Azért csak óvatosan az ilyen szavakkal amikor a színészegyletről beszélünk. Ott ha a mi bajnoki címünkhöz botlania kell az atleticonak akkor nem fog, csak arra lennék onnantól kíváncsi, hogy mennyire látványosan feküdnének le nekik. Ha mondjuk elől egy Tello-Dongou-Affelay bivalyhármas fog kezdeni akokr egyértelmű a célzás. Messi gondolom megint beteg lesz.hiszek a tiszta jatekban,hiszek abban hogy sportemberek nem fognak csak azert meghajolni egy csapat elott hogy a masik ne legyen bajnok.
Spanyol bajnokság
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Spanyol bajnokság
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Atletico Madrid: Elche (O), Valencia (I), Levante (I), Malaga (O), Barcelona (I).
Real Madrid: Valladolid (I), Osasuna (O), Valencia (O), Celta Vigo (I), Espanol (O).
Nem hiszem,hogy az Atletico meg fogja tudni csinalni,a Valencia ellen szerintem botlani fognak,ha ott nem,akkor meg mindig ott a Levante,es a Malaga is meleg lehet. Nekunk egy X is eleg,az utolso forduloban ott a Barcelona,es ha erdekeltek lesznek abban,hogy nyerjenek (ertsd: 2. hely megszerzese vagy szurkoloi nyomás),akkor nem fogjak atadni a bajnoki cimet,nem hiszem,hogy megveretik magukat 95000 katalán szurkolo elott. Nem eleg,hogy kudarc ez a szezon a Barcelonanak (nyomozások,elnöki lemondás,BL kudarc,stb) még pluszban hajoljanak le szappanert is... hiszek a tiszta jatekban,hiszek abban hogy sportemberek nem fognak csak azert meghajolni egy csapat elott hogy a masik ne legyen bajnok. ugy lesznek vele,hogy ha az Atletico jobb lesz azon a meccsen,akkor megerdemlik,ha meg kipukkadnak akkor igy jartak.
Real Madrid: Valladolid (I), Osasuna (O), Valencia (O), Celta Vigo (I), Espanol (O).
Nem hiszem,hogy az Atletico meg fogja tudni csinalni,a Valencia ellen szerintem botlani fognak,ha ott nem,akkor meg mindig ott a Levante,es a Malaga is meleg lehet. Nekunk egy X is eleg,az utolso forduloban ott a Barcelona,es ha erdekeltek lesznek abban,hogy nyerjenek (ertsd: 2. hely megszerzese vagy szurkoloi nyomás),akkor nem fogjak atadni a bajnoki cimet,nem hiszem,hogy megveretik magukat 95000 katalán szurkolo elott. Nem eleg,hogy kudarc ez a szezon a Barcelonanak (nyomozások,elnöki lemondás,BL kudarc,stb) még pluszban hajoljanak le szappanert is... hiszek a tiszta jatekban,hiszek abban hogy sportemberek nem fognak csak azert meghajolni egy csapat elott hogy a masik ne legyen bajnok. ugy lesznek vele,hogy ha az Atletico jobb lesz azon a meccsen,akkor megerdemlik,ha meg kipukkadnak akkor igy jartak.
Reálisan a Valencia ellen van esély arra, hogy pontokat veszítenek a két bl meccs között. Több meccsen nem sok esélyt látok. Szóval innentől kezdve lehet drukkolni a barcának is, hogy nyerjék meg a meccseiket, és akkor az utolsó fordulóban királyt csináhatnak belőlünk!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ha egyet bukik az AtMa és a Barca is behúzza az addigi meccseit (mást nagyon nem is tehetnek, ha még tényleg nem adták fel), akkor ott még a katalánoknak is tétje van az utolsó, egymás elleni ütközetnek!én azt mondom ha az utolsó fordulóban úgy áll a helyzet hogy vagy az atma a bajnok vagy a real akkor a barca habozás nélkül leadja a meccset.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
én azt mondom ha az utolsó fordulóban úgy áll a helyzet hogy vagy az atma a bajnok vagy a real akkor a barca habozás nélkül leadja a meccset. tehát még kétszer kell bukniuk az utolsó forudlót nem számítva
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kemény, egyben necces lesz; egy biztos jelenleg az AtMa számít a legnagyobb favoritnak; ha az 5 hátralévő meccsükből 4-et megnyernek, akkor bajnokok... A zárófordulóig kell a részükről minimum egy 1 bukás, botlás, de legyen azért annál csak több!Simán benne van, hogy bajnokok leszünk. Azért is kell drukkolni, hogy a barcás csajok is hozzák a meccseiket, így az egyidőben rendezendő utolsó fordulóban menni fognak mint állat. A valencia-levante páros meg fog egy pontot a matracosokon főleg, ha costa tényleg szétküldte a lábát. ( meg amúgy is sokat kivesz belőlük a bl ) szerintem pont a bajnokság lesz meg
Ez meg óriási és be is jött; ilyen egy igazi vérbeli (találékony) drukker, ott segít, ahol tud!Az ok, amiért Costa kihagyta a büntetőt
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 2767_n.jpg
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
Realista megelőztél. Nagyon nagy.Tolhatnának ilyet mondjuk a Bayern elllen a mi szurkolóink is...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem azt mondtam hogy nem történt meg. hanem rájátszik, meg akart halni,és lehet 3 nap múlva már játszik.'shutterisland írta:nem hiszem, hogy lett volna oka színészkedni, elvégre nem rúgást kapott, a kapufának meg nem fogja kisírni a piros lapot, ha ordít.costa is nagy színész. majd holnapra kiderul
.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem hiszem, hogy lett volna oka színészkedni, elvégre nem rúgást kapott, a kapufának meg nem fogja kisírni a piros lapot, ha ordít.costa is nagy színész. majd holnapra kiderul
máskülönben én is azt olvastam, hogy nem lesz komoly, de biztos fájhatott, szép kis seb, meg hát ilyenkor az ijedtség is dolgozik az emberben, mindjárt itt a vébé.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
costa is nagy színész. majd holnapra kiderulrm222 írta:szerintem nyílt törés sípcsontja de ez csak egy tipp
eléggé fájlalta végig ordított
majd mmeglátjuk
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
ezt úgy mondd, hogy Codina a Real serdülőjében nem tanulta meg ezeket a skilleket.Ramioli írta:hol a vége még, ha a valeciát is elveri akkor már esetleg lehet mondani megcsinálják, ez a Getafe olyan harmat gyenge volt mint egy 2 osztályú csapat elindul a kapus és félúton megáll és csak néz , egy kapusnak a serdülőben tanItják ha már elindul taroljon üsse a labdát vagy maradjon bent,de nem szabad megtorpanni.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Por suerte Diego Costa sólo tiene una herida tras golpearse con el poste
atletico twitter.
semmi komoly csak felrepedt
atletico twitter.
semmi komoly csak felrepedt
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
hol a vége még, ha a valeciát is elveri akkor már esetleg lehet mondani megcsinálják, ez a Getafe olyan harmat gyenge volt mint egy 2 osztályú csapat elindul a kapus és félúton megáll és csak néz , egy kapusnak a serdülőben tanItják ha már elindul taroljon üsse a labdát vagy maradjon bent,de nem szabad megtorpanni.
Engem azért aggaszt, hogy a Valenciának és a Levantenak már semmi motivációja nincs és ez lényegében megkönnyítheti az Atletico sorsát...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
állítólag nem komoly
El club dice que es sólo una herida (AS)
El club dice que es sólo una herida (AS)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Benzema, CR7, Varane, Modric
Simán benne van, hogy bajnokok leszünk. Azért is kell drukkolni, hogy a barcás csajok is hozzák a meccseiket, így az egyidőben rendezendő utolsó fordulóban menni fognak mint állat. A valencia-levante páros meg fog egy pontot a matracosokon főleg, ha costa tényleg szétküldte a lábát. ( meg amúgy is sokat kivesz belőlük a bl ) szerintem pont a bajnokság lesz meg, a többi kuka...
PEdig nagyon annak néz ki...ha mákja van, nem törés, hanem repedés vagy porc, bár talán a sípcsontja találta telibe, szóval...cart írta:Én nem látom ezt olyan durvának... Elég szépen nekirepült a kapufának, de nem hiszem, hogy eltört volna valamije.
Ha Costa kiesik, akkor pont, hogy az ellenkezője lehet/lesz.Remélem innentől már mindenkinek világos, hogy ez az Atletico már nem fog bukni...tökéletes nyerőgépezet a csapatuk.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
szerintem nyílt törés sípcsontja de ez csak egy tipp
majd mmeglátjuk
majd mmeglátjuk
szerintem csak a kapufa feltépte a bőrt és kész, nem vészes. két hetet sem adok neki és játszik.