Ilyen még nem volt, de így, amit leírtál, semmivel nem értek egyet.madridista siempre írta:Nagyon örülnék Isco leigazolásának, Spanyolország legnagyobb tehetsége és egyértelmű hogy Real Madridban a helye, aminek vezére, Iniestája,David Silvája lehet később.rövid és hosszú távon is jó igazolás lenne.még Modricot is eladnám hogy jöjjön, nem azért mert a horvát nem Real szintű, hanem egyszerűen szerintem nem illik a csapatba, Spanyolországba,Real Madridba. David Luiz is jelenleg az egyik legjobb választás lenne, ha ők ketten és modjuk Bale jön, én elégedett leszek a nyárral.
Az Isco és Modric összehasonlítást szerintem még elkezdeni sem érdemes, mert a spanyol olyan oltást kapna, hogy megállna a fejlődésben.
Nem azt mondom, hogy nem férne be egy komolyabb csapatba, de a Real nem komolyabb csapat akar lenni, hanem a legjobb, oda pedig Isco kevés. Modric viszont simán alapkezdő lehet a jövő csapatában, mert minden képessége megvan hozzá. Szerintem mi lennénk a legnagyobb lúzerek, ha meghúznánk ezt a "cserét".
Továbbá úgy gondolom, nem Isco lehet a válogatott következő nagy alakja, hanem Thiago, kár, hogy ő rossz helyen nevelkedett, így nem csaphatunk le rá. Nálam ez a Goldenboy díj sem jelent sokat. Azt elismerem, hogy sok olyan játékos kapta meg, aki igazán nagy spíler lett később, de ott van azért Anderson is...
Modric igenis beleillik a csapatba, a Mou féle egysíkú taktikába nem volt meg a tökéletes helye, de Isten ments tőle, hogy továbbra is ezt kelljen néznünk hétről-hétre.
Luiz pedig valamiért nagyon túlértékelt. Néhány éve még tényleg szép kis tehetség volt, de mára, mivel nem nőtte ki a hibáit, egy átlagnál picivel jobb védő lett. Nem nagy eresztés.