Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
CS0ki

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. április 15., kedd 0:13

Simeone azért ilyen sikeres az Atmánál, mert ott csapata van, a Barcelonánál amíg Messi and Co. szaladgál, addig lehet akárki az edző... ugyanez igaz nálunk is, amíg a kapitányoknak olyan vétójoguk van, mint nálunk, addig szinte minden mindegy. Ezekből mind hiányzik az igazi alázat.
Emiatt Nem is lenne jó sem Simeone sem Klopp a barcának. Most a barca is ott van, ahol mi vergődünk egy ideje. XX. század legjobb csapata meg korszakos csapat meg nem tudom mi. Ezek a csapatok nem úgy nyernek, hogy a földet túrják a győzelemért, hanem egyszerűen jobbak, mint a többiek. Annyival, hogy megszakadni se kelljen úgy igazán. Hogy a frizura tartson közben.

Becksy23
Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots

HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2014. április 15., kedd 0:04

Matt009 írta:
torjack írta:mondjuk messi pont nem jó példa la masia növendékként...akkor már inkább legyen mondjuk dani alves. de pl. eto'o-val, ibrával nem boldogult és ugye egóért egyiknek sem kell a szomszédba menni.
Mikor Pep a La Masiában dolgozott, akkor sem Messi sem Xavi sem Iniesta nem volt már ott. Dani Alves egyébként ebből a szempontból talán jobb példa. De láthatjuk, hogy Messikének mekkora egoja van, nem bírnak vele az edzők, sem Villanova, sem Tata, de mikor Pep odajött, Messi már akkor is ünnepelt játékos volt. Ő mégis rávette, hogy fusson. Mint ahogy Eto'ot is beillesztette a csapatba.

Nyilván a BM Pep mestervizsgája. Ha ott is megtartja az öltözőt, akkor lehet mondani, hogy tudja kezelni a sztárokat, de jelenleg semmi nem utal az ellenkezőjére.
Bebaszott volna, ha már akkor sem áll be a sorba
Szerintem lehetne sorolni azon játékosok számát, akik az akkori Messi szintjén voltak, és nem álltak be a sorba, majd szépen elkallódtak. Van elég példa a Real háza táján is.
Olvastad te Ibra könyvét? Egy idomított majom is jobban kezeli a nagy egójú sztárokat mint Guardiola...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo

Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette

Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. április 14., hétfő 22:10

asszem megdöntötted az egy hozzászólásban használt szmájlik rekordját :mrgreen:

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 22:05

Egyébként most mi van,mégis igazolhat játékosokat és edzőt a Barca? Vagy az edzők szerződtetésére nem vonatkozik a tiltás?
Pont ebből kifolyólag aszalja őket a Defensa Central is! :mrgreen: Elvileg nem igazolhatnak, de a katalán Sport azért a listát már leadta! :lol: :smile: :lol: Egyébként június végén derül ki, akkor válhat jogerőssé az eltiltás (amennyiben eredménytelen a fellebbezésük) --> a hivatalos átigazolási szezon meg ugye július 1-től van nyitva! B-)
ez a keret függvénye is.
godín,filipe,juanfran,tiago,gabi,turan,costa...ilyesmi kaliberű arcokkal ez a stílus a nyerő, nem a joga bonito.
Részben igaz, ugyanakkor az igazán jó edző a saját képére képes formálni a csapatát --> na most Simeonet még a hazájában is mint aki „egy kést hord a fogai közt” tartották számon (és akkor még elég finoman fogalmaznak :-* ); ezt a stílust, személyiséget képtelenség levetkőzni és kérlelhetetlenül is átragad az edzőről a csapatára (lásd AtMa, Pep vagy José és csapataik)!

Az ütne csak igazán, ha a jelenlegi "álszent" színészegyletet megspékelnék Cholo pokróc stílusával! Priceless ... :lol: :cheers: :ozil: :taps: :he: :loveyou: :banplz: :rock:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 14., hétfő 21:54

ebben egyet is értek, ettől függetlenül megnéznék egy karakánabb edzőt, mert veszíteni valónk nincs, ugyanis egy enrique féle arccal megint csak nem lépnénk előre.

tatával az van, hogy nagyon szimpatikus volt, ahogyan észrevette, min kell változtatni (letámadás például), jól rotált, volt pár jó húzása (például messi kirakni a szélre a klasszikuson) és általában jól is meccselt, de itt a szezon tetőpontján kijött, hogy kis hal, és a legmagasabb szinten még rutintalan sajnos.
csak rövid távon tudta az elképzeléseit véghez vinni.

én adnék még neki egy évet, mert szerintem nem ő a bűnbak ezért a szegény szezonért, viszont ha nem igazolhatunk, akkor így is úgy is megszívtuk.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. április 14., hétfő 21:51

Luis van Gaal.
Már volt a Barcánál, nem hiszem, hogy visszasírják...
Simeone azért ilyen sikeres az Atmánál, mert ott csapata van, a Barcelonánál amíg Messi and Co. szaladgál
Így van.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. április 14., hétfő 21:39

'shutterisland írta:
És mi a helyzet azzal a "nem túl szimpatikus" stílussal, ami anno őt is sokszor jellemezte játékosként és amiért pl. José csapatai, meg idén az AtMa is állandó jelleggel el voltak küldve a büdös pi..ába?
ez a keret függvénye is.
godín,filipe,juanfran,tiago,gabi,turan,costa...ilyesmi kaliberű arcokkal ez a stílus a nyerő, nem a joga bonito.
nem hiszem, hogy favágó, pokróc csapatot csinálna a barcából, de pont elég lenne, ha összerakná a védelmet, és fel tudná tüzelni a csapatot.
Simeone azért ilyen sikeres az Atmánál, mert ott csapata van, a Barcelonánál amíg Messi and Co. szaladgál, addig lehet akárki az edző... ugyanez igaz nálunk is, amíg a kapitányoknak olyan vétójoguk van, mint nálunk, addig szinte minden mindegy. Ezekből mind hiányzik az igazi alázat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 14., hétfő 21:34

És mi a helyzet azzal a "nem túl szimpatikus" stílussal, ami anno őt is sokszor jellemezte játékosként és amiért pl. José csapatai, meg idén az AtMa is állandó jelleggel el voltak küldve a büdös pi..ába?
ez a keret függvénye is.
nem hiszem, hogy favágó, pokróc csapatot csinálna a barcából, de pont elég lenne, ha összerakná a védelmet, és fel tudná tüzelni a csapatot.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. április 14., hétfő 21:32

Ha engem kérdeztek,én tudnék egy jó edzőt a Barcelona kispadjára,szerencsére fel sem fog merülni az ő neve,mint lehetséges utód Tata Martino után,főleg azért,mert van munkája. :) Luis van Gaal. Na,ő új lendületet adna a Barcelonának.

Klopp nem lesz a Barcelona edzője,szinte biztosra veszem.

Egyébként most mi van,mégis igazolhat játékosokat és edzőt a Barca? Vagy az edzők szerződtetésére nem vonatkozik a tiltás?
:goat:

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. április 14., hétfő 21:24

madridronie írta:És mi a helyzet azzal a "nem túl szimpatikus" stílussal, ami anno őt is sokszor jellemezte játékosként és amiért pl. José csapatai, meg idén az AtMa is állandó jelleggel el voltak küldve a büdös pi..ába? :hmmm: :-* :ike:
Én pont emiatt nem örülnék neki, nem akarom, hogy belőlünk is megpróbáljon olyan jellegű csapatot faragni, mint az Atlético... Meg egyébként is, nem igazán szimpatikus nekem Cholo (ez a fő szempont a vezetőségnél is nyilvánvalóan :lol: ), elismerem a munkásságát és ragyogó motivátornak tartom, de... Valahogy nem passzolna ő ide szerintem. Klopp sokkal inkább.

Tényleg, Bielsával mi a helyzet mostanában? Jól tudom, hogy most éppen "munkanélküli"?

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 21:19

ha már új edző, nekem simeone kellene, pont azt hozná, ami hiányzik : tűz és szervezettebb védelem.
de ő sajnos esélytelen.
És mi a helyzet azzal a "nem túl szimpatikus" stílussal, ami anno őt is sokszor jellemezte játékosként és amiért pl. José csapatai, meg idén az AtMa is állandó jelleggel el voltak küldve a büdös pi..ába? :hmmm: :-* :ike:

RealMadrid

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. április 14., hétfő 21:09

ha már új edző, nekem simeone kellene, pont azt hozná, ami hiányzik : tűz és szervezettebb védelem.
de ő sajnos esélytelen.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 20:57

Szerintem többek közt pont azért szeretnétek Kloppot, mert erős egyéniség, tartja magát az elveihez a pályán is, és ezt jól át is tudja anni a játékosainak. Ezeknek pont az ellenkezőjét tenné, ha leülne a Barca kispadjára a lenti nyilatkozat után.
És akkor erről az oltásáról még nem is beszéltünk :lol: :mrgreen: :lol: -->
"Ha az utóbbi évek Barcelonája lett volna az első, amit mondjuk 4 éves gyerekként látok, amelyik 5-0-ra, 6-0-ra nyeri nyugodtan a meccseit, inkább elmegyek teniszezőnek. Sajnálom, de nekem ez nem elég, ez nem az én sportom, nem szeretek úgy nyerni, hogy 80 százalékban nálam van a labda, a foci nem a nyugalomról szól, hanem arról, hogy a meccs végén mindenki mocskosan és izzadtan jön le a pályáról" by Klopp

RealMadrid

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. április 14., hétfő 19:03

lesliejr írta:
madridronie írta:én nem nagyon aggódnék és kergetném magam hiú ábrándokba a katalán újságírók és drukkereik helyében!
Ha most belinkelnénk, hogy az ehhez hasonló nyilatkozatok hány edző és játékos szájából hangzottak el, csak az elmúlt 5-10 évben, akkor napokig olvasgatnánk. Aztán saját maguknak mondtak ellent 1 év múlva.
Pont a mai focira igaz, hogy semmit se ér egy nyilatkozat. Ma még Dortmund szurkoló vagy, holnap Bayern. A pénz diktál és ahová aláírsz, oda nyalni is kell.
Szerintem többek közt pont azért szeretnétek Kloppot, mert erős egyéniség, tartja magát az elveihez a pályán is, és ezt jól át is tudja anni a játékosainak. Ezeknek pont az ellenkezőjét tenné, ha leülne a Barca kispadjára a lenti nyilatkozat után.
Merci Zizou!

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 18:29

Ha most belinkelnénk, hogy az ehhez hasonló nyilatkozatok hány edző és játékos szájából hangzottak el, csak az elmúlt 5-10 évben,
Nekem 1 nagyon komoly név is elég lesz, aki szinte a semmiből, váratlanul érkezett volna az új csapatához, mindenféle árulkodó előjel, előzmény nélkül? :hmmm:

RealMadrid

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 14., hétfő 17:56

Csabi írta: előkapnak két messit meg 3 puyolt és meg is van oldva minden.
2 Messi? Isten őrizz! Elég látni Real meccsen, mikor szabadrúgásnál Ronaldo meg Bale egymás mellett ugyanúgy állnak a labda mögött.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2014. április 14., hétfő 17:49

madridronie írta:én nem nagyon aggódnék és kergetném magam hiú ábrándokba a katalán újságírók és drukkereik helyében!
Ha most belinkelnénk, hogy az ehhez hasonló nyilatkozatok hány edző és játékos szájából hangzottak el, csak az elmúlt 5-10 évben, akkor napokig olvasgatnánk. Aztán saját maguknak mondtak ellent 1 év múlva.
Pont a mai focira igaz, hogy semmit se ér egy nyilatkozat. Ma még Dortmund szurkoló vagy, holnap Bayern. A pénz diktál és ahová aláírsz, oda nyalni is kell.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. április 14., hétfő 17:48

a megújulás nem lesz gond a barcának, msot verik az ifjúsági liga döntőjében 2-0-ra a benficát. előkapnak két messit meg 3 puyolt és meg is van oldva minden.

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. április 14., hétfő 17:41

Ez könnyen megoldódik hamarosan. Ha tetszik, ha nem, váltani fogunk, mert kiöregedtek/kiöregednek azok a játékosok, akik a tili-tolit garantálják. Lesz pár fiatal, pár igazolás, új arcok akik máshogy fognak játszani mint a mostani keret.
Ettől függetlenül olvasva ezt októberi Klopp nyilatkozatot az új szerződése aláírásakor -->
„Megtiszteltetés, hogy igazi élklubok is értékelik az itt elvégzett munkámat, de én nem vagyok az a típusú ember, aki arról álmodik, vajon a fű zöldebb-e egy másik stadionban" – utalt egyértelmű maradási szándékára Klopp.

„Fontos, hogy jó időben jó helyen kell tartózkodni és számomra Dortmund most pontosan ezt a szerepet tölti be."

Az érdeklődőknek pedig ugyanazt tudom mondani ezután is, amit eddig: fantasztikus, hogy leigazolnának, de szerződésem van a Borussiával 2018-ig, és szeretem kitölteni ezt, még ha manapság ez meglepő is egyeseknek."

„Tehát köszönöm a lehetőséget, de nem kérek belőle."
én nem nagyon aggódnék és kergetném magam hiú ábrándokba a katalán újságírók és drukkereik helyében! :coffee: Szimpatikus pali na! B-)

RealMadrid

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. április 14., hétfő 17:38

Remy írta: Vagy majd Messi lesz az edző, úgysem szeret már futni :mrgreen:
lehetne amolyan játékos-edző
aztán mikor büntetőt kap a csapat gyorsan becseréli magát :lol:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

Vissza: