Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Én annyi nyilatkozatot olvastam ebben a 3 napban meg annyi videót megnéztem, hogy diliházba kerülök ha kikapunk
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sajnos én is erre számítok.hehe írta:egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
Nem azért, mert ez a Barca nem lenne verhető, nagyon is az. Csak mi még inkább verhetőek vagyunk, és anélkül szinte lehetetlen lesz nyerni, hogy dominálnánk a meccset. Azt pedig még ezzel a Barcával szemben sem vagyunk képesek.
Valóban. Rajtuk sok múlik. De hiába játszanak jól, ha hátul elveszítjük a meccset. Mert a bajnokit is hátul vesztettük el (nem konkrétan a védők, hanem az egész csapat védekezése), nem a bíró miatt, meg nem az emberhátrány miatt.dimarian és iscon múlik sok nagyon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gyorsan gólt kell rúgni.Ès én Varanet preferálnám inkább a védelembe,mivel a klasszikusokon mindig jó,és Messinek meg mumusa...dimarian és iscon múlik sok nagyon. mert ezt az alves-busq-masch-alba négyest nagyon lehetne szopatni...
ha viszont így hogy ronaldo offos és megint 12ember ellen játsszunk akkor még egy sima meccset is eltudok képzelni oda..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Galacticos
szerintem amúgy ma ki-ki meccsen de kikapunk.
nem jövök a bíróval, mert egyszerűen bale (az eddig látottak alapján) nem vezér még a csapatban. persze lehet hogy pont ma lép előre, de erre nem sok esélyt látok.
benzema én remélem nem úgy játszik mint az előző clásicon, úgy donolom hogy aki duplázik egy clásicon azt nem fogom savazni, de azon a meccsen kicsit jobb hatékonysággal 4et is rúghatott volna.
cr hiányát nagyon megfogjuk érezni szerintem, és nem azért mert ezeken a meccseken jól játszik mert nagyon figyelnek rá, szimplán a jelenléte jelent nagyon sokat.
dimarian és iscon múlik sok nagyon. mert ezt az alves-busq-masch-alba négyest nagyon lehetne szopatni...
ha viszont így hogy ronaldo offos és megint 12ember ellen játsszunk akkor még egy sima meccset is eltudok képzelni oda..
nem jövök a bíróval, mert egyszerűen bale (az eddig látottak alapján) nem vezér még a csapatban. persze lehet hogy pont ma lép előre, de erre nem sok esélyt látok.
benzema én remélem nem úgy játszik mint az előző clásicon, úgy donolom hogy aki duplázik egy clásicon azt nem fogom savazni, de azon a meccsen kicsit jobb hatékonysággal 4et is rúghatott volna.
cr hiányát nagyon megfogjuk érezni szerintem, és nem azért mert ezeken a meccseken jól játszik mert nagyon figyelnek rá, szimplán a jelenléte jelent nagyon sokat.
dimarian és iscon múlik sok nagyon. mert ezt az alves-busq-masch-alba négyest nagyon lehetne szopatni...
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ha ugyanúgy fog játszani, mint az előző klasszikuson akkor én már boldog leszek, mellé pedig egy tökös védelem és még tökösebb középpálya, aztán máris nyeregben vagyunk. Akkor az volt a baj, hogy a védelmünkön úgy mentek át, mint kés a vajon. Hasonlót vagy még jobb teljesítményt kérek Benztől. Ha a gárda nagy része nem lesz flop és Benz is odateszi magát van esélyünk, de ha hátul gyengék vagyunk, elvesztünk. Remélem egy igazi csapatként megyünk fel a pályára és küzdeni akarással fogunk focizni. Bízom benne, hogy ez a serleg elég motiváció a győzelem megszerzésére.El Unico írta:Benzeman ma sok fog mulni,az elozo Klasszikust is eldonthette volna egymaga,annyi ziccere volt
- morientes
Nos ha Ronaldo játszana,akkor nem fájna a fejem.De azért ne felejtsük el,hogy nálatok egy Messi Neymar vagy akár Pedro is kva veszélyes.Nem is szólva Sanchezrol....itt az lehet a döntő,hogy a kp-t ki tudja jobban megjátszani,valamint hogy a védelmek hogyan állnak majd helyt.Ebben talán mi erősebbek lehetünk.Erre pár éve még igen nagy tétben fogadtam volna, de este ehhez szinte csoda kellene.
LEGIO PATRIA NOSTRA
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Látványos lesz a mai döntő. Mi ezzel a védelemnek nem nevezhető vmivel állunk ki, aminek az élén ott van Pinto. Legalább 2 gólt biztos, hogy kapunk, szóval a recept papíron egyszerű...rúgjunk többet. Csak akkor tudok elképzelni egy kevés gólos Barca győzelmet, ha a középpályánk teljesen megfojtja a Real támadó játékát. Erre pár éve még igen nagy tétben fogadtam volna, de este ehhez szinte csoda kellene. Benne van nekünk ebben a meccsben minden. Egy alapos verés is. Bár a ti védelmeteknek is csoda kellene, hogy lehozzák kapott gól nélkül. A Barca sétálós játéka mára nem érvényes. Azt gondolom erre a meccsre odateszik magukat. Ha erre sem, akkor süllyedjenek is el az alkalmatlan és tehetetlen vezetőinkkel együtt.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
A tegnapi edzés alapján erre szerencsére minimális esély mutatkozik --> az utolsó edzésen az egymás elleni játékban Isco szerepelt a gála kezdő 11-ben!Én csak egyet kérek...Illaramendi ne legyen kezdő...akkor inkább ki se álljunk...
+ 1 --> Isco, Bale, DM, Karim; rajtatok a világ szeme! Hala Madrid!Remélem a bíró nem nyúl bele
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- morientes
Engem.az idegesít a legjobbsn,hogy Ronaldo nincs.Van viszont odaát Messi.Abból nem vonok le messzemenő következtetéseket hogy Messi az utóbbi időben csak lézengett.Most azt írják, hogy Bartra sem játszhat ma, Puyol pedig még mindig kérdéses, úgyhogy simán lehet, hogy Adriano lesz Mascherano párja a védelem tengelyében... Egyre jobban félek ettől a védelemtől, illetve a Bale-Benzema-Isco hármastól (bár azért megkönnyebbülést jelent valamilyen szinten, hogy Ronaldo nem lesz).
Iscotol várok egy kiugrást,egyfajta bizonyítási vágyat,valamint hogy Bale lába elsü,vagy hogy Valdes nem tud vele majd mit kezdeni.Benzema játéka is kulcs lehet,remélem leköti msjd a barca belsővédőit,akárkik is lesznek azok.
Remélem a bíró nem nyúl bele,de piros az sanszos,fogadtam is erre,de valószinű sajnos hogy ha lesz,az minket sulyt...ezért én Varanet kezdetném.Pepe mellett,nem Ramost...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Most azt írják, hogy Bartra sem játszhat ma, Puyol pedig még mindig kérdéses, úgyhogy simán lehet, hogy Adriano lesz Mascherano párja a védelem tengelyében... Egyre jobban félek ettől a védelemtől, illetve a Bale-Benzema-Isco hármastól (bár azért megkönnyebbülést jelent valamilyen szinten, hogy Ronaldo nem lesz).
Sok fog múlni Messin, remélem, motiváltabban fog pályára lépni, mint az utóbbi meccsein. Ha ugyanazt a nemtörődöm sétálgatást fogja bemutatni a mérkőzés nagy részében, akkor nagyjából borítékolható a vereség. De azért bízom benne, hogy összekapja magát a többiekkel egyetemben, elvégre ez mégiscsak egy Clásico, és egy trófea a tét, hiába nem olyan fontos, mint a bajnokság vagy a BL (legalábbis szerintem), az a minimum, hogy mindenki maximálisan odategye magát, főleg, hogy valószínűleg ez az utolsó esélyünk, hogy egy serleggel búcsúztassuk Puyolt.
Legyen izgalmas meccs, legyen sok gól, és ne legyen vak a bíró, ennyit szeretnék.
És természetesen nyerjük meg, tizikkel, ha már tizenegyesölő kapusunk van Pinto személyében.
Sok fog múlni Messin, remélem, motiváltabban fog pályára lépni, mint az utóbbi meccsein. Ha ugyanazt a nemtörődöm sétálgatást fogja bemutatni a mérkőzés nagy részében, akkor nagyjából borítékolható a vereség. De azért bízom benne, hogy összekapja magát a többiekkel egyetemben, elvégre ez mégiscsak egy Clásico, és egy trófea a tét, hiába nem olyan fontos, mint a bajnokság vagy a BL (legalábbis szerintem), az a minimum, hogy mindenki maximálisan odategye magát, főleg, hogy valószínűleg ez az utolsó esélyünk, hogy egy serleggel búcsúztassuk Puyolt.
Legyen izgalmas meccs, legyen sok gól, és ne legyen vak a bíró, ennyit szeretnék.
És természetesen nyerjük meg, tizikkel, ha már tizenegyesölő kapusunk van Pinto személyében.
Illarra ellen a rutintalanság szól. Nálam ő eddig az év Citrom-díjas igazolása, de titkon bízok benne, hogy jövőre felnő a feladathoz...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én csak egyet kérek...Illaramendi ne legyen kezdő...akkor inkább ki se álljunk...
Amúgy megint a helyzetkihasználás fog dönteni...kevés ziccerünk lesz...de azokat kegyetlenül be kell vágni!
Amúgy megint a helyzetkihasználás fog dönteni...kevés ziccerünk lesz...de azokat kegyetlenül be kell vágni!
Nem tudom... CR hiánya nagy érvágás. Nincs még egy ennyire "győztes" játékosunk. Bale talán annak mondható, de ő még nem akkora "karakter" hogy ez a társakra is átragadjon. Ettől függetlenül ha ma is oboázunk, akkor elmehetünk Oda. 3/3-szor nagyon nehezen bírnám ki, pláne ilyen gyenge Barcelonai kondíciók mellett...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha Illarramendi nem lesz kezdo akkor rossz csapat nem mehet fel a palyara ma este.
Benzeman ma sok fog mulni,az elozo Klasszikust is eldonthette volna egymaga,annyi ziccere volt... Bale elfutasaibol minel tobb jo beadast kell megcsinalni,azokat golra valtani,a kifejelt labdakat begyujteni es kezdeni elolrol,oda kell oket szogezni a sajat tizenhatosukra,nem szabad hagyni hogy gurigazzanak a mi terfelunkon. Szoritani kell oket es lezarni a teruleteket. Ma este unnepelni fogunk! HALA MADRID!
Benzeman ma sok fog mulni,az elozo Klasszikust is eldonthette volna egymaga,annyi ziccere volt... Bale elfutasaibol minel tobb jo beadast kell megcsinalni,azokat golra valtani,a kifejelt labdakat begyujteni es kezdeni elolrol,oda kell oket szogezni a sajat tizenhatosukra,nem szabad hagyni hogy gurigazzanak a mi terfelunkon. Szoritani kell oket es lezarni a teruleteket. Ma este unnepelni fogunk! HALA MADRID!
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
[quote="dannen"][color=#0099FB]én csak azt remélem, hogy dm a kp-n lesz és nem szélen. plusz bale maradjon csak jobb oldalon, szerintem sokkal veszélyesebb onnan, jobbal is tud beadni és bármikor lőhet is ha behúzza a bal lábára. jobb oldalon nem tudja ezt megcsinálni, ott nem érzem ennyire veszélyesnek a kapura.[/color][/quote]
Szerintem meg menjen csak balra, Alves-t hülyére futja, míg Alba gyorsabb, és fegyelmezettebb játékos, a legutóbbi meccsen is jól fogta Bale-t. Ezt a kezdőt szeretném:
----------------------Casillas-------------------
Carvajal--Pepe----Varane-Coentrao
-------Modric---Alonso--Di Maria-----
----Isco----------Benzema-------Bale----
Szerintem meg menjen csak balra, Alves-t hülyére futja, míg Alba gyorsabb, és fegyelmezettebb játékos, a legutóbbi meccsen is jól fogta Bale-t. Ezt a kezdőt szeretném:
----------------------Casillas-------------------
Carvajal--Pepe----Varane-Coentrao
-------Modric---Alonso--Di Maria-----
----Isco----------Benzema-------Bale----
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
Nos igen... Varne fejben jobb és gyorsabb is. Nem lenne rossz, ha kezdene...MyStiQ írta:Varane állapotától függően én ma a következő csapatot erőltetném:
Casillas - Coentrao, Varane, Pepe, Carvajal - DM, Xabi, Modric - Isco, Benzema, Bale.
Varane állapotától függően én ma a következő csapatot erőltetném:
Casillas - Coentrao, Varane, Pepe, Carvajal - DM, Xabi, Modric - Isco, Benzema, Bale.
-
Nagyon remélem, hogy annyi variálás lesz a kezdőben, hogy CR-->Isco és csókolom. Abban reménykedek amit hehe vázolt pár napja, hogy CR-nek mostanság nem vettük annyira hasznát a klasszikuson, meg úgy amúgy is volt vele valami (szerintem a sérülés hátráltatta) és egy Isco aki mostanság új erőre kapott akár igen sok borsot törhet a barca orra alá. Ami még jól sülhet el, hogy Isco mostanság sokat javult védőmunkában, így kicsit stabilabb lesz szerintem a kp. Nyerni kell!!!!dannen írta:én csak azt remélem, hogy dm a kp-n lesz és nem szélen. plusz bale maradjon csak jobb oldalon, szerintem sokkal veszélyesebb onnan, jobbal is tud beadni és bármikor lőhet is ha behúzza a bal lábára. jobb oldalon nem tudja ezt megcsinálni, ott nem érzem ennyire veszélyesnek a kapura.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nem kell túlbonyolítani a Barca védelmét, továbbra sem az fogja eldönteni a párharcot. A "csodabarca" idején sem volt jó a hátsó rész, de az aktív KP védekezés és az összcsapatos mozgás nem engedte nyomás alá helyezni az egyébként nem klasszis játékosokból álló csapatrészt. Ennyi. A középpályán dől el, mint bármikor az utolsó 5 évben.