attól függ milyen stílusú focit akarunk játszani.
ha ez a nagy területeket befutós, kontrázós, visszaállós foci lesz, csak némely pontban továbbfejlesztve, akkor isco nagyon nem illik a képbe.
nálam amúgy sem egy extratehetség, de legalább technikásnak tűnik. nem gyors, nem robbanékony, egy átlagos, jó spanyol játékos. ha már kétlábas, beljebb vagyunk vele, mint özillel, ez nem is kérdés, ráadásul a kis, szűk területes fociba is jobban illene, mint özil.
a legnagyobb aggodalmam az, hogy ha olyasmit akarunk játszani, mint a barca, csak lényegretörőbben - nekem ez lenne az álmom mondjuk - akkor céronaldonak nagyon nagyot kell fejlődnie a gyors, sokpasszos játékban, ő a mu-ban és itt is a gyorsaságára és a szabad területre helyezte a játéka hangsúlyát.
ugyanilyen okok miatt kaká kuka.
viszont benzemának és modricnak jelentősen feljavulna a teljesítménye, nem kéne annyit loholni az ellenfelek után, nem 40-50 métereket kellene befutni, hanem szűkítenénk a területeket, feltolt védekezéssel.
a védelmünk elég jó hozzá, pláne carvajallal.
a kp viszont kurvakevés.
ide kell a vidal-verratti-pogba vonal, minimum 2 középső kp-st ebből a kaliberből muszáj venni, ha real madridhoz illő fociban gondolkodunk.
remélem a "Bukott" viszi magával kedirát a faszba innen.
Nagyon örülnék Isco leigazolásának, Spanyolország legnagyobb tehetsége és egyértelmű hogy Real Madridban a helye, aminek vezére, Iniestája,David Silvája lehet később.rövid és hosszú távon is jó igazolás lenne.még Modricot is eladnám hogy jöjjön, nem azért mert a horvát nem Real szintű, hanem egyszerűen szerintem nem illik a csapatba,
itt azért kemény mellélövések vannak.
modric varane mellett a legjobb dolog, ami történt a real madriddal évek óta.
én nem tudom hogy kell-e nekünk isco... egyáltalán nem győzött meg hogy érett stabilan hozni azt a szintet amit elvár tőle a nagyközönség. simán lehet flop is. ha 15-ért jönne mint a zseni anno, akkor egy szavam nem lenne. de ilyen áron szerintem nem létszükség csak azért mert spanyol.
Benő, hát mi történt, egyetértünk vmiben