Nem azt mondta, hogy a zsebünkben van, hanem hogy közel járunk es majdnem ott vagyunk.R.M.C.F írta:el uniqo:
semmi sincs a zsebünkben. ez egy ritka balga kijelentés volt. el sem hiszem hogy ezt igy mondta perez.
Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Jó hát érdekelne, hogy mi a valós dolog, mert hát a sajtó szeret hozzá tenni és elvenni az ilyen nyilatkozatokból... Lehet csak simán lement kicsit buzdítani a népet amiben meg semmi rossz sincs.R.M.C.F írta:el uniqo:
semmi sincs a zsebünkben. ez egy ritka balga kijelentés volt. el sem hiszem hogy ezt igy mondta perez.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
el uniqo:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Pont ezért írtam, hogy esetleg; hisz a Kupában és a BL.-ben tényleg magunktól függünk, ott csak is kizárólag rajtunk áll vagy bukik a történet, míg a Ligában innentől kezdve könnyen lehet, hogy a 100% sem lesz elég, ha az AtMa is ugyanúgy hozza a meccseit! Egyébként persze; egyértelmű, hogy a fiúknak a TRIPLÁZÁST kell megcélozniuk, egy Real Madridnál nem is lehet más a cél!3 pontra vagyunk az Atleticotól,2 döntetlen elég az 5 meccsből,papíron ez is meg lehet,aztán majd meglátjuk.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Micsoda? Dehogy esetleg... Perez pont erről beszélt. Erre utalt az öreg. Hogy szinte már a zsebünkben van a "siker",azaz a triplázás. Kupadöntőben van a csapat és egy szétesett,ezer sebből vérző Barcelona az ellenfél,nehéz lesz,de meg lehet simán,ha hozzuk azt,ami bennünk van,és ezer fokon égünk. 3 pontra vagyunk az Atleticotól,2 döntetlen elég az 5 meccsből,papíron ez is meg lehet,aztán majd meglátjuk. Aztán ott a BL,ahol már CR is ott lesz szerintem,kipihenten,igaz,talán nem 100%-osan,de ott lesz,és ha egységesek leszünk,kiverhetjük a Münchent.Így-így, esetleg!
Nem véletlenül ment le az öltözőbe Perez,ő is érzi,idén meg lehet minden!!!
VAMOS REAL,HASTA EL FINAL!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most nézem, hogy Barca - Bilbao lesz vasárnap. Na ott végleg eldőlhet, hogy a katalánok kiszállnak-e a versenyből vagy nem. Kemény lesz.
Bár az Osasuna elleni meccsünket sem érzem olyan könnyűnek, hiába a hazai pálya.
Bár az Osasuna elleni meccsünket sem érzem olyan könnyűnek, hiába a hazai pálya.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ez a két csapat odarakta otthon a bajnoki címre hajtó hármas ellen, 5 meccsen 15-ből 4 pont lett elhozva, és könnyen lehet, hogy mi is hagyunk még ott a villarreal ellen.Az Osasuna vagy egy Villarreal mitől komolyabb, mint egy otthoni, mocskos focit játszót Levante vagy éppen a Valencia?
ezek nálam a nehezebb meccsek közé tartoznak.
a valenciát meg azért kellett volna megverjük, mert otthon játszottunk velük, és ég és föld az, hogy otthon vagy idegenben toljuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az Osasuna vagy egy Villarreal mitől komolyabb, mint egy otthoni, mocskos focit játszót Levante vagy éppen a Valencia?nagyjából, csak éppen 11 pontot buktunk a granada, valladolid, levante elleni idegenbeli, és valencia elleni hazai meccseken.
ezek inkább "kötelező" jellegű meccsek.
ellenben ti olyan helyeken buktatok (sevilla,bilbao,osasuna,sevilla,villarreal idegenben, illetőleg atletico,barcelona elleni derbik) amelyek benne vannak a pakliban, konkrétan nagyjából a legnehezebb meccseken.
a kötelezőket viszont stabilabban hoztátok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nagyjából, csak éppen 11 pontot buktunk a granada, valladolid, levante elleni idegenbeli, és valencia elleni hazai meccseken.a kicsiket ti is legyűrtétek.
ezek inkább "kötelező" jellegű meccsek.
ellenben ti olyan helyeken buktatok (sevilla,bilbao,osasuna,sevilla,villarreal idegenben, illetőleg atletico,barcelona elleni derbik) amelyek benne vannak a pakliban, konkrétan nagyjából a legnehezebb meccseken.
a kötelezőket viszont stabilabban hoztátok.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
a kicsiket ti is legyűrtétek.'shutterisland írta:szerintem meg, a "kicsiket" nagyon biztosan daráljátok.3. Mi meg tudjuk csinálni-e botlás nélkül?
bár lesz 2 kicsit húzósabb meccsetek.
az valencia ellen otthon, és a kiesés elől menekülő valladolid ellen idegenben.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
BBeno írta:miért hiszitek azt hogy meglehet az BL ha még egy ilyen állapotban levő barcát sem tudunk a kupadöntőn megverni? nem azért vagyunk a kupadöntőben mert kiegyeznénk egy BL trófeával hanem azért mert a kupa is fontos. nem szabad csak úgy odaadni másnak. itt vagyunk a döntőben. az a min. hogy el is hozzuk a kupát aztán jöhet a BL
Erről van szó. Ha jelen állapotban egy szintén nem topon levő Barcát nem tudunk elcsípni, a Bayernt sem fogjuk. Szerdán be leszünk árazva. Ha bukta lesz a döntő, lehet kezdeni a "majd jövőre" szlogent.
miért hiszitek azt hogy meglehet az BL ha még egy ilyen állapotban levő barcát sem tudunk a kupadöntőn megverni? nem azért vagyunk a kupadöntőben mert kiegyeznénk egy BL trófeával hanem azért mert a kupa is fontos. nem szabad csak úgy odaadni másnak. itt vagyunk a döntőben. az a min. hogy el is hozzuk a kupát aztán jöhet a BL
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
az pont elég...morientes írta:mert arról nemigen beszél majd a katalánokon kìvül akkor senki...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hát azért ha egy bukott kupadöntő után meglenne mégis a BL,könnyen elpárologna a bosszúság...én azt hiszem.Egyezne ki ezzel a halál...a hazai kupára van talán a legnagyobb sanszunk a háromból, egy elvesztett döntővel egyszerűen nem lehet kiegyezni. Még ilyet...
Nálam a BL a legfontosabb az idényben,ha meglesz,leszarom hogy a barca esetleg megnyeri a kupát....mert arról nemigen beszél majd a katalánokon kìvül akkor senki...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
-->Én egy ilyennel azért kiegyeznék: Atleticoé a Liga, Barcelonáé a Kupa, a Madridé a BL .
+1 Arról nem is beszélve, hogy 2 év alatt 2 vereség a Kupadöntőben a 2 legnagyobb riválistól; köszi szépen, de inkább NE --> nyerjünk csak meg mindent, amit (és ahol senki mástól nem függvén) saját erőnkből, kezünkből meglehet!Egyezne ki ezzel a halál...a hazai kupára van talán a legnagyobb sanszunk a háromból, egy elvesztett döntővel egyszerűen nem lehet kiegyezni. Még ilyet...
Így-így, esetleg!Miénk a kupa és a BL... igen akkor kiegyezem.
bekk: Hakimi&Davies
RealMadrid
RealMadrid
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Miénk a kupa és a BL... igen akkor kiegyezem. A kupa megnyerése még inkább erőt adhat a továbbiakban, ha elveszítjük megint összeomlunk. De nem sokára kiderül, hogy melyik forgatókönyv fog életbe lépni.torjack írta:Egyezne ki ezzel a halál...a hazai kupára van talán a legnagyobb sanszunk a háromból, egy elvesztett döntővel egyszerűen nem lehet kiegyezni. Még ilyet...hunmadridista írta:
A Chelsea szerintem kiveri őket...a bajnokságot fogják szerintem behúzni.
Én egy ilyennel azért kiegyeznék: Atleticoé a Liga, Barcelonáé a Kupa, a Madridé a BL ...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Egyezne ki ezzel a halál...a hazai kupára van talán a legnagyobb sanszunk a háromból, egy elvesztett döntővel egyszerűen nem lehet kiegyezni. Még ilyet...hunmadridista írta:A Chelsea szerintem kiveri őket...a bajnokságot fogják szerintem behúzni.Géci írta:Hát ha Villa átvitte a gumibogyószörpöt akkor tuti végig tudják csinálni, de reménykedek, hogy a Chelsea leszívja őket...
Én egy ilyennel azért kiegyeznék: Atleticoé a Liga, Barcelonáé a Kupa, a Madridé a BL ...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nem akarok szerdán megint kikapni a barca ellen!! És ezt halál komolyan mondom...hunmadridista írta:A Chelsea szerintem kiveri őket...a bajnokságot fogják szerintem behúzni.Géci írta:Hát ha Villa átvitte a gumibogyószörpöt akkor tuti végig tudják csinálni, de reménykedek, hogy a Chelsea leszívja őket...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
A Chelsea szerintem kiveri őket...a bajnokságot fogják szerintem behúzni.Géci írta:Hát ha Villa átvitte a gumibogyószörpöt akkor tuti végig tudják csinálni, de reménykedek, hogy a Chelsea leszívja őket...
- h3x0r
Ha egy BL negyeddonto visszavagojan is a fel csapatuk magasrol tett a meccsre, hogy varjuk el azt, hogy egy bajnokin hajtsanak ugy, hogy nem is szerezhetnek vele kupat?El Unico írta:"Més que un club." Ha ugy alakul,hogy az utolso fordulo dont a bajnoki cimrol,akkor megmutathatjak a katalanok,igaz e ez a mondat,vagy lehajolnak a szappanert...