Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 14., hétfő 10:40

Klopp nem fogja otthagyni a Dortmundot. Ebben majdnem biztos vagyok. Amíg a csapat BL közelben lesz, és nem vásárolják totál szét, addig ő is ott marad, de lehet még utána is.

Löwre több esélyük van, szerintem a VB után, ha kap egy nagy csapattól felkérést, akkor el fogja fogadni. A válogatottat a generációváltás(ok) alatt az elitben tartotta, az ő csapata idén lesz a csúcson, 8 év múlva már más csapattal kellene VB-t nyerni, nem hiszem, hogy Löw meg akarná azt várni, ha lenne más opciója. Én őt sokra tartom, nem örülnék, ha a Barcába menne.
Ráadásul sem Klopp, sem Löw nem dolgozott még szupersztárokkal,de még győzelmi kényszerben sem
Ezekkel az a bajom, hogy anno előtte sem Rijkaard, sem Pep nem dolgozott szupersztárokkal, mégis megtalálta a hangot velük. Ez nem csak a tapasztalaton múlik, hanem azon, hogy van-e az edzőnek megfelelő karaktere hozzá. Ezt tanulni szinte lehetetlen. Ha van az embernek egy kis érzéke hozzá, akkor lehet benne javulni, de nem annyit, ami felkészítsen egy Barca vagy egy Real padjára.

RealMiki
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: RealMiki » 2014. április 14., hétfő 10:26

A Barcelona történelme során eddig csak a holland vonallal tudott sikereket elérni,máshogy nem.
Egyféle stílust és szerkezetet ismernek csak arrafelé.
Ráadásul sem Klopp, sem Löw nem dolgozott még szupersztárokkal,de még győzelmi kényszerben sem.
Érdekes lesz figyelni mindenesetre,milyen irányban indulnak el.
Én azt szeretném,ha ezután is erősek maradnának és úgy győznénk le őket.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. április 14., hétfő 10:17

Szerintem meg Kloppal nem járnának jól.
Ő nem az az ember és edző,akinek meglehet mondani hogy márpedig tikitaka van,más meg nincs.
Ő nem bírná hogy falak közé legyen szorítva.
De ez csak az én vélemyénem.
Ráadásul eléggé kontrára és gyors ellentámadásokra épít a csapatával.Ez teljesen más mint a labdát boitokoljuk és az nemeleht másé című játék. :lol:

Nagyon remélem én is hogy másodjára nem fogja elbalfaszkodni a csapat azt,hogy teljesen a padlóra tegyék a Barcelonát.
Ha ezt nem fogják tudni megcsinálni,akkor tényleg lúzer a csapatunk.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 10:14

remélhetőleg az kiakós utolsó darabja is a helyére kerül szerdán.
+ 1, de a kirakós utolsó darabja igazán az lenne, ha az idény végén az eltiltásuk is jogerőre emelkedne! :mrgreen: :shifty: >:] :kacsint: :rock: :smile:
itt van idén a második alkalom, hogy a mélybe lökjük őket a szakadék széléről, ha nem nyerünk az bizony a mi szégyenünk lesz...
:agree:
Egyébként ismerve a Bayern és a Barca közötti hasonlóságokat idén, ennél tökéletesebb felkészülési meccset keresve sem találhattak volna Carlo-ék...
Dettó, ugyanezt írtam pár napja a BL. topicban! B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. április 14., hétfő 10:10

Na Cé nélkül húzzuk be a kupát szerdán. :D Nem szabad a Barcát lenézni de egyszerűen ez egy kötelező győzelem kéne legyen...jobb csapat vagyunk, ők a Földön vannak most, itt van idén a második alkalom, hogy a mélybe lökjük őket a szakadék széléről, ha nem nyerünk az bizony a mi szégyenünk lesz...Kupagyőzelemmel várni a német Barcát meg mentálisan igencsak jót tenne a csapatnak(nyugodtabbak lennének ha már tudnák,hogy nem üres kézzel zárják a szezont)...nagyon csalódott leszek ha nem nyerünk, mondjuk szerencsére egy hétre rá kárpótolhatnának a srácok.

Egyébként ismerve a Bayern és a Barca közötti hasonlóságokat idén, ennél tökéletesebb felkészülési meccset keresve sem találhattak volna Carlo-ék...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 14., hétfő 10:01

a barcával most remélhetőleg ugyanaz lesz mint velünk tavaly. kiestünk az elődöntőben, abban a szakaszban ment el a bajnokság is végleg, és a döntőre már annyira motiválatlanul mentünk ki, hogy az atletico le is focizott minket. hasonló párhuzamot vélek felfedezni, remélhetőleg az kiakós utolsó darabja is a helyére kerül szerdán.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 9:52

Brutál jól járnának Kloppal.
Szerintem is; bár ki tudja, lehet épp ellenkezőleg sülne el a dolog! Mindenesetre én sem örülnék neki, mert szimpatikus a pali (egyszer Madridban is megnézném) és erőnlétileg, intenzitásban, futásban megint durván összekaphatná a katalánokat! :hmmm:
Akárkit igazolnak, mindig ezt mondjuk
Ahhoz képest, hogy elvileg nem igazolhatnak, nagyokat álmodnak --> T. Silva, D. Luiz, Reus és a lezsírozott Ter Stegen Kloppal a padon (jövőre meg gondolom Gündogan :mrgreen: ), hát most mindentől függetlenül így elsőre ez elég merész álom .... :lol:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 14., hétfő 9:52

Realista24 írta:A Barca vezetősége állítólag Kloppot szemelte ki a csapat élére, B megoldásként pedig Löw került szóba.
Tessék, morientes, ha már szóba hoztam Kloppot... :lol: :D Örülnék Jürgennek nagyon, Löwnek kevésbé, akkor már inkább Roberto Martínez.

Egyébként kapustémában Keylor Navasról írnak mostanában, ő ugyebár a Levante első számú hálóőre.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. április 14., hétfő 9:39

tubatibi írta:Brutál jól járnának Kloppal. :(

Akárkit igazolnak, mindig ezt mondjuk :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. április 14., hétfő 9:29

nagyon nem adnám ha beszállnának a német vonalba edzőknél mert abból csak jól jöhetnek ki.

szerintem idén is bízzák messire az edzőigazolást abból meg mi jövünk ki. maradona pl szerintem pont jó lenne oda.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. április 14., hétfő 9:10

Brutál jól járnának Kloppal. :(
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 14., hétfő 9:01

A Barca vezetősége állítólag Kloppot szemelte ki a csapat élére, B megoldásként pedig Löw került szóba.

Zubi pedig szerencsére megerősítette, hogy Messinek nincs semmi baja, fizikailag is rendben van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2014. április 13., vasárnap 22:11

Pár szurkoló egy kicsit bekóstolta a csapatot.

http://www.youtube.com/watch?v=gCHwQgaN3oc

Viszont csak egy emberben volt annyi hogy meg is álljon, és egy kicsit beszélgessen ezekkel az emberekkel.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2014. április 13., vasárnap 20:21

Sierra írta:
Ez így van, Ganxta már akkor Atléticos volt, amikor még a mezőny közepén végezték, ilyen 10.; 11. helyeken a bajnokságban. Na ő tényleg nem divat. Bár kíváncsi lennék honnét jött ez neki, hogy egy ilyen lúzer csapatot választott. :D
Lehet annyira szereti a Torrente filmeket,hogy megkedvelte az Atléticot :mrgreen:

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. április 13., vasárnap 20:11

csababarca írta:mondjuk még taknyos gyerekként,2000 környékén voltam egy koncertjén,vagy valami hakniján,már atleticos mezben parádézott,meg róla nagyon régóta tudott ez. Szóval Ő pont nem a divat atma drukker,ha egyáltalán van olyan.
Ez így van, Ganxta már akkor Atléticos volt, amikor még a mezőny közepén végezték, ilyen 10.; 11. helyeken a bajnokságban. Na ő tényleg nem divat. Bár kíváncsi lennék honnét jött ez neki, hogy egy ilyen lúzer csapatot választott. :D

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 13., vasárnap 19:57

Realista24 írta:
Boky írta:azt tudni már, hogy a vakok intézetének melyik képviselője fogja vezetni a meccset?
Jó hír lehet a madridi szimpatizánsoknak, hiszen Undiano Mallenco helyett Mateu Lahoz vezeti a jövő heti Copa del Rey döntőt!

Botrányos lett volna Mallencot odaengedni...

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. április 13., vasárnap 19:54

ziro4vr írta: Az tuti, Ganxsta Zolika se hangoztatta pl annyira, most meg járkál a mezükben már kakilni is abban megy :lol:

mondjuk még taknyos gyerekként,2000 környékén voltam egy koncertjén,vagy valami hakniján,már atleticos mezben parádézott,meg róla nagyon régóta tudott ez. Szóval Ő pont nem a divat atma drukker,ha egyáltalán van olyan.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 13., vasárnap 19:34

Boky írta:azt tudni már, hogy a vakok intézetének melyik képviselője fogja vezetni a meccset?
Jó hír lehet a madridi szimpatizánsoknak, hiszen Undiano Mallenco helyett Mateu Lahoz vezeti a jövő heti Copa del Rey döntőt!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. április 13., vasárnap 19:31

GT37 írta:
ziro4vr írta:Jajj szegények, bekapcsolódtak, mikor 6 trófeás szezon volt, meg messi mesterhármast rúgott az összes spanyol középcsapatnak, most jön(nek) a gyengébb szezonok és az öngyilkos hangulat. Illetve ha idén is nyerne a bayern a bl-ben szerintem egy részük átnyergelne oda :lol:
Meg a magyarországi Atlético-tábor is jelentősen gyarapodott szerintem az utóbbi hetekben. :hmmm: :mrgreen:
Az tuti, Ganxsta Zolika se hangoztatta pl annyira, most meg járkál a mezükben már kakilni is abban megy :lol:

A másik ilyen a liverpool most, hirtelen a fanok előbújtak a barlangból. (tisztelet a kivételnek persze) Meg ismerek olyan barcásokat is amúgy, akik már korábban elkezdtek menekülőpályát keresni, de az se jön be nagyon (Tottenham) :mrgreen: :mrgreen:
Nem illik.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. április 13., vasárnap 19:30

azt tudni már, hogy a vakok intézetének melyik képviselője fogja vezetni a meccset?

Vissza: