Lazán. Ezt nem értem teljesen. Azért egy esélyt megérdemelne a srác. Utánpótlás tornák legjobb játékosa, gólkirálya volt, most a másodosztályban is kiemelkedően teljesített, nem értem.Amilyen hülyék ezek a vezetőségben el tudom képzelni, hogy Jesé nevét ők dobták be.
Ha más nem, akkor opcióval adjuk oda egy európai középcsapatnak, mint Carvajalt, és egy év után nézzük meg mire jutott. Nem értem miért akarják ennyire elengedni...
Közben olvastam egy olyan véleményt, amely szerint Isco a City-t preferálná velünk szemben, valószínűleg Pellegrini miatt, illetve az angolok simán letennék a 35 milliót érte.
Én nem vagyok ellene, de ha Angliába akar menni, pláne ennyiért, akkor egy fél könnycseppet sem fogok elmorzsolni érte.
Pl. annak ellenére, hogy Cavanit nagyon nem kívánom ide, az nagyon szimpatikus, hogy neki az első választása lenne a Real, amíg van sansza ide kerülni, addig mással nem foglalkozik. Az apja elmondása szerint gyerekkora óta "madridista". Hozhatnánk mostmár olyan embereket, akik szeretnének is valóban itt játszani, nem csak a presztízs, meg a zseton vonzza őket.
(Neymar a kivétel. )