Amúgy se értem, hogy miért tárgyalnánk pont most, amikor edzőnk nincs, elnökünk meg csak félig. Ki tárgyalna ilyenkor? Tudom, hogy zajlanak a háttér munkálatok, de kétlem, hogy ilyen "mélyen".
Én meg nem; sanszos, hogy idén nem akarunk ismét a tavalyi hibába esni, ráadásul a pletykák szerint bőven lesznek változások és nem kevés tennivaló is! Emellett azt hiszem ilyen szövegek hallatán Perez fejében meg se fordult, hogy nem ő lesz a klub elnöke a következő 4 éveben is!
-->
Mourinho helyettesítése: „Sokat gondolkodtunk a következő edző személyéről, és több név is szerepel a listánkon.”
Ancelotti: „Mindenek előtt szeretném kifejezni tiszteletemet a Paris Saint-Germain és a klub igazgatóinak irányába. Néhány nappal ezelőtt volt egy megbeszélésünk velük és érdeklődtünk Ancelotti szerződéséről illetve annak esetleges felbontásáról. Azt a választ kaptuk, hogy ez jelenleg nem lehetséges, mi pedig tiszteletben tartjuk a válaszukat. Ez nem olyan dolog, amit egyik napról a másikra meg lehet oldani, így nem tudok erről többet mondani.”
Úgy döntöttem, hogy újra harcba szállok az elnöki pozícióért és a következő napokban benyújtom a hivatalos jelentkezésemet.”
Az ideális új edző: „Még tanulmányozzuk a lehetőségeinket, de szeretném tisztázni, hogy egyelőre egyetlen edzővel sem kötöttünk semmiféle szerződést. A következő napokban tovább dolgozunk az ügyön.” By Perez még hétfőn
Most olvasom, hogy csak 20 milliót ajánlott a Barcelona Neymarért. Úgy néz ki a Barcelona vezetőinek van eszük és nem dobálóznak nagyobb pénzzel érte. Nem fog itt érte senki sem 50 milliókat ajánlani. 30 millióért már elfogják engedni akármelyik csapathoz
Amit a Santos vissza is dobott (nem lesz elég 2 bari meccsel sem
)! Egyébként ez már a "kenőpénz" 40 milla feletti + 20 milla --> ergo már 60 milla körül jár a buli katalánéknál!
A brazilok sportigazgatója szerint a Madrid pedig még csak ezután fog robbantani!
Nem is értem miért Iscot hajkurásszák 30-35 milliókért..
Jó kérdés, mindenesetre komoly találkozó lehetett --> a Malaga részéről a sport (Mario Husillos), illetve az általános igazgató (Vicente Casado) továbbá Isco apja és a család ügyvédje (Rafael Comino) is jelen volt ezen a Bernabeun beli tárgyaláson!