy többen milyen jó véleménnyel vagytok Luizról.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Ez ám a hír :
A Sport.de értesülései szerint a Real Madridtól távozó José Mourinho szemet vetett a Hannover magyar középpályására Huszti Szabolcsra.
Ha netán igaz, még jó hogy Madridban való ittléte alatt nem jottek ilyen hirekkel
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- Toky
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Neymar és CR támadók, nem középpályások, így ha én válaszolnék, azt mondanám, hogy a védelem.RaúlRealMadrid írta:Miért ne lenne középpálya? Vidal-Neymar-Modric-CR? Mi bajod vele?RealRaúl77 írta:
Így sem lenne sokkal több kp mint idén
Az Ő szerződése tudtommal már az adóváltozások után lett megkötve, így Nála nem számít.Gerr90 írta:A szerződés hosszát esetleg meghosszabbíthatnánk, de azzal is lehetne még várni egy évet, mert az adók emelkedése miatt még a jelenlegi fizetésével is sokkal rosszabbul jönnénk ki.Özil
Akikre még biztosan a régi adószabályok érvényesek: Benzema, Ronaldo, Kaká, Casillas, Ramos, Pepe, stb
Luiz KHnak kevés lenne ide. Igaz sokat melózik nagyon hasznosan , de ez mellé minden meccsre jut egy hülyesége. A szezon közepétől Benítez többször is játszatta VKPként és azon a poszton már van benne fantázia