Real Madrid vs. Barcelona
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Relax van gyerekek; The Prince is back, Sami majd picit szuggerál és a többiekkel együtt a lelátóról szépen kiszurkolja a fiúknak a győzelmet! :Đ
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
RealMadrid
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Xabival kapcsolatban kicsit bizakodó vagyok, mert pihentetve volt. Áááá... Nem tudok már mit mondani... Tökre izgulok már... Baromira nem mind1, hogy ùgy várjuk a BM-et, hogy letörték az orrunk, vagy, hogy behùztuk a kupát!! Nyerni kell!!
Amùgy valamiért én is Isco villogást érzek... Érdekes
Amùgy valamiért én is Isco villogást érzek... Érdekes
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Ancelotti tudja majd hogy ki kezdjen, ő látja tréningen ki milyen állapotban van , simán nyerünk! az a védelem nagyon nem jól néz ki a barcánál, az még gázabb mint hogy nálunk nincs Cr , nem tudom elképzelni hogy ott min 2 szer ne zörögjön Pintó hálója
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Messi-nek elég a kezdőrúgásnál odasétálni a 11-es ponthoz, aztán le is feküdhet ott, futni úgysem szeret, gólt meg így is fog rúgni, ha baj lesz úgyis befújnak majd egyet, ha jogos, ha nem. (Ellenük a jogost se, Mascherano minden meccsen összehoz 1-2 tiszta tizit, még egyet nem fújtak be...)Ha csak ennyit fut, tizenegyesponttól mindig a középkezdésig, meg a lővésnek nekifut, lesz 500 métere, 2 gólja, év végén meg az ötödik bogyója.nmate írta:Ez ellen a védelem ellen ma nyerni kell, nagyon nem lehet kifogás. 4-3-as meccsen nem sok kellett, ott is jobbak voltunk. Ezeket az apró hibákat amiket vétettünk, remélem kiküszöböljük és nyerünk ma. Ehhez kéne az is, hogy Varane kezdjen, csak gondolom az állapota még nem elég jó ehhez.
Ja, meg Messit meg kéne kérni, hogy ma se fusson már, most is pucsítson csak be. :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Hogy a Barca egymás után 3szor kikapjon...
Hát nehezen tudom elképzelni..
Bár azt is, hogy ettől, az egyébként nem túl veretes Barcatól zsinórban 3szor kikapjunk..
Nem tudom.
Majd meglátjuk mi lesz.
mindenesetre
Hala Madrid!
Hát nehezen tudom elképzelni..
Bár azt is, hogy ettől, az egyébként nem túl veretes Barcatól zsinórban 3szor kikapjunk..
Nem tudom.
Majd meglátjuk mi lesz.
mindenesetre
Hala Madrid!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az a baj, hogy a középpályával meg vagyunk lőve. Xabi nagyon kevés, ez ma is meg fog mutatkozni sajnos. Modric hihetetlen mikre képes, de ezeken a meccseken társak hiányában ő is alulmarad a túlerővel szemben. Di María meg fut, hajt, de nem szerez elég labdát és sokat el is szór. Bár ha ma is lehozná azt amit 1 hónapja, akkor tényleg nem szólok rá több rossz szót. Sajnos a 60. percre el fog megint fogyni, aztán jöhet Illarra... Ha a helyzetkihasználás nem 10-20%-os lesz, mint általában szokott, hanem mondjuk 60-70, akkor nyernünk kell.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Nekem így is megfelel, csak nyerjünk! Főleg a tavaly elvesztett döntő után nem kéne újfent cumizni a matracosok után a katalánoktól is , a történelem egyébként eddig mellettünk szól, ugyanis 1960 és 61 óta soha nem fordult elő, hogy a 2 egymást követő évben elért döntőből mind2-t bukta volna a csapat, la. az egyiket mindig behúzta a Kupában! Szóval HAJRÁ FIÚK, ennek most meg kell lennie!!!Akkor miben bízhatunk? Nem sokban. Abban lehet bízni, hogy a kijön a foci szépsége, és a gyengébb csapat, amelyik az esetek többségében vereséget szenvedne, szerencsés körülmények között nyer. Benne van ez a csapatban. És idén annyi kulcsmecset basztunk el, hogy matematikailag ki kell jönnie annak, hogy végre be is húzunk egy olyan meccset, ahol nem mi vagyunk a favoritok.
RealMadrid
RealMadrid
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Az a baj, hogy ez a szlogen megy Pelle érkezése óta. Nem jobbak, mint mi, ki kell jönnie a lépésnek...Igazából a két klasszikus úgy veszítettük el ebben a szezonban, hogy egy kicsit sem voltak jobbak nálunk. Ha ebből indulok ki, akkor szerintem ki kell jönnie a lépésnek és ma nekünk kell a "szerencsésebb" csapatnak lennünk.
Egyfelől igaz, másfelől nem furcsa, hogy sosem jobbak, de mégis kikapunk? Akkor nem lehet, hogy valamiben, valami apróságban mégis jobbak? Dehogynem.
Két út van a megverésükre: az egyiket José megtanította a csapatnak, ez az Atma/Chelsea féle felfogás, bunkerfoci, kemény játék, és halálpontos kontrák. Ezt tudjuk alkalmazni? Nem. A másik az, ahogy a BM elverte őket tavaly, méghozzá erőből, tudásból megnyerni a kp-t, és átgázolni rajtuk. Ezt tudjuk? Ezt sem.
Akkor miben bízhatunk? Nem sokban. Abban lehet bízni, hogy a kijön a foci szépsége, és a gyengébb csapat, amelyik az esetek többségében vereséget szenvedne, szerencsés körülmények között nyer. Benne van ez a csapatban. És idén annyi kulcsmecset basztunk el, hogy matematikailag ki kell jönnie annak, hogy végre be is húzunk egy olyan meccset, ahol nem mi vagyunk a favoritok.
De attól, hogy ez megvalósulhat, a tények még maradnak. Nem mi vagyunk a favoritok.
(azt pedig megsúgom, hogy a Barca és a mostani BM nagyon kevés ellenfelüknél jobbak látványosan. Eredményben ki szokott jönni, de a pályán mutatott teljesítmény alapján nem sok különbség szokott lenni, pláne akkor, ha közel egyenlő képességű játékosokkal bír az ellenfél is. Mégis az esetek nagy részében nyernek. Ez 1x szerencse, 2x orbitális mák, 3x malactanya... De sokadszor már tendencia.)
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez ellen a védelem ellen ma nyerni kell, nagyon nem lehet kifogás. 4-3-as meccsen nem sok kellett, ott is jobbak voltunk. Ezeket az apró hibákat amiket vétettünk, remélem kiküszöböljük és nyerünk ma. Ehhez kéne az is, hogy Varane kezdjen, csak gondolom az állapota még nem elég jó ehhez.
Ja, meg Messit meg kéne kérni, hogy ma se fusson már, most is pucsítson csak be. :Đ
- pheco
Igazából a két klasszikus úgy veszítettük el ebben a szezonban, hogy egy kicsit sem voltak jobbak nálunk. Ha ebből indulok ki, akkor szerintem ki kell jönnie a lépésnek és ma nekünk kell a "szerencsésebb" csapatnak lennünk. A védelmük katasztrófa, szóval legalább 3 gólt be kell pakolni, csak ugye nem kéne 4-et kapni... Kíváncsi leszek a bíróra. Szerintem sokáig engedi majd a kicsit keményebb játékot, ami úgy fog lejönni, hogy nekünk fúj, aztán jön egy tizi és/vagy piros nekünk és kikapunk. A másik forgatókönyvem, hogy tanár lesz a csapat és behúzzuk 1-2 góllal. Inkább utóbbit választanám
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Isco egyszer tanulja meg, hogy vannak társak is a pályán...
Egyébként én is vereségre számítok ma, aztán meglátjuk. Hogy miért? Mert úgy érzem, hogy eljött a szezon legfontosabb meccse. Lélektani szempontból ma este áll vagy bukik minden szerintem. Túl sok fontos meccset basztunk el idén, mostmár azért elég nagy nyomás lehet az egész csapaton. Én azt mondom ma egy esetleges bukfencet nem bírna el a csapat, az előző klasszikust is nehéz volt. Ha ma bukunk akkor BL-ben is fogunk és a bajnokságban sem hozzuk le a többi meccset hibátlanul. Annyira fontos meccs ez, hogy nálam annyira törvényszerű, hogy a sok fejben gyenge játékosaink lába meg fog remegni, hogy az hihetetlen. Hátulra nem értem miért nem lehet bizalmat adni Varanenak, a két nagy nevű de gyökkettő középső védőnk minden fontos meccsen bizonyítja, hogy mennyire alkalmatlan. Coentrao meg no comment, az a gyerek másfél éve Drenthe szint kb, csúszik mászik, megetetik, csúszik tovább. Carvajaltól várok egy jó meccset de sajnos a múltkori meccsen is egy gólban nyakig benne volt, az, hogy az assistja Messinek mennyire volt hiba vagy sem a mai napig nem tudom eldönteni.
na ez elég pesszimistára sikeredett, megyek is felvágom az ereimet.
Egyébként én is vereségre számítok ma, aztán meglátjuk. Hogy miért? Mert úgy érzem, hogy eljött a szezon legfontosabb meccse. Lélektani szempontból ma este áll vagy bukik minden szerintem. Túl sok fontos meccset basztunk el idén, mostmár azért elég nagy nyomás lehet az egész csapaton. Én azt mondom ma egy esetleges bukfencet nem bírna el a csapat, az előző klasszikust is nehéz volt. Ha ma bukunk akkor BL-ben is fogunk és a bajnokságban sem hozzuk le a többi meccset hibátlanul. Annyira fontos meccs ez, hogy nálam annyira törvényszerű, hogy a sok fejben gyenge játékosaink lába meg fog remegni, hogy az hihetetlen. Hátulra nem értem miért nem lehet bizalmat adni Varanenak, a két nagy nevű de gyökkettő középső védőnk minden fontos meccsen bizonyítja, hogy mennyire alkalmatlan. Coentrao meg no comment, az a gyerek másfél éve Drenthe szint kb, csúszik mászik, megetetik, csúszik tovább. Carvajaltól várok egy jó meccset de sajnos a múltkori meccsen is egy gólban nyakig benne volt, az, hogy az assistja Messinek mennyire volt hiba vagy sem a mai napig nem tudom eldönteni.
na ez elég pesszimistára sikeredett, megyek is felvágom az ereimet.
- pheco
Aztán nehogy Illarra kezdjen Isco helyett és DM legyen a szélen Akkor fogom magam és hazajövökateeemadrid írta:sok negatív féreg.
egyébként mindenki baleről meg benzemáról beszél, de figyeljétek meg, isco ma szopatni fog. megálmodtam.
szoros meccsen, 3-2vel behúzzuk.
- madridronie
WTF??? (Sok volt ez a pár év obi itt 1-2 embernek, megcsömörlött a szurkolók nagy része ) Én és nagyon remélem, hogy a csapat is azért úgy áll majd a meccshez, hogy ha nem is simán, de megnyerjük ezt az ütközetet (képesek rá a fiúk ), MEG KELL NYERNÜNK! La. a meccset játsszuk le, aztán majd meglátjuk; addig is Hala Madrid!egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
szerintem amúgy ma ki-ki meccsen de kikapunk.
Sajnos én is erre számítok.
A barca behuzza a kupat sajnos. Igy vagy ugy.
RealMadrid
RealMadrid
- ateeemadrid
sok negatív féreg.
egyébként mindenki baleről meg benzemáról beszél, de figyeljétek meg, isco ma szopatni fog. megálmodtam.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
A barca behuzza a kupat sajnos. Igy vagy ugy. Azert Hala Madrid!
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én már tényleg nem tudok mit írni a meccs végeredményével kapcsolatban, mert elképesztőnek tartom, hogy az utóbbi 6-7 év leggyengébb barcáját nem tudjuk megverni, és ez már a harmadik meccs lesz a szezonban. Ki kell mondani, hogy gyengék, de sajnos nem tudjuk ezt kihasználni, és nem azért mert olyan gyengék lennénk, hanem mert nem tudunk küzdeni.
Úgy lesz, ami lesz, mindenesetre reménykedem a kupában.
Úgy lesz, ami lesz, mindenesetre reménykedem a kupában.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
hehe írta:egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
Vicces amúgy, hogy addig ameddig itt páran azt gondolják, hogy kikapunk mint a büdikaki, addig "odaát" meg olyanokat írnak, hogy el feltöröljük velük a pályát CR ide vagy odaMatt009 írta:Sajnos én is erre számítok.
Nem azért, mert ez a Barca nem lenne verhető, nagyon is az. Csak mi még inkább verhetőek vagyunk, és anélkül szinte lehetetlen lesz nyerni, hogy dominálnánk a meccset. Azt pedig még ezzel a Barcával szemben sem vagyunk képesek.
Bocs a dupláért
-
Én annyi nyilatkozatot olvastam ebben a 3 napban meg annyi videót megnéztem, hogy diliházba kerülök ha kikapunk
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Sajnos én is erre számítok.hehe írta:egyértelmű és ha nem is tükörsima, de sima barcelona győzelmet várok ma este.
Nem azért, mert ez a Barca nem lenne verhető, nagyon is az. Csak mi még inkább verhetőek vagyunk, és anélkül szinte lehetetlen lesz nyerni, hogy dominálnánk a meccset. Azt pedig még ezzel a Barcával szemben sem vagyunk képesek.
Valóban. Rajtuk sok múlik. De hiába játszanak jól, ha hátul elveszítjük a meccset. Mert a bajnokit is hátul vesztettük el (nem konkrétan a védők, hanem az egész csapat védekezése), nem a bíró miatt, meg nem az emberhátrány miatt.dimarian és iscon múlik sok nagyon.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Gyorsan gólt kell rúgni.Ès én Varanet preferálnám inkább a védelembe,mivel a klasszikusokon mindig jó,és Messinek meg mumusa...dimarian és iscon múlik sok nagyon. mert ezt az alves-busq-masch-alba négyest nagyon lehetne szopatni...
ha viszont így hogy ronaldo offos és megint 12ember ellen játsszunk akkor még egy sima meccset is eltudok képzelni oda..
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...