Realista24 írta:Na hála istennek, már tavaly esedékes lett volna. 16-20m körül óriási vétel lenne.
>>
A Málaga részéről elismerték, hogy a Real Madrid érdeklődik Isco iránt, azonban hivatalos ajánlattétel még nem történt. Az AS szerint a Málaga 35 millió euróért, azaz a kivásárlási árért engedi csak el a játékost, ezt az összeget a Real Madrid játékosok bevonásával csökkentené.
És mivel a Cityvel versengünk érte, ahova jelenlegi edzője tart, kétlem, hogy féláron megkapnánk.
Amíg Mancini volt a City edzője nem gondoltam hogy komolyan gondolják, de mivel Pellegrini oda tart, ezért nagyon is sanszos hogy beszállnak a buliba. Szerintem elfogják engedni a kivásárlási ára alatt is, de amit írtam az persze csak egy jóindulatú túlzás, ezért is fogalmaztam úgy, hogy nagy vétel lenne...
Remélem Kaká megy és így egy hellyel (raklapnyi pénzzel) több lenne, a 60 perces békafejűvel jól lehetne rotálni.
És kit tudnánk érte odaadni? Védő-t nem igazán kellene, attól függetlenül hogy a hátam közepére sem kívánom Arbeola-t vagy Albiol-t, de ha Pepe tényleg lép akkor sürgősen igazolni kell majd arra a posztra is. Khedira-ra meg aligha tartanak igényt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
tucsoki 2013. május 22., szerda 23:05-kor.